• DANMARKS STØRSTE UDVALG AF GENOPLADELIGT SEXLEGETØJ
  • DISKRET LEVERING
FRI FRAGT VED
KØB OVER 500,-

Autoblow A.I. Silikone Sleeve Vagina

KR. 349,00

Ryd

Autoblow silikone sleeve Vagina, giv din maskine nyt og frækt liv.

Varenummer 704751344931 Kategorier ,

Levering

Varen er på fjernlager. Leveringstid 6-8 hverdage.

Værd at vide:

Yderligere information

Producent

Autoblow

Farve

Brun, Nude

Materiale

Silikone

Indre dybde

20 cm

Giv din Blowjob maskine nyt liv

Silikone Sleeve til Autoblow A.I

Hvis du ønsker en ny og mere intens oplevelse med din blowjob maskine, så kan du prøve at skifte det indvendige sleeve ud. Du vælger selv om dit nye Silikone Sleeve skal være formet som Anus, Vagina eller en mund.

Fælles for dem alle er at de er lavet i en lækker strækbar silikone, de har indvendige riller og strukturer der massere og stimulere din penis på den bedst tænkelige måde. Udvendig er sleevet blødt og føles realistisk.  Du kan endda vælge imellem 2 farver: Brun eller Nude.

Anus sleevet er mere stramt end de to andre. Dette for at simulere anus bedst muligt. Det er glat i den indvendige struktur og kan med fordel bruges til dig der ønsker at træne din udholdenhed.

Autoblow Sleevet føles naturligt

Da sleevet er lavet i en naturlig silikone, føles det mere naturligt end andre sleeves på markedet. Du kan nemt rengøre dit sleeve med vand og sæbe herefter bruger du en legetøjsrens. Hvis sleevet mister noget af sin blødhed, er det tid til at give det en omgang pudder. Du kan med fordel se nærmere på denne renewing powder fra Satisfyer, der fornyer og holder dit sleeve lækkert og friskt.

Vagina sleeve er mere nubret og føles som den ægte vare. En kunstig fisse, kan du også kalde dette silikone sleeve. Udvendig ligner det nemlig en sådan, med bløde skamlæber.

Mund sleeve, har riller indvendig. Udvendig er det formet som de blødeste læber, der er klar til at tage din penis til roden.

Ved brug af Autoblow, anbefales det at du bruger en vandbaseret glidecreme, for at undgå fiktion og ubehag. Brug gerne rigeligt, smør noget på din penis og lidt i åbningen af sleevet inden du indfører penis.

Du kan se mere til Autoblow maskinen i denne video