• DANMARKS STØRSTE UDVALG AF GENOPLADELIGT SEXLEGETØJ
  • DISKRET LEVERING
FRI FRAGT VED
KØB OVER 500,-

Wet Original Water Glidecreme 266 ml

KR. 199,00

På lager

WET original er en vandbaseret glidecreme. WET giver en silkeblød fornemmelse, når du bruger den. WET er lugtfri, farveløs og latexvenlig.

 

Se vores udvalg af Wet produkter her

Varenummer 716222203487 Kategorier ,

Levering

1-2 Hverdage

Værd at vide:

Yderligere information

Størrelse

148 ml.

Producent

WET

Bedst til

Kvinder, Mænd, Par

Parabenfri

Ja

Smag og Duft

Neutral

Materiale

Vandbaseret

Kondomsikker

Ja

WET, original, vandbaseret Glidecreme

Lugtfri – farveløs og latex venlig.

WET original er god sammen med silikone‐sexlegetøj. Du kan også bruge WET, når du onanerer og under samleje. WET er også god til oral sex.

Glidecreme er det bedste sexlegetøj, du kan få. Du kan bruge WET original sammen med alt sexlegetøj, så du vil kunne nyde dine lege endnu mere. Din hud vil føles silkeblød og glide, effekten varer længe. En glidecreme kan bruges til mangt og meget. Lider du af tørhed i skeden, så er glidecreme en rigtig god måde at tilføre ekstra fugt på. Det kan være en nødvendighed for mange kvinder, der er blevet ældre. Her producerer de nemlig ikke så meget fugt i skeden, heller ikke selvom de bliver opstemt. 

Du kan også bruge den som massage‐gel, det er en lækker gel, og din krop vil nyde at få den silkebløde fornemmelse. Husk, du ikke må bruge WET på irriteret eller skadet hud.

WET original er ikke et præventionsmiddel, så husk kondom eller andre præventionsmidler. Opbevares ved stuetemperatur. WET er en meget glat gel, så den er nem at få ud af flasken.

Flasken kan lække, hvis ikke den opbevares oprejst.

Du kan sagtens bruge WET til analsex, men Toys2Joy anbefaler, at du bruger anal glidecreme. Disse er specielt udviklet til at glide længere. På den måde vil du få en bedre oplevelse med analsex. Hvis du bruger en vandbaseret glidecreme til analsex, skal du ofte komme mere på under selve akten. 

Brug glidecreme med sexlegetøj

Glidecremen er nem at vaske af med vand og sæbe. Hvis du får spildt, vil WET ikke lave pletter, hvis du får det væk med vand. 

Ingredienser: Vand (Aqua), glycerin, Pentylenglycol, Cellulosegummi, ( Carboxymethylcellulose ), Kaliumsorbat.

Her er en lille video om wet original glidecreme, du kan se. 

Der er flere størrelser at vælge imellem. Og du kan se alle produkter fra WET – ved at klikke her.