• DANMARKS STØRSTE UDVALG AF GENOPLADELIGT SEXLEGETØJ
  • DISKRET LEVERING
FRI FRAGT VED
KØB OVER 500,-

Mysize kondomer 47-69 mm 36 Stk.

KR. 199,00

  • 47 mm
  • 49 mm
  • 53 mm
  • 57 mm
  • 60 mm
  • 64 mm
  • 69 mm
  • 36 stk.
Ryd

Er du også træt af kondomer der strammer, eller måske er for store? Så er Mysize kondomer løsningen. Toys2Joy har kondomer i mange størrelser, så find din størrelse her.

Varenummer 4025838843656 Kategorier ,

Levering

Varen er på fjernlager. Leveringstid 6-8 hverdage.

Værd at vide:

Yderligere information

Størrelse

47 mm, 49 mm, 53 mm, 57 mm, 60 mm, 64 mm, 69 mm

Antal

36 stk.

Producent

My Size

Diameter

47 mm., 49 mm., 53 mm., 57 mm., 60 mm., 64 mm., 69 mm.

Længde

160 mm.

Materiale

Latex

Mysize kondomer – perfekt pasform.

Find nemt det rigtige kondom

Med Mysize kondomer finder du nemt lige præcis den størrelse, der passer dig.  Med 7 forskellige størrelser fra 47-69 mm. kan de fleste mænd finde et kondom der passer. Så det er blot i gang med målebåndet, og så finde den størrelse, der passer dig. Nemmere bliver det ikke.

Da det for nogen kan være en udfordring at finde det rigtige kondom, bliver det endnu nemmere for dig med Mysize.

My size er god kvalitet

Vi ved alle, at kvaliteten er i top, og der ikke er sparet på noget. Det gælder også Mysize kondomer, de er nemlig fra Tyskland. Der er stadig ikke gået på kompromis med kvaliteten, og under hele processen bliver der lavet stikprøver for at sikre, at alt er, som det skal være. Finder man den mindste fejl, bliver hele produktionen kasseret.

Det er en god sikkerhed, så du ikke kommer i en situation med uønsket graviditet eller kønssygdomme. Det er vigtigt for os, at du passer på dig selv. Hver gang.

Alle Mysize kondomer er CE mærket, så de er gennemtjekket og kontrolleret, så de kan sælges i Danmark. For at sikre dig den bedste beskyttelse.

Normalt svarer et medium kondom til 52-53 mm. i diameter, Mysize har produceret kondomer helt op til 69 mm. i diameter, derfor findes der også et til dig. Man kan hurtigt få en forkert størrelse, kondomer, se bare denne sjove præsentations video.

Leverer de største kondomer

Mysize leverer faktisk de største kondomer i Europa. 

Kan du godt lide, at kondomet sidder stramt, vælger du en størrelse, mindre, men pas på det bliver for stramt, da det så kan risikere at springe.

Du vil få endnu mere ud af dine sexoplevelser med Mysize kondomer, da du ikke skal være i tvivl, om de er til for at beskytte dig bedst muligt.

De er lavet i naturligt gummi‐latex. Men er ikke så gode sammen med silikone legetøj, fordi de kan springe. Ønsker du i stedet Latex frie kondomer så kan du finde nogle fra Durex ved at klikke her.