• DANMARKS STØRSTE UDVALG AF GENOPLADELIGT SEXLEGETØJ
  • DISKRET LEVERING
FRI FRAGT VED
KØB OVER 500,-

Autoblow A.I.

KR. 1.449,00

Trænger du til et godt Blowjob? Så prøv Autoblow A.I. Med dens avanceret teknik, vil den massere og stimulere din penis til kraftige orgasmer.

Varenummer 704751344825 Kategorier ,

Levering

Varen er på fjernlager. Leveringstid 6-8 hverdage.

Værd at vide:

Yderligere information

Producent

Autoblow

Bedst til

Mænd

Vandtæt

Nej

Vibrationer

10

Længde

24 cm

Materiale

ABS, Silikone

Indre dybde

20 cm

Diameter

1 cm. strækbar

Den mest avancerede Blowjob-maskine

Onani med Autoblow A.I. – nemt og frækt

Autoblow A.I. bruger kunstig intelligens til at give dig 10 unikke oralsex oplevelser, i 10 forskellige hastigheder, og hver af funktionerne levere et andet blowjob hver gang det vælges. Teamet bag maskinen har brugt utallige timer på at studere blowjobvideoer, for virkelig at forstår principperne og mekanikken bag et lækkert, godt Blowjob. Det er derfor at maskinen kan give dig en så livagtig oplevelse.

Inde i Autoblow A.I. er der et blødt og lækkert sleeve som er lavet i 100% Silikone. Det vil forsigtigt glide op og ned over din penis, og stimulere den på 250 forskellige punkter. Sleevet kan skiftes ud, du kan se vores udvalg af silikone “ærmer” til din maskine ved at klikke her.

Maskinen er nem at betjene, hastighed og tilstand er indikeret med forskellig farver LED-lamper og 4 knapper. Autoblow A.I. har avanceret programmering, og patenteret mekanik, hvilket får den til være bedre end andre blowjob maskiner.

Sexlegetøj for mænd

Autoblow A.I. har en “rand” funktion, der holder dig på randen af orgasme. Tryk blot på pause-knappen for at stoppe maskinen. Trykker du på pause-knappen igen, så vender maskinen tilbage til den samme tilstand og den samme hastighed som den havde inden du pausede den. Maskinen er IKKE vandtæt, så du kan desværre ikke tage den med i bad. For at starte Autoblow A.I sætter du blot stikket i stikkontakten. Den skal altså ikke oplades eller bruge batterier, men blot sidde til strøm.

Silikone Sleeve

Det behagelige og lækre sleeve der er inde i maskinen, skal rengøres efter brug. Du trækker det bare ud, hælder eventuel væske ud af og vasker det i vand og sæbe, efterfulgt af en legetøjsrens der er specielt designet til sexlegetøj. Her vil All Purpose fra Eros være et super godt valg – Se den ved at klikke her.

Blowjob maskinen, er ikke egnet til mænd med store penis. For at få optimal nydelse af maskinen, må din penis ikke være mere end 5,2 cm. i diameter. Hylsteret på maskinen er ikke særligt stort, så hvis penis er for stor, vil du ikke få samme nydelse ud af den som du burde have.

Hvis du vil se mere til hvad Autoblow A.I kan gøre for dig, så se blot denne video