Menu Luk
 • Bacall Vibe
  DKK 379,00

  Bacall Vibe elegant rabbit vibrator. 

  Engily Ross som er top brand i 2019, har lavet denne uundværlige Bacall Vibe.

  Vibratoren kan forkæle dig flere steder på en gang. Du vil elske at mærke hvordan hovedet stimulerer dit G-punkt samtidig med at din klitoris bliver forkælet. Bacall Vibe ser ikke bare flot og elegant ud, den kan også få dig i orgasme himlen på en fantastisk måde.

  Med en DB på 50 er vibratoren ikke lydløs men stille, så du kan roligt lege med Bacall uden at blive opdaget. Altså hvis du ikke larmer for meget.

   Bacall har 11 forskellige vibrations programmer, så du kan nemt finde dit yndlings program, eller flere. De 3 af dem er hvor intens det skal være. 

  Vibratoren er genopladelig via USB – kabel som medfølger. For at gøre det lettere for dig, så du ikke skal bekymre dig om batterier. 

  Bacall er vandtæt, så du kan roligt tage med i badet og lege. 

  Vibratoren er 19,1 cm lang, 4,2 cm i diameter og rabbit delen er 6 cm lang. Oveni vejer vibratoren kun 150 gram så det er en smal sag at bruge den uden at få krampe i hånden. For at få endnu mere nydelse ud af Bacall anbefaler Toys2Joy at du kan bruge vandbaseret glidecreme. 

  Om du vil nyde Bacall Vibe alene eller sammen med din partner er op til dig selv. Men du er garanteret nydelse og orgasmer. Du kan også prøve at eksperimentere lidt på kroppen. Måske der er andre steder du vil nyde at mærke de dejlige vibrationer. 

  Husk altid at rengøre din vibrator efter brug. Brug altid rengørings midler der er lavet til silikone sex legetøj, for at pleje din vibrator, så du kan få glæde af den længere tid. 

  Engily Ross er top brand indefor sexlegetøj i 2019, Toys2Joy er stolte af at kunne forhandle deres lækre produkter. For vi mener kun det bedste er godt nok til dig. Du skal ikke gå på kompromis når det kommer til dit sexlegetøj. 

  Hvis du er mere nysgerrig på Engily Ross kan du se alle deres produkter her.

   

   

   

   

 • Bardot Vibrator
  DKK 369,00

  G-punkts vibrator med kraftig motor – Garanteret orgasme

  Bardot er en vibrator du kan bruge til lidt af hvert

  De vågne vil nok se at denne Bardot vibrator er inspireret af Eiffeltårnet, det kombinere et elegant og sofistikeret design. Den har 8 vibrations funktioner og 3 pulserende intensiteter, så du finder hurtigt din favorit. Denne vibrator er rigtig god som G-punkts stimulator. Eller du kan prøve at bruge den til at stimulere din klitoris eller måske dine brystvorter med den. Kun din egen fantasi sætter grænser.

  Bardot er lavet af en medicinsk silikone som gør den behagelig, blød og lækker at røre ved. Den er fast så du vil ikke opleve at den bøjer under brug. Den er vandtæt så hvis du har lyst kan du bruge den i badet. Du behøver heller ikke bekymre dig om irriterende batterier, da vibratoren er genopladelig med det medfølgende USB kabel.

  Kraftig motor – næsten ingen støj

  Bardot er det nyeste skud på stammen fra Engily Ross. De er et af vores Top Brands og alle deres produkter er af høj kvalitet, nyeste teknologi og så er deres design gennemtænkt i forhold til kundernes ønsker.

  Vibratoren er meget nem at rengøre, da du kan nøjes med vand og en mild sæbe. Dog anbefaler Toys2Joy at du også bruger en god legetøjsrens, som fjerner de sidste bakterier der måtte være. Husk at lade vibratoren lufttørre efter rengøring inden du pakker den væk.

  Når du bruger Bardot, kan du med fordel bruge en vandbaseret glidecreme, for at få den til at glide nemmere og for at undgå smerte eller andet ubehag. Du må ikke bruge en silikonebaseret glidecreme da denne kan ødelægge overfladen på din vibrator.

  Bardot måler 19,6 cm x 4 cm x 6,2 cm og vejer 157 gram. Den har en flot lilla farve og er enkel og elegant at se på.

  Du kan se andre Engily Ross produkter i denne video

   

 • Bergman Penisring
  DKK 129,00

  Penisring med nydelse til både manden og kvinden

  Bergman fra Engily Ross kan du bruge på mange måder

  Kraftig vibrerende motor der kan stimulere klitoris imens manden får nydelsen fra penisringen. Bergman er lavet af en lækker kropssikker medicinsk silikone der gør den perfekt til enhver lejlighed. Den er vandtæt og meget stille, mindre end 50 db, så det giver mulighed for at bruge den uanset hvor og hvornår du vil. Bergman er designet så begge parter nyder som aldrig før. Ringen til penis er blød, behagelig og føles god at have på. I den nederste del af ringen er der en lille og kraftig stimulator, som kan bruges til at stimulere klitoris, testikler eller penis.

  Hvis du vil have mest ud af Bergman, kan du smøre lidt vandbaseret glidecreme på penis, så du nemmere kan få den på. Tænd for den og lad vibrationerne stimulere dig og din partner.

  Engily Ross top brand i 2019

  Når du køber et produkt fra Engily Ross, så er du sikret en god kvalitet og den bedste teknologi. Deres produkter har alle farven lilla, og de henvender sig mest til kvinder og par. De er simpelthen designet til at være den bedste i hver kategori.

  Bergman er ingen undtagelse, der er tænkt mange tanker da den skulle udvikles, og det kan du også mærke når du får den mellem hænderne. Den virker bare. Penisringen har et vibrationsmønster, er genopladelig og meget nem at rengøre. Du kan bruge vand og sæbe, og når den lige skal have en ekstra kærlig omgang, kan du med fordel bruge et af vores rengøringsmidler som fjerner de bakterier der måtte være. Husk at lade den lufttørre inden du pakker den væk når du har rengjort den.

  Den er ftalat friog måler 5,7 cm x 4,1 cm x 3,2 cm. Vejer ca. 15 gr.

  Hos Toys2Joy kan vi kun anbefale Engily Ross produkter. Du bliver ikke skuffet. Interesseret i andre produkter fra Engily Ross, så se denne præsentationsvideo

   

   

 • Dietrich Vibe
  DKK 439,00

  Dietrich Vibe er en lækker wand som er klar til at forføre dig.

  En fantastisk fleksibel vibrator. Dietrich kan bruges på mange måder. Kun fantasien sætter grænser.

  Uanset om du leger med Dietrich Vibe alene eller sammen med din partner er der masser af nydelse i vente. Du kan bruge Dietrich som massage stav på hele kroppen. Så kan du og din partner forkæle hinanden med de skønne vibrationer. Som vil give de vildeste og mest intense orgasmer.

  Vibratoren er lavet i blød silikone, fast og fleksibel. Dietrich Vibe kan rotere op til 360 grader. Formen er lavet så den kan følge din krop og på den måde give dig nydelse uanset hvor du bruger vibratoren. Samtidig er Dietrich en wand, som vil give dig og din partner skønne orgasmer når i leger.

  Dietrich Vibe er 100 % vandtæt, så kan du også udnytte de gode vibrationer i badet.

  Engily Ross har lavet Dietrich og alle deres produkter genopladelige via USB – kabel som medfølger. Så du behøver ikke længere bekymre dig om batterier men blot nydelse. Vibratoren er 19,5 cm lang og 4,6 cm i diameter. Dietrich vejer kun 160 g. Så du kan lege endnu længere.

  Du kan sagtens bruge glidecreme sammen med Dietrich Vibe, husk at det er vigtigt det er vandbaseret for at passe på din vibrator. På trods af at Dietrich har en kraftfuld motor har vibratoren en DB på under 50. Så den larmer ikke så meget.

  Vibratoren byder på 8 forskellige vibrations programmer og 3 intensitets muligheder. Du vil hurtigt finde din yndlingsvibration. Nogen kvinder kan sprøjte når de leger med Dietrich måske du også kan. Husk altid at rengøre dit sexlegetøj korrekt efter brug. Brug rengørings produkter der er lavet til sex legetøj. Toys2Joy har et udvalg af rengøring som du trygt kan bruge.

  Hvis du blevet lun på Engily Ross Dietrich kan du også se deres andre lækre produkter på siden. Du kan også se en præsentations video af Engily Ross med nogle af deres produkter.

 • Garland Æg
  DKK 319,00

  Garland Æg fra Engily Ross, fantastisk lækkert “bilka æg”.

  Engily Ross er med deres lækre produkter Top Brands 2019. Garland Æg er en af favoritterne.

  “Bilka ægget” er en stor succes. Når du er ude og handle har du ægget oppe og din partner styrer fjernbetjeningen. Pludselig bliver indkøbsturen mere spændende. Hvor længe kan du holde?

  Garland Æg er lavet i en lækker silkeblød silikone din krop vil elske at mærke. Ægget er lavet i medicinsk silikone og er vandtæt. Ægget er nemt at indføre og godt til at træne din bækkenbund, og giver mere intense orgasmer efterhånden som du træner. 

  Ægget fås med en trådløs fjernbetjening så du kan lade din partner styre hvor lidt eller hvor meget du skal forkæles. Der er 8 vibrations programmer og 3 niveauer af intensitet. 

  Garland er genopladelig via USB – kabel som medfølger. Så det er nemt og funktionelt for dig. 

  Hvis du føler behov for at bruge glidecreme, anbefaler Toys2Joy altid vandbaseret så du kan passe på dit sexlegetøj. Vi har et udvalg af forskellige glidecremer der passer bedst på dit Garland Æg. 
  Selvom motoren er kraftig er den stille. Men en DB på 50. Den er ikke lydløs men larmer heller ikke. Så du kan sagtens bruge ægget hvor du lyster. Om det er når du handler er på restaurant, eller hvad du har lyst til. 

  Garlanf Ægget vejer 55 gram, så du får nemmere ved at træne din bækkenbund til at blive stærkere. Ægget er ca 8,3 cm langt med en diameter på ca 3,1 cm. Fjernbetjeningen måler 6 cm i længden, 3,7 cm i bredden og 1,9 cm tyk. Den er diskret at gå med så du ikke bliver opdaget når du pirrer din partner. 

  Husk at rengøre dit æg korrekt efter brug. Jo mere du passer på dit sexlegetøj jo længere holder det. Vi har et udvalg af nemme og plejende produkter du kan vælge imellem. 

  Hvis du er nysgerrig på Engily Ross og deres produkter er her en video du kan se. 

   

 • Loren Vibe
  DKK 479,00

  Engily Ross fortsætter successen. Loren Vibe en rabbit vibrator der vil forkæle dig.

  Loren Vibe er en rabbit vibrator der kan varme dig op på ingen tid.

  Som noget nyt og spændende har Engily Ross, Top Brand indenfor sexlegetøj i 2019, lavet Loren. Vibratoren ligner ved et hurtigt kig alle de andre, Meen. Loren Vibe er fuld af overraskelser.

  Vibratoren har en varme funktion, som kan varme dig op så din leg bliver mere intens. Samtidig vil de bløde kugler på rabbit delen, stimulere din klitoris. Du vil elske at have Loren Vibe i din samling af sexlegetøj. 

  Uanset om du bruger Loren som vibrator eller massage apparat vil du elske at mærke den fine silikone mod din krop. Vibratoren er stille men ikke lydløs, med en DB på under 50. Loren Vibe har kraftfulde motorer, så du vil få en god oplevelse hver gang. 

  Loren er genopladelig via USB – kabel som medfølger. 

  Vibratoren er nem at rengøre med et af Toys2Joys rengørings produkter. Det er vigtigt du bruger de rette midler så du kan passe på din vibrator længere. Loren er 100 % vandtæt, så du kan sagtens nyde den i badet, alene eller sammen med din partner. 

  Loren har 8 + 3 vibrations muligheder, så det ikke bliver for kedeligt for dig. Vibratoren vejer bare 160 g. Og med en længde på 22,8 cm og 7,6 cm i diameter, passer Loren Vibe til de fleste. Du kan bruge vibratoren om du er nybegynder eller øvet. 

  Hvis du vil bruge glidecreme sammen med din vibrator, er det vigtigt du husker at bruge vandbaseret. På den måde kan du passe bedre på Loren, da silikonen ellers kan blive porøs og gå i stykker. 

  Når først du har prøvet Loren vil du ikke undvære vibratoren igen. Engily Ross har også mange andre spændende produkter hvis du er blevet mere nysgerrig kan du se dem her. 

   

   

   

   

 • Monroe Vibe
  DKK 319,00

  Engily Ross præsenterer Monroe Vibe en diskret klassisk vibrator. 

  Monroe Vibe er en klassisk vibrator lavet i lækker silikone i en flot lilla farve.

  Toys2Joy er så heldige at vi har fået lov til at forhandle Engily Ross, Top Brand i 2019 indenfor sexlegetøj. Fordi vi mener kun det bedste er godt nok til dig. Monroe Vibe er et godt valg til dig der skal have din første vibrator. Men også til dig der ønsker endnu en vibrator til samlingen. Uanset hvor du er , er Monroe et godt valg.

  Monroe er Elegant og diskret. Lavet i lækker silikone som du vil elske at mærke mod din hud. Du kan vælge mellem 8 vibrations programmer og 3 forskellige niveauer. Så du skal bare prøve dig frem og finde din yndlings vibration.

  Monroe Vibe er vandtæt, så du kan sagtens lege med vibratoren i badet også. Du skal ikke bekymre dig om batterier da Monroe er genopladelig via USB – kabel som medfølger.

  Vibratoren larmer ikke meget, DB ligger under 50. På trods af den stille vibrator er der ikke skruet ned for kraften af motoren. Du vil stadig opleve kraftige vibrationer.

  Ønsker du at stimulere din klitoris kan Monroe Vibe også klare det. Dit G-punkt bliver heller ikke snydt. Vibratoren har et lidt større hoved så det kan ramme dit G-punkt og give dig endnu mere nydelse. Du kan også bruge vibratoren andre steder hvor du ønsker at forkæle dig selv eller din partner. 

  Om du bruger Monroe Vibe alene eller sammen med din partner, vil du nyde den og blive glad for at have den i din samling af sexlegetøj. Er du klar til fantastiske orgasmer med Monroe? 

  Med en længde på 19,1 cm, og 128 gram, er du sikret orgasmer og nydelse som du ikke kan undvære igen. 

  Hvis du ønsker det mere glidende kan du altid bruge vandbaseret glidecreme, så passer du også godt på din vibrator. Det er også vigtigt at få rengjort Monroe efter brug. 

  Hvis du vil se de andre lækre produkter fra Engily Ross kan du se dem her. 

   

 • Novak Vibe
  DKK 399,00

  Novak Vibe par vibrator, der giver intense orgasmer. 

  Slå 2 fluer med et smæk. Novak kan stimulerer jer begge under samleje.

  Med 8 vibrations programmer og 3 forskellige pulserings muligheder, Vibe Novak garanterer intense og vilde orgasmer til dig. Der medfølger en fjernbetjening så du bedre kan koncentrere dig om at nyde.

  Du kan bruge Novak på flere måder. Enten ved G-punkt og klitoris samtidig. Hvis du er mere til anus stimulation og klitoris er dette også en mulighed.

  Du kan bruge den alene eller sammen med din partner. Den er fantastisk under samleje så i begge kan få nydelse samtidig.

  Vibe Novak er lavet i lækker kvalitets silikone, som føles fantastisk mod kroppen.

  Vibratoren har nogle kraftige motorer der sikrer dig optimal nydelse. Du kan bruge Novak overalt, oveni er vibratoren vandtæt. Den er genopladelig via USB- kabel som medfølger.

  Rengøringen er nem at klare, med vores praktiske rengøringsmidler. Som rengører og plejer din vibrator så den holder længere.

  Novak har et DB på mindre end 50. Så den larmer ikke, men er heller ikke lydløs. Engily Ross giver 2 års garanti på din Novak. 

  Vibratoren måler 8,6 cm i længden, 3,8 cm i diameter det smalleste sted og 5,4 cm det bredeste sted. Så Novak fylder ikke meget, Men leverer meget i forhold til sin størrelse. Vibratoren vejer 61,5 gram. Så den er let at bruge da den kke vejer så meget. 

  Fjernebetjeningen til Novak bruger batteri som er inkluderet, det ligger i æsken som du modtager vibratoren i. Sammen med USB – kabel til at oplade. 

  Hvis du vil bruge glidecreme sammen med din vibrator anbefaler Toys2Joy altid at bruge vandbaseret glidecreme til silikone sexlegetøj, for at bevare dit legetøj længere. Silikone glidecreme, vil gøre din vibrator porøs i silikonen, så den mister sin skønhed. 

  Du modtager altid dine varer i en diskret pakke. Indeni har vi pakket i vores personlige indpakning. Hvis Novak Vibe er en gave er den klar til at give. 

  Hvis du er mere nysgerrig på Engily Ross kan du se en video her. 

 • Swanson Penis Ring
  DKK 199,00

  Penis Ring Swanson i lilla.

  Til dig der elsker farver og fede former. Så er denne lige til din samling af legetøj.

  Denne penis ring er udviklet af Engily Ross som lever for at du får mere kulør i sexlivet. Swanson Penis Ring er forsigtig og strategisk lavet så du kan få den bedst mulige nydelse under sex.

  Alle deres produkter er lavet af kvalitets materiale så du får den bedste oplevelse. Den har kraftfulde vibrationer som sikrer en fantastisk orgasme. 

  Hvis du ønsker den bedste Penis Ring, med det bedste af alt. Swanson får dine orgasmer til et helt nyt niveau. 

  Swanson Penis Ring er behagelig, blød, elegant, smuk og giver en nydelse uden lige. Selvom den har en kraftfuld motor, er den ikke støjende, den har en DB på under 50. Og selvfølgelig er den genopladelig med USB.

  Den har 8 + 3 vibrations mønstre så der er er mulighed for at få en ny oplevelse hver gang du bruger den. Den er lavet i blød silikone så det føles behageligt at have den på. 

  Den er vandtæt og nem at have med i bad. Efter brug er det vigtigt at få den rengjort korrekt. Skyl den under lunken vand og brug en af vores rengørings produkter specielt lavet til silikone produkter, du finder udvalget her.

  Swanson Penis Ring er designet i Europa og er pflatat fri og der er 2 års garanti. 

  Den måler kun 4.5 cm x 4.1 cm x 2.5 cm og har en vægt på 16 g. Så den er nem og diskret hvis den skal med i lommen uden at blive opdaget. 

  Vi leverer altid i en flot indpakning, inde i den diskrete pose vi sender varerne i. der medfølger udover Penis Ringen et USB kabel til opladning, og en bruger manual på flere sprog, så du kan få alle funktionerne med. 

  Er du klar til at få endnu mere intense orgasmer? 

   

  Vil du se mere om Swanson, så kan du med fordel se denne video.