• DANMARKS STØRSTE UDVALG AF GENOPLADELIGT SEXLEGETØJ
  • DISKRET LEVERING
FRI FRAGT VED
KØB OVER 500,-

Feminint og eksklusivt

Zalo er vores mest eksklusive mærke. Deres produkter er i lækre, feminine farver, og formerne er specielle og smuk udformet. 

Med Zalo får du alt, hvad en rigtig kvinde drømmer om. Og da du er skabt til at nyde, er produkterne fra Zalo et must i din samling. 

Vibratorerne er skabt til kvinder og flere af dem har vundet fornemme priser.

Det pæne sexlegetøj

Producenterne bag amerikanske ZALO besluttede sig for, at de ville ændre udseendet på sexlegetøj, så det blev pænere og smukt at se på. 

De har derfor lavet en samling udsmykkede, eksklusive vibratorer med iøjnefaldende æstetik på hvert stykke sexlegetøj. 

Med detaljer som guldbelægning, håndlavet smykker, manuel emaljebehandling, ægte swarovski, krystaller og silkeagtig silikone, er hvert produkt en fest for øjnene lige så meget, som det er for dine andre sanser. 

Det var dog alligevel ikke alt, hvad ZALO havde i tankerne, da de skabte kollektionen. De ville også give dig “aldrig før set funktioner” til det intime legetøjs marked for at tage din oplevelse til et helt andet niveau.

De har funktioner som forvarmning for at få din vibrator til den ideelle kropstemperatur før brug, og funktioner som Bluetoothtilslutning, så du kan styre dit sexlegetøj ved at røre ved din smartphone skærm, og så er vibratorerne næsten lydløse. 

Uovertruffen skønhed

Deres iøjnefaldende skønhed, overlegen ergonomi og seksuel sundhed er afgørende faktorer i designet af hvert stykke sexlegetøj helt ned til den flotte designet smykkeskrin emballage har ZALO fået den prestigefyldte 2019 XBIZ‐pris “Excellence i Product Packagin Award”

For deres vibrator Queen vandt de i 2018 prisen for årets luksusprodukt hos XBIZ, samt bedste nydelses produkt for kvinder hos AVN O Avards. 

Zalos produkter nævnes jævnligt i populære kvindeblade verden over. 

 

 

 

Sexlegetøj til de kræsne

ZALO har produceret forskellige serier, som hver især indeholder forskellige varianter af vibratorer. 

Sweet Magic‐serien er designet med, forvarmer funktion, og med overraskende stimulerende funktionalitet.

Versailles‐serien er designet med en unik strømlinje formet kurve for at tilpasse følsomme områder og smukke detaljeret smykker til den ultimative, luksuriøse oplevelse.

Lolita‐serien er designet til at passe ind i og omkring alle dine erogene zoner for at låse op for nye, sensuelle veje. 

Legend serien er designet til at være en række intime produkter, der får dig til at føle, at alt er muligt. 

Med ZALO’s vibratorer kommer du rundt i den magiske, seksuelle og sensuelle verden, og der vil helt sikker åbne sig nye døre og veje for dig. Lad dig forføre af disse unikke og smukke vibratorer.