• DANMARKS STØRSTE UDVALG AF GENOPLADELIGT SEXLEGETØJ
  • DISKRET LEVERING
FRI FRAGT VED
KØB OVER 500,-

Glidecreme til alle

Du behøver ikke længere gå på kompromis med dine holdninger, når det kommer til glidecreme. Vegansk glidecreme er uden animalske produkter og indeholder hverken sukker eller gluten.

Du kan få den med forskellige smage, der findes en silikone og vandbaseret glidecreme.

Producenten har også forskellige cremer og gel, der kan forlænge legen og forstærke nydelsen.

Se vores udvalg, herunder:

Uden animalske produkter

Hos Toys2Joy vil vi gerne tage hensyn til flest mulige mennesker, og derfor har vi fundet en producent, der udelukkende producerer veganer venlige produkter.

Nuei er et spansk firma, der blev stiftet i 2013 af en gruppe fagfolk fra den erotiske sektor. Deres produkter er baseret på naturlige ingredienser af høj kvalitet. Med kraftige effekter, teksturer og aromaer bliver selv den erfarne bruger overrasket.

Vi har også en variant fra Pjur, der tilmed også er økologisk.

Du kan få en vandbaseret glidecreme, der er med Aloe Vera, der virker beroligende på huden. Dens blødgørende effekt gør, at din hud føles som silke under og efter brug.

Vegansk glidecreme kan fås med mange lækre dufte. Er du mest til melon, jordbær eller skumfiduser? Se vores udvalg igennem, og vælg din favorit. Fik vi nævnt, at de er uden sukker og gluten?

Er du mere til Silikone Glidecreme, så kan du også få denne i en vegansk udgave. Det er en gel lignede creme, som føles som flydende silke. Den har en lang glide effekt og kan derfor med fordel bruges til Analsex. Du kan også bruge den til onani, samleje eller hvad med en god gang massage?

Hvorfor skal jeg bruge glidecreme?

Glidecreme har en lang række af fordele. Du undgår ubehag ved indtrængning. Dit sexlegetøj bliver nemmere at føre op. Glidecreme er et must til analsex, da du ikke her producerer naturlig fugt. Lider du af tørhed i skeden, så kan du også afhjælpe det ved brug af en creme.

Om du er mest til vandbaseret eller cremer med silikone, er en smagssag.

Vandbaseret creme kan du bruge til og med alle materialer, den er også god til kondomer. Den kan dog fordampe hurtigt, og du kan være nødt til at påføre ekstra creme under akten. Til gengæld er den meget hudvenlig, tynd og lækker at røre ved.

En silikonebaseret glidecreme er ikke god sammen med kondomer af latex. Du skal være opmærksom på, at du ikke må bruge silikonebaseret glidecreme sammen med sexlegetøj af silikone. Cremen kan ødelægge overfladen på dit legetøj. Til gengæld har den en lang glideeffekt, og den absorberes ikke af huden. Den er drøj i brug, og det er sjældent, du behøver påføre ekstra creme. Den er dejlig og fløjlsblød at røre ved, så det er nok derfor, de fleste vælger en creme med silikone.