• DANMARKS STØRSTE UDVALG AF GENOPLADELIGT SEXLEGETØJ
  • DISKRET LEVERING
FRI FRAGT VED
KØB OVER 500,-

Ekstra fugtighed på den naturlige måde

Med en vandbaseret glidecreme kan du hurtigt og nemt få ekstra fugtighed lige, hvor du har brug for det.

En vandbaseret glidecreme er den creme, der mest ligner den naturlige fugt, du producerer under sex. Derfor er den god at bruge, når du har sex, onanerer eller leger med sexlegetøj.

Cremen er vandopløselig, så den kan nemt fjernes med vand, og den absorberes af huden.

Se vores udvalg, herunder:

Hvilken glidecreme?

En glidecreme, der er vandbaseret, har ofte en tynd konsistens. Den fedter ikke og er ikke klistret. Den efterlader ingen pletter, og du kan med fordel bruge den sammen med kondomer. Den gør kondomet mere elastisk og holdbart.

Har du sexlegetøj af silikone, er det også vandbaseret glidecreme, der anbefales at bruge sammen med det.

Dens glideegenskaber er meget gode, og du kan bruge den under samleje, onani, analsex eller en lækker massage.

Hvis der skal nævnes nogle ulemper om glidecreme, der er vandbaseret, så er det, at den hurtigt tørrer ind, og du så er nødt til at tilføje mere creme under akten.

Du kan få glidecreme i forskellige smage og dufte, som er rigtig gode at bruge ved f.eks. oralsex. Og du kan selvfølgelig også få dem helt smags og duft neutrale. Hos Toys2Joy finder du et godt udvalg fra de førende producenter på området.

Hvorfor skal jeg bruge glidecreme?

Det mest populære sexlegetøj er glidecreme. Den kan bruges af alle. Lider du af tørhed i skeden, så er det en rigtig god idé at bruge glidecreme, da du undgår ubehag ved indtrængning. Bruger du den sammen med sexlegetøj, vil du opleve, at det bliver lettere at føre ind. Følelsen af at være tændt og indføre en dildo eller penis med kølig glidecreme på er en fantastisk oplevelse.

Du kan sagtens bruge en vandbaseret glidecreme til analsex, vi har enkelte cremer, som er specialudviklet til analsex, de kendetegner sig, ved, at de har en lang glideegenskab, ligesom en silikone glidecreme har.

Hvis du bruger en masturbator ved onani, så er det også en god idé at bruge glidecreme, da det hele glider meget nemmere, og du undgår ubehag på grund af tørhed.

Forkæl din partner med en lækker massage med glidecreme som massagecreme. Lækkert, nemt og fantastisk dejligt.

Brug den når du vil

Du kan bruge den, så meget, du ønsker, og den er også til dig, der har sensitiv hud, da den ikke indeholder parabener eller parfume.

Du kan også finde en vandbaseret glidecreme, der er vegansk, den indeholder ingen animalske produkter. Og så er den sukker og glutenfri.

Rengøring efter brug af vandbaseret glidecreme er nemt, da du kan nøjes med at fjerne det overskydende med vand.  En glidecreme efterlader huden blød og indbydende.

Toys2Joy anbefaler brugen af glidecreme i alle sammenhæng. Tilføj et frækt krydderi til dit sexliv, brug glidecreme hver gang.