• DANMARKS STØRSTE UDVALG AF GENOPLADELIGT SEXLEGETØJ
  • DISKRET LEVERING
FRI FRAGT VED
KØB OVER 500,-

Større udholdenhed og stor nydelse

I vores samling af cremer og sprays til mænd finder du effektive produkter, der kan gøre din penis mindre følsom, så du kan holde længere i sengen. 

Få en hårdere erektion, eller hvad med en Anal serum. Den vil på en naturlig måde få anus til at slappe af, så du kan dyrke anal sex uden ubehag.

Se Toys2Joys udvalg, herunder

Hold længere

Her finder du stimulerende produkter til mænd. Der er forskellige effekter at vælge imellem. Måske ønsker du at holde længere eller opnå mere intense berøringer. 

Der er mange måder at holde længere på. Viagra er meget brugt af mænd i alle aldre. Men på sigt er det ikke en god løsning, hvis ikke du har et reelt problem. Det er vigtigt for mænd at holde længe, så de føler, at de kan præstere det, de skal.

Toys2Joy har et udvalg af, pirrende gels og sprays, som kan hjælpe dig med at holde længere.

 

 

 

Hvordan virker det?

Når du bruger gel eller spray, som skal få din erektion til at vare længere, virker de ved at forbedre blodcirkulationen i penis. Du vil opleve en stærkere erektion og større følsomhed i penis.

Du kan også finde, gels, der øger lysten til at lege med dig selv eller have sex. Du kan også bruge det til solo onani for at få en mere intens oplevelse.

Du kan også vælge en gel, der øger følsomheden. På den måde vil du kunne holde længere, da penis‐hovedet bliver “bedøvet”. Så kan du nyde og yde længere tid.

Sidst men ikke mindst har vi nogle produkter, som fungerer rigtig godt til anal sex. Der har den effekt, at de kan berolige anus, så det bliver mere behageligt at have anal sex. Tålmodighed er som altid nøgleordet ved anal sex.

Når du bruger et af vores produkter, kan du ved bestilling læse en beskrivelse af det produkt, du kigger på. Så er du klar over, hvordan det skal bruges, og hvilken effekt du kan forvente.

Bedre orgasmer?

Ja tak, tænker du sikkert. Hvorfor ikke. Når du bruger stimulerende produkter, kan du ikke undgå at få en mere intens og pirrende oplevelse. Det vil gøre, at dine orgasmer bliver bedre.

Om du bruger stimulerende sprays gel eller cremer til soloonani eller sex med din partner, vil du og i begge kunne opleve mere intim og intens sex sammen.

Du kan nemt finde den creme eller gel, du mangler, så du kan få endnu bedre sex.

Toys2Joy ser frem til at betjene dig og bidrage med bedre orgasmer .