• DANMARKS STØRSTE UDVALG AF GENOPLADELIGT SEXLEGETØJ
  • DISKRET LEVERING
FRI FRAGT VED
KØB OVER 500,-

Cremer og sprays til ekstra nydelse

Toys2Joy har en samling, cremer og sprays, der hver især giver dig ekstra stor nydelse. 

Forlæng din orgasme, eller gør din klitoris mere følsom. Nyd de kølende eller varmende effekter på din krop. 

Se udvalget af cremer, herunder.

Stimulerings cremer

Her finder du produkter, som nemt og hurtigt kan give dig endnu mere intense berøringer under sex. Når du bruger en gel eller spray, som er beregnet til at stimulere dig, vil du opleve, at dine orgasmer bliver endnu bedre.

Du kan bruge det ved klitoris, kønslæberne eller skede‐indgangen. Der går lidt tid, før du oplever fuld effekt. Du vil opleve, at berøringer føles endnu bedre, mere intense, og du kan nyde endnu mere. Du kan bruge produkterne, uanset om det er til solo onani eller sex med din partner.

Hvordan virker, stimulerings cremer?

Hos Toys2Joy har vi fundet, de bedste og mest populære stimulerings cremer på markedet. Alle produkter er nøje udvalgt, de er som regel lavet med chili eller en anden stærk ingrediens. På den måde vil blodtilførslen blive øget der, hvor du bruger gelen. På den måde oplever du en mere intens oplevelse. Når først du har prøvet at bruge et stimuleringsprodukt, skal du være opmærksom på det er nemt at blive “afhængig”. Simpelthen fordi det er så fantastisk at opleve så intense, større og længere orgasmer.

 

Har du svært ved at opnå orgasmer?

De fleste tror, at det er nemt at få en orgasme blot ved indvendig stimulering. Det er dog de færreste kvinder, der rent faktisk kan opnå en sådan orgasme. Hvis du prøver en orgasme‐gel eller spray, vil du kunne stimulere din klitoris uden berøring og på måde opleve at få orgasme, ved indvendig stimulering.

Det er vigtigt at huske klitoris, når du har sex, eller onanerer for dig selv. Hvis det kan være svært at have fokus på flere steder på en gang, kan vores gels eller sprays, måske hjælpe dig på vej.

Toys2Joy har flere produkter at vælge imellem, du kan for eksempel prøve med en orgasme‐gel. Her kan den hjælpe med at stimulere klitoris. Du kan vælge mellem flere oplevelser. Hvad er du mest til en prikkende, kølende eller varmende fornemmelse?

Flere og flere har fundet ud af, at stimulerende gels eller sprays gør noget godt for dem under sex. Skal du også prøve, så du selv kan opleve, hvorfor det er blevet så populært?

Manglende lyst?

Gennem tiden har der været mange forskellige sex midler. Deres formål har været, at for længe orgasmerne øge lysten og gør sex mere intens. Nogen af de naturlægemidler, der er blevet lavet, er blevet dokumenteret med en virkning. Andre har ikke været gode nok.

Der bliver hele tiden forsket og lavet produkter, som kan gøre noget godt for dig og dit sexliv. Kan du godt lide at udforske dig selv og gøre jeres sex endnu mere spændende. Så anbefaler vi, at du kaster dig ud i stimulerende gels og sprays.

Du skal blot finde ud af, hvilken oplevelse du vil have. Vil du have en boblende, pirrende eller varmende fornemmelse.

Hvad er en orgasme?

Du har nok prøvet at opleve at få en orgasme. Du ved, det føles super, skønt kroppen dirrer, du bliver varm, og nydelsen er ubeskrivelig. Hvis du oplever sprøjte-orgasmer, vil de føles endnu mere vilde. Intense og kraftigere. Men hvad er det, der sker, når du opnår en orgasme?

Når du bliver ophidset fyldes kønsorganerne med blod. Du svulmer op, din klitoris bliver større, G-punktet udvides, og du vil blive våd. Når du bliver stimuleret, imens du er ophidset, vil du kunne opnå en orgasme. Uanset om det er solo onani med en partner eller med sexlegetøj.

En orgasme er skønne muskelsammentrækninger i din bækkenbunds muskulatur, samt muskulaturen omkring anus og kønsorganer. For kvinder kan en orgasme vare op til 20 sekunder, mange gange længere. For en mand tager sædafgang ca. 3-10 sekunder.

Det er forskelligt fra kvinde til kvinde, om du kan opnå en eller flere orgasmer. Dog kan du også træne dig op til at få flere orgasmer efter hinanden. Efter en orgasme fyldes din krop med dopamin. Du vil føle dig lykkelig og afslappet.

Hvis du sjældent oplever at opnå en orgasme, bør du overveje at prøve en af vores gels. For eksempel kan en orgasme‐gel hjælpe dig på vej.