• DANMARKS STØRSTE UDVALG AF GENOPLADELIGT SEXLEGETØJ
  • DISKRET LEVERING
FRI FRAGT VED
KØB OVER 500,-

Ny spiller på markedet

Hos Toys2Joy er vi stolte af at præsentere Tardenoche, som har udgivet deres første kollektion af sexlegetøj i 2019.

Deres fokus er på kvinder, mænd og par. Og deres produkter indeholder banebrydende teknologi, og så har de alle et silkeblødt touch, som din hud vil elske. 

Det bedste ved dette sexlegetøj er, at du kan bruge når som helst på dagen og hvor som helst du har lyst. 

Erotisk og sensuelt image

Tardenoche kan du nemt genkende på den mørke og forkromede tone i deres produkter, hvilket giver et erotisk og sensuelt image til et produkt, der er skabt til at føre os alle til de mest intense orgasmer. 

De nye producenter af sexlegetøj fortsætter med at frigive produkter af høj kvalitet, som har helt nye teknologier bag. Denne teknologiske krig med erotisk legetøj får dig til at elske onani og sex, endnu mere. Og du vil opnå stærkere og bedre orgasmer.

Tardenoche legetøj, der er skabt, til kvinden er designet til at kunne nydes som et par enten under forspil eller under samleje. 

Prøv f.eks. deres BLISS, som er en vibrator skjult i et par trusser, hvor partneren kan styre vibrationsrytmen med 10 forskellige niveauer. Kvinden vil nyde det, og manden bestemmer, hvordan hun nyder. Fjernbetjeningen kan række op til 6 meter. Mon ikke en togtur eller andet ophold i det offentlige bliver en vidunderlig oplevelse?

Eller deres lækre Wand – Scepter, som med sit store hoved, der er fyldt med vibrationer, kan afhjælpe ømhed i kroppen. De fleste bruger dog en wand til stimulering af klitoris, hvor den er helt fænomenal, da dens kraftige vibrationer ret hurtigt vil få dig til at nå klimaks. 

Også for ham

Tardenoche har også udviklet sexlegetøj af høj kvalitet til mænd. Du kan f.eks. prøve KAMARIA, som er en mandlig vibrator, som gør din onani lækker og fuld af fantastiske vibrationer. Kamaria er lavet i en silkeblød silikone, som din penis vil elske. Derudover er den vandtæt, så du kan roligt tage den med i bad. 

Der findes også penisringe, som øger din erektion. Og disse er udstyret med kaninører, så kvindes klitoris bliver stimuleret under samleje. 

Design og teknologi

Sexlegetøj fra Tardenoche skiller sig ud på grund af deres omhyggelige design, og første gang du mærker det mellem dine hænder, er du ikke i tvivl om, at det er kvalitet. 

Der er lagt meget vægt på at bruge det bedste materiale, hvilket du heller ikke er i tvivl om, når du får deres vibratorer imellem hænderne. 

Vi er hos Toys2Joy vilde med Tardenoche og deres produkter. De passer til enhver, og deres kraftige motorer i vibratorerne sørger for, at du får den bedste oplevelse nogensinde.