• DANMARKS STØRSTE UDVALG AF GENOPLADELIGT SEXLEGETØJ
  • DISKRET LEVERING
FRI FRAGT VED
KØB OVER 500,-

Lang glideevne

Silikone glidecreme har en tykkere konsistens end en vandbaseret. Den har en lang glideeffekt, og så er den nem at smøre ud. Den er meget drøj i brug, og du skal ikke bruge særligt meget for at opnå en god glideeffekt.

Silikone glidecreme føles som flydende silke, og det er netop denne følelse, der gør, at glidecreme lavet af silikone er de flestes favorit.

Den tørrer ikke ud og fordamper heller ikke. Din hud absorberer den ikke, så du skal vaske den af efter brug.

Se vores udvalg, herunder:

Hvor bruger jeg den?

Din silikone‐glidecreme kan du bruge hvor som helst. Den er drøj i brug, og du skal derfor bruge små mængder. Da den ikke fordamper under sex, kan du have glæde af den længe, hvor du med vandbaseret glidecreme godt kan komme ud for, at du skal påføre under akten.

Du kan bruge den under samleje for at få en glattere og mere intens oplevelse. Brug den sammen med sexlegetøj, det er dog vigtigt, at du ikke bruger den med dit silikone legetøj, da den kan skade overfladen på det.

Brug den under onani.

Det kan være en dejlig oplevelse at bruge silikone glidecreme, når du onanerer, da det hele vil glide nemmere, og du vil undgå friktion. 

 

Perfekt til analsex

Da du ikke her fra naturens side producerer fugt under stimulation. Derfor er glidecreme vigtig. Da silikonebaseret glidecremer, er designet til at glide længe, og holde fugtigheden uden at fordampe, er den ideel til anal leg.

Silikone Glidecreme er god til intim barbering, da den, hvis du, smøre, den på inden, du går i gang med barbering, blødgør huden. Du kan også med fordel bruge den efter barberingen, da den vil efterlade din hud blød og lækker.

Vær opmærksom på, at kondomer og silikone, glidecreme ikke er så gode sammen, da kondomerne kan gå i stykker. Dog er nogle cremer kompatible med kondomer, men undersøg det først, inden du går i gang.

 

 

Brug den til massage

Den er glimrende til massage, da den glider længe, og dens konsistens gør, at den er nem at dosere og nem at smøre ud. Den er derfor et oplagt valg, når du skal forkæle din partner, eller du selv skal have forkælelse.

Silikone glidecreme er vandafvisende, så du kan med fordel bruge den i badet. Dog fraråder vi, at du bruger den i badekar med silikone‐samlinger, da den kan opløse samlingerne.

Da huden ikke suger silikone‐glidecreme ind, lægger den en tynd, usynlig hinde på huden. Det er derfor vigtigt at få vasket den godt og grundigt af efter brug. Du kan nemt vaske den af med vand og sæbe.

Vær opmærksom på, at silikone glidecreme kan efterlade pletter på tekstiler. Så vær varsom med, hvor du bruger den.