• DANMARKS STØRSTE UDVALG AF GENOPLADELIGT SEXLEGETØJ
  • DISKRET LEVERING
FRI FRAGT VED
KØB OVER 500,-

Sexlegetøj til kvinder

Hvilken vibrator skal jeg vælge?

Toys2Joy har et godt udvalg af vibratorer til kvinder.

Hvis det er første gang du skal købe en vibrator, så er det en god idé at vælge en der er enkel. En klassisk vibrator er god til begyndere. 

Du indføre den i skeden, og på den måde simulere du et samleje.

Vibratorer fås i mange forskellige former og størrelser. En ting er sikkert, de vil vibrere dig til orgasme på ingen tid. 

Det kan være svært at finde den rette vibrator. Hvis det er første gang du skal prøve en dildo med vibrationer, ved du måske ikke helt hvad du skal gå efter. Det er vores fornemste opgave at gøre det nemmere for dig at vælge. Derfor kan du herunder blive lidt klogere på hvad de forskellige vibratorer gør og vi håber at du bliver inspireret til at kigge nærmere på nogen af dem.

Monroe Klassisk Vibrator Engily Ross

Klassisk vibrator

En dildo med vibrationer der stimulerer og forkæler dig med forskellige niveauer og hastigheder. De fås i mange farver og udformninger, formet som en penis, en raket med eller uden knopper og med bøjet hoved som kan stimulere dit G-punkt. Du kan finde disse vibratorer i mange forskellige størrelser. Den klassiske vibrator er nem at bruge. Og den er god til dig der skal prøve en vibrator for første gang. En klassisk vibrator, er på størrelse med en rigtig penis.
Toys2joy har udvalgt de bedste sexlegetøjs producenter på markedet og vi har nøje udvalgt de vibratorer der er de bedste og mest effektive. Alle vores klassiske vibratorer er genopladelige.

Rabbit vibrator

Denne vibrator er den mest solgte vibrator verden over. Det er den af den simple årsag, at den kan stimulere kvinden hele 2 steder på en gang. Den forkæler dit G-punkt og med dens “kaninører” kan den stimulere klitoris samtidig. Denne kombination gør at du vil få større og hurtigere orgasmer end hidtil. Dobbelt nydelse og så er der orgasmegaranti. En Rabbit vibrator er uden undtagelse det stykke sexlegetøj som du vil elske at have i din samling. Selvom denne vibrator ser sjov ud så frygt ikke, for den er super nem at bruge. Du skal bare indføre den og så gør den resten af arbejdet. Alle vores Rabbit Vibratorer er genopladelige. De er nøje udvalgt fra de bedste producenter verden over.

Anal vibrator

Med en anal vibrator har du mulighed for at tage dit sexliv til et helt nyt niveau. Anal sex er for nogen ikke noget de taler om, dog er det de fleste der nyder det. Vores anal sexlegetøj er specielt designet til at forføre dig ind i anal sexens univers. Når du køber legetøj til anal leg, så er det vigtigt at vibratoren altid har en “fod” på, så du forhindre at legetøjet forsvinder op i endetarmen. Anal sex er godt for både kvinder og mænd. Da mandens p-punkt sidder i endetarmen er der mulighed for at han ved stimulation af denne kan få nogle store og intense orgasmer. Hos Toys2joy finder du kun Anal vibratorer der er genopladelige.

Buttplug - Analsex - Sexlegetøj - Butplug - Bioskin- Gplug Bio Gvibe

Buttplugs

En ButtPlug er det stykke sexlegetøj der er mest kendt til brug ved analsex. Hos Toys2joy finder du de bedste ButtPlugs med vibrator. En ButtPlug bruger du til at varme op til anal sex, den er kegleformet og kan derfor udvide dig langsomt og behageligt. Du kan få dem i forskellige størrelser og som nybegynder anbefaler vi at du starter med den lille. Husk altid at bruge glidecreme, og gerne en creme der er specielt designet til analsex. Vores buttplugs kan du få i forskellige behagelige materialer. Det vigtigste vil dog altid være, at du er tålmodig og tager den tid det skal tage inden du føre din nyindkøbte buttplug op i endetarmen. Succes med Analsex - kræver tålmodighed

Chaiamo rocks-off mini vibrator, orgasme, klitoris, genopladeligt sexlegetøj, Toys2joy - genopladelig vibrator

Mini vibrator

En minivibrator er super smart da den ikke fylder særligt meget og du kan derfor have den med overalt. Selvom den er lille har den stadig kraftige vibrationer og du vil derfor have stor glæde af den. Du kan bruge en minivibrator til at stimulere klitoris eller skeden. En minivibrator er god til kvinder der skal eksperimentere med sexlegetøj for første gang, da den ikke er særlig stor og super nem at håndtere. Du kan få din nye minivibrator i mange forskellige designs. Fælles for dem alle er at de er effektive og lige til at have med på farten. Når du køber en minivibrator hos Toys2joy kan du glæde dig over at den er genopladelig og du derfor ikke behøver tænke på hvilke batterier den bruger.

G-punkt

Med en G-punkts vibrator forkæler du dit G-punkt bedst muligt. Du kan ved stimulation af dette punkt opnå orgasmer som du aldrig før har fået. Stimulering af G-punkt kan være svært uden sexlegetøj, men med disse vibratorer der er designet til at nå G-punkt bliver det nemmere for dig at nyde. Du kan være heldig at få sprøjteorgasme ved brug af disse vibratorer. En sprøjteorgasme er meget intens. Få kvinder kan dog ikke få denne form for orgasme. Hos Toys2joy er alle vores G-punkts vibratorer nøje udvalgt fra de bedste producenter, og de er alle sammen genopladelige.

satisfyer pro3, onani, mænd, sexlegetøj Toys2joy - genopladelig vibrator, klitoris, onani kvinder

Klitoris vibrator

En klitoris vibrator er meget populær, da det er den vibrator hvor kvinder har størst succes med orgasme. Det er selvfølgelig fordi dens vibrationer er tilpasset klitoris. Klitoris har omkring 8000 nerveender, så den er det mest følsomme organ på hele den kvindelige krop. Ved stimulering af klitoris oplever mange kvinder at få orgasme på relativ kort tid, især når de bruger en vibrator til stimuleringen. En klitoris vibrator er ikke særlig stor, men dens vibrationer er ikke at tage fejl af. Som det sidste nye indenfor klitoris stimulering findes der stimulatorer der med pulserende svingninger kan stimulere klitoris uden berøring. Det er også muligt at få Lay on´s der kan lægges i trussen, og du kan bevæge dig rundt alt imens der bliver kælet for din klitoris. Hos Toys2joy har vi et bredt udvalg af klitoris vibratorer, og de er alle sammen genopladelige.

garland æg engily ross vibrator orgasme bilka ægget bækkenbund stimulere g-punkt genopladeligt sexlegetøj Toys2joy.dk genopladelig vibrator

Vibrerende æg

De vibrerende æg er udviklet for at stimulere skeden indvendig. Mange kvinder bruger dem dog også til at træne bækkenbunden. Du vil automatisk lave knibe øvelser når du har ægget oppe i skeden. Du kan via fjernbetjening eller en app på telefonen styre vibrationerne som ægget skal give. Da ægget skal føres op i skeden, er dette også det mest populære sexlegetøj til leg i det offentlige. Lad din partner styre fjernbetjeningen når I er ude og handle, til fødselsdag eller bare nyder hinandens selskab på en restaurant. Ægget kan også sagtens bruges til stimulering af klitoris. Hos Toys2Joy er alle vores vibrerende æg genopladelige.

Je Joue Ami bækkenbundskugler. Sexlegetøj til kvinder

Bækkenbundskugler

Med bækkenbundskugler kan du træne din bækkenbund. Det er en god idé at træne dit underliv da du på den måde undgår ufrivillig vandladning når du f.eks. hoster, griner eller hopper. Du vil også opleve at dit sexliv bliver bedre da du kan få større og mere intense orgasmer. Hos Toys2Joy har vi nogle bækkenbundskugler med vibrator som alle er genopladelige. Når du bruger en kugle med vibrationer, vil du få en helt anden oplevelse med træningen, da vibrationerne samtidig stimulere dig indvendig. Hvis du bruger kugler uden vibrationer kan du få dem i forskellige størrelser og vægt. Start altid med den der har lavest vægt. Kuglerne føres op i skeden, og så skal du igang med knibeøvelser. Du får det bedste resultat hvis du træner 2-4 gange om ugen. Det behøver ikke vare længere end 5-10 minutter pr. gang.

le wand petite sexlegetøj orgasmer onani, genopladeligt sexlegetøj, genopladelig vibrator, Toys2joy

Wand

Wand er en fantastisk massage vibrator. Nogen kender den nok fra Sex and The City hvor Samantha afprøvede en Magic Wand i et af afsnittene. Efter det afsnit, steg salget markant af wands. Og dette er selvfølgelig ikke uden grund. For den er virkelig et godt stykke sexlegetøj. Du bruger den udvendigt på kroppen. Til forspil eller til sexleg. Vibrationerne er meget kraftige og da hovedet er stort, kan den uden problemer stimulere både klitoris og skamlæber samtidig. Hos Toys2Joy har vi udvalgt de bedste wands til dig. De er allesammen genopladelige, du skal bare beslutte hvilket design der passer dig bedst.

Sexlegetøj til Kvinder

Der findes rigtig meget sexlegetøj til kvinder. Og vi har ovenover listet det mest populære og det legetøj der med størst succes gør det, som det er designet til, nemlig at give dig lækre orgasmer. 

Sexlegetøj er en meget gammel opfindelse, og de første dildoer kan spores tilbage til det gamle Grækenland, hvor der er fundet sten dildoer. 

I 1700 tallet, opfandt man en mere nøjagtig kopi af penis. Denne var lavet af Elfenben, og kunne fyldes med olie for at imitere ejakulation. 

Det var dog først i 1905 at den første vibrator kom til verden, dette efter at Charles F. Splitdorf havde fået patent på ideen i 1904. Og herefter voksede sexlegetøjs – industrien stødt.

I 70´erne kom den første sexlegetøjs butik i Danmark. 

Sexlegetøj til Begynder

Det mest effektive sexlegetøj til kvinder er klitoris vibratoren. Den er som regel lille, men fuld af lækre og hurtige vibrationer. Du vil hurtigt opnå klimaks, og få klitoris orgasmer, som du muligvis aldrig har fået før. Der skal nemlig som oftest en del stimulering af klitoris til at du får orgasmer. Det bliver bare så meget nemmere med en klitoris vibrator. 

Du skal nu blot vælge, om den skal være vandtæt, hvilket materiale den skal være lavet af, med eller uden ledning. Hos Toys2joy sælger vi kun genopladelige klitoris vibratorer, så behøver du ikke længere bekymre dig om du har batterier, hvis lysten til vibrationer skulle melde sig. 

For nogle kan en klitoris vibrator godt være voldsom på de højeste trin, så gør dig selv en tjeneste og start på de lavere trin, indtil du har vænnet dig til den. 

Til skeden anbefaler vi en dildo med vibrationer. Også disse kan du få i mange forskellige varianter. Og der kommer hele tiden nye opfindelser. Men fælles for dem alle er at de skal ligne en penis og de skal stimulere dig indvendigt i skeden. 

Du bør starte med en der ikke er for stor, og vælg gerne en klassisk vibrator, som er den der ligner en penis mest. Så kan du altid efter noget tid, vurdere om din næste dildo skal være større eller have en anden form. 

Glidecreme, er det vigtigste sexlegetøj du kan købe. Du bruger den til at få ekstra fugt under onani eller samleje. Den er god at smøre på din dildo inden du føre den op for at undgå ubehag. Så sørg altid for at have en god glidecreme klar. 

Kvalitets Sexlegetøj 

Du kan få sexlegetøj i alle prisklasser. Og tit hænger kvaliteten også sammen med prisen. Dog er der nogle mærker såsom Tardenoche og Engily Ross, hvor prisen ikke beskriver kvaliteten. Her får du nemlig en rigtig lækker kvalitet til en rigtig god pris. 

Hvis du vil have lidt ekstra, den nyeste teknologi, eller hvad med materiale der føles ligesom menneske hud, så koster det selvfølgelig ekstra. Men så er du også helt sikker på at du har fået det nyeste og mest hippe indenfor sexlegetøj. 

Elegance og Design, Materiale afspejler sig selvfølgelig også i prisen. Du skal købe den vibrator der tiltaler dig mest. 

Hos Toys2Joy har vi beskrevet alle vores varer i detaljer, så du ikke er i tvivl om hvad du køber. 

Fjernstyret Sexlegetøj

Også i sexlegetøjs industrien flytter teknologien mere og mere ind. Det er derfor også muligt at få Fjernstyret Sexlegetøj. Det er især Parvibrator, og vibro æg der kommer med fjernbetjening, men også andre vibratorer kan fjernstyres. 

Hvis I er langt fra hinanden, er der nu også mulighed for langdistance sex på en helt ny måde. Sexlegetøj fra Kiiroo, kan parres, så de spændinger du laver om din Pearl vibrator, dem kan din partner hvis det er en mand mærke i sin Masturbator, og omvendt. Det er også muligt for det lesbiske par, at parre 2 Kiiroo vibratorer, og på den måde nyde hinanden – på afstand. 

Trådløst sexlegetøj vinder også mere og mere frem. Så nu er det heldigvis slut med at blive viklet ind i ledninger under akten. 

Anal Sexlegetøj

Der findes mange lækre produkter til analsex. Analsex er ikke længere tabu belagt, og derfor vil du også se at sexlegetøj designet til Analsex, vinder mere og mere frem, og bliver mere og mere offentligt.

Og hvorfor ikke? Analsex er virkelig en lækker form for sex, og du kommer så meget tættere på din partner. Hvis du endnu ikke har prøvet analsex, så tøv ikke med at komme igang. 

Du kan se vores udvalg af Buttplugs, og Anal vibratorer. Lad dig ikke skræmme af størrelsen, for de findes i forskellige størrelser. Så der er helt sikkert også en til dig. 

Det er endda også blevet nemt at rengøre dig selv inden du kaster dig ud i anal legen. Så der er bare ingen undskyldninger længere. Prøv det og du vil ikke fortryde. 

Husk blot at brug en masse glidecreme. Det er iøvrigt en rigtig god idé at bruge glidecreme hver gang du bruger sexlegetøj. 

Du skal bare være opmærksom på at ikke alt materiale som dit sexlegetøj kan være lavet af, er glad for silikonebaseret glidecreme. 

Så hvis du vil være på den sikre side, så køb en vandbaseret glidecreme. Den kan bruges til det meste sexlegetøj. 

Ønsker du at bruge glidecreme sammen med din partner, så prøv en silikonebaseret. Den har en super god glideegenskab, og så holder den længe og efterlader huden blød og lækker. 

Billigt Sexlegetøj

Hos Toys2Joy finder du sexlegetøj i alle prisklasser. Vi har både billigt og dyrt. Men en ting er vigtig for os, og det er kvaliteten. Så selvom din nye vibrator ikke er en af de dyreste på markedet, så er du sikker på at når du har købt den her, at det så er en god kvalitet. 

Sexlegetøj er noget du bruger indeni dig, derfor er det også vigtigt at det er en god kvalitet. 

Alle mennesker kan bruge sexlegetøj. Og når du først har prøvet er det svært at undvære. Det gode ved vibratorer, er at de levere varen hver gang.

En Dildo bliver sjældent træt og en klitoris vibrator giver ikke op førend du har fået din orgasme. 

Som et bonus tip, er det også nemt at få multiorgasmer når du bruger sexlegetøj. Efter 1. orgasme, kan du prøve langsomt at tælle til 20, og så herefter sætte vibratoren på klitoris igen. Inden længe vil du komme igen. Det kan være at denne orgasme vil være kraftigere end den første. Gør det igen og igen. 

Sexlegetøj til Kvinder FAQ

Hvad er fordelen ved genopladeligt sexlegetøj?

Brugen af batterier er ikke godt for vores miljø, og vi må bare erkende at der går en hel del løse batterier til sexlegetøj. Men med det genopladelige, der skal du ikke bruge løse batterier. Og så er det jo også fantastisk at du ikke skal gå i panik hvis du lige mangler den størrelse batteri som din yndlings vibrator bruger.

Hvordan bruger jeg en Magic Wand?

Du bruger den udvendigt på kroppen. Til forspil til en dejlig massage. Vibrationerne er meget kraftige og da hovedet er stort, kan den nemt løsne de ømme muskler. Wand er en god massagestang der har meget stor effekt. Den er perfekt som vibrator, og kan da også uden de store problemer få kvinder i den 7. himmel.

Kan jeg få glæde af glidecreme?

JA, Glidecreme har så mange gode egenskaber og kan bruges af alle uanset alder. Vidste du at når kvinder bliver ældre, så kan de komme til at lide af tørhed i vagina. Det kan derfor være forbundet med ubehag at dyrke sex. Det sætter en god glidecreme heldigvis en stopper for. Du kan bruge den hver dag hvis du vil tilføre lidt ekstra fugt. Du kan få dem vandbaseret eller silikonebaseret. .