• DANMARKS STØRSTE UDVALG AF GENOPLADELIGT SEXLEGETØJ
  • DISKRET LEVERING
FRI FRAGT VED
KØB OVER 500,-

Sexlegetøj til kvinder

Hvilken vibrator skal jeg vælge?

Toys2Joy har et godt udvalg af vibratorer til kvinder.

En vibrator er som regel det første sex legetøj man prøver. Man kan bruge den alene eller sammen med en partner. Det er en god måde at udforske hinanden eller sig selv på. 

Dens formål er at blive indført i skeden, for at simulere et samleje. Du styrer selv hastighed og hvor hurtigt du vil nå klimaks. De fleste starter med en klassisk vibrator. For at finde ud af hvad man bedst kan lide er man nødt til at prøve sig frem. Vi er alle forskellige med forskellige behov. Som regel ændrer behovet sig i takt med vi bliver ældre.

 

Det kan være svært at finde den rette vibrator. Hvis det er første gang du skal prøve en dildo med vibrationer, ved du måske ikke helt hvad du skal gå efter. Det er vores fornemste opgave at gøre det nemmere for dig at vælge. Derfor kan du herunder blive lidt klogere på hvad de forskellige vibratorer gør og vi håber at du bliver inspireret til at kigge nærmere på nogen af dem.

Hvem ved, du finder måske dit nye yndlings sexlegetøj lige her.

ovo e8, genopladelig, vibrator, orgasme, kvinder Toys2joy - genopladeligt sexlegetøj

Klassisk vibrator

En dildo med vibrationer der stimulerer og forkæler dig med forskellige niveauer og hastigheder. De fås i mange farver og udformninger, formet som en penis, en raket med eller uden knopper og med bøjet hoved som kan stimulere dit G-punkt. Den klassiske vibrator er nem at bruge. Og den er god til dig der skal prøve en vibrator for første gang. En klassisk vibrator, er på størrelse med en rigtig penis.
Toys2joy har udvalgt de bedste producenter på markedet. Alle vores klassiske vibratorer er genopladelige.

Rabbit vibrator

Denne vibrator er den mest solgte vibrator verden over. Det er den af den simple årsag, at den kan stimulere kvinden hele 2 steder på en gang. Den forkæler dit G-punkt og med dens “kaninører” kan den stimulere klitoris samtidig. Denne kombination gør at du vil få større og hurtigere orgasmer end hidtil. Dobbelt nydelse og så er der orgasmegaranti. En Rabbit vibrator er uden undtagelse det stykke sexlegetøj som du vil elske at have i din samling. Selvom denne vibrator ser sjov ud så frygt ikke, for den er super nem at bruge. Du skal bare indføre den og så gør den resten af arbejdet. Alle vores Rabbit Vibratorer er genopladelige. De er nøje udvalgt fra de bedste producenter verden over.

vive aki, vibrator, g-punkt, anus, genopladeligt sexlegetøj, Toys2joy - genopladelig vibrator

Anal vibrator

Med en anal vibrator har du mulighed for at tage dit sexliv til et helt nyt niveau. Anal sex er for nogen ikke noget de taler om, dog er det de fleste der nyder det. Vores anal sexlegetøj er specielt designet til at forføre dig ind i anal sexens univers. Når du køber legetøj til anal leg, så er det vigtigt at vibratoren altid har en “fod” på, så du forhindre at legetøjet forsvinder op i endetarmen. Anal sex er godt for både kvinder og mænd. Da mandens p-punkt sidder i endetarmen er der mulighed for at han ved stimulation af denne kan få nogle store og intense orgasmer. Hos Toys2joy finder du kun Anal vibratorer der er genopladelige.

Buttplugs

En Butt Plug er det stykke sexlegetøj der er mest kendt til brug ved analsex. Hos Toys2joy finder du kun Butt Plugs med vibrator. En Butt Plug bruger du til at varme op til anal sex, den er kegleformet og kan derfor udvide dig langsomt og behageligt. Du kan få dem i forskellige størrelser og som nybegynder anbefaler vi at du starter med den lille. Husk altid at bruge glidecreme, og gerne en creme der er specielt designet til analsex. Vores Butt Plugs er genopladelige og oplades nemt med det medfølgende USB kabel.

Chaiamo rocks-off mini vibrator, orgasme, klitoris, genopladeligt sexlegetøj, Toys2joy - genopladelig vibrator

Mini vibrator

En minivibrator er super smart da den ikke fylder særligt meget og du kan derfor have den med overalt. Selvom den er lille har den stadig kraftige vibrationer og du vil derfor have stor glæde af den. Du kan bruge en minivibrator til at stimulere klitoris eller skeden. En minivibrator er god til kvinder der skal eksperimentere med sexlegetøj for første gang, da den ikke er særlig stor og super nem at håndtere. Du kan få din nye minivibrator i mange forskellige designs. Fælles for dem alle er at de er effektive og lige til at have med på farten. Når du køber en minivibrator hos Toys2joy kan du glæde dig over at den er genopladelig og du derfor ikke behøver tænke på hvilke batterier den bruger.

G-punkt

Med en G-punkts vibrator forkæler du dit G-punkt bedst muligt. Du kan ved stimulation af dette punkt opnå orgasmer som du aldrig før har fået. Stimulering af G-punkt kan være svært uden sexlegetøj, men med disse vibratorer der er designet til at nå G-punkt bliver det nemmere for dig at nyde. Du kan være heldig at få sprøjteorgasme ved brug af disse vibratorer. En sprøjteorgasme er meget intens. Få kvinder kan dog ikke få denne form for orgasme. Hos Toys2joy er alle vores G-punkts vibratorer nøje udvalgt fra de bedste producenter, og de er alle sammen genopladelige.

satisfyer pro3, onani, mænd, sexlegetøj Toys2joy - genopladelig vibrator, klitoris, onani kvinder

Klitoris vibrator

En klitoris vibrator er meget populær, da det er den vibrator hvor kvinder har størst succes med orgasme. Det er selvfølgelig fordi dens vibrationer er tilpasset klitoris. Klitoris har omkring 8000 nerveender, så den er det mest følsomme organ på hele den kvindelige krop. Ved stimulering af klitoris oplever mange kvinder at få orgasme på relativ kort tid, især når de bruger en vibrator til stimuleringen. En klitoris vibrator er ikke særlig stor, men dens vibrationer er ikke at tage fejl af. Som det sidste nye indenfor klitoris stimulering findes der stimulatorer der med pulserende svingninger kan stimulere klitoris uden berøring. Det er også muligt at få Lay on´s der kan lægges i trussen, og du kan bevæge dig rundt alt imens der bliver kælet for din klitoris. Hos Toys2joy har vi et bredt udvalg af klitoris vibratorer, og de er alle sammen genopladelige.

garland æg engily ross vibrator orgasme bilka ægget bækkenbund stimulere g-punkt genopladeligt sexlegetøj Toys2joy.dk genopladelig vibrator

Vibrerende æg

De vibrerende æg er udviklet for at stimulere skeden indvendig. Mange kvinder bruger dem dog også til at træne bækkenbunden. Du vil automatisk lave knibe øvelser når du har ægget oppe i skeden. Du kan via fjernbetjening eller en app på telefonen styre vibrationerne som ægget skal give. Da ægget skal føres op i skeden, er dette også det mest populære sexlegetøj til leg i det offentlige. Lad din partner styre fjernbetjeningen når I er ude og handle, til fødselsdag eller bare nyder hinandens selskab på en restaurant. Ægget kan også sagtens bruges til stimulering af klitoris. Hos Toys2Joy er alle vores vibrerende æg genopladelige.

Bækkenbundskugler

Med bækkenbundskugler kan du træne din bækkenbund. Det er en god idé at træne dit underliv da du på den måde undgår ufrivillig vandladning når du f.eks. hoster, griner eller hopper. Du vil også opleve at dit sexliv bliver bedre da du kan få større og mere intense orgasmer. Hos Toys2Joy har vi nogle bækkenbundskugler med vibrator som alle er genopladelige. Når du bruger en kugle med vibrationer, vil du få en helt anden oplevelse med træningen, da vibrationerne samtidig stimulere dig indvendig. Hvis du bruger kugler uden vibrationer kan du få dem i forskellige størrelser og vægt. Start altid med den der har lavest vægt. Kuglerne føres op i skeden, og så skal du igang med knibeøvelser. Du får det bedste resultat hvis du træner 2-4 gange om ugen. Det behøver ikke vare længere end 5-10 minutter pr. gang.

le wand petite sexlegetøj orgasmer onani, genopladeligt sexlegetøj, genopladelig vibrator, Toys2joy

Wand

Wand er en fantastisk massage vibrator. Nogen kender den nok fra Sex and The City hvor Samantha afprøvede en Magic Wand i et af afsnittene. Efter det afsnit, steg salget markant af wands. Og dette er selvfølgelig ikke uden grund. For den er virkelig et godt stykke sexlegetøj. Du bruger den udvendigt på kroppen. Til forspil eller til sexleg. Vibrationerne er meget kraftige og da hovedet er stort, kan den uden problemer stimulere både klitoris og skamlæber samtidig. Hos Toys2Joy har vi udvalgt de bedste wands til dig. De er allesammen genopladelige, du skal bare beslutte hvilket design der passer dig bedst.