• DANMARKS STØRSTE UDVALG AF GENOPLADELIGT SEXLEGETØJ
  • DISKRET LEVERING
FRI FRAGT VED
KØB OVER 500,-

Populært og lækkert Sexlegetøj

Hvis du vil forkæle din klitoris, så er en Satisfyer lige noget for dig. Med pulserende trykbølger sender den dig og din klitoris i orgasme‐himlen meget hurtigt. 

Produkterne fra Satisfyer er smukke at se på, og så er de effektive som bare. 

Hvis du endnu ikke har prøvet en klitoris‐stimulator fra Satisfyer, så er det på tide at komme i gang. Du vil ret hurtigt komme til et punkt, hvor du simpelthen ikke kan leve uden.

Få orgasmer på rekordtid

Satisfyer er blevet store på sexlegetøjsmarkedet, og det er de af den simple grund, at deres produkter virker og er ufattelig effektive. 

Som kvinde ved du, at klitoris er meget følsom, og det er ved stimulering af denne, at du kan opnå hurtige orgasmer. En almindelig vibrator kan godt virke og føles voldsom på den lille lystknop. Men med nytænkende teknologi har Satisfyer lavet en stimulator, som ved hjælp af tryk- og lydbølger stimulerer klitoris indirekte altså uden berøring og uden at blive overstimuleret eller følelsesløs. 

Det er ikke uden grund, at vi godt tør give orgasmegaranti på Satisfyers klitoris stimulatorer. 

Bag Satisfyer er en international investor, der har mange års erfaring inden for det erotiske marked. Han er i øvrigt også ejer af den største online, erotiske butik i Tyskland. Ideen til Satisfyer opstod, da ejer forsøgte at få Womanizer ind i sin butik. De ønskede ikke at sælge til ham, og derfor hyrede han flere ingeniør‐virksomheder og patentadvokatfirmaer og gik så i gang med at udvikle deres egen teknologi.

Det tog, ca. 1,5 år inden der var et patenteret produkt klar. 

Forskning og udvikling er fokus‐områderne for Satisfyer, da markedet hele tiden rykker sig, og der er mange om buddet, er det vigtigt at skille sig ud.

Det er jo kun et plus, at deres produkter er meget prisvenlige uden at gå på kompromis med kvaliteten. 

Satisfyer for kvinder og mænd

Selvom Satisfyer længe kun har produceret produkter til kvinder, har de nu også produceret produkter til mænd. 

Satisfyer Men, er produceret i samarbejde med pornostjernen Rocco Siffredi. Med disse onani‐produkter er det nu ingen sag for dig som mand at onanere, uden at du selv skal gøre særligt meget andet end blot at holde produktet fast om penis. 

En oplevelse, der, for mange er nyt, men helt sikkert noget, der er kommet for at blive. 

Satisfyer har et stort udvalg af kvalitetsprodukter, og der er selvfølgelig, også produkter til jer som par. 

Prisvindende brand

Der er ingen tvivl om, at selvom Satisfyer først blev stiftet i 2016, så er det et brand, der er kommet for at blive. 

De har fat i det helt rigtige, og de ved, hvad vi som forbruger ønsker. Og så er de ikke bange for at skabe helt nye revolutionerende produkter. Så det er altid spændende at se, hvad de finder på næste gang. 

Lad dig forfører af Satisfyers produkter. Du vil ikke fortryde et eneste sekund. 

Hos Toys2Joy finder du kun Satisfyers genopladelige varianter.