• DANMARKS STØRSTE UDVALG AF GENOPLADELIGT SEXLEGETØJ
  • DISKRET LEVERING
FRI FRAGT VED
KØB OVER 500,-

Fjern bakterier på dit sexlegetøj

Vi ved det godt, rengøring er bare kedeligt. Dog har vi alligevel valgt en hel kategori til netop det. 

Det har vi, fordi du skal huske at rengøre dit sexlegetøj når du har brugt det. Selvfølgelig for at passe på dig selv og din krop, men dine vibratorer og dildoer holder længere når de bliver rengjort efter brug. 

Vand og sæbe er godt, men fjerner ikke alle bakterier. Det gør i stedet rengøringsmidler specielt designet til sexlegetøj.

Se vores udvalg, herunder:

Rent og Friskt Sexlegetøj

Når du rengøre dit sexlegetøj efter brug, forlænger du dets levetid. Det er til glæde for dig og din pung, men i den grad også til glæde for miljøet. 

Rengøring af din vibrator så snart du har brugt den, er nok ikke det der har højest prioritet hos de fleste. Her vil du nok hellere ligge og slappe af og måske endda putte dig ind til din partner. 

En rundspørge viser, at rigtig mange mennesker ikke rengøre deres sexlegetøj efter brug. Dette på trods af, at de med stor sandsynlighed skal bruge det igen.

I teorien sker der heller ikke det store, ved at du bruger din vibrator igen, uden at den har været rengjort, da de bakterier der sidder på den alle stammer fra dig selv. 

Sexlegetøj til Anal

Har du brugt vibratoren til analsex, er rengøring ekstrem vigtig, for at passe på dig selv.

En vibrator der har været oppe i endetarmen, er med garanti fyldt med bakterier, der kan give slemme underlivs betændelser hvis de ikke bliver vasket af inden de kommer i kontakt med dit underliv. 

Det meste Sexlegetøj er noget, der bruges oppe i dig. Det betyder at du, for at undgå bakterier, mug og andre mikro organismer der kan gøre dig syg, skal rengøre dit voksen legetøj hver gang du har brugt det. 

Deler du sexlegetøj med en partner, er det endnu vigtigere at du rengøre efter brug. Da det nu også er andre bakterier end dine egne der sidder på legetøjet. 

Toys2Joy anbefaler, at du får rengjort din vibrator efter brug hver gang.

Da det kan være svært at finde det rette rengøringsprodukt, har vi valgt at gøre det nemt for dig. Derfor er vores udvalg ikke så stort, men vi mener, vi har valgt de bedste produkter på markedet.

Spray din Vibrator

De fleste vibratorer kan vaskes med vand og sæbe. Lad den tørre, og spray efterfølgende med et af vores rengørings midler for at fjerne og dræbe de sidste bakterier. Lad din vibrator lufttørre gerne i solen, inden du pakker den væk. Husk den, skal være helt tør.

De sprays du kan købe her, kan bruges på de fleste materialer, de er drøje i brug, og du kan derfor nøjes med et par enkelte sprøjt.

Vi har dem i flere forskellige størrelser, så du kan nemt vælge den, der passer dig bedst. Gå aldrig på kompromis med rengøring af dit sexlegetøj.

Dildo Rengøring med UV lys

Så kan du med fordel kigge nærmere på vores Wavecare fra Dorr. Det er en boks, som med ultra violet lys renser dit sexlegetøj på ingen tid. Det tager kun 2 minutter, fra du har lagt dit legetøj i boksen, til det er rent og klar til brug. Det bedste af det hele er, at den er genopladelig og nem at bruge.

Da den kun bruger UV lys, er der ingen allergener eller andet usundt for miljøet.

Den er mere effektiv end almindelig rengøring med vand og sæbe eller sprays, da den uden problemer får renset i sprækker og indrykkede områder på din vibrator.

Toys2Joy er vilde med Wavecare og du kan se og læse mere om den ved at klikke her

Rengøring af Sexlegetøj

Vi håber, at du har fået indblik i vigtigheden af rengøring af dit sexlegetøj. Under vores produkter står der en mere detaljeret beskrivelse af, hvad produktet kan, og hvordan du skal bruge det.

Husk at rengøre dit sexlegetøj, så du ikke skal bekymre dig om bakterier og kønssygdomme.

Bruger du glidecreme på dine vibratorer, er det også vigtigt at få vasket det godt af, inden du lægger det væk. Din vibrator ikke har godt af, og ligge med indtørret glidecreme på. Og kan i værste tilfælde ødelægge overfladen på dit sexlegetøj. Her er rengøringsmidlerne rigtig effektive til at få det overskydende glidecreme væk.