• DANMARKS STØRSTE UDVALG AF GENOPLADELIGT SEXLEGETØJ
  • DISKRET LEVERING
FRI FRAGT VED
KØB OVER 500,-

Rengøring af sexlegetøj

Det er rigtig vigtigt at huske rengøring af dit sexlegetøj efter brug hver gang.

Vand og sæbe er godt, men fjerner ikke alle bakterier. Det gør i stedet rengøringsmidler specielt designet til sexlegetøj, derfor har Toys2Joy, også et udvalg af disse produkter.

Se vores udvalg, herunder:

Hvad skal jeg vælge?

Da det kan være svært at finde det rette rengøringsprodukt, har vi valgt at gøre det nemt for dig. Derfor er vores udvalg ikke så stort, men vi mener, vi har valgt de bedste produkter på markedet.

Sexlegetøj er noget, du bruger oppe i dig selv. Det betyder, at det kommer i kontakt med dit indre. Derfor er det meget vigtigt at holde dit legetøj rent og fri for bakterier, mug og andre organismer, der kan gøre dig syg.

Husker du rengøringen?

En rundspørge viser, at rigtig mange mennesker ikke rengører deres sexlegetøj efter brug. Dette på trods af, at de med stor sandsynlighed skal bruge det igen.

I teorien sker der heller ikke det store, ved at du bruger din vibrator igen, uden at den har været rengjort, da de bakterier der sidder på den alle stammer fra dig selv. Har du brugt vibratoren til analsex, er rengøring ekstrem, vigtig for at passe på dig selv.

Men har du brugt din vibrator på en anden, så er det ikke længere kun dine bakterier, og du kan risikere infektioner og i værste tilfælde kønssygdomme.

Toys2Joy anbefaler, at du får rengjort din vibrator efter brug hver gang.

Sprays

De fleste vibratorer kan vaskes med vand og sæbe. Lad den tørre, og spray efterfølgende med et af vores rengøringsmidler for at fjerne og dræbe de sidste bakterier. Lad din vibrator lufttørre gerne i solen, inden du pakker den væk. Husk den, skal være helt tør.

De sprays du kan købe hos Toys2Joy, kan bruges på de fleste materialer, de er drøje i brug, og du kan derfor nøjes med et par enkelte sprøjt.

Vi har dem i flere forskellige størrelser, så du kan nemt vælge den, der passer dig bedst. Gå aldrig på kompromis med rengøring af dit sexlegetøj.

Vil du gøre det endnu nemmere?

Så kan du med fordel kigge nærmere på vores Wavecare fra Dorr. Det er en boks, som med ultra violet lys renser dit sexlegetøj på ingen tid. Det tager kun 2 minutter, fra du har lagt dit legetøj i boksen, til det er rent og klar til brug. Det bedste af det hele er, at den er genopladelig og nem at bruge.

Da den kun bruger UV lys, er der ingen allergener eller andet usundt for miljøet.

Den er mere effektiv end almindelig rengøring med vand og sæbe eller sprays, da den uden problemer får renset i sprækker og indrykkede områder på din vibrator.

Toys2Joy er vilde med Wavecare.

Tak, fordi du læste med

Vi håber, at du har fået indblik i vigtigheden af rengøring af dit sexlegetøj. Under vores produkter står der en mere detaljeret beskrivelse af, hvad produktet kan, og hvordan du skal bruge det.

Husk at rengøre dit sexlegetøj, så du ikke skal bekymre dig om bakterier og kønssygdomme.

Bruger du glidecreme på dine vibratorer, er det også vigtigt at få vasket det godt af, inden du lægger det væk. Din vibrator ikke har godt af, og ligge med indtørret glidecreme på. Og kan i værste tilfælde ødelægge overfladen på dit sexlegetøj. Her er rengøringsmidlerne rigtig effektive til at få det overskydende glidecreme væk.