Menu Luk

Undgå bakterier på dit sexlegetøj

Det er vigtigt at behandle sit underliv godt. Og når du bruger sexlegetøj så er rengøring efterfølgende en nødvendig del.

Du kan her finde forskellige rengørings midler der er specielt designet til sexlegetøj.

Fælles for dem alle er at de fjerner de bakterier der ikke hører hjemme i dit underliv.

Se vores udvalg herunder:

 • Toy Clean Spray 100 ml Pjur
  DKK 89,00

  Spray til at rengøre dit sexlegetøj

  Rengøring af sexlegetøj efter brug er alfa & omega for et bakteriefrit miljø.

  Pjur Toy Clean Spray er ideel til at rengøre dit sexlegetøj efter du har brugt det. Selvfølgelig kan du også rengøre med vand og sæbe, men dette produkt er specielt designet til rengøring af dit sexlegetøj. Den indeholder ikke parfume eller alkohol, og er skånsom mod dig og dit legetøj. Den beskytter dit sexlegetøj mod bakterier og svampe.

  Toy Clean Spray er drøj i brug, og et par sprøjt er nok til at rengøre dit favorit sexlegetøj. Du kan evt. tørre rester fra sprayen af med en tør klud.

  Det er en nem og sikker måde at rengøre på, og når nu det er så nemt med Toy Clean, så kunne du jo sagtens bruge dit sexlegetøj lidt oftere.

  Nu hvor du ikke skal bruge lang tid på at rengøre, kunne du sagtens udvide dit sortiment af sexlegetøj. Du finder mange gode ting på vores side

  Sprayen er produceret i Tyskland og allergitestet, den er farveløs og neutral i smagen.

  Du kan bruge sprayen på Latex, Silikone, Gummi, Glas og Læder uden problemer. Og så er den kompatibel med latex kondomer.

  Toys2joy anbefaler at du bruger Toy Clean Spray til dit sexlegetøj for nem og sikker rengøring.

  Sprayen fås i 100 ml.

  Den indeholder ingredienser som alle er dermatologisk testet.

  Aqua (Vand), Butylenglycol, Phenoxyethanol, Propylenglycol, Bis-PEG / PPG-14/14 Dimethicon, Cocamidopropyl Betaine, Dimethicone

  Når du handler hos Toys2Joy bliver dine varer altid pakket i en præsentabel indpakning, som er klar til at blive pakket ud eller klar til at give som gave. Vi sender din pakke i en diskret pose.

  Rengøring af dit sexlegetøj er for dit eget helbreds skyld. Og bør ikke være noget du går på kompromis med. Rengør hellere en gang for meget end en gang for lidt.

 • Wavecare fra Dorr
  DKK 309,00

  Rengøring med ultraviolet lys

  Wavecare sterilisere og fjerner op til 99,9 % bakterier på dit sexlegetøj

  Dorrs Wavecare med avanceret ultraviolet lys er den bedste måde du kan rengøre dit sexlegetøj på. Ultraviolet lys (UV-C) er en af de mest effektive sanerings metoder der findes i dag.

  Gennem den specifikke ultraviolette bølgelængde kan skadelige elementer som bakterier, patogener eller forme, effektivt fjernes eller dræbes. 

  Du lægger blot dit sexlegetøj i Wavecare og starter den. Efter 2 minutter slukker maskinen automatisk og dit sexlegetøj er nu rengjort uden brug af vand eller andre midler. Samtidig er dit sexlegetøj nu fri for bakterier, og ovenikøbet også blevet sterilt.  Det er en utrolig effektiv metode og den er meget bedre end traditionelle Antibakterielle klude eller Spray.

  Ultraviolet lys kan trænge igennem små sprækker eller indrykkede områder på dit legetøj for en dybere og mere omfattende rengøring. Efter rengøring kan maskinen godt lugte lidt af metal men dette er meget normalt, og ikke noget der har skadende virkning på dit legetøj eller dit helbred.

  Wavecare er genopladelig og der medfølger et USB oplader stik.

  Op til 50 rengøringer  på en enkelt opladning

  Den er bærbar og perfekt til at have med på rejsen.

  Maskinen kan bruges igen og igen, og du behøver derfor ikke tænke på at købe rengørings midler løbende, og du kan istedet bruge penge på lidt ekstra sexlegetøj.  Prøv og se vores G-punkts vibratorer. 

  Selv det legetøj som ikke kan rengøres i f.eks. en opvaskemaskine kan du bruge i Wavecare. Det er et fantastisk produkt, og meget meget nem at bruge.

  Den har en indbygget funktion som automatisk slukker enheden, hvis den åbnes eller vælter under drift. 

  Toys2Joy anbefaler brugen af Wavecare for et bakteriefrit og sterilt miljø for dit sexlegetøj. Du skal jo trods alt have det op i dig.

  Den måler  23.5cm × 10cm x 6.5cm og er lavet af glas og plastic. Den vejer kun 432 gram.

  Skal du have en med?

  En af vores amerikanske kollegaer har lavet denne video om Wavecare

 • WET Antibakteriel Rengøring
  DKK 24,95DKK 109,00

  Rengøring af dit sexlegetøj på den nemme måde

  Wet antibakteriel rengøring er det blide valg til at holde dit yndlings legetøj frisk og rent

  En god hygiejne er vigtig især når det gælder dit sexlegetøj. Med Wet antibakteriel rengøring er det nemmere at holde dit legetøj fri for bakterier. Du kan bruge rengørings midlet på de fleste materialer herunder: Gummi, Silikone, Latex, Realistiske materialer , Gelégummi, Plastik, Metal og Glas. Wet fedter ikke og den indeholder ingen alkohol.

  Dit underliv er meget følsomt, og det gælder selvfølgelig om ikke at få ret mange ubudne bakterier op i dig. Så derfor er det en rigtig god ting, at du rengøre dit sexlegetøj efter brug. Sprøjt et par gange med Wet antibakteriel på dit legetøj og lad det virke. Tør efter eller lad din dildo lufttørre. Læg den først væk når den er helt tør. Du kan også med fordel vaske din vibrator med vand og en mild sæbe inden du bruger rengøringsmidlet.

  Det er dit underliv og dit helbred du hjælper.

  Vi ved godt, at når du lige har fået en af dine bedste orgasmer, og ligger på sengen helt færdig, så er rengøring nok ikke det første du tænker på. Og nogen har måske for vane at gemme sexlegetøjet hurtigt væk efter brug. Men vi garantere dig, at du ikke vil fortryde at du får rengjort dit legetøj efter brug. Med Wet Antibakteriel er det nemt og kan gøres hurtigt. Så der er ingen undskyldning mere. Og du har ikke brug for grimme bakterier i dit underliv.

  Wet antibakterial er produceret i USA, og du kan få den i forskellige størrelser.

  Toys2Joy anbefaler alle vores kunder at de skal rengøre deres sexlegetøj efter brug. Dette kan ikke siges nok.

  Hold dit yndlings sexlegetøj frisk og bakteriefrit med denne fantastiske rengørings spray. Brug den hver gang inden du pakker dit legetøj væk.

Rengøring

Sexlegetøj er noget du bruger oppe i dig selv. Det betyder at det kommer i kontakt med dit indre. Derfor er det meget vigtigt at holde dit legetøj rent og fri for bakterier, mug og andre organismer der kan gøre dig syg.

En rundspørge viser at rigtig mange mennesker ikke rengøre deres sexlegetøj efter brug. Selvom de godt ved at de skal bruge det igen.

Og i teorien sker der heller ikke det store ved at du bruger din vibrator igen uden at den har været rengjort, da de bakterier der sidder på den alle stammer fra dig selv.

Men har du brugt din vibrator på en anden, så er det ikke længere kun dine bakterier og så kan du få nogle grimme infektioner.

Dog anbefaler Toys2Joy ikke ovenstående model, men istedet at du rengøre din vibrator efter brug hver gang.

De fleste vibratorer kan vaskes med vand og sæbe. Lad den tørre og spray efterfølgende med et af vores rengørings midler for at fjerne og dræbe de sidste bakterier. Lad din vibrator lufttørre gerne i solen, inden du pakker den væk. Husk den skal være helt tør.

Vil du gøre det endnu nemmere?

Så kan du med fordel kigge nærmere på vores Wavecare fra Dorr som er en boks der med ultra violet lys renser dit sexlegetøj på ingen tid – faktisk tager det kun 2 minutter fra at du har lagt dit legetøj i boksen, til det er rent og klar til brug. Og det bedste af det hele er at den er genopladelig og nem at bruge.

Husk at rengøre dit sexlegetøj så du kan holde dit underliv sundt.