• DANMARKS STØRSTE UDVALG AF GENOPLADELIGT SEXLEGETØJ
  • DISKRET LEVERING
FRI FRAGT VED
KØB OVER 500,-

Luksuriøse Vibratorer

Med vibratorer fra Pretty Love er du garanteret luksus og nytænkende teknologi. 

Vibratorerne har et elegant udseende, de er lavet af de bedst materialer og er nemme at bruge. 

Med det moderne menneske for øje, producerer Pretty Love, kvalitets vibratorer, som er smukke at se på, og egenskaber, der får dig i den 7. himmel på ingen tid.

Unikt og elegant udseende

I 2011 blev Pretty Love skabt af  det kinesiske firma Baile. De fik hovedsæde i Tyskland.   Allerede samme år blev produkterne lanceret på det europæiske og amerikanske marked til stor anerkendelse fra forbrugerne. 

Pretty Love er et af de verdensførende mærker inden for sexlegetøjsbranchen. Og selvfølgelig er de det, da deres produkter er attraktive og meget behagelige at bruge. 

Allerede i januar 2018 vandt de en IF design award, og igen i april 2018 vandt de en Red Dot award på flere af deres produkter for deres design. 

Det bedste materiale

Vibratorerne er lavet i en glat og lækker silikone, som giver en glat og lækker følelse. Deres kraftfulde, men rolige, motorer giver de helt rigtige vibrationer. 

Designerne bag vibratorerne er inspireret af den parisiske kunst, liv, kultur, romantik og kærlighed. Det kombinerer de med avanceret, smart teknologi, og resultatet er et luksuriøst og elegant, kunstnerisk udseende. 

Med vibratorer fra Pretty Love vil du hele tiden opleve nye muligheder for stimulation under onani eller samleje. 

Pretty love har en stor kollektion, som bl.a. har anal vibratorer, der er oppustelige for ekstra nydelse blandet med en wow‐oplevelse. 

Du finder også eksklusive klitoris‐stimulatorer, G-punkts vibratorer, som alle er dekoreret med 24 karat guld. 

Vi har hos Toys2Joy udvalgt de produkter, som vi mener, passer bedst til det danske marked.