• DANMARKS STØRSTE UDVALG AF GENOPLADELIGT SEXLEGETØJ
  • DISKRET LEVERING
FRI FRAGT VED
KØB OVER 500,-

Den populæreste producent af glidecremer

Pjur er nok det brand på sexlegetøjsmarkedet, der kendes af de fleste. Deres glidecremer er populære og eftertragtet blandt mange mennesker verden over. 

Nu er det så ikke kun glidecreme, som Pjur er gode til, de har også nogle fremragende delay, cremer for dig, der ønsker at holde længere i sengen. Ligesom deres rengøringsmiddel er utroligt effektivt og elsket. 

Pjur cremer, fås i et utal af forskellige varianter.

For at gøre det nemt for dig har Toys2Joy udvalgt de produkter, som vi mener, er de bedste på markedet.

Ekspertise og kvalitet

Det er de ord, der kendetegner Pjur bedst. Med hovedsæde i Luxembourg og med filialer rundt omkring i verden er de et globalt, aktivt selskab, der med 20 års erfaring på markedet må siges at være et af de bedste brands.

Pjur bruger ingredienser af højst mulige renhed og er synonymt med kompromisløs premium‐kvalitet. 

Alle deres produkter er udviklet internt og produceres 100% i Tyskland uden undtagelse. Pjurs produkter er alle certificeret i overensstemmelse med internationale krav fastsat af EU, FSA og TGA. De distribuerer i øjeblikket ca. til 70 forskellige lande. 

Deres produktserie består af mere end 60 innovative produkter i seks forskellige produktkategorier, og de udvikler nye hvert år. 

Cremer til enhver

Deres Pjur Med serie er avanceret produkter med naturlige ingredienser til den miljøbevidste forbruger. Der findes både vand, og silikonebaseret glidecremer, samt spray og serum, der kan reducere overfølsomhed. Du finder også i denne serie produkter til intim hygiejne og pleje. Pjur Woman er cremer og sprays specielt designet til kvinder. Den populære Pjur Backdoor er specielt udviklet til analsex, det er også den glidecreme, som de fleste stifter bekendtskab med. 

Deres original serie er en simple, men ufattelig, effektiv serie, den indeholder både silikone og vandbaseret varianter.  

Med produkter fra Pjur får du det bedste sexlegetøj, som du ikke kan undvære. Glidecremer er godt for alle mennesker. Både til dig, der bruger cremen til anal dig, der lider af tørhed i skeden eller dig, der godt kan lide at eksperimentere og få nye og sjovere oplevelser, når du dyrker sex, eller onanere.