• DANMARKS STØRSTE UDVALG AF GENOPLADELIGT SEXLEGETØJ
  • DISKRET LEVERING
FRI FRAGT VED
KØB OVER 500,-

De bedste vibratorer til par

Der er et stort udvalg af vibratorer til par. Der er også mange måder at bruge dem på.Det vigtigste er at huske fantasien, ingen grænser har.

I kan vælge vibratorer med fjernbetjening på den måde, kan din partner bestemme, hvilke vibrationer du skal have. De kan bruges hjemme såvel som ude. Det kan give jeres forspil et ekstra kick. 

I finder også vibratorer, I kan bruge samtidig. Så kvinden får stimuleret klitoris, samtidig med indvendig, og din partner kan også nyde vibrationerne, når han trækker ind i dig.

Se vores udvalg herunder

Par Vibrator

Der findes sexlegetøj der er designet til kvinder og til mænd. Der findes også sexlegetøj som I kan bruge sammen som par.  

Selvom I før blot har brugt en ganske almindelig vibrator, så kan det godt være at I savner en vibrator, der kan give jer nydelse på en og samme tid. 

Det er en mulighed med en parvibrator. I kan få vibratorer i forskellige udformninger og farver. Og de ligner slet ikke det I er vant til at se. 

Udover deres specielle design så er det fælles for dem alle, at de er designet til, at i begge vil få glæde af vibrationerne samtidig. De fleste er også bygget, så kvinden kan have den ene  ende i vagina og da den ende er så tynd, vil der også være plads til mandens penis. Han vil så snart han trænger ind, mærke de lækreste vibrationer på hans penis. 

Den øverste del af vibratoren vil dække området omkring klitoris. 

I kan selvfølgelig også vende den op, så den istedet hviler på mellemkødet og omkring anus.

Ligemeget hvordan I vender den, så vil den give jer begge nydelse. 

Sexlegetøj til Par

Nogle par vibratorer kan I få med trådløs fjernbetjening. Her vil der være mulighed for at den ene part kan tage kontrollen over fjernbetjeningen, og på den måde styre de vibrationer som den anden part skal forkæles med. 

En af de mere velkendte vibratorer der med stor succes bruges af par, er det vibrerende æg.  Her vil I hvis I har en trådløs model, bruge det lige når I har lyst, hvor I har lyst. Igen er det rigtig frækt hvis partneren styre fjernbetjeningen. Kan du forestille dig hvordan familie middagen måtte blive? Eller hvad med shopping turen? Det er kun fantasien der sætter grænserne her. 

Langdistance Sex

Det allernyeste på markedet er virtuel reality sexlegetøj. Det kan bruges til jer, der er fra hinanden.

Her vil i, kunne mærke hinandens bevægelser, selvom I ikke er i samme rum, eller land. Uanset afstanden, kan i nyde hinanden.

I pakken fra Kiiroo er der  2 dele, en vibrator Pearl til kvinden, samt en Masturbator Onyx +  til manden. I kan koble dem op til hinanden, så I kan mærke hinandens bevægelser, mens I leger. 

Det fungere således, at når kvinden spænder om sin dildo, så kan manden mærke det i sin masturbator. 

Manden har mulighed for via sin masturbator, at styre hastigheden og intensiteten af vibrationerne på dildoen. 

Det vil også være muligt at koble andre Kiiroo produkter sammen, og hvis I vil kan I koble dem op til webcam, film og meget andet. 

De bedste Vibratorer

Selvom der nu er kommet par vibrator hvor I begge kan få stor nydelse, så skal vi heller ikke glemme de gode gamle. Her tænker vi specielt på penisringen til manden, som med vibrationer også vil give nydelse til kvinden. 

Magic Wand, hører til i enhver sexlegetøjs skuffe. Med den kan I give hinanden en opløsende massage, og slutte af med en god orgasme. Grundet dens store hoved og kraftige vibrationer, så vil den kunne få enhver til at nå klimaks ret hurtigt. 

Til de mere erfarne kan I kigge nærmere på Pro 4 Couples fra Satisfyer. Den er næsten lydløs selvom den har hele 21 forskellige indstillinger. Der er 11 vibrations muligheder til klitoris, og 10 vibrations muligheder der kan stimulere dit G-punkt. 

Satisfyer har også produceret Multifun 3. En parvibrator der også kan bruges solo af både kvinden og manden. Den er også særdeles velegnet til brug for lesbiske par. 

Skaftet som også har vibrationer kan bruges som dildo. Og hovedet kan bruges til at stimulere penis. 

Toys2Joy har udvalgt nogle af de vibratorer, vi mener, er de bedste på markedet lige nu. Vi er hele tiden obs på, hvad der er nyt og rører sig. Så I kan være sikre på i, altid finder de nyeste vibratorer hos os.

Hvilken par vibrator skal være jeres foretrukne?