• DANMARKS STØRSTE UDVALG AF GENOPLADELIGT SEXLEGETØJ
  • DISKRET LEVERING
FRI FRAGT VED
KØB OVER 500,-

De bedste vibratorer til par

Der er et stort udvalg af vibratorer til par. Der er også mange måder at bruge dem på. Det vigtigste er at huske fantasien, ingen grænser har. I kan vælge vibratorer med fjernbetjening på den måde, kan din partner bestemme, hvilke vibrationer du skal have. De kan bruges hjemme såvel som ude. Det kan give jeres forspil et ekstra kick. I finder også vibratorer, I kan bruge samtidig. Så kvinden får stimuleret klitoris, samtidig med indvendig, og din partner kan også nyde vibrationerne, når han trækker ind i dig. Bliv inspireret, og find jeres nye sexlegetøj, herunder.

Hvorfor skal vi vælge en Parvibrator? 

Måske kan i godt lide at bruge en anden vibrator, når I er sammen, det kan også være, I savner en vibrator, der kan give jer nydelse på en og samme tid. 

Så er det en mulighed med en parvibrator. Par vibratorer findes i forskellige udformninger og farver. 

Fælles for dem alle er, at de er designet til, at i begge vil få glæde af vibrationer samtidig. De fleste er også bygget, så kvinden kan have den ene del i vagina samtidig med, der er plads til mandens penis. Den anden del vil hvile på mellemkødet og omkring anus. På den måde kan i begge mærke og nyde vibrationer og hinanden.

Kom samtidig

Den eneste ulempe ved en par‐vibrator er, at I meget hurtigt kan opnå orgasmer. Men så er det, jo godt i kan bruge den igen og igen og igen. 

Det allernyeste på markedet er virtuel reality sexlegetøj. Det kan bruges til jer, der er fra hinanden. Her vil i, kunne mærke hinandens bevægelser, selvom I ikke er i samme rum, eller land. Uanset afstanden, kan i nyde hinanden. Der er 2 dele, en vibrator til kvinden, samt en fleshlight til manden. I kan koble dem op til hinanden, så I kan mærke hinandens bevægelser, mens I leger. 

Toys2Joy har udvalgt nogle af de vibratorer, vi mener, er de bedste på markedet lige nu. Vi er hele tiden obs på, hvad der er nyt og rører sig. Så I kan være sikre på i, altid finder de nyeste vibratorer hos os.