• DANMARKS STØRSTE UDVALG AF GENOPLADELIGT SEXLEGETØJ
  • DISKRET LEVERING
FRI FRAGT TIL
GLS PAKKESHOP

Der findes en masse sexlegetøj til kvinder og mænd. Men det kan være svært at finde sexlegetøj til par.

Toys2Joy mener det er vigtigt at i som par også kan udforske sexlegetøj, og komme tættere på hinanden.

Derfor har vi fundet det bedste sexlegetøj til par. I vil uden tvivl blive glade for at prøve en parvibrator, da I vil få en nydelse som I ikke har oplevet før.

Hvilken vibrator skal vi vælge?

Nogle parvibratorer ser anderledes ud end de vibratorer du normalt ser. 

De kaldes multivibratorer og er designet til at give begge parter nydelse på samme tid. 

Det kan være svært for nogen at finde den rigtige vibrator. Vi har derfor herunder skrevet en beskrivelse af de forskellige slags parvibratorer vi har i shoppen. 

 

Par Vibrator

De fleste parvibratorer er multivibratorer, hvor I begge kan få nydelse på samme tid. De er designet så der også er plads til penis samtidig med at vibratoren bruges.

Cremer & Gel

Disse stimulerings cremer er designet til at give jer ekstra nydelse når og hvor I vil. Wet har designet en creme specielt til par.

Onyx 2 og Pearl 2, Sexlegetøj til par, onani, Masturbator , Vibrator,Teknologi

Virtuel Reality

Det nyeste skud på stammen indenfor sexlegetøj er Virtuel Reality. Her kan I på en lækker og fantastisk måde, mærke hinanden selvom I ikke er i samme rum, eller endda i samme land. Langdistance sex får en helt anden betydning nu. Sættet sammenkobles via bluetooth.

Er sexlegetøj til par noget for os?

Sex og par hører sammen derfor er der selvfølgelig også en masse sexlegetøj til par. Noget kan i bruge sammen under samleje, noget kan bruges på hinanden, og noget under forspil. På den måde kan i forny jeres sexliv og udforske hinanden mere. Der er forskellige muligheder.

Fjernbetjent sexlegetøj.

Når i bruger det kan i overlade kontrollen til hinanden. Hvor frækt vil det ikke være at styre hvilke vibrationer din partner skal have. At kunne pirre og se din partner nyde det du gør. Eller hvad med at handle ind med et vibrerende æg i skeden imens? – Overlad fjernbetjeningen og dermed styringen til din partner og få en fræk oplevelse sammen i det offentlige – ingen kommer til at fatte mistanke.

Det sidste nye indenfor sexlegetøj er virtual reality. På denne måde kan i parre hver jeres enhed og bruge den samtidig. Så kan i mærke hinandens bevægelser selvom i ikke er i samme rum eller land for den sags skyld.

Nogen par vibratorer betjenes direkte via vibratoren, det kan være underholdende at skifte vibrationer når man er godt i gang og smurt ind i glidecreme.

Noget sexlegetøj til par er multivibratorer, så både du og din partner bliver stimuleret på samme tid under samleje. Det vil blive endnu mere intimt og spændende. Multi vibratorer er det bedste sexlegetøj til par uden tvivl.

Hos Toys2Joy har vi også et udvalg af forskellige cremer og gel. De kan være med til at forbedre jeres samleje på flere forskellige måder, da der findes flere forskellige varianter.

Sexlegetøj til par en verden af muligheder.

Der er alt fra forskellige cremer der gør jer mere tændte ,til vilde vibratorer I kan bruge sammen eller hver for sig.

Langdistance sex er ikke længere noget problem med den nyeste teknologi, der også har fundet vej ind i sex verdenen. Mærk hinanden på afstand, og tag jeres fælles onani til nye højder.

I princippet kan I anvende alle former for sexlegetøj på hinanden, men nogle produkter er mere oplagte end andre. Se udvalget her på siden.

Det kan være svært at finde ud af hvor i skal starte hvis ikke i er vant til at bruge sexlegetøj til par.

Her er forslag til hvad du kan prøve.

En penisring er en god start. De er nemme at bruge, og begge parter vil få glæde af vibrationerne. Manden vil kunne føle en hårdere og længere erektion. Kvinden kan blive stimuleret på klitoris samtidig med at du mærker din partner inde i dig.

Hvis i er friske på mere kan vi anbefale multi vibratorer. De er lidt ligesom en penisring, men sidder primært på kvinden. På den måde kan hun mærke vibrationerne i skeden samtidig med ham. Klitoris bliver ikke snydt, så der er fuld nydelse til begge parter.

Kender du den populære wand. Den er fantastisk at bruge over hele kroppen. De kraftige vibrationer kan få dig til klimaks på rekordtid. Nu er der lavet en til par. På enden kan man sætte en penis arm på og på den måde vil dit penis blive rørt ved, lidt som et håndjob. Kan også være god når du onanerer.

Er i klar til at udforske hinanden.

Sexlegetøj er ikke kun noget man bruger alene derhjemme bag nedrullede persienner. Faktisk er der god grund til at bruge det sammen med en partner. Det er nemlig både frækt, dejligt og altid sjovt.

Selvom i måske har et forrygende sexliv og snart har været alle former for sexstillinger igennem, og iøvrigt knaldet stort set alle steder derhjemme såvel som offentligt, så er der stadig nye oplevelser at få ved hjælp af frækt sexlegetøj til par.

Uanset hvad I er til, så er der god grund til at inkludere voksenlegetøj i lagengymnastikken.

I kan sagtens bruge glidecreme til jeres sexlegetøj. Vi anbefaler at i bruger den rigtige glidecreme til jeres vibratorer. En god huskeregel er, hvis jeres sexlegetøj er lavet i silikone må I ikke bruge en silikonebaseret glidecreme, da denne kan ødelægge overfladen på jeres legetøj.

Bruger i vandbaseret glidecreme kan det være at I skal bruge lidt mere  under selve akten, da cremen absorberes af huden. Men nogen gange kan en lille pause jo være godt.

Det er også vigtigt i sørger for den rigtige rengøring. På den måde undgår i bakterier og i plejer også jeres sexlegetøj. Start altid med vand og en mild sæbe. Herefter kan i bruge nogle af de forskellige muligheder for rengørings midler.

I vil elske jeres nye legetøj, derfor er det også vigtigt at passe på det.

Toys2Joy ser frem til at hjælpe jer med at få endnu mere ud af jeres sexliv.

I må ikke glemme det vigtigste: