• DANMARKS STØRSTE UDVALG AF GENOPLADELIGT SEXLEGETØJ
  • DISKRET LEVERING
FRI FRAGT VED
KØB OVER 500,-

Ovo – Legetøj til både mænd og kvinder. 

Ovo lifestyle, Toys er en tysk producent, hvis produkter er nytænkende og innovative. De har vundet et utal af priser for deres specielle design. De har bl.a vundet Red Dot award 36 gange for deres designs. Alle vibratorer fra Ovo har fokus på design og funktionalitet. Så du kan roligt glæde dig til mange timers nydelse. 

De yder 15 års garanti på deres produkter.

OVO – Prisbelønnet sexlegetøj

Er du klar til mange timers nydelse? Med det tyske brand Ovo er du garanteret skønne vibrationer og lang levetid på dine vibratorer. 

Ovo startede i Berlin i 2007. Og det er da også, den tyske hovedstad, der er kendt for at forene teknologi og teknik med mode, design og opmærksomhed på detaljer, der har inspireret stifterne til at designe noget unikt, smukt og teknologisk avanceret. 

Ovo er med deres funktionelle og smukke design en af de mest populære producenter af sexlegetøj i verden. 

Det var dog først i 2012, at det for alvor tog fart for Ovo. På eroFame showet, hvor de præsenterede deres første kollektion, fik deres store, hvide lysende stand konkurrenterne til at falme. Det vakte opsigt, og Ovo fik deres navn slået fast som stilrent, innovativt og avanceret teknologi. 

Det er selvfølgelig heller ikke uden grund, at alle deres produkter enten har vundet eller modtaget hæderlig omtale på de seneste, Red Dot internationale designpriser – en anerkendelse som store producenter, som Dyson og Mercedes Benz også har modtaget. 

Og nu kan sexlegetøjsbranchen også prale af de priser. 

Takket være Ovo bliver sexlegetøj i langt større grad accepteret og anerkendt for deres kvalitet, design og udvikling. 

Ovo har produkter til alle

Du finder nemt en vibrator fra Ovo, der kan tilfredsstille dig og give dig store orgasmer. 

Du kan som kvinde blive tilfredsstillet af den elegante J2, der er en Rabbit Vibrator med en speciel og smuk udformning. Eller forkæl din klitoris med mini‐vibratoren C1, der, selvom den er lille, er kraftig nok til at udløse den ene orgasme efter den anden. 

Til manden er der den effektive penisring A1, som med sit enkle design og skønne vibrationer kan give dig en kraftig erektion og forlænge din udholdenhed. A1 kan også med fordel bruges sammen med en partner, da denne også vil nyde godt af vibrationerne. 

Produktsortimentet er stort, og hos Toys2Joy har vi udvalgt de bedste vibratorer til dig. 

Alle produkter fra Ovo har et slankt design, som er indbydende og enkelt. En fryd for øjet og lækkert at røre ved. 

De er alle produceret af de bedste materialer, de er lydsvage og har kraftige motorer, der giver de helt rigtige vibrationer. 

Ovo har 17 patenter til en lang række af deres produkters funktioner, så hver en vibrator er gennemtænkt ned til mindste detalje. 

Det afspejler sig selvfølgelig også på levetiden på din vibrator, og da Ovo laver noget af de bedste vibratorer på markedet, har de også en udvidet garanti på 15 år på alle deres produkter. 

Hvilken vibrator fra Ovo skal du så vælge?

Det er lige meget, om du er til Rabbit, Mini Vibrator eller vibrerende æg, alle produkterne er af høj kvalitet og designet til at tilfredsstille lige præcis dig. Og der er jo ikke nogen, der siger, at du ikke har fortjent flere vibratorer fra Ovo, vel?

Du kan være sikker på, at lige meget, hvilken vibrator du vælger, så får du et stykke sexlegetøj, som er i den bedste kvalitet, den nyeste teknologi og den længste holdbarhed. 

Sexlegetøj fra Ovo er en investering i dig selv, og du fortjener den om nogen.