• DANMARKS STØRSTE UDVALG AF GENOPLADELIGT SEXLEGETØJ
  • DISKRET LEVERING
FRI FRAGT VED
KØB OVER 500,-

Lækre cremer til alle 

Med Nuei glidecremer, får du ikke bare en effektiv creme, der er blød og let, men også en creme, der er lavet på anti animalske produkter. Den er 100 % vegan, og du kan få dem i flere varianter. Vand eller silikonebaseret med eller uden smag. 

Nuei har også nogle forskellige cremer til at øge stimulationen samt til at øge præstationen under sex‐akten.

Nuei – cremer til det hele

I 2013 blev Nuei stiftet i Barcelona. Det var en gruppe fagfolk fra den erotiske sektor, der ønskede at gøre det enkle og komplekse, sensuelle kosmetik velegnet til både nybegyndere og de mere erfarne. 

Ideer og krav var der mange af, men et af deres ufravigelige krav var, at det kun skulle indeholde naturlige ingredienser af højeste kvalitet. 

Cremerne fra Nuei har nogle kraftige effekter, aromaer og teksturer, der overrasker selv den mest erfarne bruger. 

Produkterne er ikke for klassiske, ej hellere for alternative, de er skønne i brug, og prismæssigt ligger de i den overkommelige ende. 

NUEi – projektet blev hurtigt en realitet, og selvom de stadig er et ungt mærke, er stoltheden bag de 13 produkter, de allerede har produceret enorm. 

Hos Toys2Joy har vi valgt, at vi indtil videre kun har deres glidecremer og stimuleringscremer. Men de producere, også olier, der er lavet på naturlige ingredienser. 

Glidecremerne fra NUEi indeholder Aloe Vera, der får huden til at slappe af og gøre den dejlig blød. Deres glideegenskab er uovertruffen god, og deres dufte er anderledes, og ikke de gængse, som der ellers findes på markedet. F.eks har de en creme med smag og duft af slikkepind – lækkert ikke? Hvis du er mere til frugtsmag, har de også smagen af melon, æble og jordbær. Og skal vi holde os til den søde tand, finder du smage med Cookie og skumfiduser. 

Du kan tilmed bruge deres silikoneglidecreme under vand, uden at glideegenskaberne bliver reduceret. 

Deres stimulerings cremer, findes i forskellige varianter til både kvinder og mænd. Der er en, der nedsætter følsomheden på penis, så du kan holde længere. Og du kan få varmende og kølende cremer for større nydelse og mere følsomhed omkring f.eks. klitoris. 

Kom godt i gang med produkter fra NUEi, du vil ikke blive skuffet.