• DANMARKS STØRSTE UDVALG AF GENOPLADELIGT SEXLEGETØJ
  • DISKRET LEVERING
FRI FRAGT VED
KØB OVER 500,-

Kondomer i forskellige størrelser

Hver mand er speciel – og penisstørrelse er også individuel. Med My Size kondomer kan du finde lige den størrelse der passer til dig. 

Der er måleenhed på hvert enkelt produkt, så du nemt kan vælge rigtigt. 

Sex bliver bare bedre, sikre og mere behageligt med et kondom der passer rigtigt i størrelsen. 

Så for maksimal komfort og nydelse er My Size kondomer svaret. 

My.Size kondomer

Slut med kondomer der ikke passer, kondomer der er for små, kondomer der er for store, kondomer der bare sidder dårligt. 

Med My Size kondomer kan du nemt finde et kondom der passer lige til din penis. 

Du kan få kondomerne fra str. 47 mm – 69 mm. Alt du skal gøre, er at at måle din omkreds på penis og så finder du det kondom der passer din størrelse. Nemmere kan det ikke blive. 

7 forskellige størrelser

Alle mænd er forskellige og det er deres penis også. Der findes rigtig mange størrelser, tykke, tynde, buede, krogede, lige osv. Det kan være svært at finde et kondom der passer, men med My.Size kondomer, der er skræddersyede vil du nemt finde et egnet kondom. 

Du kan med fordel eksperimentere med dine kondomer. F.eks kan du med et mindre kondom, holde din erektion længere og dermed forsinker du også din orgasme. 

Du kan prøve et kondom der er bredere, for at opnå en mere intens fornemmelse. Dog er det vigtigt, at kondomet ikke bliver for stort, så det glider af penis. 

Sikker Sex – Med Kondomer

Selvom de fleste kondomer kan holde til meget førend de går i stykker, så kan det selvfølgelig ske. Derfor er der ikke noget prævenstionsmiddel der er 100% sikkert. Heller ikke kondomer, men de fleste skader på et kondom, sker ved forkert håndtering når du sætter kondomet på.

Med My Size kondomer, kan du minimere denne risiko, da kondomerne er lette at få på og af. Du kan bruge lidt glidecreme, hvis du ønsker at det skal glide nemmere. 

Der er ikke spermdræbende creme i My Size kondomer. Da denne form for creme, kan have en negativ effekt på kondomet. 

Hvordan skal kondomer opbevares?

Kan du huske i dine unge år, hvor du havde dine kondomer i din pung? Det var ikke en god idé og det skete da også mere end ofte at kondomet gik i stykker da det skulle bruges. 

Opbevar dine kondomer på et tørt og køligt sted, hvor de ikke får for meget varme og slet ikke direkte sollys. 

Når du pakker kondomerne ned i din taske, til en fræk og liderlig aften så husk at de ikke skal ligge i nærheden af nøgler, mønter eller andre skarpe genstande, da de kan gøre skade på kondomerne. 

På alle My Size kondomer, er der en udløbsdato påtrykt æsken. Det er bedst at overholde denne dato, da kvaliteten kan blive forringet når datoen udløber. 

Hvilket materiale er kondomerne lavet af?

My Size kondomerne er 100% Vegan, der er altså ikke brugt noget materiale fra dyr i kondomerne. 

Istedet er de lavet i naturlig latex i en lækker premium kvalitet. 

Den specialdesignet Latex opskrift sørger for at  My.Size kondomerne er elastiske, lette, bløde og har en unik holdbarhed. 

Den naturlige gummilatex, som er den del af latex der også kaldes mælkesaft, er en hvid væske der bliver ud vundet fra gummitræet. Latex er et naturligt produkt og består desuden af vand og harpiks. 

Fra latex og forskellige andre ingredienser, udvikles der en speciel latexblanding, der garantere at my size kondomerne er særligt elastiske. 

For at forbedre den naturlige smøring, er der brugt en ren silikoneolie. Den er farveløs og ikke giftig. My Size bruger ikke sæddræbende stoffer i deres kondomer. 

My size – Tysk Grundighed

Kondomerne er produceret i Tyskland, og der er kælet for kvaliteten. 

Når du bruger kondom, må du ikke føle ubehag. Gør du det, er det sikkert at det er en forkert størrelse kondom du bruger. Det må ikke være for stramt, eller for bredt. Det må selvfølgelig heller ikke glide rundt under samleje. Hvis det gør det, så er kondomet med al sandsynlighed for bredt, og du skal have fat i et der er slankere. 

Hvis du har svært ved at rulle kondomet på, så er kondomet for slankt. Og du skal derfor have fat i et bredere kondom. 

Kondomer er opfundet for at forhindre mange ting, men de bør ikke forhindre din nydelse under sex.