• DANMARKS STØRSTE UDVALG AF GENOPLADELIGT SEXLEGETØJ
  • DISKRET LEVERING
FRI FRAGT TIL
GLS PAKKESHOP

Få intense orgasmer

Sexlegetøj til manden der har alt. Prostata vibrator giver en orgasme som du aldrig har oplevet før.

Den stimulere din prostata som svare til kvindens G-punkt, ved stimulering af dit p-punkt vil du opleve store og eksplosive orgasmer.

Se vores udvalg af vibratorer her.

Hvornår bruger jeg en prostata vibrator?

Du kan opleve de vildeste orgasmer som de fleste mænd kun drømmer om. Du kan bruge den alene eller nyde at blive udforsket af din partner.

En mands P – punkt kan sammenlignes med en kvindens G – punkt. Et punkt der sjældent bliver husket og forkælet.

Derfor har Toys2Joy et udvalg af forskellige vibratorer der er klar til at forkæle dig.

Når du først har prøvet en P – punkts orgasme, vil du have mere. Lad din partner få dig i himlen af orgasmer, og gør jeres sexliv endnu mere spændende.

Du kan godt bruge glidecreme sammen med din vibrator, dog anbefaler vi at du bruger den korrekte creme til dit sexlegetøj. 

Hvis dit sexlegetøj er lavet af silikone, er det vigtigt at du kun bruger vandbaseret glidecreme til dette. Hvis du bruger silikone glidecreme, kan du risikere at ødelægge din vibrator så den bliver nusset og porøs.

Er du klar til en prostata vibrator?

Når du leger med anal sex og prostata orgasmer er det vigtigt at varme godt op, samt have tillid til din partner. På den måde sikrer i begge at få en fantastisk oplevelse. 

Husk at bruge en god glidecreme, så du kan nyde det hele vejen.

Toys2Joy har et udvalg af forskellige vibratorer, så du kan nemt finde den der passer lige til dig.

En prostata vibrator er noget af det sex legetøj som også er godt for dig og din krop. Ikke nok med at du kan opleve vilde og intense orgasmer. Du får også trænet og plejet din prostata så den kan holde sig sund.

 

Få større sexlyst

Vidste du at en prostata vibrator er med til at øge mandens libido. Sexlysten vil blive større til glæde for begge parter.

Inden i starter med at lege analt og med prostata er det vigtigt at få tømt blære og tarme, på den måde bliver det en bedre oplevelse.

Start altid blidt ud, brug evt. fingrene. Brug gerne kondom og glidecreme, det skal være behageligt. Nogen gange kan det være svært at slappe af, så gå forsigtigt frem.

I kan stimulere prostata med fingrene eller en prostata vibrator. Når du bruger sexlegetøj til at stimulere prostata er det vigtigt at bruge en vibrator med P-punkts funktion.

Toys2Joy har udelukkende genopladelige vibratorer, du vælger selv om du ønsker at bruge vibrationerne.

Stimuler prostata indvendig og udvendig

I kan også stimulere prostata udvendigt, ved mellemkødet. Du vil også kunne opnå orgasmer på denne måde. Dog er de ikke lige så intense som ved indvendig massage.

Når du skal finde din partners P- punkt, skal du mærke dig forsigtigt frem. Prostata ligger lige under blæren, det minder om en valnød, lidt ru og rund. Når du har fundet det kan du stimulere udefra ved mellemkødet.

Skal du finde prostata udvendig, vil den føles mere rund som en lille bold. 

Herfra handler det om at finde ud af hvad din partner kan lide. Når i er klar kan i udvide prostata sex, til at bruge sexlegetøj.

Toys2joy anbefaler at I i starten bruger prostata vibrator uden vibrationer, indtil din partner er klar. Det kan føles voldsomt i starten med vibrationer.

Efterhånden som i eksperimenterer vil i finde ud af hvad i bedst kan lide og hvordan din partner får mest nydelse ud af prostata massage.

 

Hvad er prostata?

Normalt når man snakker om prostata er det cancer. De færreste ved hvor skøn en prostata orgasme kan føles. Men du fortjener at opleve det. Ikke nok med at du får masser af intense orgasmer, passer du samtidig på din prostata og holder den sund. Det er aldrig for sent at komme i gang med P-punkts orgasmer.

Når du oplever en prostata orgasme vil du opleve en følelse af varme, sitren og så fantastisk en følelse at du vil have svært ved at være i din krop på den gode måde.

Det er de bedste og mest intense orgasmer du kan opleve, så det er blot at kaste sig ud i. Du vil ikke fortryde det.

Når du får udløsning vil du få en følelse af at du tisser, det gør du ikke. Samtidig føles det helt perfekt. Som når kvinder får en G-punkts orgasme vil du også kunne mærke hvor skønt det er. Og måske forstår du hvorfor din partner elsker G-punkts orgasmer.

Nogen mænd kan godt lide at onanere samtidig med at de bruger en prostata vibrator, på den måde får du endnu mere nydelse og udløsningen vil føles endnu vildere.

Hvis du er i tvivl om hvor langt du skal ind for at finde prostata er her et billede som kan guide dig.

prostata sex

Den nemmeste måde at få prostata orgasmer på er hvis du ligger på ryggen. Enten med spredte ben eller benene oppe. På den måde kan din partner nemmere komme til. Men i vil hurtigt finde de stillinger der virker bedst for jer.

Toys2Joy har fundet de bedste vibratorer på markedet for at du har nemmere ved at vælge hvilke du vil prøve.

Rigtig god fornøjelse og nyd dine intense og vilde orgasmer.

Du må ikke glemme det vigtigste: