• DANMARKS STØRSTE UDVALG AF GENOPLADELIGT SEXLEGETØJ
  • DISKRET LEVERING
FRI FRAGT VED
KØB OVER 500,-

Prostata Massage med vibrator

Stimuler din prostata, og oplev store og eksplosive orgasmer. For at få mest ud af denne stimulering er det en rigtig god idé at bruge en vibrator, der kan hjælpe dig med at ramme det helt rigtige sted. 

Prostata hos mænd svarer til kvinden G-punkt, og du vil opleve orgasmer, som du ikke troede, var mulige. 

Massage af prostata jævnligt, holder den sund og du vil nedsætte risikoen for prostatakræft. 

En vibrator der er designet til prostata massage, rammer plet hver gang. 

Se vores udvalg her:

Prostata Stimulering

Når du stimulere prostata eller P-punkt som det også kaldes, vil du kunne  opleve de vildeste orgasmer, som de fleste mænd kun drømmer om. 

En mands P – punkt kan sammenlignes med en kvindens G – punkt. Et punkt, der sjældent bliver husket og forkælet.

Når du først har prøvet en P – punkts orgasme, vil du have mere. Lad din partner få dig i himlen af orgasmer, og gør jeres sexliv endnu mere spændende.

Hvad er prostata?

Prostata har form og størrelse som en lille kastanje. Det er en kirtel og det er kun mænd og drenge der har den. 

En sund prostata er ca. 2 cm i diameter. Den sidder lige under urinblæren, men kan kun stimuleres via endetarmen, da den sidder tæt op af tarmen. 

Når manden bliver liderlig vil den svulme op og blive følsom overfor stimulering. Det er derfor den bliver kaldt for mandens G-punkt. Da stimulering af denne, er til stor nydelse for manden. Og mange mænd kan også opnå orgasme ved stimulering. 

Du kan stimulere prostata med en finger, vibrator eller pik. Dog er det svært for dig selv at finde punktet, hvis du ikke bruger en vibrator eller dildo der er designet til prostata stimulering. 

Prostata består af mange små kirtler, der producere den sædvæske, som er det meste at sperm består af. 

Hvad er Prostata Massage?

Når du skal massere en mads prostata, kan du bruge fingrene eller en vibrator. For dem begge gælder det, at du starter blidt ud. 

Smør anus ind i en god glidecreme, hvilken du skal vælge afhænger af om du skal bruge sexlegetøj eller ej. Skal du massere med fingeren, kan du med fordel bruge en Silikonebaseret glidecreme, men skal du bruge en vibrator anbefales det at bruge en vandbasereret glidecreme. Fælles for dem begge er dog at de skal have en god glideegenskab. 

Du skal ikke spare på cremen, og den må gerne komme både ind- og udvendig omkring anus og endetarmen. Før forsigtigt en finger eller 2 op og mærk efter at ringmusklen bliver mere og mere afslappet. 

Når du uden problemer og ubehag fra din partner, kan få fingerne helt op, så kan du begynde at lede efter prostata. Det gør du nemmest ved at lave “kom her” bevægelsen ca. 3-7 cm oppe ud mod penis. 

Masser den blidt og mærk hvordan den svulmer op. Hvis I har en prostata vibrator, er det også her du kan tage den i brug. Lad den forkæle, vibrerer og massere din partners prostata. 

Du kan også stimulere prostata udvendigt, ved mellemkødet. Du vil også kunne opnå orgasmer på denne måde. Dog er de ikke lige så intense som ved indvendig massage.

Skal du finde prostata udvendig, vil den føles mere rund som en lille bold. 

Prostata Orgasme

Normalt når man snakker om prostata, er det cancer. De færreste ved, hvor skøn en prostata orgasme kan føles. Men du fortjener at opleve det. Ikke nok, med at du får masser af intense orgasmer, passer du samtidig på din prostata og holder den sund. Det er aldrig for sent at komme i gang med P-punkts orgasmer.

Når du oplever en prostata-orgasme, vil du opleve en følelse af varme, sitren og så fantastisk en følelse, at du vil have svært ved at være i din krop på den gode måde.

Det er de bedste og mest intense orgasmer, du kan opleve, så det er blot at kaste sig ud i. Du vil ikke fortryde det.

Når du får udløsning, vil du få en følelse af, at du tisser, det gør du ikke. Samtidig føles det helt perfekt. Som, når kvinder får en G-punkts orgasme, vil du også kunne mærke, hvor skønt det er. Og måske forstår du, hvorfor din partner elsker G-punkts orgasmer.

Nogle mænd kan godt lide at onanere samtidig med, at de bruger en prostata‐vibrator på den måde, får du endnu mere nydelse, og udløsningen vil føles endnu vildere.

Når du først har prøvet en P – punkts orgasme, vil du have mere. Lad din partner få dig i himlen af orgasmer, og gør jeres sexliv endnu mere spændende.

Prostata Vibrator

En Prostata Vibrator har en speciel udformning. Det er fordi den er designet til at ramme dit lystpunkt til stor glæde for dig. 

De fleste vibratorer har mange forskellige slags vibrations mønstre så du kan hurtigt finde den der giver dig størst nydelse. 

Er du til mange kraftige vibrationer, eller vil du hellere have nogle lidt blidere vibrationer? Start ud på den laveste frekvens og øg så snart du er klar på det. 

Toys2Joy har et udvalg af forskellige vibratorer, så du kan nemt finde den der passer lige til dig.

En prostata, vibrator er noget af det sexlegetøj, som også er godt for dig og din krop. Ikke nok, med at du kan opleve vilde og intense orgasmer. Du får også trænet og plejet din prostata, så den kan holde sig sund.

Du kan godt bruge glidecreme sammen med din vibrator, dog anbefaler vi, at du bruger den korrekte creme til dit sexlegetøj. 

Hvis dit sexlegetøj er lavet af silikone, er det vigtigt, at du kun bruger vandbaseret glidecreme til dette. Hvis du bruger silikone glidecreme, kan du risikere at ødelægge din vibrator, så den bliver nusset og porøs.

Få større sexlyst

Et stort plus ved at bruge en prostata vibrator til din prostata massage er at den er med til at øge mandens libido. Sexlysten vil blive større til glæde for begge parter. 

For nogen mænd kan det dog godt kræve en del overtalelse til at prøve stimulering af prostata. Og det er fuld forståeligt hvis du har det sådan. 

Dog vil vi gerne fortælle dig at du altså ikke mister noget af din manddom ved at nyde Prostata stimulation, og du vil heller ikke blive betegnet som homoseksuel, hvis du da frygter den kobling. 

Rigtig mange mænd har heldigvis fået øjnene op for hvor godt analsex er, også når det er dem selv der modtager det. 

Det er ikke ulækkert og hvis du rengøre endetarmen med en analbruser inden I går igang, er chancen for afføring på sexlegetøjet minimal. 

Hvis du tager dig tid og har tålmodighed så vil det heller ikke være ubehageligt. Øv dig alene, så du er sikker på hvordan du nemt kan slappe helt af, når der skal noget op i endetarmen. Lav det som en fast rutine når du onanere, at bruge din anal vibrator samtidig. 

Rigtig god fornøjelse og nyd dine intense og vilde orgasmer.