Menu Luk

Prostata vibrator, det bedste sexlegetøj til manden der har alt.

Prostata vibrator giver en orgasme som du aldrig har oplevet før.

Se vores udvalg af vibratorer her.

 • Elite P-punkt Pro
  DKK 479,00

  Få intense prostata orgasmer

  Brug Elite P-punkt med eller uden den trådløse fjernbetjening

  Prostata stimulering for større og mere kraftfulde orgasmer. Elite P-punkt Pro er en del af Anal Fantasy Kollektionen som er den førende producent indenfor avanceret anal og prostata stimulering. Tag din analsex til et helt nyt niveau med denne prostata vibrator.

  Vibratoren tilbyder en komplet oplevelse med to kraftige motorer, der kan styres via den trådløse fjernbetjening. Motorene der er placeret så de giver stimulering til både prostata og mellemkødet. Fjernbetjeningen giver dig eller din partner mulighed for nemt at trykke sig igennem alle 9 vibrationsmønstre. Det ergonomiske design og den sømløse silikone giver mulighed for længere leg, alene eller sammen med din partner.

  Buet og med fleksibel tip, så den rammer alle de rigtige punkter.

  Stimulering af Prostata kan udløse store orgasmer og du vil opleve at dine ejakulationer bliver kraftigere. Som ved al anal sex er det vigtigt at du er tålmodig. En penetration hvor anus ikke er klar kan være meget smertefuld og direkte ubehageligt. Sørg altid for at bruge masser af glidecreme, og vælg gerne en creme der har en ekstra lang glideeffekt. Normalt er disse cremer silikonebaseret, men der er også lavet vandbaseret glidecreme der har en lang glideeffekt. Da P-punkt Pro er lavet af silikone anbefaler Toys2Joy at du anvender en Vandbaseret glidecreme. Der er udviklet til analsex.

  Vibratoren er genopladelig og oplades nemt med det medfølgende USB Kabel. For at bevare batteriet på din  Elite P-Punkt  trådløse fjernbetjening, skal du sørge for, at den slukkes efter hver brug.

  Du kan bruge din vibrator med eller uden fjernbetjening:

  Trin 1: Tryk og hold tænd / sluk-knappen på vibratoren inde. Strømknappen lyser blå, når strømmen er aktiveret.

  Trin 2: Tryk på og tænd / sluk-knappen for at skifte mellem de 9 vibrations mønstre. Hvis du bruger den trådløse fjernbetjening, skal du trykke på og holde tænd / sluk-knappen på fjernbetjeningen for at tænde.Fortsæt med at trykke på tænd / sluk-knappen på fjernbetjeningen for at skifte mellem de 9 vibrations mønstre

  Trin 3: Tryk på og hold tænd / sluk-knapperne på hver enhed nede for at slukke både Vibratoren og den trådløse fjernbetjening, indtil det blå lys slukker.

  For at forlænge batteriets levetid skal du altid trykke på tænd / sluk-knappen på både fjernbetjeningen og P-Punkt Pro, indtil begge blå lys slukker. Hvis fjernbetjeningen eller vibratoren er i standbytilstand, vil batterierne blive drænet.

  Se denne video som Anal Fantasy har kreeret.

 • Gpop vibrator
  DKK 519,00

  Gpop fra Gvibe er en super lækker unisex vibrator.

  G-punkt og P-punkt vil elske at blive forkælet af Gpop vibrator.

  Er du klar til nye oplevelser i soveværelset. Så er Gpop vibrator noget for dig. Både du og din partner kan få de vildeste orgasmer med Gpop. Hos kvinder masserer Gpop dit G-punkt, og du vil elske det. Måske så meget at du kan sprøjte. Hos mænd virker Gpop lidt mere som en buttplug, men den er ergonomisk designet til at massere dit P-punkt på en helt vidunderlig måde.

  Gpop er vandtæt, så du kan sagtens have den med i badet og lege. Vibratoren oplades via magnetisk USB – kabel som medfølger. Magneterne gør at du er sikret en korrekt opladning hver gang. Det tager 2 timer at lade Gpop vibratoren op. Så er den klar til 4 timers udforskning og nydelse til dig.

  Vibratoren har en kraftig og stille motor, så du kan sagtens bruge Gpop diskret.

  Gpop vibrator er lavet silikone som er silkeblød og dejlig glat. Vibratoren er nem at indføre. Hvis du mangler smørelse skal du huske at bruge vandbaseret glidecreme, for at sikre din Gpop lever længere.

  Med 6 forskellige vibrations programmer med forskellige intensitive niveauer finder du hurtigt de vibrationer du bedst kan lide.

  Gpop er lugtfri, så den ikke lugter af silikone og kunstige stoffer. Husk at rengøre din Gpop efter brug hver gang så du sikrer dig selv at vibratoren ikke bliver porøs men holder længere. Du og din partner vil ikke fortryde at lade Gpop vibrator flytte ind til jeres samling af sexlegetøj.

  Hvis du er lidt mere nysgerrig på Gpop har vi lagt en lille video ind herunder som du kan se.

  Video. 

  Du kan også se billderne herunder som viser hvordan du får det optimale ud af din Gpop. Det gør det nemmere for dig og din partner at finde jeres G & P-punkt.

   

  GVIBE GPOP

 • P-Motion Massager
  DKK 705,00

  Prostata massager med ergonomisk design

  P-motion med kraftige vibrationer, hvor du vil have dem mest!

  Anal Fantasy Elite har udviklet denne P-motion – Prostata massager med tilpasset tip som gør det nemmere at føre den op. Den levere super stærke vibrationer direkte til dit p-punkt. Du kan vælge mellem 5 kraftige mønstre af vibrationer. Det vinklede hoved indeholder en mikrokugle inde i silikonen.

  Skaftet har 2 rullende kugler der løbende bevæger sig op og ned i den bløde silikone. Denne unikke massage mekanisme sørger for at alle dine følsomme punkter i ringmusklen og analåbningen bliver stimuleret.

  Få eksplosive orgasmer med prostata massage

  Massage af prostata har mange fordele, det siges at det kan modvirke erektions problemer, samt vandladningsproblemer. Derudover kan en massage være med til at øge blodstrømningen til prostata. Det har den fordel at det holder prostata sund.

  Når du udføre en prostata massage er hygiejne meget vigtig da endetarmen indeholder rigtig mange bakterier. En god idé er at have været på toilettet først så tarmen er tømt. Prostata sidder ca. 5-7 cm oppe og kan være svært at nå med blot en finger. Derfor er P-motion din redningsmand. Den kan nemlig helt fint nå prostata, så du kan få de bedste og største orgasmer. Når du har ført den op, kan du tænde for dens vibrationer, og den vil forkæle og massere din prostata til store eksplosive ejakulationer som du ikke troede var mulige.

  P-motion er genopladelig og oplades nemt med det medfølgende USB kabel. Og på en enkelt opladning kan den præstere op til 2 timer. Den er vandtæt så du kan sagtens tage den med i bad. Massageren er lavet af en lækker kropssikker silikone, der er silkeblød og lavet til at være hård.

  Når du indfører massageren er det vigtigt at du bruger en god Silikone Glidecreme. Den har en langvarig glideeffekt, og vil gøre indføringen meget nemmere.

  Med din Prostata massager medfølger der desuden et start kit:

  1 x  nitrilhandske

  1 x Legetøjs rens 29 ml

  1 x Anal silikone glidecreme 29 ml

  1 x Anal indførings creme

  Se denne præsentationsvideo fra Anal Fantasy Elite

Prostata Vibrator

Du kan opleve de vildeste orgasmer som de fleste mænd kun drømmer om. Du kan bruge den alene eller nyde at blive udforsket af din partner.

En mands P – punkt kan sammenlignes med en kvindens G – punkt. Et punkt der sjældent bliver husket og forkælet.

Derfor har Toys2Joy et udvalg af forskellige vibratorer der er klar til at forkæle dig.

Er du klar til at opleve de vildeste orgasmer som aldrig før.

Når du først har prøvet en P – punkts orgasme, vil du have mere. Lad din partner få dig i himlen af orgasmer, og gør jeres sexliv endnu mere spændende.

Du kan godt bruge glidecreme sammen med din vibrator, dog anbefaler vi at du bruger vandbaseret for at passe på dit sexlegetøj.

Når du har silikone legetøj, er det vigtigt at passe på det. Hvis du bruger silikone glidecreme, kan du risikere at ødelægge din vibrator så den bliver nusset og porøs.

Er du klar til at have en Prostata vibrator i din samling af sexlegetøj.

Når du leger med anal sex og prostata orgasmer er det vigtigt at varme godt op, samt have tillid til din partner. På den måde sikrer i begge at få en fantastisk oplevelse. 

Husk at bruge en god glidecreme, så du kan nyde det hele vejen.

Toys2Joy har et udvalg af forskellige vibratorer, så du kan nemt finde den der passer lige til dig.

En P – punkts vibrator er noget af det sex legetøj som også er godt for dig og din krop. Ikke nok med at du kan opleve vilde og intense orgasmer. Får du også trænet og plejet din prostata så den kan holde sig sund.

Vidste du at en prostata vibrator er med til at øge mandens libido. Sexlysten vil bliver større til glæde for begge parter.

Inden i starter med at lege analt og med prostata er det vigtigt at få tømt blære og tarme, på den måde bliver det en bedre oplevelse.

Start altid blidt ud, brug evt. fingrene. Brug gerne kondom og glidecreme, det skal være behageligt. Nogen gange kan det være svært at slappe af, så gå forsigtigt frem.

I kan stimulere prostata med fingrene eller en prostata vibrator. Når du bruger sexlegetøj til at stimulere prostata er det vigtigt at bruge en vibrator med P-punkts funktion.

Toys2Joy har udelukkende genopladelige vibratorer, du vælger selv om du ønsker at bruge vibrationerne.

I kan også stimulere prostata udvendigt, ved mellemkødet. Du vil kunne opnå orgasmer på denne måde. Dog ikke lige så intense som ved indvendig massage.

Når du skal finde din partners P- punkt, skal du mærke dig forsigtigt frem. Prostata ligger lige under blæren, det minder om en valnød, lidt ru og rund. Når du har fundet det kan du stimulere udefra ved mellemkødet.

Du kan også finde det indvendigt, her vil prostata føles mere rund som en lille bold.

Herfra handler det om at finde ud af hvad din partner kan lide. Når i er klar kan i udvide prostata sex, til at bruge sexlegetøj.

Toys2joy anbefaler at I i starten bruger vibratorer uden vibrationer. indtil din partner er klar. Det kan føles voldsomt i starten med vibrationer.

Efterhånden som i eksperimenterer vil i finde ud af hvad i bedst kan lide og hvordan din partner får mest nydelse ud af prostata massage.

Normalt når man snakker om prostata er det cancer. De færreste ved hvor skøn en prostata orgasme kan føles. Men du fortjener at opleve det. Ikke nok med at du får masser af intense orgasmer, passer du samtidig på din prostata og holder den sund. Det er aldrig for sent at komme i gang med P-punkts orgasmer.

Når du oplever en prostata orgasme vil du opleve en følelse af varme, sitren og så fantastisk en følelse at du vil have svært ved at være i din krop på den gode måde.

Det er de bedste og mest intense orgasmer du kan opleve, så det er blot at kaste sig ud i. Du vil ikke fortryde det.

Når du får udløsning vil du få en følelse af at du tisser, det gør du ikke. Samtidig føles det helt perfekt. Som når kvinder får en G-punkts orgasme vil du også kunne mærke hvor skønt det er. Og måske forstår du hvorfor din partner elsker G-punkts orgasmer.

Nogen mænd kan godt lide at onanere samtidg med at prostata bliver stimuleret, på den måde får du endnu mere nydelse og udløsningen vil føles endnu vildere.

Hvis du er i tvivl om hvor langt du skal ind for at finde prostata er her et billede som kan guide dig.

prostata sex

Den nemmeste måde at få prostata orgasmer på er hvis du ligger på ryggen. Enten med spredte ben eller benene oppe. På den måde kan din partner nemmere komme til. Men i vil hurtigt finde de stillinger der virker bedst for jer.

Toys2Joy har fundet de bedste vibratorer på markedet for at du har nemmere ved at vælge hvilke du vil prøve.

Rigtig god fornøjelse og nyd  dine intense og vilde orgasmer.