Menu Luk

Få 100% mere nydelse

En penisring kan hjælpe dig til at få en hårdere erektion og du kan holde længere. Penisringe er et fantastisk stykke sexlegetøj til mænd.

Du får en anderledes oplevelse af samlejet, da den hårde erektion vil stimulere samlejet på en helt anden måde.

Anvend din penisring før, under og efter samlejet. Og nyd din hårde penis fra start til slut.

Se vores udvalg her

 • A1 Penisring
  DKK 429,00

  Penisring med vibrationer

  A1 er et must til manden der ønsker maksimal nydelse

  Ovo har produceret denne Penisring A1, i et slankt og fantastisk flot design. Med sine intense vibrationer, bliver den uden tvivl hurtigt din bedste ven. Den er lavet af silikone som er slidstærkt og hårdt.

  Den er ikke så elastisk så har du en tyk penis, kan den være svær at få på. Men som altid anbefaler Toys2Joy at du bruger en vandbaseret glidecreme.

  OVO A1 penisring har et enkelt  og elegant design.

  A1 er lavet så vibratoren kan tages af, den er lavet i kropsvenlig plastik. Selve vibratoren sidder fast i Penisringen som er i silikone.

  Det er på vibratoren der sidder en enkelt knap, som er den du bruger til at styre hvilke af de 7  vibrationer du ønsker. Din partner vil også kunne mærke vibrationerne da A1 er lavet så i begge får nydelse.

  Du kan selvfølgelig også bruge OVO A1 Penisring når du onanerer, for en større nydelse.

  Da motoren i A1 er meget kraftig, vil det kunne give din partner endnu bedre orgasmer når i har samleje. Da OVO har lavet A1 så den stimulerer din partners klitoris på samme tid.

  OVO A1 Penisring er genopladelg via USB kabel som medfølger.

  Her er en præsentations video af A1 Penisringen så du kan se og fornemme hvor lækker den er.

  Skal du selv eller din partner forkæles er A1 Penisring et oplagt valg. Til mere intense samlejer med fantastiske orgasmer til jer begge.

  Husk altid rengøring er en vigtig ting efter brug. Ingen grund til at skulle bekymre sig om det næste gang lysten melder sig. Derfor har Toys2Joy nogle nemme måder at rengøre på.

  A1 er 5,6 cm høj med en bredde på 4,7 cm. Vibratoren passer de fleste og giver en fyldigere erektion. Selve ringen strammer omkring penis roden, til større glæde for dig.

 • Bergman Penisring
  DKK 129,00

  Penisring med nydelse til både manden og kvinden

  Bergman fra Engily Ross kan du bruge på mange måder

  Kraftig vibrerende motor der kan stimulere klitoris imens manden får nydelsen fra penisringen. Bergman er lavet af en lækker kropssikker medicinsk silikone der gør den perfekt til enhver lejlighed. Den er vandtæt og meget stille, mindre end 50 db, så det giver mulighed for at bruge den uanset hvor og hvornår du vil. Bergman er designet så begge parter nyder som aldrig før. Ringen til penis er blød, behagelig og føles god at have på. I den nederste del af ringen er der en lille og kraftig stimulator, som kan bruges til at stimulere klitoris, testikler eller penis.

  Hvis du vil have mest ud af Bergman, kan du smøre lidt vandbaseret glidecreme på penis, så du nemmere kan få den på. Tænd for den og lad vibrationerne stimulere dig og din partner.

  Engily Ross top brand i 2019

  Når du køber et produkt fra Engily Ross, så er du sikret en god kvalitet og den bedste teknologi. Deres produkter har alle farven lilla, og de henvender sig mest til kvinder og par. De er simpelthen designet til at være den bedste i hver kategori.

  Bergman er ingen undtagelse, der er tænkt mange tanker da den skulle udvikles, og det kan du også mærke når du får den mellem hænderne. Den virker bare. Penisringen har et vibrationsmønster, er genopladelig og meget nem at rengøre. Du kan bruge vand og sæbe, og når den lige skal have en ekstra kærlig omgang, kan du med fordel bruge et af vores rengøringsmidler som fjerner de bakterier der måtte være. Husk at lade den lufttørre inden du pakker den væk når du har rengjort den.

  Den er ftalat friog måler 5,7 cm x 4,1 cm x 3,2 cm. Vejer ca. 15 gr.

  Hos Toys2Joy kan vi kun anbefale Engily Ross produkter. Du bliver ikke skuffet. Interesseret i andre produkter fra Engily Ross, så se denne præsentationsvideo

   

   

 • Elite Ass-Gasm Pro
  DKK 539,00

  Penisring med Butt Plug for større nydelse

  Ass-Gasm Pro er til dig der vil tage din anal leg til næste niveau

  Anal Fantasy Elite er den førende producent indenfor avanceret anal og prostatastimulation. Ass-Gasm Pro er en alsidig stimulator med penisring og prostata plug. Den har et ergonomisk design , konstrueret til at opretholde lange erektioner og levere eksplosive resultater.

  Vibratoren er lavet af kropsvenlig silikone, ftalatfri, latexfri og så er den utrolig glat. Den er meget nem at rengøre, enten ved brug af vand og sæbe eller med et specielt udviklet rengørings middel til sexlegetøj.

  Maksimal komfort og garanteret tilfredshed

  Når du dyrker analsex er det vigtigste altid at tage det stille og roligt. En penetration i anus førend du er klar, er ubehagelig og smertefuld. Tag dig derfor god tid, så du kan slappe af og nyde oplevelsen fuldt ud. Start med at bruge fingerne, da det er en god måde at få anus til at slappe af på. Da anus og endetarm ikke naturligt bliver fugtige under sex, er det vigtigt at du bruger masser af glidecreme. Toys2Joy anbefaler at du bruger en vandbaseret glidecreme der er beregnet til analsex. Du kan se vores udvalg her. Da Vibratoren er lavet af silikone, er det vigtigt at du ikke bruger en creme der er silikonebaseret, da dette kan ødelægge overfladen på din vibrator.

  Du bruger Ass-Gasm Pro ved at sætte penis ringen ved roden af din penis. Kom masser af glidecreme på butt pluggen og før den op. Tænd for den og den vil vibrere lige der hvor det gør rigtigt godt. Bliv ikke overrasket over at dine ejakulationer bliver større og vildere end du har prøvet før.

  Den er 100 % vandtæt så prøv den i brusebad eller spa for at gøre badetid til orgasme tid! Den har hele 10 vibrationer, som du nemt styre igennem med den enkle knapstyring.

  Ass-Gasm er genopladelig og der medfølger et USB kabel i pakken. På en enkelt opladning kan den præstere 2 timers nydelse.

  Den måler:

  Længde: 11,4 cm

  Insætbar længde: 9,4 cm

  Omkreds: 3 cm.

  GRATIS 4-Piece Prep Kit Inkluderet!

  • 1 x 29 ml. Legtøjsrens
  • 1 x 29 ml. Anal glidecreme
  • 1 x Anal Ease Insertz ™ Creme
  • 1 x nitrilhandske

  Se denne præsentationsvideo

 • Je Joue Mio
  DKK 719,00

  Je Joue præsenterer Mio en lækker penisring i silikone. 

  Mio er som alle vores produkter genopladelig, Je Joue er lavet med magnet lader.

  En penis ring med ultimativ nydelse for begge parter. Je Joue Mio holder din erektion over længere tid, så du og din partner får nogle fantastiske orgasmer. 

  Penisringen er fleksibel og føres ned på penis. Under samleje vil Mio også presse mod din partners klitoris, så i begge mærker de intense vibrationer.

  Vibratoren er lavet med 5 forskellige vibrations programmer, de vælges via de 2 knapper i bunden af Mio. Det er også her du klikker den magnetiske oplader på. Efter 2 timers opladning har du 2 timers intens nydelse foran dig.

  Je Joue Mio er 100% vandtæt så du kan også få ren nydelse i badet.

  Mio er lavet i silikone som føles dejligt mod din hud. Penisringen er fleksibel, i selve ringen der hvor vibratoren sidder er den mere hård.

  Den er ca 3 cm i diameter, og kan strækkes til 5,5 cm. Så du kan bruge den uanset størrelsen på din penis.

  Husk altid rengøre din Mio efter brug. Toys2Joy har nogle rengørings muligheder der er gode til vores sexlegetøj.

  Når du ikke bruger Mio, kan du opbevare den i den fine kasse den bliver leveret i. Du kan også bruge en fnugfri opbevaringspose. På den måde kan Mio ikke tiltrække støv.

  Penisringen er til dig der ønsker en længere og hårdere stiv penis, hvis du vil forkæle din partner samtidig er Mio perfekt.

  Hvis du bruger glidecreme, får du endnu bedre oplevelse. Penisringen bliver nemmere at få på og øger nydelsen endnu mere. vi anbefaler vandbaseret glidecreme for at du kan få glæde af Mio i lang tid. 

  I 2014 blev Mio testvinder i “aftonbladet”, som kaldte den for “den bedste penisring der nogensinde er lavet”.

  Mio har et godt greb om penis som gør at din erektion bliver fyldigere og du kan holde længere. Til glæde for dig og din partner, som også kan få gode klitorisorgasmer, da det for de fleste kvinder er en nemmere orgasme at opnå.

  Mio fås i 2 farver flot lilla eller klassisk sort.

  Hvis du er mere nysgerrig har Je Joue lavet en video om Mio som du kan se her.

   

   

   

   

   

 • Senca Penis Ring
  DKK 409,00

  Vibrerende penis ring

  Senca fra Vive bliver hvor den skal.

  Penisringen Senca fra Vive har en unik form. Den er lavet af en lækker kropsvenlig silikone, som føles behagelig mod huden. Ringen har 10 vibrationsmønstre og en kraftig motor. Den er fleksibel og strækbar, så den passer stort set alle størrelser.

  Når du bruger en penisring så hjælper den dig med at holde erektionen længere. Ved erektion fyldes penis med blod, sætter du en penisring på ved roden, vil den forhindre at blodet løber retur igen. Det er ikke farligt dog anbefaler Toys2Joy at du ikke har en penisring på længere end 1 time af gangen. Senca er vibrende dette stimulere både manden men i høj grad også kvindens klitoris, så I får begge en fantastisk nydelse ud af det.

  Nyd vibrationerne og hold længere

  Når du tager penisringen på kan det gøres nemt hvis du bruger en vandbaseret glidecreme for at ringen nemmere glider på. Da Senca er lavet af silikone, må du ikke bruge en silikonebaseret glidecreme da den kan ødelægge overfladen på din Penisring.

  Vive er et sofistikeret og eksklusivt mærke indenfor sexlegetøj. Og udover deres lækre design bruger de også innovativ teknologi. Alle deres produkter er genopladelige.

  Senca er vandtæt så du kan sagtens tage den med i bad hvis du ønsker dette. Ringen vejer ca. 4o gram og måler  69,5 x 58,5 mm, indvendig mål er 28 mm. Den har ca. 11000 vibrationer pr. minut. Og så kan den på en enkelt opladning holde sig vibrerende i ca. 45 min.

  Penisringen er nem at rengøre. Du kan bruge vand og mild sæbe, ønsker du en mere dybdegående rengøring kan du med fordel bruge et af vores specieludviklet rengøringsmidler der fjerner bakterier og andet uønsket vækst. Når du har rengjort den, skal du huske at lade den tørre helt inden du bruger den eller pakker den væk.

  Vil du se mere til Senca så se denne præsentationsvideo.

 • Swanson Penis Ring
  DKK 199,00

  Penis Ring Swanson i lilla.

  Til dig der elsker farver og fede former. Så er denne lige til din samling af legetøj.

  Denne penis ring er udviklet af Engily Ross som lever for at du får mere kulør i sexlivet. Swanson Penis Ring er forsigtig og strategisk lavet så du kan få den bedst mulige nydelse under sex.

  Alle deres produkter er lavet af kvalitets materiale så du får den bedste oplevelse. Den har kraftfulde vibrationer som sikrer en fantastisk orgasme. 

  Hvis du ønsker den bedste Penis Ring, med det bedste af alt. Swanson får dine orgasmer til et helt nyt niveau. 

  Swanson Penis Ring er behagelig, blød, elegant, smuk og giver en nydelse uden lige. Selvom den har en kraftfuld motor, er den ikke støjende, den har en DB på under 50. Og selvfølgelig er den genopladelig med USB.

  Den har 8 + 3 vibrations mønstre så der er er mulighed for at få en ny oplevelse hver gang du bruger den. Den er lavet i blød silikone så det føles behageligt at have den på. 

  Den er vandtæt og nem at have med i bad. Efter brug er det vigtigt at få den rengjort korrekt. Skyl den under lunken vand og brug en af vores rengørings produkter specielt lavet til silikone produkter, du finder udvalget her.

  Swanson Penis Ring er designet i Europa og er pflatat fri og der er 2 års garanti. 

  Den måler kun 4.5 cm x 4.1 cm x 2.5 cm og har en vægt på 16 g. Så den er nem og diskret hvis den skal med i lommen uden at blive opdaget. 

  Vi leverer altid i en flot indpakning, inde i den diskrete pose vi sender varerne i. der medfølger udover Penis Ringen et USB kabel til opladning, og en bruger manual på flere sprog, så du kan få alle funktionerne med. 

  Er du klar til at få endnu mere intense orgasmer? 

   

  Vil du se mere om Swanson, så kan du med fordel se denne video.

Penisringe

En penisring er lavet til det formål at stimulere mandens lem. Den hjælper til at forøge blodtilførslen så manden oplever en bedre og større erektion og på den måde kan partneren opnå en bedre orgasme.  En penisring giver en bedre erektion og øger følelsen i penis.

Der findes et bredt udvalg af penisringe. Hos  Toys2Joy har vi udelukkende penisringe med vibrationer. Den indbyggede vibrator får din penis til at vibrere, og det kan være meget stimulerende for dig og din sexpartner. Du kan få en penisring med klitorisstimulator på, hvilket næsten betyder orgasmegaranti for din partner.

Den er lækker at bruge både for dig der er i parforhold, men også for dig der er single og godt kan lide at forkæle dig selv på den bedst mulige måde.

Med en vibrerende penisring får du både en trykkende fornemmelse samt vibrationer der kan hjælpe dig med at træne din udholdenhed eller med andre ord, så forøger du din erektion og kan derfor have længere samleje.

Alle vores penisringe er genopladelige

Og ved hjælp af det medfølgende USB-kabel er det ingen sag at oplade din ring. Det er super nemt, og du behøver ikke koncentrere dig om manglende batterier.

Der findes rigtig mange forskellige penisringe. Nogle af dem er bedst til nybegyndere, mens andre er bedst til dem der er mere erfarne og jævnligt eksperimentere på lagnerne.

Hvis du er i tvivl om, hvilke penisringe der passer bedst til dig så er de mest simple, med blot en ring med vibrator til nybegyndere. Til de mere erfarne kan vi klart anbefale penisringe med analplug, der stimulere prostata samtidig med at erektionen forlænges.

Hvis du aldrig har prøvet en penisring før, vil du måske i starten synes det føles underligt, men det er bare en fase du skal over. Når du først har vænnet dig til ringen, så vil den med garanti være din nye bedste ven.

Du kan med fordel bruge lidt glidecreme når du skal have ringen på.

Hvordan fungere en penisring egentlig?

Ved erektion løber der blod til penis, svulmelegemerne bliver fyldt med blod og penis bliver stiv og hård.

Penisringen skal påføres penis. Du fører den ned over penis enten i slap eller stiv tilstand. Ringen skal typisk helt ned til roden.

De fleste penisringe er lavet i et fleksibelt materiale, der betyder at de kan tilpasses næsten enhver penisstørrelse. En penisring på gerne sidde stramt, dog skal de ikke stramme så meget at det føles ubehageligt for dig der har den på.

Når ringen er påført, vil blodet blive længere tid i penis og altså ikke falde tilbage. Det er derfor at penisringen giver dig en større og længerevarende erektion.

Penisringen lukker en smule for blodgennemstrømningen. Der lukkes selvfølgelig ikke helt, men lige nok til at du mærker effekten af en god og stor penis.

Årsagen til at blodet bliver i ens penis længere tid, når man har en penisring på, er, at ringen lukker en smule for blodgennemstrømningen. Der lukkes ikke helt, men der lukkes lige nok til, at man mærker den perfekte effekt.

Penisringe det perfekte sted at starte

En penisring kan være god at starte med for dig, som gerne vil bruge sexlegetøj, men som ikke er klar til at bruge mange penge eller have skuffen fyldt med legetøj. Den er lille og diskret og yderst effektiv.

Penisringen vil få din penis til at føles fyldigere og hårdere, noget både du og din partner vil have glæde af.

En penisring med vibrator, vil give dig og din partner behagelige vibrationer, som vil gøre den seksuelle oplevelse meget bedre.

Hvilken størrelse skal du så vælge?

De fleste penisringe er lavet i et fleksibelt materiale, der gør at de passer til lang de fleste mænd.

Selvfølgelig findes der også penisringe i hårde materialer, og er det sådan en ring du ønsker skal du måle din penis diameter, så du får en ring der passer. Mål din penis i stiv tilstand. Du får det bedste resultat ved at bruge et målebånd.

Køber du en penisring der er fleksibel, skal du ikke bekymre dig om diameteren medmindre du er meget større eller mindre end normalen.

Du vil kunne se diameteren på de forskellige penisringe i varebeskrivelsen. Kan du mod forventning ikke finde målene, så tøv ikke med at kontakt os.

Rengør altid din penisring efter brug. De fleste kan vaskes med vand og sæbe. Eller du kan med fordel bruge et rengøringsmiddel der er specielt designet til sexlegetøj.

Prøv en penisring og du vil ikke blive skuffet.