• DANMARKS STØRSTE UDVALG AF GENOPLADELIGT SEXLEGETØJ
  • DISKRET LEVERING
FRI FRAGT VED
KØB OVER 500,-

Hvad gør en penisring?

En penisring kan hjælpe dig til at få en hårdere erektion, og du kan holde længere. Penisringe er et fantastisk stykke sexlegetøj til mænd.

Du får en anderledes oplevelse af samlejet, da den hårde erektion vil stimulere samlejet på en helt anden måde.

Desuden vil en penisring med vibrationer, også glæde din partner. 

Anvend din penisring før, under og efter samlejet. Og nyd din hårde penis fra start til slut.

Se vores udvalg her

Hvad er en penisring?

Pikring, Cockring, Penis Ring ligesom med meget andet sexlegetøj så har denne ring også mange forskellige navne, men en unik funktion. 

En penisring er lavet til det formål at stimulere mandens penis. Den hjælper til at forøge blodtilførslen, så manden oplever en bedre og større erektion, og på den måde kan begge opnå en bedre orgasme. En penisring giver en bedre erektion og øger følelsen i penis.

Der findes et bredt udvalg af penisringe. Hos Toys2Joy har vi udelukkende penisringe med vibrationer. Den indbyggede vibrator får din penis til at vibrere, og det kan være meget stimulerende for dig og din sexpartner. Du kan få en penisring med klitorisstimulator på, hvilket næsten betyder orgasmegaranti for din partner.

Den er lækker at bruge både for dig, der er i parforhold, men også for dig, der er single og godt, kan lide at forkæle dig selv på den bedst mulige måde.

Med en vibrerende penisring får du både en trykkende fornemmelse samt vibrationer, der kan hjælpe dig med at træne din udholdenhed, eller med andre ord, så forøger du din erektion, og kan derfor have længere samleje.

Penisring med Vibrationer

På denne side vil du kun finde penisringe der er genopladelige, og ved hjælp af det medfølgende USB-kabel er det ingen sag at oplade din ring. Det er super nemt, og du behøver ikke koncentrere dig om manglende batterier.

Der findes rigtig mange forskellige penisringe. Nogle af dem er bedst til nybegyndere, mens andre er bedst til dem, der er mere erfarne, og jævnligt eksperimentere på lagnerne.

Hvis du er i tvivl om, hvilke penisringe der passer bedst til dig. Så er det de mest simple med blot en ring med vibrator til nybegyndere. Til de mere erfarne kan vi klart anbefale penisringe med analplug, der stimulerer prostata samtidig med, at erektionen forlænges.

Hvis du aldrig har prøvet en penisring før, vil du måske i starten synes, det føles underligt, men det er bare en fase, du skal over. Når du først har vænnet dig til ringen, så vil den med garanti være din nye bedste ven.

Du kan med fordel bruge lidt glidecreme, når du skal have ringen på. Når du bruger glidecreme, vil ringen nemmere glide ned over penis, og det vil ikke føles ubehageligt. Du skal være klar over hvilket materiale din ring er lavet i, da det har betydning for hvilken creme du skal bruge. 

Som hovedregel kan du ikke bruge en silikonebaseret glidecreme til en penisring der er lavet af silikone, da cremen vil ødelægge overfladen på din ring. 

Hvordan virker en Penisring?

Ved erektion løber der blod til penis, svulmelegemerne bliver fyldt med blod og penis bliver stiv og hård.

Penisringen skal påføres penis. Du fører den ned over penis, enten i slap eller stiv tilstand. Ringen skal typisk helt ned til roden.

De fleste penisringe er lavet i et fleksibelt materiale, der betyder, at de kan tilpasses næsten enhver penisstørrelse. En penisring må gerne sidde stramt, dog skal de ikke stramme så meget, at det føles ubehageligt for dig, der har den på.

Når ringen er påført, vil blodet blive længere tid i penis og altså ikke falde tilbage. Det er derfor, at penisringen giver dig en større og længerevarende erektion.

Når du bruger en ring, bliver blodet i penis i længere tid, ringen lukker en smule for blodgennemstrømningen. Den lukker selvfølgelig ikke helt, men nok, til at du får en rigtig god effekt.

Penisringe i metal er flotte at se på og meget populære grundet hygiejne og deres funktionalitet. Men det er ikke en ring du som nybegynder skal kaste dig ud i.

Der kan være en vis risiko forbundet med en metal ring, da penis jo under erektion bliver større, og du kan derfor få problemer med at ringen strammer for meget, og du så ikke kan få den af. Her er eneste vej hurtig lægehjælp. Heldigvis sker det ikke så tit, men nu er du opmærksom på det.

Der er en langt lavere risiko ved ringe i andre materialer såsom: Silikone, Gummi, Læder  eller blød plast. Her kan du om nødvendigt selv klippe ringen af hvis den skulle stramme for meget. 

Cockring – Pengene værd

En penisring kan være god at starte med for dig, som gerne vil bruge sexlegetøj, men som ikke er klar til at bruge mange penge eller have skuffen fyldt med legetøj. Den er lille, diskret og yderst effektiv.

Penisringen vil få din penis til at føles fyldigere og hårdere noget både du og din partner vil have glæde af.

En penisring med vibrator vil give dig og din partner behagelige vibrationer, som vil gøre den seksuelle oplevelse meget bedre.

Størrelsen på din Pikring?

De fleste penisringe er lavet i et fleksibelt materiale, der gør, at de passer til langt de fleste mænd.

Selvfølgelig findes der også penisringe i hårde materialer, og er det sådan en ring, du ønsker, skal du måle din penis diameter, så du får en ring, der passer. Mål din penis i stiv tilstand. Du får det bedste resultat ved at bruge et målebånd.

Køber du en penisring, der er fleksibel, skal du ikke bekymre dig om diameteren, medmindre du er meget større eller mindre end normalen.

Der findes også justerbare penisringe, hvor du nemt selv kan tilpasse størrelsen. 

Du vil kunne se diameteren på de forskellige penisringe i varebeskrivelsen. Kan du mod forventning ikke finde målene, så tøv ikke med at kontakte os.

Rengør altid din penisring efter brug. De fleste kan vaskes med vand og sæbe. Eller du kan med fordel bruge et rengøringsmiddel, der er specielt designet til sexlegetøj.

Prøv en penisring, og du vil ikke blive skuffet.