Menu Luk

Anal – Vibratorer til nybegyndere og erfarne

Få større nydelse med anal stimulation. Er du nybegynder eller erfaren har Toys2Joy anal vibratorer der kan give dig stor nydelse i og omkring anus.

Du bruger anal legetøj til at stimulere i og omkring anus. Her sidder nerver der er ekstra følsomme og du vil derfor finde det meget pirrende at have noget op i numsen.

Du kan forstærke dine orgasmer med anal stimulation – og hvem vil ikke gerne have en fræk og kraftig orgasme?

 • Elite Anal Kæde
  DKK 479,00

  Elite Anal kæde – er klar til at gøre dit analsex endnu bedre.

  Som et stort plus er Elite Anal Kæde genopladelig – så du kan nyde uden at spekulere på sløve batterier.

  Elsker du anal sex men savner noget mere spænding. Så prøv Elite Anal Kæde med vibrator. Der er 10 forskellige vibrations mønstre at vælge imellem, som gør det sjovere for dig. Med Anal Kæden får du pirrende og dybe vibrationer som udløser de mest fantastiske orgasmer til dig.

  Kæden er lavet i lækker silikone, som er 100 % vandtæt, klar til at få dig i orgasme himlen. Anal kæden har en  længde på 17 cm , hvor de 15 kan indføres og sikre dig nydelse. Samt en diameter fra 2,7 cm – 3,2 cm er der garanti for en fantastisk oplevelse og pirrende orgasmer.

  De 4 kugler starter med den mindste og forøger stille sin diameter. Brug gerne godt med anal glidecreme for en vådere og vildere oplevelse. Når du og din partner leger med Elite Anal Kæde kan i udforske de 10 vibrations mønstre under forspillet. 

  Du får et start kit med i købet, så du kan komme igang med det samme. Kittet indeholder: 

  • en afslappende creme til anus på 10 ml. 
  • en anal glidecreme på 29 ml. 
  • Sexlegetøjs rens på 29 ml. 
  • en one size nitril handske

  Der medfølger også et USB- kabel du skal bruge når du skal oplade din Elite Anal Kæde. 

  Husk altid at rengøre dit sexlegetøj efter brug, så du undgår bakterier. Du kan sagtens vaske i mild sæbe og vand, men husk at bruge korrekte rengøringsmidler når du rengøre dit anal legetøj. 

  Anal kæden er fleksibel, så det er nemmere for dig at få den ind. Den er lækker at mærke mod anus, du vil elske at blive pirret og få orgasme efter orgasme. 

  Uanset om du er nybegynder eller øvet kan du bruge Elite Anal Kæde, med stor succes. 

  Vi har en lille video til dig hvor du kan se Anal Kæden og alle de andre lækre produkter fra Elite. 

  Toys2Joy ønsker dig gode orgasmer. 

   

   

   

   

   

   

   

 • Elite Ass Thruster
  DKK 699,00

  Avanceret trådløs anal vibrator

  Elite Ass Thruster kan give dig vilde oplevelser

  Ved første øjekast kan Elite Ass Thruster godt ligne en ganske almindelig Bluetooth Højttaler. Men når du først skruer låget af og fastgør opvarmnings vibratoren og sugekoppen er du klar til en vild tur. Den har syv fantastiske vibrations mønstre og syv spændende op og ned bevægelser at vælge imellem.

  Vibratoren har en kraftig vibrerende kugle ved den koniske spids, der styres sammen med pumpe bevægelserne af en kraftig motor. Elite Ass Thruster kan ved hjælp af opvarmningsfunktionen varme akslen op til 40 grader ved blot et enkelt tryk på en knap. Den er nem at betjene, og har knapper til styring af henholdsvis vibrationer, pumpen og opvarmning.

  Sæt den fast på en plan overflade og lad den pumpe og vibrere dig til store orgasmer.

  Anal Fantasy Elite kollektionen er den førende producent indenfor avanceret analsex og prostata stimulation. Elite samlingen er fremstillet af ultra hygiejnisk Elite Silikone og er kropssikker, ftalafri, latexfri og lavet til at hårde anal lege. Deres legetøj er perfekt til alle da der både er noget for nybegynder og til de mere erfarne.

  Elite Ass Thruster vil være din nye bedste lege kammerat hvis du er glad for anal sex, og ønsker en lidt vildere oplevelse. Da den har indbygget pumpefunktion kan du med fordel sætte dig over den, og lade den glide op i dig. Husk at brug en god glidecreme med lang glideeffekt. Tænd for vibrationerne og for pumpen og lad den tage dig med til Orgasme Universet. Den har trådløs fjernbetjening så du bare kan nyde.

  Nem at rengøre, da du bare vasker den med vand og sæbe, eller for en mere dybdegående rengøring bruger du enten den medfølgende prøve af legetøjsrens, eller du kan købe en af vores specieludviklede midler til rengøring.

  Genopladelig med det medfølgende USB kabel. Den kan holde sig kørende i ca. 2 timer på en enkelt opladning.

  GRATIS første gangs kit inkluderet:

  • 1  Legetøjsrens
  • 1  Moist Anal Lube
  • 1x Anal Ease Insertz ™ Creme
  • 1x nitrilhandske

   

  Se denne uddybende video af Elite Ass Thruster

 • Elite Ass-Gasm Pro
  DKK 539,00

  Penisring med Butt Plug for større nydelse

  Ass-Gasm Pro er til dig der vil tage din anal leg til næste niveau

  Anal Fantasy Elite er den førende producent indenfor avanceret anal og prostatastimulation. Ass-Gasm Pro er en alsidig stimulator med penisring og prostata plug. Den har et ergonomisk design , konstrueret til at opretholde lange erektioner og levere eksplosive resultater.

  Vibratoren er lavet af kropsvenlig silikone, ftalatfri, latexfri og så er den utrolig glat. Den er meget nem at rengøre, enten ved brug af vand og sæbe eller med et specielt udviklet rengørings middel til sexlegetøj.

  Maksimal komfort og garanteret tilfredshed

  Når du dyrker analsex er det vigtigste altid at tage det stille og roligt. En penetration i anus førend du er klar, er ubehagelig og smertefuld. Tag dig derfor god tid, så du kan slappe af og nyde oplevelsen fuldt ud. Start med at bruge fingerne, da det er en god måde at få anus til at slappe af på. Da anus og endetarm ikke naturligt bliver fugtige under sex, er det vigtigt at du bruger masser af glidecreme. Toys2Joy anbefaler at du bruger en vandbaseret glidecreme der er beregnet til analsex. Du kan se vores udvalg her. Da Vibratoren er lavet af silikone, er det vigtigt at du ikke bruger en creme der er silikonebaseret, da dette kan ødelægge overfladen på din vibrator.

  Du bruger Ass-Gasm Pro ved at sætte penis ringen ved roden af din penis. Kom masser af glidecreme på butt pluggen og før den op. Tænd for den og den vil vibrere lige der hvor det gør rigtigt godt. Bliv ikke overrasket over at dine ejakulationer bliver større og vildere end du har prøvet før.

  Den er 100 % vandtæt så prøv den i brusebad eller spa for at gøre badetid til orgasme tid! Den har hele 10 vibrationer, som du nemt styre igennem med den enkle knapstyring.

  Ass-Gasm er genopladelig og der medfølger et USB kabel i pakken. På en enkelt opladning kan den præstere 2 timers nydelse.

  Den måler:

  Længde: 11,4 cm

  Insætbar længde: 9,4 cm

  Omkreds: 3 cm.

  GRATIS 4-Piece Prep Kit Inkluderet!

  • 1 x 29 ml. Legtøjsrens
  • 1 x 29 ml. Anal glidecreme
  • 1 x Anal Ease Insertz ™ Creme
  • 1 x nitrilhandske

  Se denne præsentationsvideo

 • Elite Butt Plug
  DKK 489,00DKK 569,00

  Elite Butt Plug et godt første valg indenfor anal legetøj.

  Er det nyt for dig at skulle bruge Anal sexlegetøj, så er Elite Butt Plug noget for dig.

  Hygiejnisk, silikone hudvenlig og hård. Klar til at fylde dig med orgasme efter orgasme. Elite Butt Plug er latex fri. Buttpluggen er 13,5 cm lang, diameter på 5,6 cm længde der kan komme ind i dig er 10,9 cm nydelse.

  Genopladelig via USB- kabel,  som medfølger.

  Elite Butt Plug er en uni sex plug så den kan bruges af både mænd og kvinder. Fordelen for mænd er at den stimulerer dit p-punkt. Så du kan få en prostata orgasme.

  Pluggen er genopladelig så du ikke skal bekymre dig om flade eller sløve batterier. Vibratoren er lavet med en trekantet spids med runde kanter, så den er nem at indføre.

  Under silikonen er en kraftig motor – klar til at forføre dig og måske din partner.

  Med hele 10 funktioner, som er nemme at skifte imellem. Der er en enkelt knap i bunden af Elite butt Plug, som er tænd/sluk knap og måden du skifter mellem vibrationerne.

  Selve Pluggen er nem at få ind og du kan ikke få den for langt ind, der er nemlig en kant på forneden. Det er også her i bunden du styrer vibrationerne. Du vil uden tvivl nyde at lege med Elite Butt Plug fordi den føles fantastisk mellem dine baller. Og din anus vil elske dig.

  Elite ButtPluggen er vandtæt så du kan også eksperimentere under bruseren eller i spa’en. Toys2Joy anbefaler du bruger anal glidecreme, for en endnu mere våd og vild oplevelse. Hvis du bruger silikone baseret glidecreme, vil din ButtPlug bliver porøs og have en kortere levetid.

  Efter en fuld opladning har du ca. 2 timers sexleg uden pauser. Så der er masser af tid til at nyde. Husk altid at rengøre din buttplug korrekt efter brug.

  Når du bestiller en Elite ButtPlug får du et gratis start kit med så du har alt hvad du skal bruge.

  Det indeholder:

  • Anal glidecreme
  • anal ease som gør det nemmere at komme i gang. Toys2joy har et udvalg af anal cremer du kan se her.
  • 1 nitril handske. For at det er mere hygiejnisk at bruge handsker. Du kan købe dem her.

  Buttpluggen fås også i en mindre model.

   

 • Gplug Lille
  DKK 529,00

  Lille, elegant og fræk Gplug med stor effekt.

  Hvis du skal igang med at eksperimentere med Anal sex er Gplug i lille model perfekt for dig.

  Genopladelig lille Gplug med 6 forskellige niveauer af vibrationer. Gplug er lavet i medicinsk silikone som din krop vil elske at mærke. Selvom vibratoren er lille er der ikke gået på kompromis med vibrationerne. Du vil kunne mærke de stærke vibrationer gennem hele kroppen. 

  Gplug lille er vandtæt så du kan også lege med din i badet. Måske din partner vil nyde at lege med. 

  Med en længde på 8 cm. og en diameter på 2,9 cm vil analsex blive en behagelig oplevelse. Gplug kan indføres med 6 cm, en god start for dig der er ny i anal sex. Når du er klar har Toys2Joy også den store Gplug. 

  Hvis du skal bruge ekstra smørelse bør du bruge vandbaseret glidecreme, for at pleje din vibrator bedst. 

  Gplug kan bruges sammen med Gring som er en fjernbetjening. Så kan du eller din partner styre showet på afstand. Gring sælges seperat. Gplug er genopladelig og kan præstere 2 timers nydelse på en enkelt opladning. Vibratoren har et lys der blinker når den lader, når lyset står stille er Gplug klar til at lege. 

  Det er vigtigt du husker at rengøre din vibrator efter brug, dels så den er klar til næste omgang, men også for at bevare silikonen bedst muligt. Når du husker det holder din Gplug sig pæn og lækker. 

  Når du dyrker analsex er det vigtigt at være tryg og afslappet. Det kræver tålmodighed at have analsex da der går lang tid med at varme op. Start blidt ud med massage og evt. stimulere klitoris eller vagina, så din partner bliver helt afslappet og tryg ved legen. Ved brug af lidt glidecreme bliver det nemmere at gøre anus klar til indtrængning. 

  Vi har en lille video hvis du ønsker at se lidt mere om Gplug.

 • Gpop vibrator
  DKK 519,00

  Gpop fra Gvibe er en super lækker unisex vibrator.

  G-punkt og P-punkt vil elske at blive forkælet af Gpop vibrator.

  Er du klar til nye oplevelser i soveværelset. Så er Gpop vibrator noget for dig. Både du og din partner kan få de vildeste orgasmer med Gpop. Hos kvinder masserer Gpop dit G-punkt, og du vil elske det. Måske så meget at du kan sprøjte. Hos mænd virker Gpop lidt mere som en buttplug, men den er ergonomisk designet til at massere dit P-punkt på en helt vidunderlig måde.

  Gpop er vandtæt, så du kan sagtens have den med i badet og lege. Vibratoren oplades via magnetisk USB – kabel som medfølger. Magneterne gør at du er sikret en korrekt opladning hver gang. Det tager 2 timer at lade Gpop vibratoren op. Så er den klar til 4 timers udforskning og nydelse til dig.

  Vibratoren har en kraftig og stille motor, så du kan sagtens bruge Gpop diskret.

  Gpop vibrator er lavet silikone som er silkeblød og dejlig glat. Vibratoren er nem at indføre. Hvis du mangler smørelse skal du huske at bruge vandbaseret glidecreme, for at sikre din Gpop lever længere.

  Med 6 forskellige vibrations programmer med forskellige intensitive niveauer finder du hurtigt de vibrationer du bedst kan lide.

  Gpop er lugtfri, så den ikke lugter af silikone og kunstige stoffer. Husk at rengøre din Gpop efter brug hver gang så du sikrer dig selv at vibratoren ikke bliver porøs men holder længere. Du og din partner vil ikke fortryde at lade Gpop vibrator flytte ind til jeres samling af sexlegetøj.

  Hvis du er lidt mere nysgerrig på Gpop har vi lagt en lille video ind herunder som du kan se.

  Video. 

  Du kan også se billderne herunder som viser hvordan du får det optimale ud af din Gpop. Det gør det nemmere for dig og din partner at finde jeres G & P-punkt.

   

  GVIBE GPOP

 • OVO Q1 Buttplug
  DKK 359,00

  OVO Q1 Buttplug er vandtæt og genopladelig.

  Hvis du vil opleve endnu mere intens anal leg så er Q1 fra OVO løsningen.

  Er du træt af din kedelige buttplug med batteri, og synes du fortjener mere. Så anbefaler Toys2Joy denne fantastiske Buttplug fra OVO Q1 er genopladelig og fræk at se på. Og endnu frækkere i aktion.

  Måske er du nybegynder og vil prøve en buttplug med vibrator, så er Q1 også for dig. Vibratoren har 2 intense og udforskende vibrationsprogrammer. Og hele 3 styrker. Du kan uden tvivl ikke andet end at elske Q1.

  Med 2 motorer er Q1 Buttplug klar til at stimulere dig, både anus og prostata vil blive tilfredsstillet.

  OVO har lavet Q1 Buttplug i silikone som gør den glat og nem at udføre. Ønsker du det endnu mere glat anbefaler vi vandbaseret glidecreme. Der er en lille rille på vibratoren som gør den mere behagelig for din ringmuskel.

  Med kun en knap er OVO Q1 Buttplug nem at bruge.

  OVO Q1 Buttplug har 9 cm at indføre med en diameter på 3,6 cm, det bredeste sted. Der medfølger USB kabel til opladning, så du skal ikke bekymre dig når Q1 løber tør strøm. 2 timers opladning giver 1 times intens leg.

  Med Q1 er du sikret endnu mere intense prostata orgasmer, samtidlig med du mærker mellemkødet bliver masseret.

  Husk at rengøre din buttplug efter brug, for at undgå bakterier og sikre dig vibratoren er klar til næste gang.

  Toys2Joy vil anbefale at bruge Q1 som forspil eller opvarmning anal samleje. Om du er nybegynder eller øvet gør ikke så meget vibratoren er god til det hele. Det vigtigste er den rette opvarmning med tålmodighed. Det er også med til at gøre hele samlejet mere spændende når man skal udforske sin partner.

  Skal du selv eller din partner forkæles med denne lækre buttplug?

  Vi sender altid diskret, med vores egen indpakning indeni.

  Her er en lille video fra OVO.

   

   

Opnå større intensitet med analsex

En Anal vibrator giver stor stimulation til mænd. Hvis du er nybegynder så start med en lille vibrator og arbejd dig op.

Du finder flere forskellige slags anal legetøj i denne kategori, fælles for dem alle er at de vibrerer.

Dog anbefaler Toys2Joy at hvis det er første gang du skal eksperimentere med anal sex, så vil en analkæde være god at starte med. Den er nem at føre op og så øger den i diameter jo længere du får den op. Fornemmelsen når du hiver den ud igen, er helt speciel, og absolut en stor nydelse.

Du kan også med fordel bruge en butt plug, som fås i forskellige størrelser, med og uden penisring.

Til de mere erfarne findes der vibratorer der har varme effekt samt pumpe bevægelser. Så behøver du næsten ikke selv røre en finger.

Anal sexlegetøj i bedste kvalitet

Når du dyrker anal sex er det vigtigt at du bruger legetøj der er designet til det. Sexlegetøj til Anal er altid udstyrret med en stopper for enden, der forhinder vibratoren i at vandre op i endetarmen.

Vores vibratorer er lavet af det bedste materiale, og de er alle sammen genopladelige så du skal ikke bekymre dig om batterier.