• DANMARKS STØRSTE UDVALG AF GENOPLADELIGT SEXLEGETØJ
  • DISKRET LEVERING
FRI FRAGT VED
KØB OVER 500,-

Få større nydelse med anal stimulation. Er du nybegynder eller erfaren har Toys2Joy en anal vibrator der kan give dig stor nydelse i og omkring anus.

Du bruger anal legetøj til at stimulere i og omkring anus. Her sidder nerver der er ekstra følsomme og du vil derfor finde det meget pirrende at bruge en anal vibrator.

Du kan forstærke dine orgasmer med anal stimulation – og hvem vil ikke gerne have en fræk og kraftig orgasme?

Se vores udvalg herunder:

Hvilken anal vibrator skal jeg vælge?

En anal vibrator er skridtet efter buttplug. Med en anal vibrator vil du få en endnu bedre analsex oplevelse.

En vibrator til analsex er god for mænd på flere måder. Når man køber en vibrator til mænd, er der særlig fokus på P-punktet. Det er din prostata. Det er vigtigt at du holder din prostata sund, det gør du bla. ved at stimulere den. Samtidig får du fantastiske orgasmer.

Når du bruger en anal vibrator under analsex til at kæle for prostata venter der en vild og intens orgasme. Du vil hurtigt finde ud af at det er en endnu bedre orgasme end når du får en klassisk penis orgasme.

Forskellen på en buttplug og anal vibrator.

Er du ny i verdenen med anal sex – så velkommen til. Her venter de mest intense, kraftfulde og vilde orgasmer. Når du er klar til at lege med anal vibratorer, venter der en verden som du ikke kan få nok af.

En anal vibrator fungerer, som en klassisk dildo vibrator. Forskellen er at den er udformet så den bedre passer i endetarmen og på den måde kan give dig en bedre nydelse.

Vibratoren har flere muligheder af vibrationer, de kan betjenes direkte på vibratoren eller med en fjernbetjening. Samtlige anal vibratorer hos Toys2Joy er også genopladelige via USB – kabel.

En anal vibrator til mænd er designet til at forkæle dit P-punkt.

Din prostata eller P-punktet sidder ca 3-5 cm oppe i endetarmen. Det er nemmest at blive stimuleret ved hjælp af en anal vibrator. Din partner kan også stimulere dit p-punkt med sine fingre.

P-punktet ved mænd kan sammenlignes med en kvindes G-punkt. Ved stimulation vil du kunne opnå meget dybe og intense orgasmer i forhold til almindelige orgasmer.

Dine nerveender i endetarmen bliver også stimuleret hvilket vil gøre dig endnu mere tændt og klar til anal sex. Husk at bruge godt med glidecreme, da du ikke har naturlig fugt ved anus. Toys2Joy anbefaler udelukkende vandbaseret glidecreme til dit silikone sexlegetøj. Vi har også et godt udvalg af anal glidecreme, så du kan få en endnu bedre oplevelse.

Anal vibrator kan du få i flere størrelser.

Start altid blidt ud med små vibratorer når du har analsex. Jo mere trænet du bliver jo større anal vibrator kan du bruge. I starten kan det også være bedst ikke at bruge vibrationerne, indtil du føler dig klar til endnu mere stimulation.

Dog anbefaler Toys2Joy  hvis det er første gang du skal eksperimentere med analsex, at du vil få glæde af at starte med en anal kæde. Den er nem at føre ind og så øger den i diameter jo længere du får den op. Fornemmelsen når du hiver den ud igen, er helt speciel, og absolut en stor nydelse.

Anal sexlegetøj i bedste kvalitet

Når du dyrker analsex er det vigtigt at du bruger legetøj der er designet til det. Sexlegetøj til anal er altid udstyret med en stopper for enden, der forhinder vibratoren i at vandre op i endetarmen.

Vores vibratorer er lavet af det bedste materiale, og de er alle sammen genopladelige så du skal ikke bekymre dig om batterier.

Det er vigtigt når man dyrker analsex, at passe på sig selv og sin partner. Tålmodighed skal der til, det tager lang tid at få lukke musklen til at slappe af. Du må aldrig presse på da du herved kan skade den.

Den bedste måde at starte på når man dyrker anal sex, er at bruge glidecreme, på den måde glider det lettere og vil ikke være så ubehageligt når du bruger en anal vibrator. Start med at bruge en finger derefter 2 osv. til at udvide din partner stille og roligt.

Start altid med en lille vibrator.

Når du føler din partner er tændt og klar kan i indføre en vibrator. Mærk altid efter på din partner om det er godt og han er afslappet. Det skal være en god oplevelse for at opnå de bedste orgasmer. Når man bruger anal vibratorer er det også vigtigt at sørge for at rengøringen er korrekt.

Vi anbefaler at bruge vand og mild sæbe, samt rengørings middel der er beregnet til sexlegetøj. På den måde passer du bedst på dig selv og din partner, og dine anal vibratorer.

Toys2Joy ønsker dig god fornøjelse med de kraftige og intense orgasmer, der blot venter på at forkæle dig og få dig i himmelen. Vores anal vibratorer er klar til at opfylde dine drømme.

Du må ikke glemme det vigtigste: