• DANMARKS STØRSTE UDVALG AF GENOPLADELIGT SEXLEGETØJ
  • DISKRET LEVERING
FRI FRAGT VED
KØB OVER 500,-

Kåret som bedste vibrator i 2019

Le wand er wands med et eksklusivt og elegant look. Farverne er lækre at se på, og så kan de levere orgasmer på ingen tid. 

En Wand er egentlig en massage‐stav, men kvinder rundt om i verden fandt hurtig ud af, at den meget nemt kunne give store orgasmer. Grundet dens store hoved og kraftige vibrationer er en wand den perfekte sengekammerat. 

Le Wand er produkter af god kvalitet og fantastiske egenskaber, og så gør det jo ikke noget, at de er smukke at se på.

Fleksibelt design

Le Wand er et luksusmærke der producere, personlige vibrerende massager og tilbehør designet til at glæde din krop. 

Firmaet har hjemme i USA og har fået rigtig mange positive tilkendegivelser fra diverse magasiner. Deres produkter har også vundet flere eftertragtede priser. 

Le wand er skabt af certificeret sexekspert Alicia Sinclair og er et kraftigt, alsidigt stykke sexlegetøj, der længe har været kvinders fortrukne til orgasmer. 

Alicia har genopfundet den klassiske massager med opgraderede funktioner og et fleksibelt design, der kan nydes af kvinder, mænd og par. 

Le Wand er dedikeret til at fremme seksuel velvære og fornøjelse hos alle, der bruger dem. 

Deres produkter er lavet af lækre materialer, og der er ikke sparet på noget. De er nemme at betjene og har nogle fantastiske vibrationsmønstre. 

De er yderst kraftfulde, og for at få endnu større nydelse kan du tilkøbe tilbehør til vibratorerne, som du kan sætte på hovedet, og på den måde får du en helt anden funktion end blot massage af krop og klitoris. 

Der er 1 års garanti, hvor Le wand dækker alle fejl i håndværk eller materiale under normal brug og rengøring. 

Du kan få Le Wand i en lidt mindre udgave, det er den, der hedder petite, og den er nem at have med overalt. Men selvom den er mindre end den originale Le wand, så skal du ikke tro, at den er mindre kraftig, for det er den absolut ikke. 

Med produkter fra Le Wand er du sikret nydelse og orgasme hver gang.