• DANMARKS STØRSTE UDVALG AF GENOPLADELIGT SEXLEGETØJ
  • DISKRET LEVERING
FRI FRAGT VED
KØB OVER 500,-

Wand

Stor nydelse - Vilde orgasmer

En Wand har kraftige vibrationer, der giver dig den ene orgasme efter den anden.

Den skal ikke indføres i skeden, men bruges til udvendig massage af klitoris, skamlæber og din skedeåbning

Brug den til massage alle steder på kroppen, eller lad din partner kontrollere og styre vibratoren.

Med dens store hoved kan den vibrere over større flader. Du får derfor en anderledes oplevelse, end hvis du bruger en almindelig vibrator.

Se vores udvalg, herunder.

Hvad er en Wand?

En wand er en massage‐vibrator der med sit store hoved og kraftige vibrationer, kan pirre og forkæle dig til store, intense og vilde orgasmer.

Du bruger en wand til udvendig stimulation. Den kan bruges over hele kroppen og er også effektiv ved ømme muskler. De fleste bruger den, dog til at stimulere området omkring klitoris, skamlæber og skede. Du kan også bruge den til at stimulere mellemkød og anus.

Hvis ikke du har prøvet en wand før, så bør du prøve det nu.

Vibrationerne er kraftige, så det er super nemt at opnå orgasme hver gang. Lad din partner nyde vibrationerne, eller forkæl dig selv og din krop. 

Toys2Joy har udvalgt de bedste og mest eksklusive vibratorer. På den måde er det nemmere at finde en wand, der gør dig nysgerrig. 

Hvorfor er en wand god?

Der er nogle kvinder, der er heldige at kunne opnå sprøjteorgasmer ved brug af en vibrator. Måske du også er heldig.

Hvis din wand skal glide lettere henover din krop, så kan en glidecreme være løsningen. Du skal dog være opmærksom på, hvilket materiale din wand er lavet i, da det er vigtigt, at du bruger den rigtige glidecreme. Bruger du den forkerte, kan du ødelægge din wand, så den bliver nusset og porøs. 

En god tommelfingerregel er, at sexlegetøj af silikone IKKE kan tåle silikonebaseret glidecreme.

Toys2Joys vibratorer er alle genopladelige via USB – kabel som, medfølger. Så skal du ikke bekymre dig om flade batterier. 

Du kan også finde den smarte ManWan, som er lavet til par. Så både du og din partner kan få ekstra meget nydelse og sjov i soveværelset. 

Husk at passe på din vibrator, du vil ikke undvære den, når først du har fået den i din samling af sexlegetøj. 

Wand er mere end 40 år gammel.

Den blev opfundet af Dr. Betty Dodson. Hun fandt ud af, at man ved hjælp af kraftige vibrationer kunne opnå intense orgasmer uden at indføre noget i skeden. Men alene ved at massere udvendigt ved klitoris, skamlæber og indgangen til skeden.

Mon du kender Magic wand fra Sex and the City, hvor Samantha introducerede den til verden. Det havde samme effekt, som da Charlotte nogle år tidligere afprøvede en Rabbit Vibrator. Salget eksploderede, og derfor er Wand nu en af de mest solgte vibrator verden over. 

Når man laver massageapparat udelukkende til kroppen, vil der være kraftigere vibrationer end dem, man bruger ved fremstilling af sexlegetøj. Disse kraftige vibrationer er så gennemtrængende, at du vil opleve en ekstrem nydelse og intense orgasmer.

Inden for de sidste år har man fundet ud af, at disse vibrationer kan overføres til sexlegetøj. Sådan blev Wand opfundet. Den har haft den bedste effekt og kraft, når man bruger den direkte på strøm. Men i dag er de blevet udviklet, så de er ligeså kraftige, når de er genopladelige.

Det er en fordel for dig, da du altid kan have din wand med dig. Også hvis du skal ud at rejse.

Hvilken tiltaler dig?

Der er lavet mange forskellige wands. Udformning, farver, kraft, antal og muligheder af vibrationer. Det kan være svært at vælge, når man skal købe sin første. Derfor har Toys2Joy kun udvalgt de bedste, så det er lidt nemmere for dig.

Når du køber sexlegetøj, er det som regel for at tilføje mere krydderi i soveværelset. Når du køber en wand, er det en investering nok den bedste af slagsen. Du får rigtig mange gode timer med den, og din partner vil nyde at forkæle dig med den nye vibrator. 

Sexlegetøj er godt, sjovt og spændende. Der er et stort udvalg, og de fleste vil gerne prøve det hele.

Når du har købt en wand, er det for det meste den, der bliver brugt igen og igen og igen. Den vil hurtigt blive din nye, bedste ven. Uanset om du er single eller i et forhold svigter din wand, dig aldrig.

For hver orgasme, du får, vil du kunne mærke, hvordan din krop vil elske dig bagefter. Du får givet slip og får nydelse i hele kroppen, så alle de sunde hormoner kan blive frigivet. Dit humør vil også blive påvirket på den gode måde. 

Efter brug er det en god idé at rengøre din wand. Selvom den ikke kommer op i dig, vil den stadig være fyldt med kropsvæsker, der kan indeholde bakterier. Du rengør den nemmest ved brug af vand og sæbe. Men du kan også med fordel bruge et rengøringsmiddel, der er specielt designet til sexlegetøj.

Klar til indvendig massage med Rabbit Vibrator?