Menu Luk

Wand den bedste massage vibrator på markedet.

En Wand har kraftige vibrationer der giver dig den ene orgasme efter den anden.

Wand skal ikke indføres i skeden, men bruges til udvendig massage af klitoris, skamlæber og skedeåbningen.

Brug den til massage andre steder på kroppen, eller lad din partner kontrollere og styre vibratoren.

Med dens store hoved, kan den vibrere over større flader. Du får derfor en anderledes oplevelse end hvis du bruger en mini vibrator til at stimulere klitoris.

Se vores udvalg herunder.

 • Avond Wand
  DKK 479,00

  Avond Wand til intens og intim massage.

  Er du klar til at få din partner eller dig selv ud på en fantastisk rejse, med denne kraftfulde pirrende Wand? 

  Denne sensuelle Avond Wand er klar til at give dig timevis af nydelse. Den er trådløs og skal oplades via USB. Den kan køre 3 timer på en opladning 

  Den er ikke så stor så den er nem at have med hvis du skal ud og rejse eller på weekend med din partner. Den måler blot 17,5 cm og har en diameter på 3,8 cm. Og vejer blot 430 g.

  Avond Wand er vandtæt så du kan sagtens have den med i bad og gøre dit bad endnu mere pirrende. Den er lavet i en krops blød silikone, så du vil elske at føle den mod din krop. Den kan bruges på hele kroppen. Med de 6 forskellige niveauer og 5 forskellige hastigheder er der ingen tvivl om den vil kunne få dig helt op og ringe i løbet af ingen tid.

  Avond wand har whisper effekt så den er næsten lydløs, men er du?

  DORR har produceret den med magnetisk lader, så du er sikker på den sidder korrekt og får den bedste opladning.

  Efter brug kan den rengøres under lunken vand, derefter kan du bruge nogle af vores rengørings midler som er specielt produceret til silikone proukter. Du finder vores udvalg her.

  Wand er udviklet til massage på hele kroppen, den er især god til ømme muskler. Den er guld værd, din krop vil elske den. Avond Wand massager er ikke så stor, men ønsker du dig en større eller anden form så tjek vores udvalg af Wands ud her.

  Med en Avond Wand Massager vil du opleve endnu mere intense orgasmer, måske kan du også være heldig at få sprøjte orgasmer, som mange andre brugere har fået.

  Den fåes i 4 lækre farver, hvilken er du til?

  Her kan du se en præsentations video af vores Avond Wand.

   

 • Cheeky Wand
  DKK 419,00

  Cheeky Wand er klar til at give dig de vildeste orgasmer. 

  Med sin lille størrelse kan Cheeky Wand stadig få dig til at hige efter mere.

  Elsker du intense intime massager, så er Cheeky Wand perfekt til dig. Med denne vibrator kan du forberede dig på at blive stimuleret effektivt, de steder du bruger den. Den er perfekt til at udforske dine erogene zoner. Du vil elske at mærke Cheeky mod din krop, forkæle dig og give dig de mest intense orgasmer, igen og igen og igen.

  Cheeky Wand er meget luksuriøs at se på og røre ved. Vibratoren er lavet i den bedste silikone, i en flot lyserød eller lyseblå farve med en smuk Swarovski sten, som du bruger til styre din cheeky.

  Med en længde på 20 cm og en diameter på 2 cm, det smalleste sted. 4 cm det bredeste sted, er Cheeky Wand nem at håndtere og nem at bruge under legen.

  Du må kun bruge vandbaseret glidecreme til din cheeky, for at bevare det smukke udseende.

  Cheeky er lavet med en stærk bullet motor, på den måde vil du opleve de dybeste vibrationer, strømme gennem din krop. Du bruger knappen til at finde det niveau af intensitet du kan lide. Bemærk når du når max er den meget kraftig, kan du mon klare det.

  Bag det smukke ydre af en dejlig silikone gemmer sig en power bullet motor, som vil tilfredsstille dig hver gang. Via Swarovski stenen vælger du helt selv hvor intensivt du vil stimuleres. Cheeky har ingen forprogrammerede funktioner, så du styrer helt selv, hvad du bedst kan lide.

  Med en hurtig sluk funktion kan du hurtigt få ro på din massagestav, hvis du har brug for en pause. Cheeky Wand har en rejse lås funktion. På den måde kan du sikkert opbevare den i din kuffert når du har den med på overnatning. Så ingen fare for at Cheeky pludselig går i gang på uheldige tidspunkter.

  Massagestaven er med en fleksibel hals, for bedre at kunne følge din krop og give dig den bedste oplevelse hver gang. Cheeky er også vandtæt, så du kan nyde massagen alle steder. Cheeky er genopladelig via USB – kabel som medfølger, der medfølger også en lille pose du kan opbevare Cheeky i når du ikke leger med den.

  Her er en video hvis du er mere nysgerrig.

 • Confidence wand
  DKK 559,00

  Eksklusiv Wand med lækre funktioner

  Confidence Wand fra Zalo, som på kun 2 min. kan opvarmes til 42 grader, så du kan få en varm fornøjelse.

  Zalo confidence wand, er til dig der er kvalitets bevidst og kun det bedste er godt nok. Den er lavet i en lækker silkeblød silikone der føles fantastisk på kroppen.

  Confidence er fleksibel, og kan bevæge sig med 8 forskellige vibrations mønstre over hele din krop. den er lavet så den kan dreje 360 grader så alle hjørner bliver stimuleret. Din klitoris vil elske at få en ny og fantastisk oplevelse, og blive forkælet som aldrig før.

  Den ser smuk ud med masser af små detaljer og selvfølgelig swarowski krystal, kun det bedste er godt nok til dig. 

   

  Den har en magisk pull knap som gør den nem at betjene, når du bruger den og før og efter. Du kan også opvarme den under brug, hvis du ønsker det. Vi anbefaler at du ikke bruger den længere end 30 min. af gangen så den ikke bliver for varm.

  Selvom Confidence kan præstere op til 4 timers nydelse efter en  opladning på 1 time. Zalo confidence wand, er stænktæt så den kan ikke tåle en tur i badet.

  Confidence skal bruges med vandbaserede glidecremer for at beskytte den bedst muligt, så du får glæde af din wand længere.

  Husk altid at rengøre din wand grundigt efter brug. Toys2Joy anbefaler vores specielt udviklede midler til rengøring

  Confidence fås i en lækker sart lyserød farve og den smukke lilla farve.

  Din nye confidence heating wand bliver leveret med en USB ledning til opladning, en manual og en pose vi anbefaler du opbevarer din wand i når du ikke bruger den. 

  Er du klar til en magisk aften i en guddommelig verden. Med de mest fortryllende orgasmer, som kommer igen og igen og igen. 

  Se mere om denne lækre wand her

   

 • Dietrich Vibe
  DKK 439,00

  Dietrich Vibe er en lækker wand som er klar til at forføre dig.

  En fantastisk fleksibel vibrator. Dietrich kan bruges på mange måder. Kun fantasien sætter grænser.

  Uanset om du leger med Dietrich Vibe alene eller sammen med din partner er der masser af nydelse i vente. Du kan bruge Dietrich som massage stav på hele kroppen. Så kan du og din partner forkæle hinanden med de skønne vibrationer. Som vil give de vildeste og mest intense orgasmer.

  Vibratoren er lavet i blød silikone, fast og fleksibel. Dietrich Vibe kan rotere op til 360 grader. Formen er lavet så den kan følge din krop og på den måde give dig nydelse uanset hvor du bruger vibratoren. Samtidig er Dietrich en wand, som vil give dig og din partner skønne orgasmer når i leger.

  Dietrich Vibe er 100 % vandtæt, så kan du også udnytte de gode vibrationer i badet.

  Engily Ross har lavet Dietrich og alle deres produkter genopladelige via USB – kabel som medfølger. Så du behøver ikke længere bekymre dig om batterier men blot nydelse. Vibratoren er 19,5 cm lang og 4,6 cm i diameter. Dietrich vejer kun 160 g. Så du kan lege endnu længere.

  Du kan sagtens bruge glidecreme sammen med Dietrich Vibe, husk at det er vigtigt det er vandbaseret for at passe på din vibrator. På trods af at Dietrich har en kraftfuld motor har vibratoren en DB på under 50. Så den larmer ikke så meget.

  Vibratoren byder på 8 forskellige vibrations programmer og 3 intensitets muligheder. Du vil hurtigt finde din yndlingsvibration. Nogen kvinder kan sprøjte når de leger med Dietrich måske du også kan. Husk altid at rengøre dit sexlegetøj korrekt efter brug. Brug rengørings produkter der er lavet til sex legetøj. Toys2Joy har et udvalg af rengøring som du trygt kan bruge.

  Hvis du blevet lun på Engily Ross Dietrich kan du også se deres andre lækre produkter på siden. Du kan også se en præsentations video af Engily Ross med nogle af deres produkter.

 • Fanny – Wand
  DKK 329,00

  Klassisk Wand med elegant design. Perfekt til den stilfulde kvinde.

  Kan meget mere end bare at se smuk ud. Velkommen til en Fanny Verden fuld af overraskelser

   

  Brug Fanny fra Leten til at massere dig og din partner. Kan nemt tage den daglige spænding i nakke og ryg. Men der er ingen tvivl om at denne effektive Wand er bedst på de erogene zoner. Bruger du den til at stimulere klitoris, så er du sikret en orgasme hver gang. Fanny går aldrig på kompromis, og stopper ikke før du er færdig.

  Hele 7 vibrationsniveauer og 10 vibrationsprogrammer klar til at forkæle dig

   

  Fanny er produceret af Leten, der laver sexlegetøj til både kvinder og mænd. Deres produkter er vil give dig en masse muligheder for at stresse ned i en ellers hektisk hverdag.

  Den kraftige motor, har et rundt fleksibelt hoved som er lavet af hudvenlig silikone, som har en perfekt følelse og er det ideelle materiale til nogle sjove og frække timer. Det er meget hygiejnisk med en glat tekstur, som giver en unik oplevelse hvis du samtidig bruger en vandbaseret glidecreme. Du kan nemt rengøre Fanny med vand og mild sæbe. For en mere dybdegående rengøring bør du bruge et rengøringsmiddel der specielt er udviklet til rengøring af sexlegetøj.

  Du styre den nemt ved at trykke på knapperne på forsiden af Wanden. Fanny kan nemt oplades med det medfølgende magnetiske USB kabel.

  Toys2Joy er vilde med Wands og deres formåen. Det er til dato det stykke sexlegetøj som burde ligge i enhver natbords skuffe. Så har du endnu ikke en, så er du gået glip af en masse orgasmer!

  Er du endnu ikke overbevidst? Så se denne video af Fanny, og vend så tilbage og tryk på læg i kurv knappen. Du har om nogen fortjent dit livs orgasmer. Og vi er sikre på at din partner ikke bliver skuffet over at du får en ny bedste ven.

   

   

   

   

   

   

 • Man Wand Vibrator
  DKK 719,00

  En Prisvindende Vibrator til mænd som også kan bruges af Kvinder

  Man Wand kan bruges på mange forskellige måder og du bliver ikke skuffet.

  Idag møder du noget hidtil uset. Man Wand, en masturbator som kan bruges af manden alene men også er perfekt til kvinden. Denne nye slags masturbator indeholder 8 forskellige hastigheder og 20 vibrationer. Den har et fleksibelt hoved, og en kraftfuld motor som giver dig en nydelse du sjældent har mødt.

  Der er forskellige måder at bruge Man Wand på. Kom glidecreme på penis og brug vibratoren som en klassisk masturbator. Før den frem og tilbage over skaftet, mens du mærker de vibrationer den giver. Eller hvad med at prøve den direkte på penis hoved, lad vibrationerne gøre arbejdet og læn dig tilbage og nyd hvordan den forkæler dit lem. Du behøver ikke engang at have en erektion inden du bruger Man Wand, den skal nok sørge for at du lynhurtig bliver stor og stiv.

  Den har endda en Wand til Kvinden, perfekt til klitoris stimulation.

   

  Man Wand er ergonomisk udformet, og har et flot design. De to flapper på det fleksible hoved er designet til at holde på penis. På flapperne er der 2 streger der optimere vibrationen og stimulationen. Overfladen på håndtaget er bølget, så det er nemmere at holde fast i din wand.

  Den er lavet af 100 % silikone og er Phthalat fri. Meget nemt at rengøre enten med vand og sæbe, eller med vores rengøringsmidler der er produceret til formålet. Vibratoren er genopladelig og oplades nemt med det medfølgende USB kabel.

  Denne Man Wand er så meget mere end bare en vibrator. Den er alt du behøver i din sexlegetøjs skuffe.

  Vil du se hvordan Vibratoren fungere? Så kan du med fordel se denne video, som meget præcist viser hvorfor du ikke kan leve uden.

  Toys2Joy anbefaler Man Wand til alle der elsker langvarig nydelse.

   

   

   

   

   

 • Vive Enoki
  DKK 619,00

  Eksklusiv wand fra Vive

  Vive Enoki er det nyeste fænomen inden for luxus og nydelse til os der elsker sex.  Med en Vive Enoki får du en massage som aldrig før.

  Vive Enoki er lavet i lækker silikone, der er dejlig at røre ved og mærke mod kroppen. Enoki ligner et spist æble, men tag ikke fejl skinnet bedrager. Enoki er ekstra fleksibel på midten så den kan dreje og komme rundt omkring. Den er nem at holde på og ser lækker ud.

  Der er ingen tvivl om Vive Enoki har et meget eksklusivt og lækkert design, så man gerne vil vise den frem. Den kan bruges af både mænd og kvinder til at give en intens intim massage. Den bruges på kroppen de steder man ønsker at opleve den intense fornøjelse. Vi anbefaler at man bruger den under forspil da den virkelig kan få varmet en rigtig godt op.

  Vive Enoki er vandfast så den kan sagtens tåle en tur i badet hvis du føler for det. Enoki har en vægt på kun 442g. og måler 20,30 cm x  10,80 cm x 7,80 cm. Den er genopladelig via USB så du slipper for at løbe tør for batterier.

  Den mest unikke ting ved Enoki er at Klimaks funktionen som vil få dig til at føle ekstatisk og få den bedste orgasme. 

  Når du er færdig med at bruge Vive Enoki er det vigtigt at få den rengjort så den er klar til brug næste gang, se vores rengørings midler her så du kan passe endnu bedre på din Enoki. 

  Vi leverer altid i en flot indpakning, inde i den diskrete pose vi sender varerne i. Din nye vibrator er klar til at blive pakket ud eller at give som gave.

  Du kan få den  i 3 skønne farver Pink, Sort eller Lilla, hvilken farve vælger du?

  Se mere om Enoki her.

 • Vive Shiatsu
  DKK 719,00

  Vive Shiatsu en vibrator udover det sædvanlige. 

  Shiatsu er i lækker silikone, elegant med buede former, klar til at give dig de orgasmer du fortjener.

  I hovedet er der hele 24 punkter der er klar til at stimulere dig, så bliver det ikke bedre. Vive Shiatsu, er lavet i en blød og lækker silikone, som føles fantastisk mod kroppen.

  Vibratoren giver dig dybe og intense orgasmer takket være den kraftige motor. Med 12.000 omdrejninger i minuttet kan du forkæle dig selv eller din partner.

  Du kan bruge Vive Shiatsu hvor du har lyst, kun fantasien sætter grænser. Du kan finde nye punkter ved din vagina som du ikke troede fandtes, eller forkæle din partners penis og finde hans punkter.

  Vibratoren kan også bruges som en G-punkts vibrator, der er mange muligheder. Hvis du bruger Shiatsu som en wand, vil du få den mest ubeskrivelige intense massage.

  Med lidt vandbaseret glidecreme kan du få en endnu mere fantastisk oplevelse med Vive Shiatsu.

  Med en DB på 60 er vibratoren ikke lydløs men stille. Shiatsu er genopladelig via USB – kabel som medfølger. Vibratoren er også vandtæt og elsker at komme med i bad.

  Vive Shiatsu er 28,6 cm lang, med en diameter på 6,5 cm det bredeste sted. Den vejer kun 172 gram, så ingen kramper til din hånd. Du skifter hastigheder via knapper, som er nemme at komme til. 

  Efter ca 1 1/2 times opladning har du godt 1 time at udforske vibratoren i. Shiatsu har selvfølgelig climax funktion, så når du er klar til klimaks kommer du hurtigt til den intense orgasme der venter dig. 

  Hvis du vender vibratoren kan den bruges som en dildo, med den fleksible spids kan du forkæle dit G- punkt som aldrig før. 

  Vibratoren rengøres nemt med vand, og derefter en af vores rengørings produkter. Så er du sikret en længere varighed og holder din Vive Shiatsu flot og lækker. 

  Vi har en lille video der viser hvor lækker Shiatsu er, du kan se den her. 

Wand vibrator

Hvis ikke du har prøvet en wand vibrator før så bør du prøve det nu.

 Vibrationerne er kraftige så det er super nemt at opnå orgasme hver gang. 

Vibratoren er udelukkende til udvendig brug, til gengæld kan du bruge den over hele kroppen. Lad din partner nyde vibrationerne eller forkæl dig selv og din krop. 

Er du klar til vilde og intense orgasmer.

Toys2Joy har udvalgt de bedste og mest eksklusive vibrator for dig. Så det er nemmere for dig at finde den der tænder dig, og gør dig nysgerrig.

Wand er fantastisk at bruge under forspil eller blot til alene leg.

Der er nogen kvinder der er heldige at kunne opnå sprøjteorgasmer ved brug af en vibrator. Måske du også er heldig.

Hvis din wand skal glide lettere henover din krop, så kan en glidecreme være løsningen. Du skal dog være opmærksom på hvilket materiale din wand er lavet i, da det er vigtigt at du bruger den rigtige glidecreme. Bruger du den forkerte, kan du ødelægge din wand, så den bliver nusset og porøs. 

En god tommelfingerregel er at sexlegetøj af silikone IKKE kan tåle silikonebaseret glidecreme.

Toys2Joys vibratorer er alle genopladelige via USB – kabel som medfølger. Så skal du ikke bekymre dig om flade batterier. 

Du kan også finde den smarte Man wand som er lavet til par. Så både du og din partner kan få ekstra meget nydelse og sjov i soveværelset. 

Husk at passe på din vibrator, du vil ikke undvære den når først du har fået den i din samling af sexlegetøj. 

Wand er mere end 40 år gammel.

Den blev opfundet af Dr. Betty Dodson. Hun fandt ud af at man ved hjælp af kraftige vibrationer kunne opnå intense orgasme. Uden at indføre noget i skeden, men alene ved at massere udvendigt ved klitoris, skamlæber og indgangen til skeden.

Mon du kender wand fra Sex and the City hvor Samantha introducerede den til verden. Det havde samme effekt som da Charlotte nogle år tidligere afprøvede en Rabbit Vibrator. Salget eksploderede og derfor er Wand nu en af de mest solgte vibrator verden over. 

Når man laver massage apparat udelukkende til kroppen vil der være kraftigere vibrationer end dem man bruger ved fremstilling af sex legetøj. Disse kraftige vibrationer er så gennemtrængende at du vil opleve en ekstrem nydelse og intense orgasmer.

Indenfor de sidste år har man fundet ud af at disse vibrationer kan overføres til sexlegetøj. Sådan blev Wand opfundet. Wand har haft den bedste effekt og kraft når man bruger den direkte på strøm. Men i dag er de blevet udviklet så de er ligeså kraftige når de er genopladelige.

Det er en fordel for dig da du altid kan have din wand med dig. Også hvis du skal ud og rejse.

Wands er det mest sælgende sexlegetøj i dag.

Når du har prøvet en wand ved du hvorfor.

Der er lavet mange forskellige wands. Udformning, farver, kraft, antal og muligheder af vibrationer. Det kan være svært at vælge når man skal købe sin første wand. Derfor har Toys2Joy kun udvalgt de bedste så det er lidt nemmere for dig.

Når du køber sexlegetøj er det som regel for at tilføje mere krydderi i soveværelset. Når du køber en wand er det en investering, nok den bedste af slagsen. Du får rigtig mange gode timer med den, og din partner vil nyde at forkæle dig med den nye vibrator. 

Sexlegetøj er godt, sjovt og spændende. Der er et stort udvalg og de fleste vil gerne prøve det hele.

Når du har købt en wand er det for det meste den der bliver brugt igen og igen og igen. Den vil hurtigt blive din nye bedste ven. Uanset om du er single eller i et forhold svigter din wand dig aldrig.

For hver orgasme du får vil du kunne mærke hvordan din krop vil elske dig bagefter. Du får givet slip og får nydelse i hele kroppen, så alle de sunde hormoner kan blive frigivet. Dit humør vil også blive påvirket på den gode måde. 

Efter brug er det en god idé at rengøre din wand, selvom den ikke kommer op i dig, vil den stadig være fyldt med kropsvæsker. Du rengør den nemmest ved brug af vand og sæbe. Men du kan også med fordel bruge et rengøringsmiddel der er speciel designet til sexlegetøj.