• DANMARKS STØRSTE UDVALG AF GENOPLADELIGT SEXLEGETØJ
  • DISKRET LEVERING
FRI FRAGT VED
KØB OVER 500,-

Træning og nydelse med Vibro æg

Vibrerende æg giver dig indvendig stimulering af skeden. Det er noget, enhver kvinde vil kunne lide.

Da kvindens G-punkt sidder cirka en halv fingerlængde oppe, kan ægget nemt nå, og på den måde ramme lige præcis på G-punkt.

Det meste populære navn for disse æg er Bilka ægget. Det har det fået, fordi det bliver meget brugt til stimulering under en indkøbstur. Hvor kvinde har ægget i skeden, og manden styrer fjernbetjeningen. Til stor fornøjelse for begge parter.

Se vores udvalg her

Hvad kan et vibrerende æg?

Et vibrerende æg er tiltænkt indvendig stimulation af skeden. Men mange bruger også ægget til at stimulere klitoris. Det giver nogle dejlige vibrationer, som nemt kan give klitoris‐orgasmer.

Du kan også bruge ægget til at træne din bækkenbund, for på den måde at undgå ufrivillig vandladning samt få bedre og vildere orgasmer.

Et vibrerende æg er lækkert at se på og sjovt at lege med. Det er det mindste sexlegetøj, der er lavet, men med en stor nydelse til dig.

Fordelen ved et vibrerende æg er, at det kan give dig skedeorgasmer og G-punkts orgasmer. Det er orgasmer, der er sværere at opnå end almindelige klitoris‐orgasmer. Men uden tvivl de bedste orgasmer du kan få.

Om du er single eller i et forhold, er vibrerende æg sjove at bruge. Du kan bruge det til at udforske dig selv finde ud af, hvad du kan lide, og hvilke vibrationer der er gode for dig.

Udforsk hinanden.

Hvis du er i et forhold, kan i sammen udforske hinanden, og du kan lade din partner tage kontrollen for at pirre og forføre dig.

Når du bruger et vibrerende æg, vil du hurtigt finde ud af, hvor nemt det er at ramme dit G-punkt. Ægget er lavet til at stimulere din skede, men også dit G-punkt.

Dit G-punkt kan du og din partner også finde og udforske med fingrene eller en G-punktsvibrator. Hvis ikke du har oplevet en G-punktsorgasme endnu, så har du virkelig noget at glæde dig til.

Når du bruger vibrerende æg til at opnå en G-punktsorgasme, er det vigtigt at have tålmodighed. Modsat nogen af de andre typer af vibratorer kan det tage tid at få stimuleret G-punktet korrekt, med et æg.

Ægget kan også give din partner nydelse, ud over nydelsen ved at forkæle dig. Du kan bruge ægget til at stimulere hans mellemkød under et blowjob, han vil elske det.

Ægget minder lidt om en klitoris‐vibrator, derfor kan mange kvinder godt lide at bruge den til at stimulere klitoris. De mange vibrationsmuligheder gør hele legen meget bedre for dig. Når man er på farten eller har lidt travlt, er der altid plads til en klitorisorgasme. Det er en skøn orgasme, der er nem at opnå med fingrene, tungen eller en vibrator. Et vibrerende æg er lille og diskret, så du kan nemt gemme det, hvis du er ude.

Erogene zoner.

De vibrerende æg kan også bruges som et lille massage‐apparat. Du kan bruge det over hele kroppen, så du kan stimulere dig selv eller din partner. Mænd og kvinder har forskellige erogene zoner. Vi har her en liste over dem.

Mandens erogene zoner er : Skuldre, nakke, hænder, mave, inderlår, mellemkød, baller og brystvorter.

Kvindens erogene zoner: Øreflipper, hals, underarme, rygsøjle, hovedbund, navle, fødder og brystvorter.

Hvis du bruger ægget til at stimulere din partner, så vil i, kunne komme endnu tættere på hinanden.

Et æg har, som du kan se mange forskellige muligheder for at kunne give dig nydelse og orgasmer.

Dog fraråder vi, at du bruger ægget til anal stimulation. Der kan være fare, for det kan forsvinde op i din endetarm, og så er det kun skadestuen, der kan få det ud.

Hvis du har lyst til at blive stimuleret analt, anbefaler vi, at du bruger sexlegetøj specielt designet til analsex.

Glidecreme.

Du kan sagtens bruge glidecreme sammen med dit vibrerende æg. Det er dog vigtigt, at du finder ud af, hvilket materiale dit æg er lavet i. Det er afgørende for, hvilken glidecreme du skal bruge.

Vandbaseret glidecreme er god til alle slags materialer, hvorimod silikonebaseret glidecreme kun må bruges til sexlegetøj, der ikke er lavet af silikone.

Rengøring.

Rengøring er en vigtig del af sexlegetøj. På den måde plejer du bedst dit legetøj og sikrer en længere levetid.

Efter brug er det vigtigt, at du rengør dit sexlegetøj. De fleste stykker legetøj kan sagtens tåle vand, og du kan derfor let vaske det i vand og en mild sæbe. Alternativt kan du bruge et rengøringsmiddel, der er specielt udviklet til rens af sexlegetøj. Det fjerner skånsomt alle bakterier, der måtte være på dit legetøj.

Lad legetøjet lufttørre efter. vask, og sørg for, at det er helt tørt, inden du pakker det væk. På den måde holder det sig friskt længere.

Alle vores vibrerende æg er genopladelige via USB-‐kabel.

Hos Toys2joy har vi udvalgt de absolut bedste vibrerende æg. Vi er sikre på, at du også finder din favorit.

Træning med bækkenbundskugler?