• DANMARKS STØRSTE UDVALG AF GENOPLADELIGT SEXLEGETØJ
  • DISKRET LEVERING
FRI FRAGT VED
KØB OVER 500,-

Den bedste Vibrator

Når du bevæger dig ind i den store verden af sexlegetøj, kan det være uoverskueligt, da der er så meget forskelligt. Derfor er det altid godt at starte med en klassisk vibrator.

En klassisk vibrator er for de fleste det første de prøver. Det er den, der har størst ligheder med en penis.

Det er en god måde at komme ind i vibratorens verden, og du vil hurtig blive fortrolig med de mange niveauer af vibrationer, der findes.

Se vores udvalg her:

Hvad er en Vibrator?

Hvad er en vibrator, dildo, raket ja – kært barn har mange navne. En klassisk vibrator er sexlegetøj, der minder om en penis. Det er det mest kendte og brugte sexlegetøj der findes.

En vibrator kan se ud på mange forskellige måder lange, korte, tynde, tykke og rillede. Så er der alle de andre slags, G-punkt, Rabbit Vibrator, Klitoris Vibrator, Vibrator Æg, Vibratorer der er specielt designet til Analsex, Mini Vibrator og selvfølgelig Wand vibrator. Men nu handler det om de helt almindelige vibratorer.

Vibratoren er nem at bruge og kan tilfredsstille enhver kvinde. Du kan vælge mellem mange eller få vibrationer. Vil du betjene den direkte på vibratoren eller via en fjernbetjening?

Hvis det er, første gang du skal prøve en vibrator, kan det virke uoverskueligt, men det er det slet ikke. Toys2Joy har et overskueligt og lækkert udvalg af de bedste vibratorer til dig.

Vibratorens Historie

Allerede i ca år 6000 før vor tid, er der fundet noget der lignede dildoer. Der er myter om at Cleopatra, har udhulet græskar, som var aflange for at fylde dem med vrede bier. Hvilket antageligt har føltes som en form for vibrationer. 

I slutningen af det 19. århundrede blev vibratoren opfundet som et medicinsk instrument, der blev brugt til smertelindring, forstoppelse, fordøjelsesbesvær samt andre lidelser. 

De elektroniske vibratorer blev hurtigt populære blandt lægerne og blev brugt til at behandle både mænd og kvinder for bla. hysteri, gigt, tumorer mv. 

Lige præcis hysteri var særdeles velkendt blandt kvinder. De var i dårligt humør og man mente at det kom sig af en løsreven og vandrende livmoder. Det var heldgvis ikke tilfældet. 

Disse humørsvingninger, kunne afhjælpes ved indvendig massage som førte til orgasme. 

Ifølge filmen Hysteria, fik lægerne ømme og trætte fingre af at massere alle de kvinder i løbet af en dag, så derfor blev vibratoren opfundet. 

Der er dog en del uenighed blandt historiker om hvornår de første vibratorer kom, og hvorfor de blev opfundet. 

Men det betyder ingenting nu, da dette sexlegetøj til kvinder er kommet for at blive. Og vil helt sikkert give dig en masse lækre og spændende timer. 

I 1968 så den første trådløse vibrator dagens lys. 

 Fra 2013 blev de første genopladelige vibratorer opfundet, dette for at reducere miljø forureningen fra de vibratorer med løse batterier. 

Hvordan bruger jeg en vibrator?

Du kan bruge en dildo vibrator alene eller sammen med din partner. Når du bruger vibratoren alene, kan du udforske din krop og finde ud af, hvad du kan lide og nyde vibrationerne, der forkæler dig. Du kan også bruge den, når du har sex med din partner, så kan din partner udforske dig. Du vil opleve en mere kraftfuld orgasme end ved onani eller samleje.

Du bruger vibratoren ved at indføre den i skeden, når du føler, det er behageligt kan du begynde at afprøve de forskellige vibrationer. På den måde vil du kunne opleve nogle fantastiske orgasmer.

Når først du har investeret i en dildo vibrator, vil du uden tvivl elske at mærke vibrationerne forkæle hele din krop. 

Du vil opleve at nogle vibratorer har kraftige motorer og dermed også kraftige vibrationer. Og selvfølgelig er der også vibratorer der ikke er så kraftige. 

Nogen er næsten lydløse, og andre kan høres i hele huset. 

Heldigvis, bliver de mere og  mere støjsvage, og med den nyeste teknologi der i den grad præger Sexlegetøjs industrien, så vil vi nok snart se fuldstændig lydløse vibratorer. 

Dildo eller vibrator?

En Dildo ligner for det meste en rigtig penis, og den er uden vibrationer. Du kan finde den i forskellige materialer, såsom Gummi, Jelly, Glas, Metal osv. De er ofte 10-15 cm. i længden, som er det der svarer til gennemsnits længden på en penis. Men du kan selvfølgelig få dem mindre og større. Tykke og tynde. Der er dog ikke vibrationer i dildoer. 

En Vibrator kan også ligne en stiv penis, men den har lige så tit et helt andet udseende. Sexlegetøj til Kvinder, skal være effektivt men må også gerne se godt ud. Du kan finde mange flotte og eksklusive vibratorer, og du kan få dem i alle prisklasser.

Om du skal vælge en Dildo eller en Vibrator, er en smagsag. Med en dildo skal du selv gøre det hele, hvor du kan nyde og slappe mere af med en vibrator. 

Du kan få en vibrator i mange former og med mange funktioner. Alle vibratorer har et formål at tilfredsstille dig og få dig til at elske sexlegetøj.

Massage Vibrator

Man bruger vibrationer mange steder i livet, de klassiske er jo massageapparat til ømme muskler og massage til kroppen. Når det kommer til sexlegetøj, er der ingen tvivl, om det er de bedste massager, du kan få.

Du kan lege med vibratoren alene og udforske dig selv og din krop. På den måde finder du ud af, hvad du bedst kan lide, og hvordan du kan lide det. Der er mange forskellige vibrationer at vælge mellem så i, starten kan det være svært at finde rundt i. Men du bliver hurtigt ekspert i, hvad du kan lide, og hvad du søger.

Du vil opleve orgasmer, som er intense og fantastiske. Når du har prøvet en klassisk vibrator og fundet ud af den nydelse, du kan opnå, vil du hurtigt have mere. Toys2Joy har et udvalg af sexlegetøj til kvinder der dækker dine behov. Så du kan få de bedste orgasmer med vores fantastiske vibratorer.

Alle vores vibratorer er genopladelige, så du behøver ikke bekymre dig om at mangle batterier. 

Vibrator Orgasme

Når du leger med en vibrator, vil du hurtigt finde ud af at den ikke bare giver op. Den kan blive ved længe. Når en kvinde får orgasme, så er det tit en der har været længe undervejs, og der skal som regel arbejdes godt for sagen. 

Med en vibrator, vil du få nemmere ved at få orgasme, da du ret hurtigt kan justere på hastigheden af vibrationerne. 

Din partner vil sikkert nyde at bruge vibratoren på dig, og du vil bare kunne læne dig tilbage og nyde. 

Lad orgasmen rulle over din krop, og nyd hvordan du nemt kan få en multi orgasme. Måske du endda kan få sprøjte orgasmer. 

Vibrator og Glidecreme?

Glidecreme er et rigtigt godt stykke sexlegetøj. Du kan bruge den til alt, og den ekstra fugtighed den tilfører, gør det hele lidt mere frækt. 

Når du bruger glidecreme sammen med din vibrator, skal du være opmærksom på hvilket materiale din vibrator er lavet i. 

Vandbaseret Glidecreme, er god til alle materialer, hvorimod Silikonebaseret glidecreme kan ødelægge et stykke sexlegetøj der er lavet af silikone. 

For at behandle din vibrator ekstra godt, anbefaler vi at du rengøre den efter brug hver gang. Dette selvfølgelig for at fjerne bakterier, men det vil også holde din vibrator frisk og pæn. Du kan til de fleste vibratorer bruge vand og sæbe, det er også en rigtig god idé at bruge et rengøringsmiddel der er designet til sexlegetøj. Det fjerner de sidste bakterier der måtte være, og efterlader din vibrator næsten som ny. 

Når du er klar til at udforske mere, har Toys2Joy flere forskellige vibratorer at vælge imellem. Vi er her for at hjælpe dig med at få de bedste orgasmer. Er du klar til at vælge din første vibrator?

Har du set de nyeste Klitoris Vibratorer?