Menu Luk

Sexlegetøj til par, det vigtigste sexlegetøj.

Der findes en masse sexlegetøj til kvinder og mænd. Men det kan være svært at finde noget til par. Toys2Joy mener det er vigtigt at i som par også kan udforske sexlegetøj, og komme tættere på hinanden.

 • Bergman Penisring
  DKK 129,00

  Penisring med nydelse til både manden og kvinden

  Bergman fra Engily Ross kan du bruge på mange måder

  Kraftig vibrerende motor der kan stimulere klitoris imens manden får nydelsen fra penisringen. Bergman er lavet af en lækker kropssikker medicinsk silikone der gør den perfekt til enhver lejlighed. Den er vandtæt og meget stille, mindre end 50 db, så det giver mulighed for at bruge den uanset hvor og hvornår du vil. Bergman er designet så begge parter nyder som aldrig før. Ringen til penis er blød, behagelig og føles god at have på. I den nederste del af ringen er der en lille og kraftig stimulator, som kan bruges til at stimulere klitoris, testikler eller penis.

  Hvis du vil have mest ud af Bergman, kan du smøre lidt vandbaseret glidecreme på penis, så du nemmere kan få den på. Tænd for den og lad vibrationerne stimulere dig og din partner.

  Engily Ross top brand i 2019

  Når du køber et produkt fra Engily Ross, så er du sikret en god kvalitet og den bedste teknologi. Deres produkter har alle farven lilla, og de henvender sig mest til kvinder og par. De er simpelthen designet til at være den bedste i hver kategori.

  Bergman er ingen undtagelse, der er tænkt mange tanker da den skulle udvikles, og det kan du også mærke når du får den mellem hænderne. Den virker bare. Penisringen har et vibrationsmønster, er genopladelig og meget nem at rengøre. Du kan bruge vand og sæbe, og når den lige skal have en ekstra kærlig omgang, kan du med fordel bruge et af vores rengøringsmidler som fjerner de bakterier der måtte være. Husk at lade den lufttørre inden du pakker den væk når du har rengjort den.

  Den er ftalat friog måler 5,7 cm x 4,1 cm x 3,2 cm. Vejer ca. 15 gr.

  Hos Toys2Joy kan vi kun anbefale Engily Ross produkter. Du bliver ikke skuffet. Interesseret i andre produkter fra Engily Ross, så se denne præsentationsvideo

   

   

 • Dua fra Je Joue
  DKK 1.039,00

  Smart fleksibel vibrator. 

  Je Joue Dua er formet som et C, for at kunne tilfredsstille dig bedst muligt. 

  Du placerer Dua i din trusse, med den lange ende i vagina. Så den korte ende ligger ved din klitoris. Så kan du gå rundt eller ligge og nyde. 

  Vi anbefaler ikke at Have Dua i trussen hvis du går ud, da den larmer lidt. Men ksal du et sted hvor der er meget støj er der ingen der opdager det selvfølgelig. 

  Je Joue er et luksus mærke indenfor sex legetøj og har selvfølgelig en masse sjove og spændende funktioner. 

  Dua er lavet med en motor i hver ende for at sikre dig de bedste orgasmer.

  Der er 7 unikke vibrations muligheder, med hver 5 forskellige hastigheder.

  Der med følger en Pen som kan bruges som fjernbetjening hvis ikke du ønsker at bruge din App. App kan kun bruges med bluetooth, så din partner skal være i nærheden hvis det ikke er dig der styrer App’en.

  Der er kun en knap på Dua det er tænd og sluk nemmere bliver det ikke.  For mere info, kan du med fordel se denne video

  Dua er selvfølgelig genopladelig som alle produkter her hos Toys2Joy. Vibratoren oplades via magnet i bunden nemt og sikkert for dig. Efter en opladning på 2 timer er der 2 timers nydelse til dig. Hvor længe kan du holde? 

  Vibratoren er vandtæt og helt sømløs, dvs. ingen sprækker som gør den endnu mere lækker at se på og røre ved. 

  Klitoris vibratoren har ikke så kraftig en motor som G-spot, hvis man føler behov kan man vende Dua om. Så kan du nyde den pæreformet G-spot vibrator, der er noget mere kraftig mod din klitoris. Så er du helt sikker på håndfri orgasme, hvis det skal være kraftigt. 

  Husk at rengøre Je Joue grundigt efter brug. Vi har et udvalg af rengørings produkter her. 

  Vi anbefaler altid vandbaseret glidecreme til vores silikone produkter for at du får glæde af dit sex legetøj i længere tid. 

   

 • Man Wand Vibrator
  DKK 719,00

  En Prisvindende Vibrator til mænd som også kan bruges af Kvinder

  Man Wand kan bruges på mange forskellige måder og du bliver ikke skuffet.

  Idag møder du noget hidtil uset. Man Wand, en masturbator som kan bruges af manden alene men også er perfekt til kvinden. Denne nye slags masturbator indeholder 8 forskellige hastigheder og 20 vibrationer. Den har et fleksibelt hoved, og en kraftfuld motor som giver dig en nydelse du sjældent har mødt.

  Der er forskellige måder at bruge Man Wand på. Kom glidecreme på penis og brug vibratoren som en klassisk masturbator. Før den frem og tilbage over skaftet, mens du mærker de vibrationer den giver. Eller hvad med at prøve den direkte på penis hoved, lad vibrationerne gøre arbejdet og læn dig tilbage og nyd hvordan den forkæler dit lem. Du behøver ikke engang at have en erektion inden du bruger Man Wand, den skal nok sørge for at du lynhurtig bliver stor og stiv.

  Den har endda en Wand til Kvinden, perfekt til klitoris stimulation.

   

  Man Wand er ergonomisk udformet, og har et flot design. De to flapper på det fleksible hoved er designet til at holde på penis. På flapperne er der 2 streger der optimere vibrationen og stimulationen. Overfladen på håndtaget er bølget, så det er nemmere at holde fast i din wand.

  Den er lavet af 100 % silikone og er Phthalat fri. Meget nemt at rengøre enten med vand og sæbe, eller med vores rengøringsmidler der er produceret til formålet. Vibratoren er genopladelig og oplades nemt med det medfølgende USB kabel.

  Denne Man Wand er så meget mere end bare en vibrator. Den er alt du behøver i din sexlegetøjs skuffe.

  Vil du se hvordan Vibratoren fungere? Så kan du med fordel se denne video, som meget præcist viser hvorfor du ikke kan leve uden.

  Toys2Joy anbefaler Man Wand til alle der elsker langvarig nydelse.

   

   

   

   

   

 • Multifun 1
  DKK 399,00

  Mere sjov i soveværelset, prøv Multifun 1. 

  Multifun er lille men effektiv. Med sine 3 motorer er vibratoren klar til at give dig skønne orgasmer. 

  Savner du bedre orgasmer når du leger med dig selv. Eller ønsker du og din partner lidt afveksling i soveværelset, bør i prøve Multifun 1. 

  I bunden, centrum er den ene motor, der er kraftig og kan stimulere mere end de 2 små. I “ørerne” er der i hver en motor også. Så du er sikret nydelse hele vejen. 

  Du har 10 vibrationsprogrammer og 10 niveauer at vælge imellem. Så du kan kombinere vibrationer på 100 forskellige måder. Der er 2 knapper til at sammensætte og finde dine yndlings vibrationer. 

  Uanset hvilken stilling du og din partner bruger Multifun  på får i begge glæde af vibrationerne. Du og din partner kan også bruge vibratoren hver for sig. Eller på hinanden under forspil. Hvor i kan udforske hinandens kroppe med skønne vibrationer. 

  Multifun 1 er vandtæt så du kan også lege i badet.

  Du skal ikke bekymre dig om batterier da vibratoren oplades via USB – kabel som medfølger. Det lader via magnet så du er sikret korrekt opladning hver gang. 

  Vibratoren er lavet i en lækker silikone. Multifun 1 er hård, men  fleksibel og føles dejligt mod huden. Du kan bruge vandbaseret glidecreme sammen med vibratoren hvis du har lyst til det. 

  Multifun 1 er lavet i en lækker himmelblå farve, der ser skøn og elegant ud og samtidig gør dig i godt humør. Vibratoren er lavet med struktur på overfladen for at du kan få mere nydelse. 

  Husk altid at rengøre dit sexlegetøj efter brug. Vi har et udvalg af rengørings midler som passer på dit sexlegetøj, så du kan få glæde af det længere. 

  Der er 14 forskellig måder du og din partner kan bruge vibratoren på. Herunder har vi nogle billeder der viser hvordan i får mest glæde af Multifun 1. 

  Måske du og din partner selv finder på andre måder når i begynder at lege med vibratoren. 

   

   

   

   

 • Multifun 2
  DKK 399,00

  Multifun 2 kan bruges alene eller sammen med din partner. 

  Klitoris, G- punkt, P-punkt og mere nydelse ved samleje. Multifun 2 kan det hele.

  Multifun 2, tilbyder 100 forskellige måder at blive vibreret på. Vibratoren har 3 kraftige motorer klar til at tilfredsstille dig. Måske også din partner, hvis du vil dele fornøjelsen.

  Der er ingen tvivl om jeres sexliv vil komme til et nyt niveau af nydelse og spænding med dette sexlegetøj. Vibratoren kan tilfredsstille jer begge, en af gangen eller jer begge under samleje. 

  Multifun 2 har 3 kraftige motorer. I bunden af vibratoren er den første motor den styres uafhængigt af de 2 andre. I hver spids af vibratoren er der også en motor. Vibrationerne styres nemt via 2 knapper i bunden.

  Hver motor har 10 forskellige vibrations programmer, som du kan sammensætte efter behov. 

  Multifun 2 er genopladelig, så du bare skal nyde. Vibratoren oplades via USB – kabel som medfølger. Vibratoren er vandtæt. så du kan bruge den i bad eller spa. Hvis lysten melder sig. 

  For at få mest ud af din Multifun 2 anbefaler Toys2Joy at du bruger vandbaseret glidecreme. Da silikone glidecreme kan gøre silikonen porøs. Husk altid at rengøre din vibrator korrekt, efter brug. 

  Om du bruger vibratoren alene eller sammen med din partner er der mange muligheder for at opnå nydelse. Vibratoren kan bl.a bruges på brystvorterne, klitoris, penis, til G-punkt, skamlæber og tekstikler. Kun fantasien sætter grænser. 

  Med sin længde på 13 cm ser den ikke ud af meget, men du bliver glædeligt overrasket. Multifun 2 er lavet i lækker silikone. Den er medium hård så behagelig og nem at bruge. Vibratoren er lavet i en fin lyserød farve. 

  Hvis du mangler inspiration, eller hjælp til at sætte fantasien i gang. Så er der et billede herunder med 14 forskellige forslag til hvordan du kan bruge vibratoren. Måske du finder nogle nye mere spændende måder at bruge den på. 

  Toys2Joy ønsker dig god fornøjelse og dejlig sex. 

   

   

  PARTNER MULTIFUN 2

 • Novak Vibe
  DKK 399,00

  Novak Vibe par vibrator, der giver intense orgasmer. 

  Slå 2 fluer med et smæk. Novak kan stimulerer jer begge under samleje.

  Med 8 vibrations programmer og 3 forskellige pulserings muligheder, Vibe Novak garanterer intense og vilde orgasmer til dig. Der medfølger en fjernbetjening så du bedre kan koncentrere dig om at nyde.

  Du kan bruge Novak på flere måder. Enten ved G-punkt og klitoris samtidig. Hvis du er mere til anus stimulation og klitoris er dette også en mulighed.

  Du kan bruge den alene eller sammen med din partner. Den er fantastisk under samleje så i begge kan få nydelse samtidig.

  Vibe Novak er lavet i lækker kvalitets silikone, som føles fantastisk mod kroppen.

  Vibratoren har nogle kraftige motorer der sikrer dig optimal nydelse. Du kan bruge Novak overalt, oveni er vibratoren vandtæt. Den er genopladelig via USB- kabel som medfølger.

  Rengøringen er nem at klare, med vores praktiske rengøringsmidler. Som rengører og plejer din vibrator så den holder længere.

  Novak har et DB på mindre end 50. Så den larmer ikke, men er heller ikke lydløs. Engily Ross giver 2 års garanti på din Novak. 

  Vibratoren måler 8,6 cm i længden, 3,8 cm i diameter det smalleste sted og 5,4 cm det bredeste sted. Så Novak fylder ikke meget, Men leverer meget i forhold til sin størrelse. Vibratoren vejer 61,5 gram. Så den er let at bruge da den kke vejer så meget. 

  Fjernebetjeningen til Novak bruger batteri som er inkluderet, det ligger i æsken som du modtager vibratoren i. Sammen med USB – kabel til at oplade. 

  Hvis du vil bruge glidecreme sammen med din vibrator anbefaler Toys2Joy altid at bruge vandbaseret glidecreme til silikone sexlegetøj, for at bevare dit legetøj længere. Silikone glidecreme, vil gøre din vibrator porøs i silikonen, så den mister sin skønhed. 

  Du modtager altid dine varer i en diskret pakke. Indeni har vi pakket i vores personlige indpakning. Hvis Novak Vibe er en gave er den klar til at give. 

  Hvis du er mere nysgerrig på Engily Ross kan du se en video her. 

 • Onyx 2 og Pearl 2 Par sæt
  DKK 2.399,00

  Oplev langdistance sex på en helt ny måde

  Få både Onyx 2 og Pearl 2 så er I klar til at nyde hinanden også på lang afstand.

  I denne pakke får du både den fantastiske masturbator Onyx 2 og den mest sensuelle og forførende Pearl 2 Vibrator.

  Onyx 2 er en mekanisk masturbator med Fleshlight Superskin materiale

  Onyx 2 har indbyggede motorer, som masserer din penis på en meget tilfredsstillende måde. Bare indsæt din penis, tryk på knappen og lad Masturbatoren tage sig af resten. Nu er det slut med at onanere på gammeldags manér. Onyx 2 kan gøre det meget bedre end du selv kan! Masturbatoren indeholder et dejligt blødt Fleshlight sleeve samt alle de mekaniske lækkerier der skal til for at massere din penis til eksplosive orgasmer.

  Masturbatoren er fuldautomatisk så du skal bare indsætte penis og trykke på start, så klare legetøjet resten selv. Det kræver ikke andet af dig end at holde din penis inde i Onyx 2.

  Du får en unik oplevelse med denne masturbator

  Onyx 2 er lavet af ABS plastic og vejer højest 1 kg. Den er genopladelig og kan holde op til 1 times brug på en enkelt opladning. Indeni er der et sleeve der er lavet af superskin materiale, som føles naturligt og blødt at røre ved. Motoren indvendig giver en bølgende og bevægelse og giver op til 140 bølger i minuttet.

  Den er kompatibel med et VR headset, og du kan selv uden headset synkronisere den med pornofilm, eller andre Kiiroo produkter. Prøv f.eks. at bruge din Onyx 2 til fræk langdistance sex, hvor din partners bevægelser og sammentrækninger i underlivet overføres til sleevet, når hun bruger Pearl dildoen hvor som helst i verden. Dette giver en fremragende Virtual oplevelse.

  Du kan få pornofilm der er kodet til at arbejde sammen med Onyx 2 og Pearl 2, hvilket er et helt nyt fænomen indenfor sexlegetøjs verden.

  Hvis du er til nytænkende teknologi så er Pearl 2 lige noget for dig. Denne G-punkts vibrator kan du bruge alene, eller du kan bruge den samtidig med at din partner enten kan styre den eller mærke dine bevægelser selvom I er langt fra hinanden. Vibratoren kan modtage og sende stimulanser fra andre Kiiroo produkter. F.eks.  den mandlige masturbator Onyx 2, hvor han kan mærke de spændinger du måtte lave om vibratoren.

  Pearl 2 er den meste sensuelle og forførende  G-punkt vibrator der er på markedet lige nu. Og du finder ikke dens lige nogen steder. Den er simpelthen designet til at opfylde dine mest intime behov.

  Vibratoren reagere på dine bevægelser og kan både modtage og sende signaler

  Denne G-punkts vibrator har 7 forskellige vibrations niveauer. Den har en kraftig motor, og vil med garanti kilde dig der hvor det gør allerbedst. Når du investere i en Pearl 2 fra Kiiroo så investere du samtidig i fremtiden. Den er lavet af en lækker kropssikker silikone, den er nem at føre op, dog kan du med fordel bruge en vandbaseret glidecreme så den glidere nemmere. Den er genopladelig og kan holde sig kørende i ca. 1 time ved en fuld opladning. Der medfølger USB opladningskabel.

  Pearl 2 har berørings sensorer langs med enheden og de registrere hvor langt den er oppe og ændre vibrationerne hermed. Hvis du kun indføre en lille del af vibratoren så vil den tilpasse vibrationerne i spidsen til den følsomme åbning samt skamlæberne. Fører du den længere op, ændre vibrationerne sig igen. Vibrationerne er simpelthen tilpasset de steder i vagina hvor Pearl 2 er.

  Se Pearl 2 Her

  Se Onyx 2 Her

 • Partner Plus
  DKK 399,00

  Brug for at tage jeres sexliv til nye højder?

  Partner Plus giver en intens stimulation til både ham og hende.

  Er du lidt træt af det meste sexlegetøj kun er til hende eller ham. Savner du noget i begge kan få glæde af samtidig med i mærker hinanden? Så skal du ikke lede længere. Partner Plus er det ideele sexlegetøj for par.

  Partner vibratoren vil kunne tilfredsstille jer begge på måder som aldrig før. Du indfører Partner i vagina hvor den vil glide forsigtigt på plads omkring dit G-punkt, den anden del af vibratoren vil hvile på dit skamben. Når din partner trænger op i dig vil han også få glæde af de skønne vibrationer Partner kommer med.

  Partner Plus har 10 forskellige vibrationer at forkæle jer med. Når din partner trænger op i dig vil det føles som du er mere stram og på den måde vil i begge få en mere intens oplevelse ved samleje. Vibratoren er nem at betjene via knapperne på fjernbetjeningen.

  Partner er 100 % vandtæt – tilføj mere spænding til badet.

  Ved at bruge vandbaseret glidecreme kan i få en endnu bedre oplevelse med vibratoren. Brug altid vandbaseret til silikone legetøj. Partner Plus oplades via USB – kabel som medfølger. Via magnet oplader du altid korrekt. En fuld opladning tager ca 2 timer. Herefter har du ca 65 min. leg.

  Husk altid at rengøre Partner korrekt efter brug. Toys2Joy har et udvalg af rengørings midler som passer på dit sexlegetøj, så du kan blive tilfredsstillet i længere tid.

  Du kan også bruge vibratoren til solo lege. Du kan bruge den til at stimulere G-punkt og klitoris samtidig. Eller vagina og anus. Du vil hurtigt finde dine yndlings måder og vibrationer. Partner er klar til at tilfredsstille dig hver gang.

  Her er en video hvis du er mere nysgerrig på Partner Plus.

 • Satisfyer Pro 4
  DKK 479,00

  Par vibrator fra Satisfyer Pro 4, til jer elsker at forkæle hinanden.

  Et must i din samling af sexlegetøj. Satisfyer Pro 4.

  Satisfyer Pro 4 har allerede hjulpet mange kvinder til sprøjteorgasme. Måske kan vibratoren også hjælpe dig.

  Toys2Joy kan ikke garantere dig at du kommer til at sprøjte, men vi kan garantere du ikke vil fortryde hvis du køber Pro 4. Du kan nyde vibratoren helt alene eller sammen med din partner.
  Pro 4 er beregnet til begge dele. Jeres samleje vil få en helt ny nydelse og intensitet som i ikke har oplevet før. 
  Vibratoren er lavet i lækker hudvenlig silikone, som føles fantastisk mod huden og når du bruger den. Pro 4 er 20 cm lang og du kan indføre 7 cm i vagina for ekstra nydelse. 
  Satisfyer har lavet Pro 4 genopladelig via magnetisk USB så du nemt kan lade den op når den løber tør. 
  Der er 10 forskellige vibrations programmer og 11 forskellige niveauer at vælge imellem. Så der er til flere timers sexleg. 

  Der er 2 knapper på Pro 4 så du nemt kan skifte mellem de ønskede vibrationer. Ved hjælpe at trykbølger bliver din klitoris stimuleret på en helt fantastisk måde. Ingen tunge kan hamle op med Pro 4. 

  Når i har sex kan du indføre Pro 4 i vagina, inden din partner trænger ind i dig. Hermed bliver dit G.punkt stimuleret på intens måde som kan give dig de vildeste sprøjteorgasmer.

  Husk på at ikke alle kvinder kan sprøjte, nogen kan lære det mens andre af uforklarlige årsager ikke kan. Men Pro 4 kan måske give dig denne fantastiske orgasme.

  Så kan i begge få glæde af de mange vibrationer. Samtidig vil hovedet  på vibratoren suge sig fast på din klitoris og give endnu mere vilde og intense orgasmer. 

  Pro 4 har 2 motorer så i kan få forskellige vibrationer på klitoris og i vagina på samme tid. Bedre bliver det ikke. 

  Efter brug skal du huske at rengøre din vibrator. Så er den klar til næste gang lysten melder sig. 

  Hvis du foretrækker at bruge glidecreme anbefaler Toys2Joy vandbaseret for at din Pro 4 holder længere. Her er en lille demonstrations video.

   

 • Vivi – par vibrator
  DKK 819,00

  Brug din telefon som fjernbetjening.

  G-formet vibrator designet så der også er plads til manden eller en dildo.

  Vivi fra Leten er en par vibrator som stimulere skeden og klitoris samtidig. Vibratoren er formet således at der er plads til en mand, eller din yndlingsvibrator, da den ikke fylder særligt meget. Den stimulere skeden og klitoris samtidig så det er ren nydelse for kvinden.

  Vibratoren har 2 forskellige motor, og kan sagtens styres selvom du ikke har koblet din mobiltelefon til den. Du kan skifte mellem forskellige programmer og hastigheder ved at trykke på knapperne.

  Vivi har 10 forskellige vibrationsmønstre og 7 hastigheder

   

  Vibratoren er lavet af 100 % Silikone, den er vandtæt så tag den bare med i bad. Vivi kan holde op til 2 timer ved en fuld opladning. Den lades nemt med det medfølgende USB kabel.

  Toys2Joy anbefaler at du bruger en god vandbaseret glidecreme, inden du fører vibratoren op i vagina. Det gør det nemmere og du får en mere behagelig oplevelse. Undgå at bruge silikonebaseret glidecreme da det kan give pletter og ødelægge overfladen på din vibrator.

  Vivi kan styres fra din mobiltelefon, for at gøre det skal du enten scanne QR koden på pakningen, eller du kan søg i App store efter LeOS eller for Android: Leten 2. App´en indeholder instruktioner nederst på skærmen.

  Du rengøre nemt vibratoren ved brug af vand og en mild sæbe, eller du kan bruge det speciel fremstillet rengøringsmiddel, som passer på dit sexlegetøj.

  En par vibrator, er altid god at have ved hånden, især fordi det ikke kun er kvinden der kan nyde. Manden kan sagtens få glæde af vibrationerne også. Og det vil med garanti give jer nogle andre oplevelser end I er vant til. Se her, hvad I kan forvente af Vivi.

  Vi har 100 % diskret levering, og vores varer er altid pænt pakket ind.

   

Det kan være svært at finde ud af hvor i skal starte hvis ikke i er vant til at bruge sexlegetøj sammen. Derfor har vi en lille guide herunder.

En penisring er en god start. De er nemme at bruge, og begge parter vil få glæde af vibrationerne. Manden vil kunneføle en hårdere og længere erektion. Kvinden kan blive stimuleret på klitoris samtidig med at du mærker din partner inde i dig.

Hvis i er friske på mere kan vi anbefale multi vibratorer. De er lidt ligesom en penisring, men sidder primært på kvinden. På den måde kan hun mærke vibrationerne i skeden samtidig med din partners penis. Klitoris bliver ikke snydt, så der er fuld nydelse til begge parter.

Kender du den populære wand. Den er fantastisk at bruge over hele kroppen. De kraftige vibrationer kan få dig til klimaks på rekordtid. Nu er der lavet en til par. På enden kan man sætte penis på og på den måde vil penis blive rørt ved, lidt som en håndjob. Kan også være god når du onanerer.

Det sidste nye indenfor sexlegetøj er virtual reality. På denne måde kan i parre hver jeres enhed og bruge den. Så kan i mærke hinandens bevægelser selvom i ikke er i samme rum eller land for den sags skyld.

Er i klar til at udforske hinanden og putte nyt krydderi i jeres sexliv.