Menu Luk

Rabbit vibrator 

En Rabbit Vibrator er det ultimative sexlegetøj for kvinder, da den forkæler dit G-punkt og din klitoris samtidig. Du når derfor klimaks hurtigere, og dine orgasmer bliver større og mere intense. 

Med denne vibrator er du ikke langt fra at få den ene orgasme efter den anden. Og det er også grunden til at Rabbit Vibrator er den mest populærer vibrator på verdensplan.

Se vores udvalg herunder.

 • Bacall Vibe
  DKK 379,00

  Bacall Vibe elegant rabbit vibrator. 

  Engily Ross som er top brand i 2019, har lavet denne uundværlige Bacall Vibe.

  Vibratoren kan forkæle dig flere steder på en gang. Du vil elske at mærke hvordan hovedet stimulerer dit G-punkt samtidig med at din klitoris bliver forkælet. Bacall Vibe ser ikke bare flot og elegant ud, den kan også få dig i orgasme himlen på en fantastisk måde.

  Med en DB på 50 er vibratoren ikke lydløs men stille, så du kan roligt lege med Bacall uden at blive opdaget. Altså hvis du ikke larmer for meget.

   Bacall har 11 forskellige vibrations programmer, så du kan nemt finde dit yndlings program, eller flere. De 3 af dem er hvor intens det skal være. 

  Vibratoren er genopladelig via USB – kabel som medfølger. For at gøre det lettere for dig, så du ikke skal bekymre dig om batterier. 

  Bacall er vandtæt, så du kan roligt tage med i badet og lege. 

  Vibratoren er 19,1 cm lang, 4,2 cm i diameter og rabbit delen er 6 cm lang. Oveni vejer vibratoren kun 150 gram så det er en smal sag at bruge den uden at få krampe i hånden. For at få endnu mere nydelse ud af Bacall anbefaler Toys2Joy at du kan bruge vandbaseret glidecreme. 

  Om du vil nyde Bacall Vibe alene eller sammen med din partner er op til dig selv. Men du er garanteret nydelse og orgasmer. Du kan også prøve at eksperimentere lidt på kroppen. Måske der er andre steder du vil nyde at mærke de dejlige vibrationer. 

  Husk altid at rengøre din vibrator efter brug. Brug altid rengørings midler der er lavet til silikone sex legetøj, for at pleje din vibrator, så du kan få glæde af den længere tid. 

  Engily Ross er top brand indefor sexlegetøj i 2019, Toys2Joy er stolte af at kunne forhandle deres lækre produkter. For vi mener kun det bedste er godt nok til dig. Du skal ikke gå på kompromis når det kommer til dit sexlegetøj. 

  Hvis du er mere nysgerrig på Engily Ross kan du se alle deres produkter her.

   

   

   

   

 • E6 Rabbit Vibrator
  DKK 719,00

  Rabbit Vibrator med 3 forskellige motorer

  E6 fra Ovo er til dig der ønsker orgasme hver gang!

   

  Du ved det sikkert godt, men vil gerne fortælle dig det alligevel. En Rabbit Vibrator er noget af det bedste sexlegetøj der findes, da den stimulere på de rigtige punkter på samme tid. E6 fra Tyske Ovo er med sin specielle form ikke umiddelbart en klassisk Rabbit, men vær ikke i tvivl for levere varen.. Det kan den!

  Den har hele 3 motorer.  Den kan vibrerer med dem alle tre på en gang, 2 af gangen eller nøjes med 1 af gangen. Den kan vibrerer i skaftet, så du kan bruge den del som en vibrerende dildo. Eller du kan vælge at bruge den som Rabbit vibrator med vibrationer i klitoris og G-punkts stimulatorene. Det er altså rigtig smart, og det giver dig lige pludselig mange flere muligheder med din nye Vibrator.

  Genopladelig og kan holde min. 2 timer på en enkelt opladning

  Ovo er en producent fra Tyskland, de er kendte for deres specielle design, og har også vundet utallige priser på design og funktioner. De yder 15 års garanti på deres produkter, så hvis der sker noget med E6 så vil du være dækket indenfor denne periode. Du kan se mere om garantien på indpakningen.

  Selvom den har 3 motorer så har de alligevel designet dem til at være yderst stille. Den er kraftfuld og har 7 forskellige vibrationer, så du kan finde lige den indstilling der virker bedst for dig.

  E6 er lavet af silikone og er vandtæt, så tag den bare med i bad. Rengøring efter brug er heller ikke noget problem, da du bare kan bruge vand og sæbe, eller et af vores rengøringsmidler.

  Når du bruger en vibrator af silikone, så er det vigtigt at hvis du ønsker at bruge glidecreme så SKAL det være en vandbaseret en af slagsen. Du kan se vores udvalg her. Kommer du til at bruge en glidecreme der er lavet på silikone, så kan det give pletter og ødelægge overfladen på din vibrator. Så lad vær med det!

  Toys2joy anbefaler at du bruger E6 under forspil, alene eller sammen med en partner. Du kan også sagtens bruge den som efterspil, hvis du lige skal have en sidste orgasme.

  Ovo har lavet en rigtig fin præsentationsvideo af E6. Se den her

  Du kan få den i Rosa og Pink.

   

   

 • Faye 3 Rabbit Vibrator
  DKK 319,00

  Vibratoren der er silkeblød og god. 

  Denne lilla Faye 3 rabbit vibrator, er klar til at charmere sig ind i dit soveværelse.

  Faye 3 er et must for dig der ønsker en vibrator der kan stimulere dit G-punkt og klitoris.

  Vibratoren er lavet i silkeblød silikone, med nuttede kaninører der er klar til at give dig en masse dejlige klitoris orgasmer. Den er kurvet og ribbet på skaftet så den ikke kan  undgå at finde alle dine yndlingspunkter. Den giver dig de orgasmer du elsker, når du lyster. Når du indfører den i vagina kan du med det samme mærke, den ikke er som de andre vibratorer. Du kan mærke hvordan den går direkte op og finder dit G-punkt.

  Er du klar til en ny verden af fantastiske orgasmer, med Faye 3.

  Med et enkelt tryk kan du finde dine yndlings vibrationer så du er sikker på gevinst hver gang.

  Den er som alle vores produkter genopladelig via USB og så er den vandtæt. Hvis du ønsker en glidende opstart, anbefaler vi at du bruger vandbaseret glidecreme. Se vores udvalg her. 

  Efter brug kan vibratoren skylles med vand. Herefter anbefaler vi du bruger et af vores rengøringsprodukter for at sikre dig at din Faye 3 holder længere.

  Faye 3 fra Leten kan være god som opstarts rabbit vibrator. Du vil hurtigt opdage at du ikke kan undvære den igen. Du kan nyde alle funktionerne alene, eller udforske alle mulighederne sammen med din partner.

  Som altid sender vi i diskret indpakning, så du føler dig mere tilpas. Toys2Joy har som altid en lækker indpakning i den diskrete indpakning, så vibratoren kan være klar til at gives væk som gave.

  Skal du have en Faye 3 til din samling af sexlegetøj?

  Måske din veninde, kæreste eller kone skal forkæles, med nyt sex legetøj?

  Du kan aldrig få for meget, se vibratoren i funktion her

   

 • Fifi- Rabbit Vibrator
  DKK 949,00

  Mulighed for Cervix orgasme

  Fifi er ikke bare endnu en rabbit vibrator, den har evner du ikke anede var til stede.

  Mange kvinder har ikke prøvet det, og nogle oplever det aldrig. Men en Cervix orgasme kan opnåes ved stimulation af livmoderhalsen. Og det er lige præcis det Fifi kan. Det kan for nogen være ubehageligt, og nogen føler smerte, men de fleste oplever de mest intense orgasmer de nogensinde har fået.

  Det bliver kaldt for Cervix-kysset da det kan være så intimt og intenst.

  Vibratoren har 3 forskellige motorer, en i skaften og en i hver af “ørerne”. Den har 6 vibrations mønstre og 5 vibrations niveauer. Vibrationerne hopper fra øre til øre, og det er en helt ny følelse, som virkelig får dig op og ringe. Du kan skifte vibrations mønstre og hastigheder i bunden af Fifi, knapperne kan være lidt svære at trykke ind, men det er en detalje som giver god mening: Knapperne er lavet hårde at trykke ind, så du uden bekymringer kan have den med i kufferten/tasken når du skal ud, og ikke være bange for at den pludselig går igang med at vibrerer.

  Vær opmærksom på at Fifi ikke rotere i skaftet. Det er kun vibrationer du mærker.

  Den er lavet af 100 % kropssikker silikone. Den er sømløs så der er ingen ujævnheder der måtte irritere dig. Rengøres nemt med vand og mild sæbe, eller du kan bruge et af vores rengøringsmidler

  Da ørerne på denne vibrator er ret store i forhold til hvad vi normalt ser på mange andre rabbit vibratorer, betyder det at istedet for at stimulere klitoris præcis, så kan de disse stimulere dine skamlæber og siden af klitoris. Og det fantastiske er at det virker, og det er en helt ny måde at nyde en rabbit vibrator på.

  Fifi leveres i en lækker hård æske, som også kan bruges til opbevarer din rabbit vibrator når du ikke bruger den.

   

  Se mere om Fifi i denne video

   

 • Fuse Rabbit
  DKK 1.199,00

  Fuse Rabbit en vibrator udover det sædvanlige. 

  Er du klar på en ny og anderledes oplevelse, så er Fuse Rabbit noget for dig.

  En interaktiv vibrator med bluetooth. Fuse Rabbit er en vibrator med 7 forskellige vibrations programmer. Som noget nyt har Kiiroo lavet et helt sortiment af sexlegetøj der kan lege sammen via bluetooth. Uanset om du og din partner er i samme rum eller langt fra hinanden kan i bruge dem sammen.

  Fuse Rabbit kan bruges sammen med de andre produkter fra Kiiroo. Via en app kan du og din partner nyde langdistance sex. Når du bruger Fuse og din partner en af de lækre onani maskiner, kan din partner mærke dine sammentrækninger. Du kan også ved berøring af Fuse, justere hastighed på din partners vibrator.

  Når du bruger Fuse vil den via dine sammentrækninger hjælper dig mod klimaks.

  Vibratoren er lavet i en lækker silikone. Toys2Joy anbefaler at bruge vandbaseret glidecreme, for at Fuse holder længere. Vibratoren er genopladelig via USB – kabel som medfølger. 

  Fuse Rabbit er nem at betjene via en enkelt knap. I bunden er der et lys der indikerer om din vibrator er ved at løbe tør for strøm. Eller du kan se hvornår Fuse er fuldt opladet.

  Uanset om du bruger vibratoren alene eller sammen med din partner, vil du få en fantastisk oplevelse. Kiiroo har som nogen af de første produceret interaktivt sexlegetøj, i takt med den teknologiske udvikling der er i dag. 

  Fuse Rabbit kan rigtig mange ting og det vil tage dig noget tid at lære vibratoren at kende. Der vil ikke være 2 gange der er ens med denne rabbit vibrator.

  Hvis du har lyst til at lære mere, er her en video der viser hvordan du bruger din vibrator korrekt. Samt alle de muligheder du har for at udforske dig selv og din partner. 

  Husk altid at rengøre din Fuse korrekt efter brug, så holder den længere. Når først du har modtaget din vibrator kan du ikke undvære den igen. 

 • Grabbit – G-Vibe
  DKK 799,00

  3 kraftige motorer kan denne Rabbit Vibrator prale med

  4 timers nydelse kan du få med Grabbit på en enkelt opladning

  G-vibe har designet denne Rabbit Vibrator med 3 kraftige motorer. Grabbit har en motor i spidsen, der stimulere dit G-punkt, og 1 motor i hvert øre der stimulere din klitoris. Den er smuk designet og fås i en lækker lyserød farve, med Guld detaljer. Vibratoren har 6 vibrations mønstre og du finder hurtigt dit favorit mønster.

  Tag den bare med i bad, da Grabbit er 100 % vandtæt og resistent overfor vand. Den har et lækkert ergonomisk design, og den er lavet af en kropsvenlig medicinsk silikone.

  G-vibe er et engelsk firma der har eksisteret i mange år. De producere højkvalitets sexlegetøj og har vundet et hav af priser.

  Genopladelig med en smart magnetisk oplader

  En Rabbit vibrator er en All round vibrator, som stimulere klitoris og G-punkt samtidig, og den er uden samligning den mest anvendte vibrator verden over. Rabbit vibratoren blev meget kendt da den var med i et afsnit af Sex And The City. Herefter tog alverdens kvinder legetøjet til sig. Har du endnu ikke prøvet en Rabbit Vibrator, så er det på tide. Den vil med garanti blive din ven for livet.

  Grabbit er lavet af silikone, og du må derfor kun bruge en vandbaseret glidecreme, da en silikonebaseret glidecreme kan ødelægge overfladen. Den kan nemt rengøres under rindende vand med en mild sæbe, eller du kan med fordel bruge en legetøjs rens der renser mere i dybden. Toys2Joy har et udvalg af disse, som du kan se her

  Du kan bruge vibratoren alene eller sammen med din partner. Selvom den har 3 motorer, så er den meget rolig, og larmer næsten ikke.

  Hvis du skal ud og rejse, og gerne vil have din nye bedste ven med, så holder du ON knappen inde i 2 sekunder og så er den låst, så den ikke går igang med at vibrerer i kufferten.

  Vil du se mere til Grabbit? Så se denne præsentations video

 • Iora – Rabbit Vibrator
  DKK 489,00

  Iora Rabbit Vibrator fra Dorr

  Med Iora får du 8 vibrationmønstre og 6 hastighedsniveaer til at give dig en dyb og intens stimulation.

   

  Iora Rabbit Vibrator er genopladelig, så der er ingen grund til panik hvis du er løbet tør for batterier. Den kan holde op til 3 timer ved kontinuerligt brug på en opladning.  Opladningen foregår via det medfølgende USB kabel, og med den magnetiske opladnings tip sikre den dig en sikker og nem opladning. 

   

  Vibratoren er lavet i blødt silikonemateriale, med et flot design som gør den mere spændende at se på og røre ved. Den er 3,5 cm i diameter og har en længde på 17,5 cm, og så vejer den kun 470 gr. 

   

  Turbo hastigheds niveau der giver dig mulighed for en endeløs oplevelse.

   

  Den er diskret i brug, da den har whisper funktion. Hvilket gør at Iora næsten er lydløs. Du kan få den i 4 flotte farver: Sort, Pink, Turkis og Lilla

   

  Hvis du aldrig har prøvet en Rabbit vibrator, er du i den grad gået glip af noget. Iora har dobbelt nydelse, da den stimulere to steder på en gang. G- punkt og klitoris. Hvilket er med til at sikre dig orgasme hver gang du bruger den.  Rabbit vibrator fås i forskellige udformninger og har fået sit navn efter de første der kom  allerede i 1984, hvor de lignede en kanin, med ører der stimulerede klitoris. Du kan se vores andre Rabbit vibratorer her

   

  Iora fra Dorr er 100 % vandtæt og kan derfor bruges i badet eller under bruseren.

   

  Den er nem at rengøre under rindende vand eller med vores lækre rengørings midler, der er udviklet specielt til vores produkter.

   

  Toys2Joy leverer altid i en flot indpakning, inde i den diskrete pose varerne bliver sendt i. Din nye vibrator er klar til at blive pakket ud eller at give som gave. Vi sender en lille praktisk pose med som du kan opbevare din Iora Rabbit Vibrator i når du ikke bruger den.

   

  Der medfølger USB- kabel og en manual så du får 100% udbytte af din vibrator

  Du kan se en video om Iora HER

   

 • Loren Vibe
  DKK 479,00

  Engily Ross fortsætter successen. Loren Vibe en rabbit vibrator der vil forkæle dig.

  Loren Vibe er en rabbit vibrator der kan varme dig op på ingen tid.

  Som noget nyt og spændende har Engily Ross, Top Brand indenfor sexlegetøj i 2019, lavet Loren. Vibratoren ligner ved et hurtigt kig alle de andre, Meen. Loren Vibe er fuld af overraskelser.

  Vibratoren har en varme funktion, som kan varme dig op så din leg bliver mere intens. Samtidig vil de bløde kugler på rabbit delen, stimulere din klitoris. Du vil elske at have Loren Vibe i din samling af sexlegetøj. 

  Uanset om du bruger Loren som vibrator eller massage apparat vil du elske at mærke den fine silikone mod din krop. Vibratoren er stille men ikke lydløs, med en DB på under 50. Loren Vibe har kraftfulde motorer, så du vil få en god oplevelse hver gang. 

  Loren er genopladelig via USB – kabel som medfølger. 

  Vibratoren er nem at rengøre med et af Toys2Joys rengørings produkter. Det er vigtigt du bruger de rette midler så du kan passe på din vibrator længere. Loren er 100 % vandtæt, så du kan sagtens nyde den i badet, alene eller sammen med din partner. 

  Loren har 8 + 3 vibrations muligheder, så det ikke bliver for kedeligt for dig. Vibratoren vejer bare 160 g. Og med en længde på 22,8 cm og 7,6 cm i diameter, passer Loren Vibe til de fleste. Du kan bruge vibratoren om du er nybegynder eller øvet. 

  Hvis du vil bruge glidecreme sammen med din vibrator, er det vigtigt du husker at bruge vandbaseret. På den måde kan du passe bedre på Loren, da silikonen ellers kan blive porøs og gå i stykker. 

  Når først du har prøvet Loren vil du ikke undvære vibratoren igen. Engily Ross har også mange andre spændende produkter hvis du er blevet mere nysgerrig kan du se dem her. 

   

   

   

   

 • Nim Rabbit Vibrator
  DKK 749,00

  Rabbit vibrator med et unikt design

  Nim er en fest for øjnene og dit underliv vil nyde hver en cm af den.

  Vive er et mærke af luksus sexlegetøj, designet af Shots egne designere. Nim er en Rabbit Vibrator, som har 10 forskellige vibrationsmønstre. Den har en motor i spidsen og en motor til klitoris stimulation. Vibratoren er designet til at stimulere dit G-punkt samtidig med at den kæler for din klitoris. Den kombination, kan hurtig få en orgasme på banen. Og Nim vil ret hurtigt blive din bedste ven.

  En Rabbit Vibrator er den mest populære vibrator til kvinder. Det er den fordi den stimulere G-punkt og klitoris på samme tid. Og det er uden du selv skal gøre ret meget mere end at føre den op. Nim her ingen kanin ører, men motoren i spidsen til klitoris er god og kraftig. Vibratoren er lavet af kropsvenlig silikone. Overfladen føles behagelig og den har en silkeblød finish.

  100% Vandtæt så tag den bare med i bad

  Vibratoren er genopladelig og kan nemt oplades med det medfølgende USB kabel. Så der er ingen grund til panik, hvis du mangler batterier. Nim er nem at betjene. Den har knapper i bunden +/- og en tænd/sluk knap. Så det er nemt at bladre imellem de 10 forskellige vibrationsmønstre som den har. Hvilken skal være din favorit?

  Den er meget fleksibel i klitoris stimulatoren, så du kan nemt placere den lige hvor det er allerbedst.

  For ekstra nydelse anbefaler Toys2Joy til enhver tid at du anvender en vandbaseret glidecreme sammen med din vibrator. Dette for at den selvfølgelig glider nemmere ind, men også for at give dig en ekstra special følelse.

  Nim er super nem at rengøre, enten med vand og sæbe eller med et af vores specieludviklet legetøjsrens.
  Vive har lavet en lækker præsentationsvideo af Vibratoren. Se den her

   

 • OVO J2 Rabbit
  DKK 719,00

  En sexet Rabbit vibrator fra OVO J2 er fantastisk til at stimulerer g- punkt og klitoris. 

  Med J2 Rabbit fra OVO får du 2 kraftfulde motorer der tilfredsstiller indvendig og udvendig, på samme tid.

  OVO J2 Rabbit har hviske stille motorer, 7 forskellige indstillinger og meget kraftfulde vibrationer. J2 er nem at betjen via knapper i bunden.

  Vibratoren er genopladelig via USB kabel som medfølger. Du lader den i bunden hvor du forsigtigt stikker opladeren ind i det lille hul, det giver sig så du skal ikke gøre noget. En opladning giver ca. 2 timers kraftfuld nydelse.

  Med sine 23 cm længde og 3,8 cm diameter vil J2 kunne stimulere dig dybt og intenst. Vibratoren er vandtæt så du kan også nyde den i badet.

  Rabbit J2 er lavet i en fantastisk lækker silikone, som er hudvenlig og føles ekstrem dejligt mod kroppen. Samtidig med vibratoren vil give dig de mest intense orgasmer.

  Selv klitoris delen er fleksibel, så den passer til alle, J2 rammer plet hver gang.

  Toys2Joy anbefaler at du bruger vandbaseret glidecreme for at få endnu større effekt af J2.

  Vibratoren leveres i en fin æske og en satinpose hvor du kan opbevare den når den ikke er i brug. Du kan vælge mellem 2 farver en lækker hvid eller flot rose.

  Hvis du har lyst til at se en video om OVO J2 Rabbit kan du kigge med her.

  OVO tilbyder altid 15 års garanti på deres sexlegetøj, du kan læse mere i manualen når du modtager din J2.

  J2 er til dig der har alt, eller dig der skal prøve en Rabbit vibrator første gang. Der er ingen tvivl om når først J2 kommer inden for dine døre vil du ikke undvære den igen.

  Du kan bruge den alene når du skal udforske dig selv. Du kan også prøve at lade din partner styre showet og få en endnu bedre oplevelse med J2 Rabbit.

  Hvis du er mere nysgerrig er her en lille video fra OVO.

   

 • Rosalie – Rabbit Vibrator
  DKK 1.379,00

  Eksklusiv Rabbit Vibrator med 24 karat guld belægning.

  Rosalie – med kraftig dobbelt motor

  Denne Rabbit Vibrator repræsentere det luksuriøse og ædle liv, med blide bløde kurver. Rosalie fra Zalo er en del af Versailles serien der også indeholder “Marie & Jeanne” som du også kan finde på vores shop. Denne vibrator er formet så den udover at kunne stimulere G-punktet også kan bruges til stimulering af A-punkt.

  Hvad er A-punkt?

  A-punkt kaldes også det andet G-punkt eller det dybe punkt. På engelsk bliver det kaldt AFE zonen (the anterior fornix erogenous zone) A-punktet sidder på samme side som G-punktet bare dybere inde. Stimulering af A-punkt gør dig mere våd og du får dybere og længerevarende orgasmer, og hvem vil ikke have det? Det er umuligt at nå A-punktet med en finger, så derfor er denne vibrator en rigtig god måde at få de intense orgasmer på.

  A-punkts orgasmer er dybere, længerevarende og mere intense.

  Zalo er et eksklusivt brand, der med deres lækre pastelfarver og ergonomisk korrekte vibratorer er blandt de mest populære producenter af sexlegetøj. Priserne på deres sexlegetøj ligger i den dyre ende, men der er også tænkt meget over udformningen og anvendelse mulighederne. Når du køber et Zalo produkt, får du det altid leveret i en luksuriøs æske, som du kan bruge til at opbevare dit sexlegetøj i. Zalo bruger udelukkende de bedste materialer og den nyeste teknologi. Derfor kan du også downloade deres App og styre din vibrator fra telefonen.

  Rosalie er lavet af silikone og formet som en Rabbit vibrator, så udover G & A-punkt stimulere den selvfølgelig også klitoris, for at du kan nå klimaks flere gange. Den er stænktæt, så den kan ikke klare at komme med i bad.

  Vibratoren er genopladelig og kan på en enkelt opladning holde i 2-4 timer. Den er ultra stille og støjfri.

  Du kan se mere om Rosalie i denne præsentationsvideo

 • Satisfyer Pro Rabbit Vibrator
  DKK 479,00

  Rabbit Vibrator med trykbølge stimulation

  Få både G- punkt og Klitoris orgasmer samtidig med Satisfyer Pro

  Med Satisfyer Pro Rabbit Vibrator får du en dybere stimulering, der fører til flere orgasmer. Enhver kvinde der har prøvet en Rabbit Vibrator ved at den levere orgasme efter orgasme hver gang. Og dem der har prøvet en Klitoris Suger, ved også at der er garanti for orgasme. Forestil dig så, en Rabbit Vibrator med Klitoris Suger. Det er det denne Satisfyer Pro kan. Du får den bedste stimulation af klitoris, samt den bedste stimulation af G-punkt.

  Den ergonomiske form og det silkebløde silikone cover sikre at den ligger komfortabelt i din hånd. Den er nem at føre ind, da den er meget glat. Du kan dog for at øge intensiteten, bruge en vandbaseret glidecreme sammen med din Rabbit.

  Det elegante buede skaft finder hurtigt dit G-punkt. I spidsen på Satisfyer Pro sidder der en kraftig motor. Den har 3 vibrations intensiteter og 7 rytmer, der giver dig en dyb og lækker stimulation. Lad samtidig klitoris sugeren forkæle din klitoris, med den kendte trykbølge stimulering. Lad den omfavne din klitoris og give dig fornemmelsen af oral stimulation. Du kan nem skifte mellem sug og tryk på hele 11 forskellige niveauer.

  Vandtæt – så tag den bare med i bad

  Satisfyer Pro er næsten lydløs, og kan derfor sagtens bruges selvom du skulle have en roommate. Dog kan vi ikke garantere for at du vil være lydløs.

  Klitoris sugeren er lavet af hudvenlig silikone, og kan nemt udskiftes. Rabbit vibratoren kan nemt rengøres. Du kan enten bruge vand og sæbe eller en af vores specieludviklet legetøjsrens, der renser mere i dybden og fjerner bakterier og andre mikroorganismer der måtte være.

  Vibratoren er genopladelig og oplades nemt med det medfølgende magnetisk USB – kabel.

  Brug den alene eller sammen med din partner.

  I tvivl så prøv at se denne anmeldelse (på engelsk)

   

   

 • Wonderlust Harmony
  DKK 399,00

  Harmony fra Wonderlust fås i 3 frække farver.

  Elsker du kraftige vibrationer – så skal du prøve Wonderlust Harmony.

  Harmony fra Wonderlust fås i 3 frække farver, Lilla, pink eller flot turkis.

  En super fræk rabbit vibrator fra Wonderlust Harmony din nye bedste ven. Vibratoren er nem at bruge og lækker at se på. Skaftet har en dejlig buet form for at kunne tilfredsstille dit G-punkt på en fantastisk måde. Din partner kan også få glæde af Harmony da den også kan bruges til P-punkt.

  Med 20 forskellige vibrations muligheder bliver Harmony ikke kedelig at have med i sengen, eller hvor du foretrækker at forkæle dig selv. Harmony er ikke vandtæt, så vibratoren kan ikke bruges i badet.

  Wonderlust Harmony har 2 stærke motorer, så du er sikker på at kunne få orgasme hver gang. Den ene motor er placeret i skaftet, så du kan få mest mulig nydelse indvendig. På spidsen sidder der en “hætte” som gør oplevelsen mere spændende og med den stærke motor vil du nyde kombinationen.

  Du vælger selv hvor meget pres der skal på Harmony føler bare med.

  Harmony har også en rejselås, så du ikke risikere den begynder at lege alene i din kuffert. Vibratoren har også en hukommelses funktion som er nem at bruge så du ikke skal igennem alle vibrationer hver gang. Nogen gange skal det gå lidt stærkt, så er det rart dit yndlingsprogram er klar.

  Men  en længde på 20 cm og 3,5 cm i diameter, er Harmony en dejlig størrelse der passer til alle. Uanset om du er begynder eller øvet kan du bruge vibratoren. Vibratoren er lavet i en lækker silikone, som du skal huske at pleje. Derfor anbefaler Toys2Joy at du bruger vandbaseret glidecreme.

  Efter 2 timers opladning er Harmony klar til at udforske dig og evt. din partner i 5 timer.

   

  Hvis du er nysgerrig er her en lille video om Harmony.

Rabbit Vibrator

I 1984 blev Rabbit vibratoren født. Producenten havde sat sig fast på at den skulle formes og ligne en kanin, og iflg. den kinesiske kalender så betyder kanin held. Måske er det derfor at kvinder der har prøvet den er heldige med at få orgasmer?

Salget af vibratoren gik ikke helt som forventet, men med hjælp fra tv-serien ” Sex and the city” fik Rabbit Vibratoren sit helt store gennembrud da Charlotte i et af afsnittene afprøvede vibratoren. Salget af vibratoren eksploderede herefter, og den er en af de mest solgte vibratorer på verdensplan.

Vi tør godt advare om at Rabbit er stærkt vanedannende. Så når du først har prøvet den, vil du ikke nøjes med mindre.

Det er selvfølgelig ikke uden grund, for den er virkelig god.

En Rabbit Vibrator fungerer på den måde at du som kvinde bliver stimuleret to forskellige steder på en gang. G-punktet bliver ramt helt perfekt og du får indvendig stimulation af skeden. Samtidig sørger ørerne, der stikker ud af vibratoren for at stimulere klitoris. Og det er lige præcis på grund af denne dobbelte funktion, at du er lovet orgasmegaranti.

For at bruge vibratoren, fører du den forsigtigt op i skeden. Du kan  med fordel bruge noget glidecreme hvis den skal glide nemmere. Vær blot opmærksom på hvilket materiale din vibrator er lavet i. Er den lavet af silikone, må du kun bruge vandbaseret glidecreme.

Når du har fundet dit G-punkt skal du sådan set bare lade vibratoren være der. Tænd for vibrationerne i øerne og mærk den kildende fornemmelse den giver i klitoris.  Lad den gøre arbejdet for dig. Det eneste du skal koncentrere dig om er at nyde og holde fast.

Bruger du en almindelig vibrator så vil du ofte hjælpe den på vej med ind – ud bevægelser, men en Rabbit Vibrator skal du bare holde på plads og lade den selv roterer, vibrerer og forkæle dig.

Ønsker du ekstra gode orgasmer, så kan du med fordel lave knibeøvelser imens Rabbit rotere. Eller lad klitoris få en pause, og drej vibratoren så ørerne kilder anus. Mulighederne er mange, og du finder hurtigt den måde der passer bedst til dig.

Hvis det er første gang du skal prøve en Rabbit Vibrator, så kan det godt virke lidt overvældende, da den er her, der og alle vegne. Men det er absolut positivt ment. Du vil blive overrasket over så dejligt det er, og så effektiv den er.

Snyd ikke dig selv for denne populære vibrator.

Forkæl dig selv og vi lover dig at du ofte vil spørge dig selv: Hvorfor købte jeg ikke sådan en noget før?

Du kan få vibratoren i mange forskellige designs. Du kan få dem med og uden roterende hoved og i forskellige materialer. Nogle har perler der rotere og på den måde giver dig en indvendig stimulation af skeden. Andre har en kraftig motor i hovedet som stimulere dit G-punkt.

Fælles for dem alle er dog at de er designet til at stimulere der hvor det er allerbedst. De fleste af vibratorene er vandtætte, så du kan også med fordel tage dem med i bad.

Hos Toys2Joy finder du et pænt udvalg af de absolut bedste Rabbit Vibratorer der findes på markedet. Det gælder både udformningen men også materialerne.

Mange af dem er endda bedst i test prisvindere.

En Rabbit Vibrator har næsten altid flere motorer. En der styre vibrationerne i hovedet, og en eller to der styre vibrationerne i ørerne.

På mange af vibratorerne kan du selv vælge om du kun vil have vibrationer i ørerne eller kun i hovedet. Selvfølgelig kan du også få vibrationer begge steder.

Første gang du bruger din Rabbit, så eksperimenter med de forskellige vibrations niveauer så du ikke får taget den der vibrere mest til at starte med. Hold den gerne i hånden imens du afprøver de forskellige vibrationer, så finder du hurtigt ud af hvordan den føles. Og mon ikke du hurtigt finder din helt egen favorit indstilling.

Alle Rabbit Vibratorer hos Toys2joy er genopladelige og du slipper derfor for at løbe tør for batterier. Der medfølger USB kabel til hver enkelt af vores produkter.

Det er nemt at rengøre din vibrator efter brug. Brug blot vand og sæbe, eller du kan med fordel bruge et rengøringsmiddel der er speciel designet til sexlegetøj.

Uanset om du skal forkæle dig selv, din partner eller en du holder af, vil en rabbit vibrator altid være et godt valg. Den er et must i enhver samling af sexlegetøj.

Toys2Joy ønsker dig god fornøjelse og gode orgasmer.