• DANMARKS STØRSTE UDVALG AF GENOPLADELIGT SEXLEGETØJ
  • DISKRET LEVERING
FRI FRAGT TIL
GLS PAKKESHOP

En Rabbit Vibrator er det ultimative sexlegetøj for kvinder, da den forkæler dit G-punkt og din klitoris samtidig. Du når derfor klimaks hurtigere, og dine orgasmer bliver større og mere intense. 

Med denne vibrator er du ikke langt fra at få den ene orgasme efter den anden. Det er også grunden til at Rabbit Vibrator er den mest populære vibrator på verdensplan.

Du har måske set Sex and The City hvor Charlotte afprøvede den i et af afsnittene?

Se vores udvalg herunder.

Hvad er en Rabbit Vibrator?

I 1984 blev Rabbit vibratoren født. Producenten havde sat sig fast på at den skulle formes og ligne en kanin. I følge den kinesiske kalender så betyder kanin held. Måske er det derfor at kvinder der har prøvet den er heldige med at få orgasmer?

Salget af vibratoren gik ikke helt som forventet, men med hjælp fra tv-serien ” Sex and the city” fik Rabbit Vibratoren sit helt store gennembrud, da Charlotte i et af afsnittene afprøvede vibratoren. Salget af vibratoren eksploderede herefter, og den er en af de mest solgte vibratorer på verdensplan.

Vi tør godt advare om at Rabbit er stærkt vanedannende. Så når du først har prøvet den, vil du ikke nøjes med mindre.

Det er selvfølgelig ikke uden grund, for den er virkelig god.

En Rabbit Vibrator fungerer på den måde, at du som kvinde bliver stimuleret flere forskellige steder på en gang. G-punktet bliver ramt helt perfekt og du får indvendig stimulation af skeden. Samtidig sørger ørerne, der stikker ud af vibratoren for at stimulere din klitoris. Det er lige præcis på grund af denne dobbelte funktion, at du er lovet orgasmegaranti.

Hvordan bruger jeg vibratoren?

For at bruge vibratoren, fører du den forsigtigt op i skeden. Du kan  med fordel bruge noget glidecreme hvis den skal glide nemmere. Vær blot opmærksom på hvilket materiale din vibrator er lavet i. Er den lavet af silikone, må du kun bruge vandbaseret glidecreme.

Når du har fundet dit G-punkt skal du sådan set bare lade vibratoren være der. Tænd for vibrationerne i ørerne og mærk den kildende fornemmelse den giver i klitoris.  Lad den gøre arbejdet for dig. Det eneste du skal koncentrere dig om er at nyde og holde fast.

Bruger du en almindelig vibrator så vil du ofte hjælpe den på vej, med ind – ud bevægelser, men en Rabbit Vibrator skal du bare holde på plads og lade den selv roterer, vibrerer og forkæle dig.

Ønsker du ekstra gode orgasmer, så kan du med fordel lave knibeøvelser imens Rabbit rotere. Eller lad klitoris få en pause, og drej vibratoren så ørerne kilder anus. Mulighederne er mange, og du finder hurtigt den måde der passer bedst til dig.

Hvis det er første gang du skal prøve en Rabbit Vibrator, så kan det godt virke lidt overvældende, da den er her, der og alle vegne. Men det er absolut positivt. Du vil blive overrasket hvor god, dejlig og effektiv den er.

Snyd ikke dig selv for denne populære vibrator.

Forkæl dig selv og vi lover dig at du ofte vil spørge dig selv: Hvorfor købte jeg ikke sådan en noget før?

Du kan få vibratoren i mange forskellige designs. Du kan få dem med og uden roterende hoved og i forskellige materialer. Nogle har perler der rotere og på den måde giver dig en indvendig stimulation af skeden. Andre har en kraftig motor i hovedet som stimulere dit G-punkt.

Fælles for dem alle er dog at de er designet til at stimulere der hvor det er allerbedst. De fleste af vibratorene er vandtætte, så du kan også med fordel tage dem med i bad.

Hos Toys2Joy finder du et pænt udvalg af de absolut bedste Rabbit Vibratorer der findes på markedet. Det gælder både udformningen men også materialerne.

Mange af dem er endda bedst i test prisvindere.

En Rabbit Vibrator har næsten altid flere motorer. En der styre vibrationerne i hovedet, og en eller to der styre vibrationerne i ørerne.

På mange af vibratorerne kan du selv vælge om du kun vil have vibrationer i ørerne eller kun i hovedet. Selvfølgelig kan du også få vibrationer begge steder.

Første gang du bruger din Rabbit, så eksperimenter med de forskellige vibrations niveauer så du ikke får taget den der vibrerer mest til at starte med. Hold den gerne i hånden imens du afprøver de forskellige vibrationer, så finder du hurtigt ud af hvordan den føles. Mon ikke du hurtigt finder din helt egen favorit indstilling.

Alle Rabbit Vibratorer hos Toys2joy er genopladelige og du slipper derfor for at løbe tør for batterier. Der medfølger USB kabel til hver enkelt af vores produkter.

Det er nemt at rengøre din vibrator efter brug. Brug blot vand og sæbe, eller du kan med fordel bruge et rengøringsmiddel der er specielt designet til sexlegetøj.

Uanset om du skal forkæle dig selv, din partner eller en du holder af, vil en rabbit vibrator altid være et godt valg. Den er et must i enhver kvindes samling af voksen legetøj.

Toys2Joy ønsker dig god fornøjelse og gode orgasmer.

Husk tilbehøret