• DANMARKS STØRSTE UDVALG AF GENOPLADELIGT SEXLEGETØJ
  • DISKRET LEVERING
FRI FRAGT VED
KØB OVER 500,-

Lille Vibrator - Store orgasmer

Savner du spænding, så prøv en minivibrator. Den er lækker at røre ved og praktisk. Du kan nemt skjule den, hvis ingen skal se, du er på vej for at blive tilfredsstillet.

Det er den vibrator, som mange nybegynder starter med for at blive fortrolig med sexlegetøj med vibrationer.

De findes i forskellige former og med forskellige overflader. Fælles for dem alle er, at de skal give dig nydelse.

Se vores udvalg, herunder.

Hvorfor en minivibrator?

En vibrator til de fleste behov. Når lysten kommer uventet, er en minivibrator altid til tjeneste.

Er det, første gang du overvejer at investere i en vibrator, så er en mini et oplagt valg. Du vil ikke blive snydt for nydelse på trods af størrelsen.

Vibratoren er altid klar til at forkæle dig og give dig skønne orgasmer. Den er nem at have med dig overalt, da den ikke fylder særligt meget, og ingen vil kunne se, du har den med. Det er ingen sag at have den med i håndtasken, eller lommen, hvis du pludselig får lyst i det offentlige rum.

Hvis du er nybegynder, kan det være et sted at starte med en mini‐vibrator. Tror du, at det er vigtigt med en almindelig stor vibrator for at blive tilfredsstillet, så tager du fejl. En mini, vibrator kan være mindst lige så kraftig og tilfredsstille dig mindst ligeså godt. Vibrationerne vil forføre dig.

Hvis du starter med en mini‐vibrator, kan du få en fornemmelse af, hvad en vibrator kan. Når du ved, hvad du kan lide, er det nemmere at gå på jagt efter en ny vibrator. Måske du efterfølgende vil prøve en G-punktsvibrator eller en Rabbit‐vibrator. Uanset hvilke vibratorer du vælger, vil du elske at nyde dem. Du fortjener at blive forkælet med en vibrator.

Hvilken minivibrator skal jeg vælge?

Der findes mange forskellige slags minivibratorer, og det kan være svært at vælge. Prøv f.eks. vores Gring, den har flere funktioner, da den kan bruges som minivibrator, klitorisvibrator, fingervibrator, eller brug den som fjernbetjening til Gplug.

De fleste vibratorer fås i forskellige farver, du kan se dem, når du går ind på den enkelte vare.

Du kan vælge vibratorer med forskellige teksturer og forskelligt materiale. Vibratorerne er i den bedste kvalitet, som er sikker for din krop.

Med mini‐vibratorerne kan du blive tilfredsstillet ved klitoris, skamlæber indvendig af skeden, og hvor du ellers lyster. Kun fantasien sætter grænser.

Du kan også bruge den på din partner under forspil, så i begge kan blive pirret og klar til at komme igen og igen og igen.

Uanset om du er nybegynder eller vant til sexlegetøj, så er en minivibrator fantastisk at have i din samling af sexlegetøj. Du vil ikke fortryde at investere i en lækker, lille vibrator.

Lille, men effektiv.

Mange tror, at en mini‐vibrator ikke kan være kraftfuld og give tilfredsstillelse. De tager fejl. På trods af den lille størrelse vil du ikke blive snydt for de skønneste orgasmer. Du kan sagtens få samme vibrations effekt som ved en klassisk vibrator. Den eneste forskel er længden på vibratoren. En mini vibrator kan ikke komme langt op i skeden og ramme dit G-punkt. Istedet er den rigtig god til stimulering i skedeindgangen, hvor du også er meget følsom. Det kan være meget pirrende, når du er opstemt, kan du ofte ikke vente med at få noget helt op i dig. Den giver dig derfor en speciel følelse af liderlighed.

Under hver af vores vibratorer er der en mere udførlig vare‐beskrivelse. Her kan du se vibrations muligheder for de forskellige vibratorer. Alle vibratorer fra Toys2Joy er genopladelige via USB -kabel, som medfølger til alle produkter.

Kan jeg bruge glidecreme?

Du kan altid bruge glidecreme til din mini vibrator, men husk at undersøge, hvilken der er bedst. Som tommelfingerregel må du ikke bruge silikone baseret glidecreme til silikone‐sexlegetøj. På den måde passer du også på din vibrator, så du kan få nydelse længere.

Det er vigtigt efter brug at rengøre din vibrator. Brug gerne vand og mild sæbe. Du kan også finde rengørings produkter hos Toys2joy, som er godkendte til sexlegetøj. Rengøring af din vibrator er vigtig, da bakterier og andre uhumske ting ellers ville kunne holde fest på den. Og da du forhåbentlig skal bruge den igen, vil du nok ikke have bakteriefest i din skede.

Husk nu, at det ikke er størrelsen, men gørelsen, der er det vigtigste. Og vi garanterer dig, at en minivibrator ikke vil skuffe dig.

Hvis du vil dyrke analsex, er en minivibrator ikke det rigtige at bruge. Brug i stedet sexlegetøj, der er designet til brug analt. For at få den bedste oplevelse.

Toys2Joy ønsker dig god fornøjelse med at finde din nye vibrator. Om det er til dig selv din partner eller en, du holder af, vil du kunne finde lige det, du søger her hos os.

Har du set de nye Klitoris Vibratorer?