Menu Luk

Mini vibrator lille, praktisk og forførende.

Savner du spænding, så prøv en mini vibrator. Den er lækker at røre ved og praktisk. Du kan nemt skjule den, hvis ingen skal se du er på vej for at blive tilfredsstillet.

Se vores udvalg herunder.

 • C1 Mini Vibrator
  DKK 479,00

  Mini Vibrator med kraftig motor

  C1 fra Ovo med det smukke design forkæler din klitoris

  Klitoris orgasme er nemt for nogen, men svært for andre. Nogen har aldrig oplevet det, og er du en af dem, så er C1 som kaldet fra himlen. Den er lille og kompakt, har en afrundet form så du nemmere kan ramme spot on på klitoris. Den er meget nem at håndtere og dens kontrolknapper er let tilgængelig.

  Du oplader nemt din C1 fra Ovo med det medfølgende USB kabel.

  Den er kun 11 cm lang, men lad dig ikke snyde. For den kan yde med sine 7 forskellige vibrations programmer.

  Mini Vibratoren er vandtæt og næsten lydløs

  C1 er produceret i Tyskland af Ovo lifestyle Toys, som blev grundlagt i 2012. De bruger udelukkende materialer der er kropssikre og ftalatfri. Alle deres varer har vundet fornemme priser eller modtaget hæderlig omtale. Og det er derfor at Toys2Joy har valgt Ovo som en af vores leverandører.

  Ovo lover 15 års garanti på deres produkter.

  Denne mini vibrator er rigtig god til klitoris stimulation. Og du skal ikke bruge den særlig længe førend den første orgasme melder sig på banen. Den kan med fordel også bruges til pirring andre steder på kroppen, prøv f.eks. at brug den på din partner. Eller hold den som din hemmelighed og brug den når lysten melder sig.

  Den indeholder ikke bly er ftalatfri og lavet af 100 % kropssikre materialer. Den hårde overflade maksimere vibrationerne.

  Tag den med i bad og lad det varme vand og C1 ´s vibrationer gøre dit bad til en endnu dejligere oplevelse.

  Vibratoren fås i 3 flotte farver: Sort, Hvid og Lilla

  Den rengøres nemt med vand og mild sæbe, eller du kan med fordel bruge en af vores specieludviklede rengøringsmidler

  Du kan se mere om C1 i denne video

   

 • Flirty – Pillow Talk
  DKK 249,00

  Mini Vibrator med stor styrke

  Flirty fra Pillow Talk kan tages med overalt

  Den er lille, men lad ikke størrelsen narre dig. Flirty er fyldt med gode og stærke vibrationer. Den er lille og handy, så du kan nemt have den med i tasken eller måske bare i lommen. Mini vibratoren fås i skønne pastel farver, afsluttet med en blændende Swarovski Krystal, som afspejler det feminine som Pillow Talk fra det canadiske firma BMS Factory har haft i tankerne da de designede denne lækre vibrator.

  Du bruger Flirty til stimulation af klitoris eller vaginalt. Dens kraftige vibrationer vil hurtigt få dig i godt humør, og orgasmerne vil stå i kø for at springe frem. Vibratoren har en lækker silkeblød kropsvenlig silikone overflade, der giver dig en behagelig oplevelse.

  Vibratoren er genopladelig, og du kan nemt oplade den med det medfølgende USB kabel, så Flirty er altid klar når du er!

  For ekstra nydelse anbefaler Toys2Joy at du bruger en vandbaseret glidecreme sammen med din Flirty. Brug af glidecreme, giver din leg et ekstra touch og lider du af tørhed i skeden kan glidecreme være din redning.

  Flirty er nem at betjene, den har rejselås, så selvom du tager den med i kufferten behøver du ikke være bange for at den ligger og vibrerer.  Drej vibratoren ved at trykke på knappen i bunden, LED lyset lyser, når vibratoren er tændt. Du kan nemt slå den fra ved at trykke på knappen en gang. Du trykker og holder knappen inde for at øre intensiteten i vibrationerne.

  Vibratoren er ikke vandtæt, men stænktæt så du kan derfor ikke tage den med i bad. Heldigvis er den nem at rengøre. Du kan vælge at bruge vand og sæbe, eller du kan bruge et rengøringsmiddel der er designet til at rengøre i dybden. Der medfølger en pensel, så du kan rense helt ind i rillerne.

  Den er ca. 11 cm lang, vejer ca. 40 gram og så kan den holde sig vibrerende op til 2 timer på en enkelt opladning.

  Pillow Talk har lavet en præsentations video af deres produkter. Du kan se den her

 • Foxy Mini Diamond
  DKK 319,00

  Klitoris vibrator fra Dorr.

  Foxy Mini Diamond har 5 vibrations mønstre som gør oplevelsen mere spændende og uforudsigelig.

  Foxy Mini Diamond er genopladelig, så du ikke skal gå i panik hvis du er løbet tør for batterier. Der er lavet opladning via magnet så du nemt kan oplade den på en sikker måde.

  Diamond kan præstere 2 timers ren nydelse på en enkelt opladning, så du er sikret klitoris orgasme uden bekymringer.

  Vibratoren er lavet i 100% silikone, med et flot diamant mønster som gør den mere spændende at se på og røre ved. Med en diameter på 2,5 cm og en længde på 10,7 cm, er den nem at skjule i hånden og så vejer den kun 202 gram.

  Den har turbo speed funktion – der giver dig en endeløs spænding og glæde.

  Kan bruges diskret da den har whisper effekt. Whisper effekt for en næsten lydløs oplevelse fra vibratorens side.

  Du kan bruge vibratoren ved klitoris, den vil også være et hit ved anus eller hvor du ellers vil stimuleres. Du kan bruge den alene eller sammen med din partner, så i begge kan opnå nydelse og intense orgasmer.

  Foxy Mini – Diamond er nem at rengøre under rindende vand eller med vores lækre rengørings midler, der er udviklet specielt til vores produkter.

  Toys2Joy leverer altid i en flot indpakning, inde i den diskrete pose vi sender varerne i. Din nye vibrator er klar til at blive pakket ud eller at give som gave. Vi sender en lille praktisk pose med som du kan opbevare din Foxy mini Diamond i når du ikke bruger den.

  Der medfølger USB- kabel og en manual så du får 100% udbytte af din Foxy Mini Diamond.

  Vi anbefaler at bruge den under forspil eller når lysten lige melder sig i løbet af dagen.

  Er du klar til at finde ud af hvorfor Diamonds er en piges bedste ven?

  Se mere til Diamonds og de andre minivibrator fra Dorr her

 • Gring 2 i 1
  DKK 369,00

  Gring 2 i 1, et must i din samling af sexlegetøj. 

  Elsker du en lille fiks fingervibrator så er Gring 2 i 1 noget for dig. 

  Hvad er det, tænker du måske når du ser Gring 2 i 1 første gang. Er det en penisring, der mangler noget? Nej Gring er en praktisk lille fingervibrator, der er klar til at tilfredsstille dig hvor du ønsker det. 

  Med en kraftig men lydsvag motor, kan du bliver overrasket over hvilke kræfter Gring indeholder. Hvis du putter vibratoren rundt om din finger mens du udforsker din krop, vil du kunne mærke de dejlige vibrationer Gring har. Der er hele 6 forskellige programmer at vælge imellem, samtidig med du kan vælge intensitet. 

  Gring er nem at anvende selv mens du leger. Du trykker blot på knapperne og kan regulere hvilken vibration og intensitet du kan lide. Nemmere bliver det ikke. 

  Vibratoren er lavet i den bedste silikone, så du vil få den bedste oplevelse. 

  På kun 2 timer er Gring 2 i 1 klar til ca. 4 timers leg. Kun fantasien sætter grænser. Hvis du ønsker at bruge glidecreme anbefaler Toys2joy at du bruger vandbaseret for at passe på din Gring. Vibratoren er genopladelig via magnetisk USB – kabel som medfølger. 

  Gring er 100 % vandtæt, så du kan bruge den i badet også. Vibratoren er lavet til både mænd og kvinder. Kvinder kan få glæde af vibratoren ved klitoris, brystvorter eller hvor du ønsker det. Mænd kan få glæde af Gring ved at bruge den ved strengen, på kuglerne eller måske din penis vil elske at mærke Gring masserer dit hoved. Uanset er vibratoren et hit i soveværelset. 

  Som prikken over I’et kan vibratoren også bruges som en fjernbetjening. Hvis du parrer Gring med Gplug eller Gplug Twist vil du få en endnu bedre sexoplevelse. Du kan på denne måde bruge vibratorerne alene eller udforske dig selv sammen med din partner. 

  Efter brug skal du altid huske at rengøre vibratoren korrekt for at bevare silikonen i længere tid. Gring fås i 2 farver. Ocean blue eller Neon Rose. 

 • Mini Twist
  DKK 319,00

  Den lille vibrator du kan gemme i hånden

  Til dig der kun ønsker det bedste er Mini Twist det helt rigtige valg

  Mini Twist fra Dorr er en lille vibrator som du nemt kan have med overalt. Dens design med riller sikre dig mange timers nydelse. Dens runde spids er perfekt til præcis stimulering af klitoris. Lille og kompakt men yderst kraftfuld, der giver dig en unik oplevelse af sensuel stimulering.

  Den har fem vibrations mønstre, så find din favorit og nyd din orgasme gang på gang.

  Vibratoren er lavet af en lækker blød silikone, som er sikker at bruge. For ekstra nydelse kan du med fordel bruge en vandbaseret glidecreme sammen med Mini Twist.

  Tag den med dig overalt, kommer nemt ned i håndtasken

  Den har en turbo vibrations funktion, som giver prikken over i´et. Du kan få din vibrator i 4 friske farver: Turkis, Lilla, Pink og Sort så hvilken matcher dit humør bedst?

  Mini Twist er vandtæt, og kan derfor med fordel bruges i badet. Den er nem at betjene, og med sin magnetiske opladnings teknologi, bliver det ikke nemmere at oplade den via et USB kabel som medfølger.

  Toys2Joy anbefaler at du bruger vibratoren når du har lyst, under forspil, alene eller sammen med en partner. Der er ikke noget tidspunkt der er dårligt.

  Den er næsten lydløs, så du kan sagtens lege selvom du ikke er alene hjemme. Dog kan vi ikke garantere at din stønnen ikke bliver hørt.

  Vibratoren er genopladelig og kan holde op til 2 timers snurren på en enkelt opladning.

  Husk altid at rengøre din Mini Twist efter brug. Vi anbefaler at du bruger et rengøringsmiddel der er udviklet til rengøring af sexlegetøj, eller hvad med Carewave fra Dorr som rengøre ved hjælp af UV lys, her lægger du bare dit sexlegetøj i boksen, tænder den og efter blot et par minutter er det helt rent og fri fra bakterier. Du kan også nøjes med at bruge vand og sæbe.

   

  Hvis du trænger til et Twist i din hverdag, så er denne vibrator lige sagen.

   

  Vil du se mere til Twist og dens søstre så se her

   

   

   

 • OVO D5 Mini
  DKK 379,00

  OVO har skabt denne lækre D5 mini, stilet og elegant.

  Der er ingen tvivl om OVO D5 er perfekt uanset om du er begynder eller øvet.

  Skinnet bedrager siger man, og det passer glimrende på OVO D5. Den er lille og diskret og har en kraftfuld motor. Den har 3 forskellige vibrations programmer og 2 hastigheder, så du kan være sikker på en orgasme. 

  OVO D5 er vandtæt, og den vil elske at forkæle din klitoris i badet. D5 er også nem at have i din håndtaske når du skal ud, så kan du diskret snige den med på toilettet, hvis du får lyst til det.

  Med en længde på 15 cm og en diameter på 2,8 cm fylder D5 ikke meget.

  Du modtager vibratoren med 80 % strøm på, så det er nemt at starte legen med din nye ven. Du har glæde af D5 i 1 time efter 2 timers opladning.

  D5 er lavet i silikone og kan bruges ved klitoris og i vagina. Så du kan blive stimuleret.

  Toys2Joy anbefaler at du rengører din vibrator ordentlig efter brug for at undgå bakterier. Så er D5 klar til næste gang lysten melder sig.

  D5 fås i 2 skønne farver fuchsia eller sort. Uanset hvilken farve du vælger er de lige elegante. Hvilken farve ønsker du i din samling af sexlegetøj?

  Husk du altid skal bruge latex fri kondomer til dit silikone sexlegetøj, for at passe bedre på det. 

  Vi sender altid vores produkter i diskrete pakker. Det er først når du åbner denne du ser vores smukke indpakning. Prikken over i’et er hvis du skal forkæle din partner eller en veninde så har Toys2Joy sørget for OVO D5 er klar til at give videre. 

  Hvis du vælger at købe OVO D5 ved vi at du har glæde af den i mange år. 

  Husk at OVO yder 15 års garanti, læs mere i brugsanvisningen. 

  Du kan se en kort præsentations video af vibratoren her. 

 • Wave – Foxy
  DKK 319,00

  Foxy – Mini Wave en kraftfuld vibrator fra Dorr

  Wave har 5 vibrationsmønstre som sikre dig en forførende nydelse.

   

  Mini Wave er en lommeformet vibrator som er klar til at tage med dig på farten. Den er kompakt men meget kraftfuld, hvilket giver dig den sensuelle følelse du længes efter.

  Vibratoren er vandtæt så kan derfor med fordel bruges i badet, eller hvor du lige ønsker det. Den er i 100 % Silikone, med et lækkert “bølge” mønster som sikre en behagelig berøringsflade.

   

  Foxy – Mini Wave er genopladelig, og den kan præstere hele 2 timers nydelse på en opladning. Der er lavet opladning via magnet så du nemt kan oplade den på en nem og sikker måde.

  Den har en diameter på 2,5 cm og en længde på 10,7 cm, er den nem at skjule i hånden og så vejer den kun 202 gram. 

   

  Den har turbo speed funktion – der sikre dig en god orgasme.

   

  Med Whisper effekt er den næsten lydløs, og kan derfor bruges hvis du ikke vil opdages. (Dog er der ingen garanti for at dine egne lyde bliver hørt)

   

  Vibratoren kan med fordel bruges til at stimulere klitoris, og dens bløde vibrationer er også dejligt ved anus. Brug den alene eller sammen med din partner. 

   

  Mini Wave er nem at rengøre med vand, eller du kan med fordel bruge Toys2Joy´s rengørings midler der er specielt egnet til vores produkter.

  Din vibrator bliver leveret i en flot indpakning, inde i den diskrete pakke vi sender varerne i. Den er derfor klar til at blive pakket ud, eller til at give som gave. Med vibratoren følger en lille praktisk pose med som du kan opbevare din Foxy mini Wave i når du ikke bruger den.

   

  Der medfølger USB- kabel og en manual så du får 100% udbytte af din Foxy Mini Wave

   

  Waven er god til forspil, eller når lysten lige melder sig.

  Du kan få Mini Wave i 4 flotte farver. Hvilken skal være din favorit?

   

  Se videoen om Dorr´s mini vibratorer her

   

Tyk, tynd eller buet hvad kan du bedst lide. Når det kommer til mini vibratorer er der mange forskellige at vælge imellem. Toys2Joy har gjort det nemt for dig så du finder den rette. En mini vibrator kan lidt mere end en klitoris vibrator. Du bruger mini vibratoren til at stimulere din klitoris, skamlæber eller brystvorter. Så du bliver tændt og pirret.

Vibrationerne vil forføre dig.

Fordelen ved mini vibratorer er at de kan indføres i skeden så du også der vil opnå ydelse og dejlige orgasmer.

Da vibratorerne ikke er så store er de nemme at have med overalt. Alle vibratorerne er genopladelige, så du skal ikke bekymre dig om at løbe tør for batterier. Når din vibrator mangler strøm oplader du den via det medfølgende USB – kabel.

En mini vibrator kan være god under forspil eller som ekstra nydelse i samlejet hvor du og din partner kan tirre hinanden. Og hvis du er ude og lysten melder sig til en orgasme.

Du må gerne bruge glidecreme sammen med vibratorerne. Toys2Joy anbefaler at du bruger vandbaseret glidecreme til dit silikone sex legetøj. På den måde plejer du silikonen så den holder sig flot længere. Du kan risikere hvis du bruger silikone baseret at du ødelægger silikonen, så den bliver porøs og drysser.

Trænger du til at forkæle dig selv eller din partner – så er en mini vibrator altid et hit.