Menu Luk

Klitoris vibrator til intense orgasmer.

En klitoris vibrator er et af de bedste stykker sexlegetøj til kvinder. Det er nemt at opnå orgasme da mange kvinder skal stimuleres på klitoris for at få orgasme.

Kendetegnende for en klitoris vibrator er at den ofte er lille og lige til at holde i hånden. Den kan have forskellige udformninger og størrelser. Ligemeget hvordan den ser ud, er den designet til at stimulere klitoris med de lækreste vibrationer.

Stimulering af klitoris er bare nemmere med en vibrator. Brug den alene eller sammen med din partner.

 • Baby Heart – Klitoris Vibrator
  DKK 895,00

  Hjerteformet vibrator fra Zalo

  Brug Baby Heart til massage eller til stimulering af klitoris

  Denne vibrator er skabt til kærlighed og lidenskab. Designet på Baby Heart giver mulighed for flere anvendelser. Brug den til at massere og sende gode vibrationer igennem overkroppen, eller brug den til at stimulere klitoris. Lad klitoris hvile imellem de to buer og mærk en stereo vibration på din klit.

  Silkeblød og med en god ergonomisk form, der gør den nem at holde på. Vibratoren er lavet af Silikone, den har et vedhæng som er belagt med 18 karat guld.

  Zalo er et brand der stammer fra USA, de laver kun eksklusivt sexlegetøj og bruger kun de bedste materialer, og den nyeste teknologi. De elsker pastelfarver, og alle deres produkter har et blødt og lækkert design. Alle deres vibratorer, er pakket ind i finde æsker, som du med fordel kan bruge til at opbevarer din vibrator i, når du ikke bruger den.

  Vibratoren er næsten lydløs <40db og har 8 forskellige vibrationer.

  Baby Heart kan ligesom de fleste vibratorer fra Zalo,styres ved hjælp af en App. Du kan hente den i Google Play eller i App Store. Du downloader Zalo Remote App og med den kan du styre vibrationer og pulsewave, eller du kan oprette dine egne vibrationsmønstre. Den har Musik Mode hvor du kan få vibrationer i takt til din yndlingssang.

  Bemærk: ZALO Remote APP kræver Bluetooth 4.0 eller højere og en iPhone 5 eller højere eller en smartphone med Android 4.3 eller højere.

  Den er nem at rengøre brug blot vand og sæbe, eller du kan for en dybere rengøring bruge et rengørings middel der er specielt udviklet til sexlegetøj.

  Baby Heart er vandtæt, så tag den bare med i bad for ekstra nydelse.  Hvis du vil have den med ud og rejse, skal du ikke være nervøs for at den ligger og vibrere i kufferten, du skal blot aktivere rejselåsen.

  På en enkelt opladning kan vibratoren holde i ca. 4 timer.  Den er genopladelig og oplades nemt med det medfølgende USB kabel.

  Se denne video af Baby Heart

   

   

   

   

   


   

 • Dua fra Je Joue
  DKK 1.039,00

  Smart fleksibel vibrator. 

  Je Joue Dua er formet som et C, for at kunne tilfredsstille dig bedst muligt. 

  Du placerer Dua i din trusse, med den lange ende i vagina. Så den korte ende ligger ved din klitoris. Så kan du gå rundt eller ligge og nyde. 

  Vi anbefaler ikke at Have Dua i trussen hvis du går ud, da den larmer lidt. Men ksal du et sted hvor der er meget støj er der ingen der opdager det selvfølgelig. 

  Je Joue er et luksus mærke indenfor sex legetøj og har selvfølgelig en masse sjove og spændende funktioner. 

  Dua er lavet med en motor i hver ende for at sikre dig de bedste orgasmer.

  Der er 7 unikke vibrations muligheder, med hver 5 forskellige hastigheder.

  Der med følger en Pen som kan bruges som fjernbetjening hvis ikke du ønsker at bruge din App. App kan kun bruges med bluetooth, så din partner skal være i nærheden hvis det ikke er dig der styrer App’en.

  Der er kun en knap på Dua det er tænd og sluk nemmere bliver det ikke.  For mere info, kan du med fordel se denne video

  Dua er selvfølgelig genopladelig som alle produkter her hos Toys2Joy. Vibratoren oplades via magnet i bunden nemt og sikkert for dig. Efter en opladning på 2 timer er der 2 timers nydelse til dig. Hvor længe kan du holde? 

  Vibratoren er vandtæt og helt sømløs, dvs. ingen sprækker som gør den endnu mere lækker at se på og røre ved. 

  Klitoris vibratoren har ikke så kraftig en motor som G-spot, hvis man føler behov kan man vende Dua om. Så kan du nyde den pæreformet G-spot vibrator, der er noget mere kraftig mod din klitoris. Så er du helt sikker på håndfri orgasme, hvis det skal være kraftigt. 

  Husk at rengøre Je Joue grundigt efter brug. Vi har et udvalg af rengørings produkter her. 

  Vi anbefaler altid vandbaseret glidecreme til vores silikone produkter for at du får glæde af dit sex legetøj i længere tid. 

   

 • G Kii
  DKK 949,00

  Find den bedste vinkel for ekstra nydelse

  Det moderne og rene design kendetegner denne G-Kii Vibrator fra Je Joue

  Forestil dig en vibrator som du kan bøje næsten som du har lyst, så den rammer lige der hvor du synes det er allerbedst, det kan du med G-Kii! Den fleksible vibrator kan vippe sin spids mellem 2 forskellige punkter og justere dermed vinklen. Når du har fundet den rette position, så trykker du på knappen igen og så er den låst der. Du kan nu begynde at nyde dens 6 forskellige vibrations mønstre og den kan kører med 5 hastigheder. Vinkler du den rigtigt så stimulere den både G-punkt og klitoris på samme tid.

  G-kii har 2 selvstændige motorer, en i hovedet og en i kroppen. Den har et bredere klitoris stimulerings område, for bedre og mere intens nydelse. Vibratoren bliver bedre og bedre jo mere du får udforsket hvad den kan og hvordan den skal bøjes for at tilfredsstille dig bedst.

  Justerbar vibrator, stimuler klitoris og G-punkt på en gang.

  Vibratoren er genopladelig med en smart magnetisk oplader.

  Du kan få G-Kii i to flotte farver Sort og Lilla. Den er lavet af 100 % Silikone, og er 100% vandtæt. Så du kan med fordel tage den med i brusebad, karbad eller sågar boblebad.

  Brug den alene eller prøv at lad din partner vinkle den så den stimulere dig bedst. Har du svært ved at få G-punkts orgasmer, så er denne vibrator helt sikkert værd at prøve.

  For nemmere indføring og ekstra nydelse kan du med fordel bruge en vandbaseret glidecreme. Du bør ikke bruge silikonebaseret glidecreme da dette kan ødelægge materialet.

  Efter leg, skal G-kii rengøres. Du kan vælge at gøre det med vand og sæbe, eller du kan bruge en rengøringsspray som med et par enkelte pift, fjerner lugt og eventuelle bakterier. Sørg for at tør vibratoren godt af inden du pakker den ned.

  Lyst til at se mere? Klik her og se Je Joues præsentation af deres vidunder.

   

   

   

   

 • Je Joue Mimi
  DKK 679,00

  Populær klitoris vibrator fra Je Joue Mimi fås i 3 farver. Lilla,Pink og bordeaux.

  Mimi er en vibrator du ikke kan undvære. Je Joue har virkelig ramt plet.

  På kort tid sikrer Mimi dig en fantastisk orgasme. Både du og din partner kan få glæde af den. Vanvittige orgasmer som bare venter på at blive udløst. Je Joue har lavet Mimi i en lækker silikone. 

  Der er 10 vibrationer, så du kan hurtigt finde din yndlings. Mimi er som alle vores vibratorer genopladelig, så du ikke skal bekymre dig om at løbe tør for batterier. 

  Je joue har lavet Mimi lydsvag, så du kan diskret bruge den også hvis du er ude, og har brug for en orgasme. Vi kan ikke garanteret om du er stille nok til det kan lade sig gøre. 

  Brugermanualen findes kun på Tysk og engelsk, men den er nem at betjene, da der kun er 2 knapper at vælge imellem. Det er også rart så du ikke kommer til at trykke forkert imens du leger. Mimi er vandtæt, og kan godt lide at komme med i bad. 

  Je Joue Mimi kan bruges af dig som er nybegynder og til der er øvet. Vi anbefaler at bruge den under forspil eller når lysten lige skal stilles. 

  Vi anbefaler at du bruger vandbaseret glidecreme sammen med Mimi. Så du kan nyde den længere. Så er det kun vibratoren der kan blive træt efter længere tids brug. 

  Mimi bliver leveret i en fin æske du kan bruge til at opbevare den i efterfølgende. Der er også et USB kabel så du kan oplade Mimi nemt. Vi pakker som altid ind i vores smukke indpakning, i den diskrete forsendelse.

  Je Joue har her en video Hvor du kan se hvorfor den er så populær og blev testvinder i 2014.

  Skal du forkæles med Mimi eller måske en veninde eller din partner. 

 • Kiiroo Cliona
  DKK 799,00

  Kiiroo præsenterer Cliona. 

  En elegant og intelligent vibrator. 

  Cliona er endnu en effektiv vibrator fra Kiiroo. Den kan parres med de andre produkter fra Kiiroo, så din sex oplevelse bliver endnu mere spændende. 

  Vibratoren er til udvendig brug. Den er perfekt til intim massage og stimulering af klitoris. Du kan styre Cliona direkte via touch knapperne. Du kan også vælge at bruge appen til at styre vibrationerne. Når du bruger Cliona vi appen kan du selv, eller lade din partner styrer showet. 

  Du får adgang til over 4000 erotiske film online, som gør din oplevelse endnu bedre. 

  Kiiroo Cliona er genopladelig og vandtæt, så du kan udforske din krop i badet også. 

  Vibratoren ligger godt i din hånd, den er nem at bruge og rammer rigtig hver gang. Der er 4 forskellige vibrationer a vælge imellem. Med 10 forskellige intensitets niveauer, kan du bruge meget tid på at finde din yndlings vibration. 

  Du vil uden tvivl få de skønneste orgasmer når du leger med Cliona. Når først du har prøvet vibratoren vil du ikke undvære den igen. 

  Kiiroo Cliona er fremstillet i silikone med en flot mat overflade. Den oplades via USB- kabel som medfølger. Vibratoren er 5 cm i diameter og 11,5 cm lang. Den vejer blot 285 gram, og ser ikke ud af meget. Men skinnet bedrager, Cliona vil kunne tilfredsstille dig uden problemer. 

  Toys2Joy anbefaler at bruge vandbaseret glidecreme sammen med vibratoren, for at du kan få glæde af den længere. Vandbaseret glidecreme beskytter silikonen, det er også vigtigt at rengøre Cliona korrekt efter brug. 

  Vi har et godt udvalg af forskelligt rengørings muligheder til dig. 

  Er du klar til en verden af interaktivt sex legetøj, du kan parre på kryds og tværs. 

  Hvis du er mere nysgerrrig på Kiiroo Cliona, har Toys2Joy en video der forklarer mere om hvilke funktioner vibratoren har. 

  Du kan se videoen her. 

   

 • Klitoris Luksus Stimulator
  DKK 799,00

  Klitoris stimulator i en ny luksuriøs udgave

  Haute Couture og Pret A Porter er navnet på de nye luksus Klitoris stimulatorer fra Satisfyer.

  Stilfuld, innovativ og elegant er 3 ord der definere de nye Klitoris Stimulatorer fra Satisfyer. De har patenteret Airpulse teknologi og stimulerer klitoris uden direkte kontakt, med trykbølger der kan kombineres med lækre vibrationer.

  De har et utroligt pænt design, og en meget elegant finish. Disse vibratorer er dedikeret til klitoris orgasmer, og du vil nyde den fra første øjeblik din klitoris mærke den. Du kan vælge mellem den elegante sorte Haute Couture eller den klassiske Hvide Pret A Porter.

  11 trykbølge intensiteter og 10 forskellige vibrationer

  Denne luksus stimulator er dækket af silikone, med en blød og silkeagtig belægning der føles meget behagelig på huden. Den er udformet ergonomisk korrekt, som betyder at den ligger godt i hånden.  Den har en kraftig men stille motor, så du kan bruge den hvor og når du vil. Vær dog bare opmærksom på at din stønnen kan blive kraftig.

  Ønsker du en mere intim fornøjelse, anbefaler Toys2Joy at du bruger en vandbaseret glidecreme.

  Du skal købe denne luksus udgave af klitoris stimulator hvis du er detaljeorienteret og vil have det ypperste inden for sexlegetøj. Har du aldrig prøvet denne form for klitoris stimulation, så er du simpelthen gået glip af måske nogle af dine største og mest intense orgasmer.

  Denne Klitoris Stimulator er super nem at rengøre. Enten ved brug af vand og en mild sæbe eller ved brug af en god legetøjs rens. Den er 100 % vandtæt, så du kan roligt tage den med i bad hvis du ønsker det.

  Du oplader den nemt med det magnetiske kabel der medfølger. Den kan holde ca. 1 time ved konstant brug inden den skal oplades igen. Men du kan med garanti også nå at få en del orgasmer indenfor den tid.

  Dimensioner: 19 x 3 x 2 cm.

   

 • Leten Coco
  DKK 499,00

  Leten Coco et vibro æg der er klar til at få dig til at stønne. 

  Med forskellige vibrationer er Leten Coco klar til en rejse sammen med dig, ind i en verden af orgasmer og uendelig nydelse.

  Leten Coco er lavet med en glat silikone som er nem at indføre i vagina. Du kan også bruge Coco udvendigt til at stimulere klitoris, anus eller brystvorter.

  Husk vi anbefaler vandbaseret glidecreme til vores silikone produkter så du har glæde af dit Coco æg længere tid.

  Brug rigeligt med glidecreme inden du indfører Coco i vagina. Herefter åbner du App’en og kan styre hvilke vibrationer du ønsker.

  Du kan også lade din partner styre app’en så du blot kan nyde de dejlige vibrationer.

  Hvis du sætter app’en på “smart ball” mode vibrerer Coco spontant mens du går rundt med den. Du styrker din bækkenbund, får mere kontrol og stærkere orgasmer.

  Alle kan bruge Leten Coco, Både nybegyndere og øvede.

  Leten Coco er 80 mm lang og 40 mm i diameter. Coco har en kraftig Motor, 10 vibrationer og så er den trådløs. Du downloader app’en ved hjælp af din smartphone. Virker både til IOS og android.
  Når du har installeret app’en på din eller din partners telefon er du klar til at nyde.

  Er du klar til en ny og fræk oplevelse, kan du indføre Leten Coco inden du skal på cafe, danse eller blot ud at gå en tur. Det gør det hele mere spændende. Coco vibro æg, laver også vibrationer via musik, så sæt din yndlingssang på og oplev en orgasme som aldrig før.

  For at få mest ud af Coco ægget, har vi lidt info til dig.

  Gå ind på appen og tænd for Bluetooth. Tænd ægget og hold tænd/sluk knappen på ægget, inde i 3 sek.

  Der er 11 forskellige måder du kan bruge Leten Coco på:

  Tegn selv. Ved at tegne en buet linje og tryk afspil. Vibrationerne er nu din tegning og den bliver ved til du laver en ny eller skifter til en anden mulighed.

  Du kan også bruge stemmen via et opkald med din partner.

  Ved at tilføje musik til afspilningslisten kan du nyde vibrationerne.

  Hvis du holder knappen på skærmen inde kan du indtale en tale kommandoer. Så kan du efterfølgende styre dit Coco æg via din stemme.

  Stønne funktionen, jo højere din stønnen er jo stærkere vibrationer.

  Ryst telefonen, jo mere du bevæger telefonen jo mere intense vibrationer får du. Det er samme effekt hvis du danser rundt med telefonen i hånden.

  Den almindelige. Her er 7 forskellige niveauer, du ændrer ved at trykke på + & -.

  Nu er du klar til at eksperimentere med Coco. Der er mange muligheder du løber ikke tør for nye spændende veje til orgasmer med Leten Coco.

  Coco er iøvrigt vandtæt, så du kan sagtens bruge den i badet eller poolen. Coco er selvfølgelig også genopladelig via USB.

  Er du klar til intense orgasmer på en ny og moderne måde?

   

   

 • Leten Lucy
  DKK 699,00

  Leten Lucy,  3 i 1 nydelse. 

  Leten Lucy kan stimulere dit G-punkt, klitoris og dine skamlæber på en og samme tid.

  Lyder det spændende så læs med det bliver endnu bedre. Leten Lucy er en ny og spændende måde at få orgasmer på . Hvis du kan være stille, kan du også bruge den på jobbet eller når du er ude og feste.

  Vibratoren er lavet så den kan styres via en App på din smartphone. Kan downloades til IOS og Android.

  Leten Lucy er lavet så du kan komme den i trussen. Den er formet som et V så den kan komme op i din vagina og stimulere dit G-punkt.

  Samtidlig med den ligger et let tryk på klitoris og dine skamlæber. Du kan ikke andet end at elske denne nye form for vibrator.

  Den er lavet i lækker silikone, så husk at vi anbefaler vandbaseret glidecreme så den holder længere.

  Via App’en kan du styre Lucy så du får en fantastisk oplevelse, du kan også lade din partner styre showet. Hvad er bedre end at blive overrasket over hvad der kommer.

  Vibratoren kan også styres via rytmer fra musik, din stemme eller blot dine bevægelser. Der er masser af muligheder så du kommer ikke til at kede dig med Lucy.

  Leten har lavet lucy vandtæt, så du også kan få glæde af den i badet eller poolen.

  Selvfølgelig er vibratoren som alt vores legetøj, genopladelig via USB.

  Husk altid at rengøre din vibrator efter brug, du kan se hvad vi anbefaler at bruge her.

  Vi leverer som altid i en diskret indpakning, Toys2Joys smukke indpakning oplever du når du pakker ud. Er det til en gave, så er den allerede klar. 

  Kender du nogen som fortjener at blive forkælet? Måske dig selv.

  Er du klar til at opleve fantastiske orgasmer i din hverdag? 

   

   

 • Minu Lay on
  DKK 519,00

  Lay on klitoris vibrator i lækkert design

  Minu er en kraftfuld vibrator der vil bringe dig mange timers glæde

  Læg Minu på venusbjerget og oplev en bølge af stærke vibrationer skylle igennem din krop. Dens unikke form er formet efter kroppen så den derfor kan stimulere klitoris nemt og helt uden at du behøver at bruge hænderne. Du kan nemt betjene de 10 vibrations mønstre med de tre knapper der er placeret på siden af den. Den midterste knap er en klimaks knap som du med et enkelt tryk kan booste vibrationerne når du ønsker det.

  Vive er et nyt eksklusivt mærke indenfor sexlegetøj. Deres unikke design, og deres innovative teknologi har hurtigt fået dem op i eliten af vibratorer. Toys2Joy har et stort udvalg af deres vibratorer som du kan se her

  Genopladelig og kan kører over 70 min på en enkelt opladning.

  Minu er lavet af en skøn blød silikone der er kropsvenlig og uden ftalater. Silikonen har en antistøv funktion. Den er næsten lydløs og så er den 100 % vandtæt, så tag den bare med i bad hvis du ønsker dette.
  Du kan bruge den alene til gode intime timer. Eller du kan med bruge den sammen med din partner. Lad evt. partneren bestemme hvor den skal ligge, hvilke vibrationer du skal have og hvor længe, mærk og nyd de mange orgasmer du kan få med Minu.
  Rengøring af vibratoren er nem, da den bare skal vaskes med lidt vand og mild sæbe. Du kan for en mere dybdegående rengøring vælge at bruge et specielt designet middel, der udover at rengøre også fjerne bakterier. Husk at lade den tørre helt inden du tager den i brug, eller pakker den ned.
  Den måler ca. 10,5 cm og er 5,5 cm lang. Den vejer 58 gram og kan vibrere 11800 gange pr. minut.
  Vive har lavet en flot video af Minu. Den kan du se her

   

 • OVO S2 Lay On
  DKK 579,00

  OVO S2 Lay on er en fantastisk klitoris vibrator i sexet design. 

  Genopladelig S2 Lay on fra OVO, ikke flere bekymringer om sløve batterier. 

  Kan du lide sexet design til overkommelige priser, med god garanti. Så er OVO S2 Lay on noget for dig.

  S2 kan bruges til at massere hele din eller din partners krop. Den er lavet til klitoris orgasmer og leg, kan kun bruges udvendigt.

  Vibratoren er lille og diskret med hviske mode, den er ikke lydløs men stille. Det gør den ikke mindre effektiv med 7 forskellige programmer at vælge imellem. S2 er lavet i hudvenlig silikone med en glat overflade som gør den endnu mere lækker at se på.

  OVO S2 Lay on oplades via USB kabel som medfølger. OVO yder altid 15 års garanti på deres legetøj, vilkår fremgår i brugsanvisningen.

  Nem at betjene under brug, S2 har en kraftig motor på trods af sin størrelse.

  S2 har en rundet form for at være mere komfortabel for dig at bruge. Når du er færdig med bruge S2 skal du huske at rengøre den korrekt for at undgå bakterier.

  Hvis du har lyst kan du sagtens bruge lidt vandbaseret glidecreme, men det er ikke nødvendigt med mindre du har problemer med tørhed. Undgå silikone baseret glidecreme da det kan ødelægge silikonen.

  Ovo har lavet S2 så den kan tåle at komme med under bruseren, så du kan nyde den i ro og fred.

  OVO har lavet en kort præsentationsvideo af S2 som du kan se her.

  Vi sender altid diskret, så du skal blot glæde dig til at åbne pakken og se vores egen indpakning. Hvis du skal forkæle en du holder af er S2 klar til at give som gave.

  OVO S2 fås i 2 farver. Lyseblå  eller Rose og hvid. Knapperne og den buede del der stimulerer din klitoris er hvid. 

   

   

 • Pro Traveler – Klitoris Stimulator
  DKK 319,00

  Klitoris stimulator i rejseudgave

  Satisfyer Pro Traveler, når du er på farten

   

  Med sine 8 cm i længden er Pro Traveler en lille vibrator som du nemt kan have med dig når du er ude og rejse. Den ligger godt i hånden, og er den mindste klitoris vibrator fra Satisfyer. Den er stilfuld og kompakt, og du kan sagtens have den i tasken, uden at der er nogen der kan gætte hvad du skal bruge den til, da den har en magnetisk hætte som skjuler klitoris sugeren.

  Den ligner de andre Satisfyer Klitoris vibratorer, med en ca. 2 cm bred silikonedyse. Så den er god og sikker at bruge. Du kontrollere den nemt ved at trykke på +/- knappen som du finder i den hvide silikone under dysen. Den har 11 forskellige programmer. Så der er nok at vælge imellem.

  Uden direkte berøring kan du få de vildeste klitoris orgasmer

  Hvis du ikke har prøvet en Satisfyer Klitoris Stimulator før, så er det om at slå til. Den fungere på den måde, at du holder den runde silikone dyse over klitoris. Når du har tændt din Pro Traveler vil den med pulserende trykbølger stimulere din klitoris til orgasme. Selvom den er lille og rejseklar, så er den stadig kraftfuld, og den levere hver gang.

  Har du svært ved at få orgasmer, så er denne helt sikkert et must have. 9 ud af 10 oplever at de får orgasme hurtigt, og de er mere intense end før.

  Vibratoren er genopladelig og genoplades nemt med den medfølgende magnetiske USB oplader.

  Pro traveler laver også de klassiske Satisfyer lyde, som godt kan lyde lidt som en traktor. Og du kan da også blive lidt panisk når du tænder den, men under brug reduceres støjen betydeligt.

  Den er vandtæt og lavet af silikone og ABS plastic. Den er fri for ftalat.

  Hvis du stadig ikke har prøvet en Klitoris suger, så skal du gøre dig selv den tjeneste og prøve en. Du har virkelig fortjent det. Har du lyst til at se mere. Så se her. 

   

   

 • Queen – Zalo
  DKK 1.199,00

  Xbiz Prisvinder 2018 for årets luksusoplevelse!

  Queen Pulswave ™ Vibrator fra Zalo, gør dine G-punkts orgasmer til en leg.

  Denne eksklusive og helt unikke vibrator bære selvfølgelig navnet Queen, den vil med sikkerhed bringe dig mange dejlige timer.

  Zalo er et ekslusivt brand, som er skabt til dig der er kvalitetsbevidst og som kun vil have det bedste. Deres produkter ligger i den høje ende prismæssigt, men er helt sikkert hver en krone værd. Alle Zalos produkter bliver pakket i flotte Boudoir lignende æsker, som du med fordel kan opbevare dine vibratorer i, når du ikke bruger dem.

  Vibratoren bruger en ny elektromagnetisk teknologi Pulswave ™, der med sin justerbare intensitet kan præstere helt op til 75 gange stimulering pr. sekund.

  Det bedste ved denne vibrator, er at den også har sugefunktion. Du sætter det medfølgende sugetilbehør på vibratoren, det gøres nemt ved at bruge lidt vandbaseret glidecreme, så kan du “slide” sugeren på. Når den er på, er der kærlighed til din klitoris. Hvis du aldrig har prøvet en klitoris suger, så er det på tide. Du får den ene orgasme efter den anden, og vil få svært ved at lade den ligge.  Den er designet til at forvarme inden brug hvis du ønsker det, og kan på ganske kort tid nå op til 42 gr.

  Queen fra Zalo er så lækker og flot designet, den er fint pyntet med swarovski krystaller og den fås i 3 flotte farver: Lilla, Grøn og Rød. Du har fortjent denne lækre vibrator, og den vil med garanti blive dit foretrukne sexlegetøj. Lyst til at se mere så tjek denne video ud.

  Dronningen er genopladelig med magnetisk oplader, og kan holde sig kørende 1-2 timer efter en genopladning. Den er beskyttet mod stænk af vand, men Toys2Joy anbefaler ikke at du kommer den i vand. Den er næsten lydløs, dog kan vi ikke garantere at du er også er det.

  Queen er lavet af silikone med en eksklusiv overfladebelægning, som giver en mere komfortabel følelse. Download Zalo App, og opret forbindelse til din vibrator via Bluetooth.

  Er du klar til at blive Dronning af Orgasmer.

   

 • Satisfyer Pro3
  DKK 479,00

  Satisfyer Pro3 en af de bedste klitoris vibratorer på markedet. 

  Med 110 kombinations muligheder i vibrationer er der stor mulighed for intense orgasmer – hver gang.

  Nyt design på Satisfyer Pro3, elegant, eksklusiv og kurvet, så den ligger perfekt i din hånd. Pro3 med et blødt hoved som nemmere kan suge sig på plads ved din klitoris og give dig de vildeste orgasmer igen og igen og igen.

  Pro3 har 2 kraftige motorer du kan styre hver for sig. Så du kan få en meget lækker oralsex lignende oplevelse. Ved hjælp af suge og tryk impulser kan Pro3 få dig i himlen.

  Selve silikone hovedet vibrerer også din klitoris vil blive forkælet som aldrig før. Hvad enten du kun har lidt eller meget tid er Pro3 altid klar til leg.

  Der er 11 niveauer og 10 vibrationsprogrammer – på den måde kan du ialt sammensætte 110 forskellige måder at få fuld tilfredsstillelse på. Du vælger helt selv hvad Satisfyer Pro3 skal gøre for dig.

  Satisfyer Pro3 er vandtæt og elsker at lege i badet. 

  Vibratoren er lavet i lækker hudvenlig silikone. Den har en smuk sort farvet og er pyntet med Rose guld ring rundt om håndtaget, hvilket gør den smuk at se på og røre ved.

  Pro 3 er nem at betjene, på håndtaget sidder der 3 knapper. 2 til at øge og nedsætte styrken af vibrationer. Den ene fungerer som tænd/sluk knap. Den sidste knap er vibrationsprogrammerne, så du nemt kan skifte mellem de skønne vibrationer.

  Når du skal oplade din vibrator gøres det via USB kabel som medfølger. Satisfyer er lavet med magnet ladning så det er nemt at lade op.

  Toys2Joy anbefaler at du rengører din Pro 3 efter brug. Så er vibratoren altid klar til brug.

  Hvis du ønsker en mere våd og intens følelse anbefaler vi at du bruger lidt vandbaseret glidecreme.

  Pro 3 er 14,5 cm lang og nem at holde på. Åbningen på hovedet er 1,1 cm i diameter. Den har nemt ved at få fat i din uskyldige klitoris og stimulere dig til intense orgasmer.

  Hvis du er mere nysgerrig er her en lille video.

 • Satisfyer Sucker Pro 2
  DKK 399,00

  Satisfyer Sucker Pro 2 din genvej til intense orgasmer. 

  Har du svært ved at få dybe intense orgasmer, så skal du prøve Sucker Pro 2.

  Elsker du at onanere men synes du mangler noget. Så prøv satisfyer Sucker pro 2. Vibratoren kan med trykbølger få dig til at komme som aldrig før. Flere og flere oplever sprøjteorgasmer når de bruger Pro 2.

  Vibratoren er med sine 16,5 cm diskret og ligner blot et massage apparat. Pro 2 er lavet i en skøn silikone som føles skønt mod huden.

  Du kan bruge lidt vandbaseret glidecreme hvis du kan lide det er lidt vådt. Du sætter Satisfyer Sucker Pro 2 på klitoris så den kan stimulere dig. Vibratoren har 11 forskellige måder at pulserer på. Forbered dig på du kommer hurtigt og intenst.

  Da vibratoren er genopladelig skal du ikke bekymre dig om sløve batterier. Vibratoren oplades nemt via USB kabel, med magnet så du er sikker på den oplader nemt og korrekt.

  Pro 2 ligger godt i hånden og er vandtæt så du kan sagtens tage den med i bad, og lade dig sprøjte igennem de intense og dybe orgasmer. Du har 30 minutters leg på en enkelt opladning.

  Satisfyer Sucker Pro 2 er den mest omtalte vibrator i medierne i 2016.

  Pro 2 er lavet i en sart rosa farve som er diskret og elegant at se på.

  Husk at rengøre vibratoren efter brug, så den er klar til næste gang lysten melder sig. Toys2Joy anbefaler at bruge korrekte rengøringsmidler til din Pro 2 for en længere levetid.

  Det er vigtigt at passe godt på din Pro 2, når først du har modtaget den kan du ikke undvære den igen.

  Din Pro 2 bliver sendt i en diskret indpakning fra os. Inde i indpakningen ligger din Pro 2 pakket ind i vores egen indpakning. Klar til at åbne og nyde eller give som gave til en som også fortjener de bedste og mest intense orgasmer.

   

Klitoris Vibrator

En klitoris vibrator er et stykke sexlegetøj der har til formål at stimulere kvinden klitoris. Den stimulere ved hjælp af vibrationer.

Den er som regel ikke særlig stor, da den ikke skal bruges til at stimulere ved hjælp af sin størrelse men kun ved hjælp af vibrationer. Grundet den lille størrelse er det meget nemmere for dig at målrette vibratoren på det følsomme område som klitoris er.

Klitoris vibrator er meget nem at bruge

Det er super nemt at bruge en klitoris vibrator, du placere den på klitoris, og så venter du bare på at orgasmen kommer og fylder din krop med glæde.

For nogen kan den godt virke overvældende og kraftig. Hvis du ikke har prøvet en klitoris vibrator før, er det ikke sikkert at du synes om direkte berøring på klitoris. Start derfor altid ud på laveste vibrations niveau, og øg herefter vibrationerne.

Du kan også med fordel bruge den andre steder på kroppen. De lækre vibrationer kan være uimodståelig frække at bruge på brysterne, indersiden af lårene eller maven. Der er også mange der kan lide at bruge den på de udvendige skamlæber. Mulighederne er mange, og det er kun din lyst der sætter grænsen.

Du kan sagtens bruge glidecreme sammen med din klitoris vibrator. Det vil i de fleste tilfælde gøre oplevelsen bedre, men da vibratoren ikke behøver nogen form for smørelse før du bruger den, så kan du også undlade glidecreme.

Alle vores klitoris vibratorer er genopladelige.

Det er derfor en god idé så snart du har pakket den ud at du sætter den til opladning så den er klar til at blive prøvet af. Tør den gerne af med en fugtig klud, så du er sikker på at den er helt ren inden du bruger den.

De fleste af vores klitoris vibratorer er næsten lydløse, dog kan der forekomme lidt snurren og lyde fra dig så snart du bruger den. Så vil du ikke forstyrres under legen, så sørg for at du er alene eller lås din dør.

Brug den alene eller sammen med din partner

Sexlegetøj kan sagtens bruges alene. Det er dog super frækt at bruge det sammen med en partner. Indse det bare – en klitoris vibrator kan noget en mand ikke kan, så hvorfor skal I ikke bruge den sammen?

Prøv en Lay on, som er en klitoris vibrator du kan have liggende i trussen. Tag den på når du er alene og bare går rundt derhjemme, eller hvis du vil spice det hele lidt op, så tag den på når din partner og dig er ude og spise. Da en Lay on fås med fjernbetjening, kan du jo overrække fjernbetjeningen til din partner og lad ham/hende styre vibrationerne. Hvor længe kan du holde orgasmen tilbage?

Du kan også få klitoris stimulatorer som er det sidste nye på markedet. Det specielle ved den er, at den istedet for vibrationer bruger pulserende svingninger som giver dig dybere og kraftigere orgasmer. En klitoris stimulator rører ikke klitoris på samme måde som en vibrator. Det føles mere som at den suger klitoris til sig. Der er ingen tvivl om at det efterhånden er kvinder foretrukne sexlegetøj til klitoris. Og den er også bare super effektiv.

Styr din vibrator via en App på telefonen

Hos Toys2Joy kan du også finde vibratorer der kan styres via en App på telefonen. Tør du lade din partner overtage vibrationerne?

Hvis din vibrator er vandtæt kan du med fordel tage den med i bad. Et varmt bad er jo lig med opstemthed og glæde. Så hvorfor ikke nyde dit bad endnu mere, ved lige at få en orgasme på vejen?

Du kan udforske dig selv, prøve grænser af og få de vildeste orgasmer igen og igen og igen.

Du kan bruge vibratoren under forspil, under samleje så din partner også kan få glæde af vibrationerne. Der er jo heller ikke noget i vejen for at du bruger vibratoren på din partners penis. Eller hvad med at lade ham mærke vibrationerne på brystvorterne? Mulighederne er mange kun fantasien sætter grænser.

Efter leg er det en rigtig god idé at rengøre din vibrator. Du kan nemt gøre det med vand og sæbe. Og vil du rengøre i dybden, så er et rengøringsmiddel der er speciel designet til sexlegetøj vejen frem.

Er du klar til at forkæle din klitoris og nyde den ene lækre orgasme efter den anden?