• DANMARKS STØRSTE UDVALG AF GENOPLADELIGT SEXLEGETØJ
  • DISKRET LEVERING
FRI FRAGT VED
KØB OVER 500,-

Lille Vibrator med stor effekt

En klitoris, vibrator er et af de bedste stykker sexlegetøj til kvinder. Det er nemt at opnå orgasme, da klitoris kun har en funktion, hvilket er at give dig nydelse.

Kendetegnene for en klitoris vibrator er, at den ofte er lille og lige til at holde i hånden. Den kan have forskellige udformninger og størrelser. Lige meget, hvordan den ser ud, er den designet til at stimulere klitoris med de lækreste vibrationer.

Stimulering af klitoris er nemmere med en vibrator. Brug den alene eller sammen med din partner.

Se vores udvalg her.

Hvad er en klitoris‐vibrator?

En klitoris, vibrator er et stykke sexlegetøj, der har til formål at stimulere kvindens klitoris. Den stimulerer ved hjælp af vibrationer.

Den er som regel ikke særlig stor, da den ikke skal bruges til at stimulere ved hjælp af sin størrelse, men kun ved hjælp af vibrationer. Grundet den lille størrelse er det meget nemmere for dig at målrette vibratoren på det følsomme område som klitoris er.

Det er super nemt at bruge en klitoris‐vibrator, du placerer den på klitoris, og så venter du bare på at orgasmen kommer og fylder din krop med glæde.

For nogen kan den godt virke overvældende og kraftig. Hvis du ikke har prøvet en klitoris‐vibrator før, er det ikke sikkert, at du synes om direkte berøring på klitoris. Det handler, om du skal finde det rette sted for dig. Start ud på det laveste vibrationsniveau, og øg herefter vibrationerne.

Du kan også med fordel bruge den andre steder på kroppen. De lækre vibrationer kan være uimodståelig frække at bruge på brysterne, indersiden af lårene eller maven. Der er også mange, der kan lide at bruge den på de udvendige skamlæber. Mulighederne er mange, og det er kun din lyst, der sætter grænsen.

 

Hvad er klitoris?

Klitoris er kun noget kvinder har. Den sidder øverst oppe, hvor de indre skamlæber mødes. Selvom den ikke er så stor så mener man at den har omkring 8000 nerveender. Den har også kun en funktion og det er tilfredsstillelse. 

Ved stimulering samt seksuel ophidselse svulmer klitoris og skamlæberne op. Berøring nu, vil være ekstra dejligt. 

Det er ikke alle kvinder der kan lide at blive rørt direkte på klitoris, nogen vil gerne røres i området omkring istedet. Andre kan bedre lide berøring direkte på klitoris. 

Det er dog de fleste kvinder, der har nemmest ved at opnå klitoris orgasmer. Da det med en vibrator ikke kræver ret meget stimulation førend orgasmen fylder din krop. 

Bliver du stimuleret med fingeren på klitoris, vil det være en god idé at bruge lidt glidecreme for at det føles endnu dejligere. 

Den bedste klitoris vibrator

Som med alt andet sexlegetøj, så findes der mange forskellige slags klitoris vibratorer.  Nogen har kraftige vibrationer, og andre har blide vibrationer. Du kan få nogen der suger klitoris ind, samtidig med de vibrerer og du kan få en af de absolut mest populære klitoris vibratorer til dato – Klitoris Stimulatoren. 

Klitoris Stimulatoren, rører ikke klitoris på samme måde som en almindelig vibrator, så klitoris bliver ikke overfølsom. En stimulator sætter du ned over klitoris hvor dens pulserende trykbølger hurtigt forkæler og stimulere din klitoris til orgasme. 

For de fleste tager det ikke ret lang tid førend første orgasme melder sin ankomst. Hvis du herefter holder en kort pause, du kan med fordel tælle langsomt til 20. Sæt Stimulatoren på igen, og inden du ved af det får du endnu en orgasme. Hvor mange multi orgasmer kan du få?

Lay on, er en klitoris vibrator, du kan have liggende i trussen. Tag den på, når du er alene og bare går rundt derhjemme, eller hvis du vil spice det hele lidt op, så tag den på, når din partner og dig er ude at spise. Da en Lay on fås med fjernbetjening kan du jo overrække fjernbetjeningen til din partner og lade ham/hende styre vibrationerne.

Oralsex er godt, og især også når det gælder stimulation af klitoris. Derfor bliver der også produceret flere og flere klitoris vibratorer, der skulle give fornemmelsen af en lækker varm tunge. 

Genopladelig Klitoris Vibrator

Alle vores klitoris vibratorer er genopladelige. Det er derfor en god idé, så snart du har pakket den ud, at du sætter den til opladning, så den er klar til at blive prøvet af. Tør den gerne af med en fugtig klud, så evt. støv‐rester fra produktionen er væk.

De fleste af vores klitoris‐vibratorer er næsten lydløse, dog kan der forekomme lidt snurren og lyde fra dig, så snart du bruger den. 

Sexlegetøj kan sagtens bruges alene. Det er dog superfrækt at bruge det sammen med en partner. Indse det bare en klitoris-vibrator kan noget, en mand ikke kan, så hvorfor skal I ikke bruge den sammen?

Du kan sagtens bruge glidecreme sammen med din klitoris vibrator. Det vil i de fleste tilfælde gøre oplevelsen bedre, men da vibratoren ikke behøver nogen form for smørelse, før du bruger den, så kan du også undlade glidecreme.

Du kan også med fordel bruge en creme som gør klitoris ekstra følsom. På den måde vil du opnå endnu større  nydelse. 

Vibrator til Klitoris

Du kan selvfølgelig også bruge dine almindelige vibratorer til at stimulere klitoris. Men ved at bruge en vibrator der er designet til klitoris, så er du sikker på at få en lille, diskret men ret kraftig vibrator. 

Hos Toys2Joy kan du også finde vibratorer, der kan styres via en app på telefonen. Tør du lade din partner overtage vibrationerne?

Hvis din vibrator er vandtæt, kan du med fordel tage den med i bad. Et varmt bad er jo lig med opstemthed og glæde. Så hvorfor ikke nyde dit bad endnu mere ved lige at få en orgasme med på vejen?

Du kan bruge vibratoren under forspil eller under samleje så din partner også får glæde af vibrationerne. Der er jo heller ikke noget i vejen for at du bruger vibratoren på din partners penis. Eller hvad med at lade ham mærke vibrationerne på brystvorterne? Mulighederne er mange – kun fantasien sætter grænser.

Du kan udforske dig selv, prøve grænser af og få de vildeste orgasmer igen og igen og igen.

En Klitoris svigter dig ikke, og giver aldrig op. Det skulle da lige være hvis den løb tør for strøm. Så det vigtigste for dig at huske er at lade den op, så den er klar til brug når du har tid og lyst. 

Efter leg er det en rigtig god idé at rengøre din vibrator. Du kan nemt gøre det med vand og en mild sæbe. Vil du rengøre i dybden, så er et rengørings middel, der er specielt designet til sexlegetøj, vejen frem.

Er du klar til at forkæle din klitoris og nyde den ene vilde orgasme efter den anden?

 

Eller kombinationen af dem begge: Rabbit Vibratoren