• DANMARKS STØRSTE UDVALG AF GENOPLADELIGT SEXLEGETØJ
  • DISKRET LEVERING
FRI FRAGT TIL
GLS PAKKESHOP

En klitoris vibrator er et af de bedste stykker sexlegetøj til kvinder. Det er nemt at opnå orgasme da klitoris kun har en funktion, hvilket er at give dig nydelse.

Kendetegnene for en klitoris vibrator er at den ofte er lille og lige til at holde i hånden. Den kan have forskellige udformninger og størrelser. Ligemeget hvordan den ser ud, er den designet til at stimulere klitoris med de lækreste vibrationer.

Stimulering af klitoris er nemmere med en vibrator. Brug den alene eller sammen med din partner.

Se vores udvalg her.

Hvad er en klitoris vibrator?

En klitoris vibrator er et stykke sexlegetøj der har til formål at stimulere kvindens klitoris. Den stimulerer ved hjælp af vibrationer.

Den er som regel ikke særlig stor, da den ikke skal bruges til at stimulere ved hjælp af sin størrelse men kun ved hjælp af vibrationer. Grundet den lille størrelse er det meget nemmere for dig at målrette vibratoren på det følsomme område som klitoris er.

Det er super nemt at bruge en klitoris vibrator, du placerer den på klitoris, og så venter du bare på at orgasmen kommer og fylder din krop med glæde.

For nogen kan den godt virke overvældende og kraftig. Hvis du ikke har prøvet en klitoris vibrator før, er det ikke sikkert at du synes om direkte berøring på klitoris. Det handler om du skal finde det rette sted for dig. Start ud på det laveste vibrations niveau, og øg herefter vibrationerne.

Du kan også med fordel bruge den andre steder på kroppen. De lækre vibrationer kan være uimodståelig frække at bruge på brysterne, indersiden af lårene eller maven. Der er også mange der kan lide at bruge den på de udvendige skamlæber. Mulighederne er mange, og det er kun din lyst der sætter grænsen.

Du kan sagtens bruge glidecreme sammen med din klitoris vibrator. Det vil i de fleste tilfælde gøre oplevelsen bedre, men da vibratoren ikke behøver nogen form for smørelse før du bruger den, så kan du også undlade glidecreme.

Alle vores klitoris vibratorer er genopladelige.

Det er derfor en god idé så snart du har pakket den ud at du sætter den til opladning så den er klar til at blive prøvet af. Tør den gerne af med en fugtig klud, så evt. støv rester fra produktionen er væk.

De fleste af vores klitoris vibratorer er næsten lydløse, dog kan der forekomme lidt snurren og lyde fra dig så snart du bruger den. Så vil du ikke forstyrres under legen, så sørg for at du er alene.

Brug den alene eller sammen med din partner

Sexlegetøj kan sagtens bruges alene. Det er dog super frækt at bruge det sammen med en partner. Indse det bare – en klitoris vibrator kan noget en mand ikke kan, så hvorfor skal I ikke bruge den sammen?

Prøv en Lay on, som er en klitoris vibrator du kan have liggende i trussen. Tag den på når du er alene og bare går rundt derhjemme, eller hvis du vil spice det hele lidt op, så tag den på når din partner og dig er ude og spise. Da en Lay on fås med fjernbetjening, kan du jo overrække fjernbetjeningen til din partner og lade ham/hende styre vibrationerne. Hvor længe kan du holde orgasmen tilbage?

Du kan også få klitoris stimulatorer som er det sidste nye på markedet. Det specielle ved den er, at den istedet for vibrationer bruger pulserende svingninger som giver dig dybere og kraftigere orgasmer. En klitoris stimulator rører ikke klitoris på samme måde som en vibrator. Det føles mere som at den suger klitoris til sig. Der er ingen tvivl om at det efterhånden er kvinders foretrukne sexlegetøj til klitoris. Og den er også bare super effektiv.

Styr din vibrator via en App.

Hos Toys2Joy kan du også finde vibratorer der kan styres via en App på telefonen. Tør du lade din partner overtage vibrationerne?

Hvis din vibrator er vandtæt kan du med fordel tage den med i bad. Et varmt bad er jo lig med opstemthed og glæde. Så hvorfor ikke nyde dit bad endnu mere, ved lige at få en orgasme med på vejen?

Du kan udforske dig selv, prøve grænser af og få de vildeste orgasmer igen og igen og igen……

Du kan bruge vibratoren under forspil eller under samleje så din partner også får glæde af vibrationerne. Der er jo heller ikke noget i vejen for at du bruger vibratoren på din partners penis. Eller hvad med at lade ham mærke vibrationerne på brystvorterne? Mulighederne er mange – kun fantasien sætter grænser.

Efter leg er det en rigtig god idé at rengøre din vibrator. Du kan nemt gøre det med vand og sæbe. Vil du rengøre i dybden, så er et rengørings middel der er specielt designet til sexlegetøj, vejen frem.

Er du klar til at forkæle din klitoris og nyde den ene vilde orgasme efter den anden?

 

Husk tilbehøret