Menu Luk

Nybegynder – så er en klassisk vibrator perfekt til dig.

Når du bevæger dig ind i den store verden af sexlegetøj, kan det være uoverskueligt da der er så meget forskelligt. Derfor er det altid godt at starte med en klassisk vibrator.

 • Aki Vibrator
  DKK 559,00

  Til glæde og gavn for både vagina og anus

  Med Aki får du en vibrator du kan bruge på flere måder

  Vibratoren Aki er lavet i et skønt silikone materiale, der er ftalatfri og sikkert for dig at bruge. Den har en forhøjet rille på siden som du virkelig vil sætte pris på når du har den oppe i dig. Du kan vælge at bruge den som Vagina vibrator, eller du kan med fordel bruge den til Anal leg. Spidsen på vibratoren er ideel til at pirre med, da den også der har kraftige vibrationer. Så brug den som du har lyst, enten alene eller sammen med din partner. Aki finder sig i hvad som helst, og vil gøre alt for at tilfredsstille dig bedst muligt.

  Ved analsex, er det vigtigt at du bruger en god glidecreme med lang glideeffekt. Da Aki er lavet af Silikone er det vigtigt at du kun bruger en vandbaseret creme, da du ellers kan ødelægge dit legetøj. Du smøre glidecreme på vibratoren og gerne også på og oppe i anus. Da spidsen er tynd, er den nemmere at føre ind. Lad vibrationerne gøre sit arbejde, og find dit favorit vibrations mønster.

  10 forskellige vibrations mønstre og 1 klimaks funktion

  Aki styres nemt med de 3 knapper der er i bunden af vibratoren. Den midterste er tænd/sluk knap, den holder du inde for at den skal gå igang. Styr vibrations mønster og intensitet på de to andre knapper.

  100 % Vandtæt, og super nem at rengøre. Enten med vand og sæbe eller med en god dybdegående legetøjsrens. Aki er selvfølgelig genopladelig, og den kan nemt oplades med det medfølgende USB kabel. På en enkelt opladning kan den forkæle dig i hele 50 minutter.

  Når du handler hos Toys2Joy får du altid dine varer leveret i en smuk indpakning. Vi sender naturligvis diskret.

  Nysgerrig på Aki? Så se denne lækre præsentations video

 • Gjack2 – Bio
  DKK 719,00

  Gjack2 – Bio en realistisk vibrator.

  Følelsen af en rigtig penis i en vibrator. Gjack2 – Bio er et must have.

  Når du leger med sexlegetøj er det vigtigste hvordan det føles på kroppen. Det er de mest følsomme steder på kroppen du skal bruge det. Derfor er Toys2Joy glade for at kunne præsenterer Gjack2 – Bio.

  Kun det bedste er godt nok til dig, derfor har vi valgt Gjack2 – Bio. Den mest realistiske vibrator du kan opleve. Når du leger med Gjack2 vil du bliver overrasket over hvor fantastisk den føles på og i din vagina.

  Vibratoren er 100 % vandtæt så du kan lege med Gjack2 i badet hvor du kan nyde den alene eller sammen med din partner. Gjack2 er magnetisk genopladelig via USB – kabel som medfølger, hvilket gør det nemt for dig. Efter ca. 2 timers opladning har du ca. 4 timers fri leg. Så du kommer ikke til at kede dig i selskab med Gjack2. 

  Gjack2 har 6 forskellige vibrationer med hver 8 intensitets niveauer du kan vælge mellem. 

  Vibratoren er nem at betjene på den nederste del. Som udgangspunkt behøver du ikke smørelse, hvis du gør så brug helst vandbaseret for at passe på din bioskin vibrator. 

  Da Gjack2 – bio er lavet i bioskin, regulerer den sig hurtigt efter din temperatur som gør den endnu mere behagelig at bruge. Vibratoren kan bruges som klassisk vibrator eller som anal legetøj. 

  Gjack2 er 22 cm lang og 3,7 cm i diameter. Derudover er vibratoren lugtfri, og ikke porøs som silikone kan blive. Gjack2 er silkeblød og fantastisk til at give dig de orgasmer du fortjener. 

  Som alle Gvibes produkter er Gjack2 – bio også med en kuffert lås. Så du ikke risikere at vibratoren går i gang mens den ligger i kufferten. 

  Efter brug er det godt at bruge rengørings produkter der er velegnet til sexlegetøj. Så kan du nyde din vibrator i længere tid. 

  Hvis du er mere nysgerrig på hvad Gjack2 kan så er her en lille video. 

   

 • Je Joue Uma
  DKK 759,00

  Je Joue Uma lækker og elegant vibrator klar til at lege med dig.

  Endnu en gang en lækker vibrator fra testvindende Je Joue Uma er nem at betjene.

  Må Toys2Joy præsentere din nye bedste ven. Je Joue Uma der kan tilfedsstille dig på 3 forskellige måder i en og samme vibrator.

  Uma kan give dig fantastiske G-punkts orgasmer fordi den er fleksibel, vibratoren fungerer også rigtig godt som en klassisk dildo. Udvendigt kan Uma give dig klitoris orgasmer eller bruges som massage omkring vagina.

  Med sin størrelse på 17,8 cm i længden og en diameter på 4 cm, kan Uma tilfredsstille dig uden besvær. Du kan nyde Uma alene eller sammen med din partner.

  Vibratoren er selvfølgelig genopladelig, med magnet sikring så du får opladet den korrekt hver gang. Med 30 forskellige muligheder for vibrationer er det nemt at få en ny oplevelse hver gang.

  Uma er lydsvag er du?

  Je Joue har lavet Uma vandtæt så du kan også lege med den i badet. Den er specielt fremstillet til at ramme dit G-punkt hver gang for optimal nydelse for dig. 

  Toys2Joy anbefaler at bruge vandbaseret glidecreme til dit silikone sexlegetøj for at øge levetiden. Uma leveres i en lækker gaveæske som du kan opbevare vibratoren i når du ikke bruger den. Der medfølger også et USB-kabel som du skal bruge når du skal lade vibratoren op efter brug. 

  Du sætter magneterne på knapperne i bunden af Uma og så er den igang med at lade op til næste omgang.

  Husk at rengøre Uma grundigt efter brug, så den er klar hver gang du skal forkæle dig selv eller lege med din partner. 

  Uma er god til dig der er nybegynder og skal prøve en G-punkts vibrator for første gang. Vibratoren er nem at betjene da den selv finder vej.

  Vi har her en lille video der kort fortæller lidt om JeJoue Uma, god fornøjelse. 

   

 • Monroe Vibe
  DKK 319,00

  Engily Ross præsenterer Monroe Vibe en diskret klassisk vibrator. 

  Monroe Vibe er en klassisk vibrator lavet i lækker silikone i en flot lilla farve.

  Toys2Joy er så heldige at vi har fået lov til at forhandle Engily Ross, Top Brand i 2019 indenfor sexlegetøj. Fordi vi mener kun det bedste er godt nok til dig. Monroe Vibe er et godt valg til dig der skal have din første vibrator. Men også til dig der ønsker endnu en vibrator til samlingen. Uanset hvor du er , er Monroe et godt valg.

  Monroe er Elegant og diskret. Lavet i lækker silikone som du vil elske at mærke mod din hud. Du kan vælge mellem 8 vibrations programmer og 3 forskellige niveauer. Så du skal bare prøve dig frem og finde din yndlings vibration.

  Monroe Vibe er vandtæt, så du kan sagtens lege med vibratoren i badet også. Du skal ikke bekymre dig om batterier da Monroe er genopladelig via USB – kabel som medfølger.

  Vibratoren larmer ikke meget, DB ligger under 50. På trods af den stille vibrator er der ikke skruet ned for kraften af motoren. Du vil stadig opleve kraftige vibrationer.

  Ønsker du at stimulere din klitoris kan Monroe Vibe også klare det. Dit G-punkt bliver heller ikke snydt. Vibratoren har et lidt større hoved så det kan ramme dit G-punkt og give dig endnu mere nydelse. Du kan også bruge vibratoren andre steder hvor du ønsker at forkæle dig selv eller din partner. 

  Om du bruger Monroe Vibe alene eller sammen med din partner, vil du nyde den og blive glad for at have den i din samling af sexlegetøj. Er du klar til fantastiske orgasmer med Monroe? 

  Med en længde på 19,1 cm, og 128 gram, er du sikret orgasmer og nydelse som du ikke kan undvære igen. 

  Hvis du ønsker det mere glidende kan du altid bruge vandbaseret glidecreme, så passer du også godt på din vibrator. Det er også vigtigt at få rengjort Monroe efter brug. 

  Hvis du vil se de andre lækre produkter fra Engily Ross kan du se dem her. 

   

 • OVO E2
  DKK 639,00

  OVO E2 luksuriøs klassisk dildo.

  Luksus legetøj til dig. Vibratoren OVO E2 giver A & G – punkts orgasmer.

  A-punkts orgasme er et sted tæt ved livmoderhalsen, når dette sted bliver stimuleret kan du opleve meget stærke orgasmer. OVO E2 er ikke designet til at give A-punkts orgasme, men kan pga. længden og bule på spidsen få nogle til at opnå disse orgasmer.

  Med  E2 i din samling af sexlegetøj, vil du kunne udforske dig selv alene eller sammen med din partner.

  Vibratoren er støjsvag, genopladelig og vandtæt. Så du kan også bruge den i badet.

  Vibratoren er fremstillet af silikone som er hudsikker, den er silkeblød og føles fantastisk mod din hud og inde i dig. Vi anbefaler vandbaseret glidecreme til silikone produkter for at du kan passe bedst muligt på dig legetøj.

  Toys2Joy anbefaler at du husker at rengøre OVO E2 efter brug. For at undgå bakterier på dit yndlingslegetøj.

  Vibratoren kan også bruges til udvendig stimulation af klitoris og anus, der er 7 vibrations programmer så du kan nemt finde den du elsker.

  Ultra stærk og  støjsvag vibrator.

  Denne vibrator er klar til at give dig orgasmer som får dig til at flyve på sky. OVO E2 ser ikke ud af meget, men kan præstere mere end du tror.

  E2 er 21,2 cm lang med en diameter på 3,5 cm. Der medfølger et USB kabel til opladning. E2 er nem at styre via touch hjulet i bunden. Så du skal ikke fokusere på hvilken knap du skal bruge, det er blot at dreje hjulet til den ønskede vibration.

  Når OVO E2 skal oplades fjerner du let silikone ringen i bunden og indsætter stikket. Nemt at bruge enkel at se på.

  Se her hvordan vibratoren fungerer.

  E2 kan bruges uanset om du er nybegynder eller blot ønsker at udforske dig selv. Vi anbefaler vibratoren til leg med din partner eller når du alene ønsker orgasmer.

 • OVO E8 Vibe
  DKK 459,00

  OVO E8 Vibe nem at betjene lækker at mærke. 

  Lækker silikone klassisk vibrator, OVO E8 Vibe er genopladelig så du slipper for besvær. Til dig der ønsker dit sexlegetøj enkelt og elegant.

  OVO E8 Vibe er lavet i en lækker silkeblød silikone, så du får en endnu bedre oplevelse når du leger med vibratoren. Der er lavet fine linjer i toppen af E8, som gør den smuk at se på, og giver bedre nydelse til dig. 

  Når du modtager OVO E8 Vibe er den ca 80% opladet, så du kan komme i gang med at lege med det samme. Ved en fuld opladning på ca. 1 time kan OVO E8 stimulerer dig i ca. 2 timer. Vibratoren er genopladelig via USB kabel som medfølger. 

  Vibratoren er nem at betjene, med et enkelt hjul til vibrationer. Tænd/sluk knap i midten. 

  OVO E8 er lavet i 2 farver blød  AQUA og Støvet lyserød. Hvilken er din favorit?

  Fordi vibratoren er vandtæt, kan dine samlejer blive sjovere andre steder. Også hvis du leger med dig selv.

  Efter brug anefaler Toys2Joy at du rengører E8 korrekt, så du undgår bakterier og vibratoren er klar til næste gang du får lyst til en dejlig orgasme.

  For at få mest muligt ud af OVO E8 Vibe anbefaler vi vandbaseret glidecreme, for en mere glidende og spændende leg.

  E8 har 5 vibrations programmer og 3 forskellige styrker. Så skal du blot finde din favorit. E8 er 22,5 cm lang, de 14 af dem kan du indføre i vagina. Så er du klar til G- punkts orgasme. Vibratoren er 3,2 cm i diameter.

  Vibratoren er klar til at give dig orgasme efter orgasme. OVO E8 leveres i en diskret indpakning. Inde i pakken ser du vores egen smukke indpakning. Hvis du synes du skal forkæle din partner, eller anden med en E8, vil den være klar til at give videre.

  Ovo har lavet en video med deres skønne produkter, du kan se den her. 

   

Derfor har Toys2Joy en kategori med klassisk vibratorer så du kan få en nem start og gode oplevelser.

Der er nøje udvalgte vibratorer så du nemt kan finde din yndlings. De klassiske vibratorer er i forskellige udformninger med mange muligheder. Alle vibratorer har et formål, at tilfredsstille dig og få dig til at elske sexlegetøj.

Du bruger vibratoren ved at indføre den i skeden, når du føler det behageligt kan du begynde at udforske de forskellige vibrationer. På den måde vil du kunne opleve nogle fantastiske orgasmer.

Vibratoren er nem at betjene og føles fantastisk mod kroppen.

Du kan lege med vibratoren alene og udforske dig selv og din krop. På den måde finder du ud af hvad du bedst kan lide og hvordan du kan lide det. Der er mange forskellige vibrationer at vælge mellem så i starten kan det være svært at finde rundt i. Men du bliver hurtigt ekspert i hvad du kan lide og hvad du søger.

Du kan også vælge at bruge vibratoren sammen med din partner. På den måde kan han udforske dig og din krop. Samtidig med at finde ud af hvad du godt kan lide.

Mange kvinder har en klassisk vibrator i deres samling af sexlegetøj. Hvilken skal være din?

Når du er klar til at udforske mere har Toys2Joy flere forskellige vibratorer at vælge imellem. Vi er her for at hjælpe dig med at få de bedste orgasmer. Vores klassiske vibratorer er alle genopladelige via USB – kabel som medfølger.