• DANMARKS STØRSTE UDVALG AF GENOPLADELIGT SEXLEGETØJ
  • DISKRET LEVERING
FRI FRAGT TIL
GLS PAKKESHOP

Når du bevæger dig ind i den store verden af sexlegetøj, kan det være uoverskueligt da der er så meget forskelligt. Derfor er det altid godt at starte med en klassisk vibrator.

En klassisk vibrator er for de fleste det første de prøver. Det er den der har størst ligheder med en penis.

Det er en god måde at komme ind i vibratorens verden, og du vil hurtig blive fortrolig med de mange niveauer af vibrationer der findes.

Se vores udvalg her:

Hvorfor en klassisk vibrator?

Hvad er en klassisk vibrator, dildo, raket ja – kært barn har mange navne. En klassisk vibrator er sexlegetøj, der minder om en penis. Det er det mest kendte og brugte sexlegetøj der findes.

En vibrator kan se ud på mange forskellige måder, lange, korte, tynde, tykke og rillede. Så er der alle de andre slags, G-punkt, rabbit, anal osv. Men nu handler det om de klassiske vibratorer.

Toys2Joy har et blandet udvalg. De klassiske er formet så du kan få mere nydelse.

Vibratoren er nem at bruge og kan tilfredsstille enhver kvinde. Du kan vælge mellem mange eller få vibrationer. Vil du betjene den direkte på vibratoren eller via en fjernbetjening?

Hvis det er første gang du skal prøve en vibrator, kan det virke uoverskueligt, men det er det slet ikke. Toys2Joy har et overskueligt og lækkert udvalg af de bedste vibratorer til dig.

Hvordan bruger jeg vibrator?

Du kan bruge en klassisk vibrator alene eller sammen med din partner. Når du bruger vibratoren alene kan du udforske din krop, finde ud af hvad du kan lide og nyde vibrationerne der forkæler dig. Du kan også bruge den når du har sex med din partner, så kan din partner udforske dig. Du vil opleve en mere kraftfuld orgasme end ved onani eller samleje.

Du bruger vibratoren ved at indføre den i skeden, når du føler det behageligt kan du begynde at afprøve de forskellige vibrationer. På den måde vil du kunne opleve nogle fantastiske orgasmer.

Når først du har investeret i en klassisk vibrator vil du uden tvivl elske at mærke vibrationerne forkæle hele din krop.

Hvad er en vibrator?

Dumt spørgsmål tænker du måske. Men en vibrator findes i mange former og med mange funktioner. Alle vibratorer har et formål, at tilfredsstille dig og få dig til at elske sexlegetøj.

Man bruger vibrationer mange steder i livet, de klassiske er jo massageapparat til ømme muskler og massage til kroppen. Når det kommer til sexlegetøj er der ingen tvivl om det er de bedste massager du kan få.

Du kan lege med vibratoren alene og udforske dig selv og din krop. På den måde finder du ud af hvad du bedst kan lide og hvordan du kan lide det. Der er mange forskellige vibrationer at vælge mellem så i starten kan det være svært at finde rundt i. Men du bliver hurtigt ekspert i hvad du kan lide og hvad du søger.

Du vil opleve orgasmer som er intense og fantastiske. Når du har prøvet en klassisk vibrator og fundet ud af den nydelse du kan opnå, vil du hurtigt have mere. Toys2Joy har et udvalg af sexlegetøj der dækker dine behov. Så du kan få de bedste orgasmer med vores fantastiske vibratorer.

Ikke alle vibratorer er lydløse men vi har valgt at forhandle lydsvage vibratorer, så du kun skal bekymre dig om at nyde og ikke om naboerne hører dig. Uden at gå på kompromis med vibrationerne selvfølgelig. Oveni er alle vores vibratorer genopladelige via USB kabel som medfølger.

Glidecreme?

Hvis du ønsker en mere glidende oplevelse kan du bruge glidecreme. Toys2Joy anbefaler at du bruger vandbaseret glidecreme for at passe på dit silikone sexlegetøj. Du skal bruge lidt mere glidecreme når det er vandbaseret, da det fordamper mens du bruger det. Hvis du bruger silikone glidecreme til dit silikone sexlegetøj risikerer du at din vibrator bliver nusset og porøs.

Efter brug er det vigtigt at du bruger tid på rengøring og er grundig. Det gælder alt sexlegetøj.

Hysteria.

Dildoen blev født da lægerne havde trætte fingre af at afhjælpe hysteria på kvinder. Man mente i gamle dage at kvinder havde en sygdom der hed hysteria. De fandt ud af man kunne afhjælpe det ved at lægen stimulerede kvinden så hun fik orgasmer.

Hysteria var at kvinder var i dårligt humør. Man mente det kom sig af en løsreven og vandrende livmoder.Det var heldigvis ikke tilfældet.

Første gang der i historien er fundet noget der lignede dildoer er i ca år 6000 før vor tid. Der er myter om at Cleopatra har udhulet græskar som var aflange, for at fylde dem med vrede bier. På den måde føles det som vibrationer. Det kan man kalde en klassisk vibrator. Godt vibratoren blev opfundet så det er mere sikkert at bruge sexlegetøj.

I dag er vi glade for at dildoen blev opfundet og at sexlegetøj er blevet mere udbredt og spændende. Takket være de stakkels læger der havde trætte hænder.

Når du er klar til at udforske mere har Toys2Joy flere forskellige vibratorer at vælge imellem. Vi er her for at hjælpe dig med at få de bedste orgasmer. Hvilken klassisk vibrator skal være din første?

 

Husk tilbehøret