Menu Luk

G-punkt vibrator – dit nye yndlingspunkt på dagsordenen.

Har du en travl hverdag og glemmer dig selv. Så bør du forkæle dig selv med en G-punkt vibrator.

Du vil opleve en nydelse som aldrig før. En G vibrator, ligner til forveksling en klassisk vibrator. Men i spidsen er vibratoren enten lidt buet eller med lidt større ende. På den måde sikrer vibratoren at ramme dit g-punkt hver gang.

 • Bardot Vibrator
  DKK 369,00

  G-punkts vibrator med kraftig motor – Garanteret orgasme

  Bardot er en vibrator du kan bruge til lidt af hvert

  De vågne vil nok se at denne Bardot vibrator er inspireret af Eiffeltårnet, det kombinere et elegant og sofistikeret design. Den har 8 vibrations funktioner og 3 pulserende intensiteter, så du finder hurtigt din favorit. Denne vibrator er rigtig god som G-punkts stimulator. Eller du kan prøve at bruge den til at stimulere din klitoris eller måske dine brystvorter med den. Kun din egen fantasi sætter grænser.

  Bardot er lavet af en medicinsk silikone som gør den behagelig, blød og lækker at røre ved. Den er fast så du vil ikke opleve at den bøjer under brug. Den er vandtæt så hvis du har lyst kan du bruge den i badet. Du behøver heller ikke bekymre dig om irriterende batterier, da vibratoren er genopladelig med det medfølgende USB kabel.

  Kraftig motor – næsten ingen støj

  Bardot er det nyeste skud på stammen fra Engily Ross. De er et af vores Top Brands og alle deres produkter er af høj kvalitet, nyeste teknologi og så er deres design gennemtænkt i forhold til kundernes ønsker.

  Vibratoren er meget nem at rengøre, da du kan nøjes med vand og en mild sæbe. Dog anbefaler Toys2Joy at du også bruger en god legetøjsrens, som fjerner de sidste bakterier der måtte være. Husk at lade vibratoren lufttørre efter rengøring inden du pakker den væk.

  Når du bruger Bardot, kan du med fordel bruge en vandbaseret glidecreme, for at få den til at glide nemmere og for at undgå smerte eller andet ubehag. Du må ikke bruge en silikonebaseret glidecreme da denne kan ødelægge overfladen på din vibrator.

  Bardot måler 19,6 cm x 4 cm x 6,2 cm og vejer 157 gram. Den har en flot lilla farve og er enkel og elegant at se på.

  Du kan se andre Engily Ross produkter i denne video

   

 • Cleo G-punkt
  DKK 689,00

  180 grader roterende spids

  Cleo med sit unikke design gør det ikke kun til en fest for dine øjne men også for dit underliv

  Denne G-punkts vibrator fra Vive har 10 forskellige vibrations mønstre som med en ny og innovativ teknologi gør den utrolig stærk. Cleo har vibrations punkter i begge ender, så den kan bruges begge veje. Det mest optimale er at bruge toppen til penetration for stimulering af G-punkt, hvor du kan bruge bunden til stimulering af f.eks. klitoris, eller du kan selvfølgelig også føre den op og nyde vibrationerne inden i dig.

  Cleo kan rotere 180 grader i toppen, og så kan du bøje den til en Z – form hvis du ønsker dette.

  Vive er et mærke af luksus sexlegetøj, designet af Shots. Deres Rosa gyldne linjer giver ekstra glamour. Og så er alle deres produkter lavet af gode hudvenlige materialer.

  Nyd din Vibrator alene eller sammen med din partner

  Cleo er lavet af en lækker antistøv silikone, der er blød og kropssikker. For ekstra nydelse anbefaler Toys2Joy at bruge en vandbaseret glidecreme sammen med vibratoren. Efter brug er det vigtigt at du rengøre den effektivt. Dette kan gøres med vand og sæbe, eller du kan bruge en legetøjsrens for en mere dybdegående rengøring.

  Vibratoren er vandtæt så du kan nemt tage den med i bad hvis du ønsker dette.

  I de 10 vibrations mønstre Cleo har, er der også indbygget klimaks funktion, som sikre dig en fantastisk orgasme.  Den er genopladelig og du oplader den nemt med det medfølgende USB kabel. På en enkelt opladning kan vibratoren forkæle dig i ca. 1 time.

  Den har et støjniveau på ca. 60 db, og så kan den præstere 12000 rotationer pr. minut!

  Hvis du vil se mere til Cleo, så kan du med fordel se denne præsentations video som Vive har lavet.

  Den måler 271 x 45 mm og vejer 161 gr.

   

 • Courage – G-punkts Vibrator
  DKK 639,00

  G-punkts vibrator til dig der vil have kvalitet

  Lad Courage forvarme i 2 minutter og du er klar til en luksus oplevelse

  Forkæl dig selv med Courage fra Zalo, en G-punkt vibrator med fleksibelt hoved, og 8 justerbare vibrationsmønstre. Vibratoren er stænktæt og det anbefales derfor ikke at den nedsænkes i vand, og må heller ikke bruges i badet.

  Zalo er et luksus brand, som har forstået hvad kvinder vil have, deres vibratorer har alle et lækkert design og oser af god kvalitet. Zalo er for den kræsne køber og helt bestemt for den dig som ikke vil gå på kompromis med dit sexlegetøj.

  Courage er en del af serien Sweet Magic som også indeholder: Confidence, Temptation og Trust.

  Den er lavet af af en super blød silikone og pyntet med swarovski krystaller. Fås i to flotte pige farver lyserød og lilla. Du får den indpakket i en meget fin boudoir lign. æske og der medfølger en satin opbevarings pose, så du altid kan opbevare din yndling sikkert og trygt.

  Oplades på kun 1 time og du får herefter 2-4 timers ren nydelse. Hvor længe kan du holde?

   

  Når du bruger Courage åbner der sig en hel ny verden for dig. Den er næsten lydløs >40 db og dens fleksible hoved gør at du kan få den til at vibrere lige der hvor du synes det gør allerbedst. Vil du have ekstra nydelse så kan du med fordel smøre lidt vandbaseret glidecreme på vibratoren.

  Courage fra Zalo er med garanti den vibrator du ikke lige vidste du manglede.

  Vibratoren er 20,6 cm lang, den indstikbare del er 11 cm lang, den er 3,4 cm i bredden på den indstikbare del.

  Hvem kan ikke altid bruge lidt ekstra Courage?

  Er du i tvivl? Så kan du se meget mere om vibratoren her

   

 • Dua fra Je Joue
  DKK 1.039,00

  Smart fleksibel vibrator. 

  Je Joue Dua er formet som et C, for at kunne tilfredsstille dig bedst muligt. 

  Du placerer Dua i din trusse, med den lange ende i vagina. Så den korte ende ligger ved din klitoris. Så kan du gå rundt eller ligge og nyde. 

  Vi anbefaler ikke at Have Dua i trussen hvis du går ud, da den larmer lidt. Men ksal du et sted hvor der er meget støj er der ingen der opdager det selvfølgelig. 

  Je Joue er et luksus mærke indenfor sex legetøj og har selvfølgelig en masse sjove og spændende funktioner. 

  Dua er lavet med en motor i hver ende for at sikre dig de bedste orgasmer.

  Der er 7 unikke vibrations muligheder, med hver 5 forskellige hastigheder.

  Der med følger en Pen som kan bruges som fjernbetjening hvis ikke du ønsker at bruge din App. App kan kun bruges med bluetooth, så din partner skal være i nærheden hvis det ikke er dig der styrer App’en.

  Der er kun en knap på Dua det er tænd og sluk nemmere bliver det ikke.  For mere info, kan du med fordel se denne video

  Dua er selvfølgelig genopladelig som alle produkter her hos Toys2Joy. Vibratoren oplades via magnet i bunden nemt og sikkert for dig. Efter en opladning på 2 timer er der 2 timers nydelse til dig. Hvor længe kan du holde? 

  Vibratoren er vandtæt og helt sømløs, dvs. ingen sprækker som gør den endnu mere lækker at se på og røre ved. 

  Klitoris vibratoren har ikke så kraftig en motor som G-spot, hvis man føler behov kan man vende Dua om. Så kan du nyde den pæreformet G-spot vibrator, der er noget mere kraftig mod din klitoris. Så er du helt sikker på håndfri orgasme, hvis det skal være kraftigt. 

  Husk at rengøre Je Joue grundigt efter brug. Vi har et udvalg af rengørings produkter her. 

  Vi anbefaler altid vandbaseret glidecreme til vores silikone produkter for at du får glæde af dit sex legetøj i længere tid. 

   

 • G Kii
  DKK 949,00

  Find den bedste vinkel for ekstra nydelse

  Det moderne og rene design kendetegner denne G-Kii Vibrator fra Je Joue

  Forestil dig en vibrator som du kan bøje næsten som du har lyst, så den rammer lige der hvor du synes det er allerbedst, det kan du med G-Kii! Den fleksible vibrator kan vippe sin spids mellem 2 forskellige punkter og justere dermed vinklen. Når du har fundet den rette position, så trykker du på knappen igen og så er den låst der. Du kan nu begynde at nyde dens 6 forskellige vibrations mønstre og den kan kører med 5 hastigheder. Vinkler du den rigtigt så stimulere den både G-punkt og klitoris på samme tid.

  G-kii har 2 selvstændige motorer, en i hovedet og en i kroppen. Den har et bredere klitoris stimulerings område, for bedre og mere intens nydelse. Vibratoren bliver bedre og bedre jo mere du får udforsket hvad den kan og hvordan den skal bøjes for at tilfredsstille dig bedst.

  Justerbar vibrator, stimuler klitoris og G-punkt på en gang.

  Vibratoren er genopladelig med en smart magnetisk oplader.

  Du kan få G-Kii i to flotte farver Sort og Lilla. Den er lavet af 100 % Silikone, og er 100% vandtæt. Så du kan med fordel tage den med i brusebad, karbad eller sågar boblebad.

  Brug den alene eller prøv at lad din partner vinkle den så den stimulere dig bedst. Har du svært ved at få G-punkts orgasmer, så er denne vibrator helt sikkert værd at prøve.

  For nemmere indføring og ekstra nydelse kan du med fordel bruge en vandbaseret glidecreme. Du bør ikke bruge silikonebaseret glidecreme da dette kan ødelægge materialet.

  Efter leg, skal G-kii rengøres. Du kan vælge at gøre det med vand og sæbe, eller du kan bruge en rengøringsspray som med et par enkelte pift, fjerner lugt og eventuelle bakterier. Sørg for at tør vibratoren godt af inden du pakker den ned.

  Lyst til at se mere? Klik her og se Je Joues præsentation af deres vidunder.

   

   

   

   

 • Gvibe 2
  DKK 719,00

  Gvibe 2 dronningen af vibrator. 

  Kan du godt lide spænding og variation, så prøv Gvibe 2.

  Gvibe 2 er en multi funktionel vibrator. Den er super lækker at se på, lavet i et unikt design og kan tilfredsstille dig. Hver gang. Vibratoren kan bruges af både hende og ham. Gvibe er lavet i et unikt design der kan tilfredsstille dig på mange måder og steder.

  Vibratoren er lavet som en G-punkts vibrator men kun fantasien sætter grænser. Prøv at lege med “vingerne”. Du kan evt. stimulere klitoris og anus samme tid. Eller anus og vagina. Du kan også bruge  Gvibe  som massage vibrator. På din partner kan du massere hans klunker med en “vinge”, eller hans p-punkt. Måske hans anus trænger til forkælelse. 

  I kan begge få glæde af Gvibe så et must i din sexlegetøjs samling. 

  Gvibe 2 er lavet i silikone af meget høj kvalitet. Vibratoren har en lydsvag, ikke stille, motor. Der er en motor i hver vinge samt skaftet. Det er 3 kraftige motorer så du kan få den bedste oplevelse. Du kan vælge mellem 6 forskellige vibrationer så det ikke bliver kedeligt. Vibratoren er meget velegnet til G-punkt, nogen kvinder kan få sprøjteorgasmer når de bruger Gvibe. 

  Vibratoren er nem at betjene via knapperne på håndtaget. Selvom du bruger glidecreme vil vibratoren kunne holdes fast i hånden pga. silikonen. Husk dog altid at bruge vandbaseret glidecreme. Vibratoren er genopladelige, efter en fuld opladning på ca 8 timer. Har du glæde af Gvibe i 4 timer. 

  Toys2Joy anbefaler at du altid rengøre dit sexlegetøj korrekt efter brug for at bevare det længere. 

  Gvibe  er 25 cm lang og 3,3 cm i diameter. Når du indfører vibratoren, samler du “vingerne”, de deler sig når de kommer ind. “Vingerne” er behagelige at indføre og vil give dig en følelse af at være fyldt helt ud. Er du klar til nye oplevelser så er Gvibe 2 noget for dig. 

   

  Hvis du er mere nysgerrig er her en video af Gvibe 2.

 • Gvibe Mini
  DKK 719,00

  Gvibe Mini kan lidt af det hele for både mænd og kvinder. 

  Et must i din samling af sexlegetøj, Mini kan det meste. 

  Vibratoren fås i 2 flotte farver mint eller kobolt blå. Gvibe Mini er lækker at se på og røre ved. Vibratoren er lavet i en lækker silikone der føles behagelig mod kroppen. 

  Med 2 kraftige motorer vil mini kunne tilfredsstille dig uanset hvor du ønsker at bruge den. Der er en motor på hver spids som er stille men ikke lydløse. 

  Gvibe har 6 forskellige vibrations muligheder med mulighed for at vælge intensitet. Så du kan få det lige kraftigt eller roligt som du ønsker. Mini er 100 % vandtæt så du kan sagtens bruge den i badet. 

  Gvibe Mini er genopladelig for at gøre det nemt for dig.

  Efter en opladning er der op til 4 timers nydelse klar til dig. Mini har en længde på 11 cm og diameteren på armene er 2,1 cm. Ca 7 cm kan indføres i vagina. 

  Mini kan bruges af både dig og din partner. Hos kvinder kan den gøre stor glæde ved klitoris, dit g-punkt, vaginalt kan du også få stor nydelse. Om du bruger mini indvendigt eller udvendigt er op til dig. På din partner kan du bruge den på Penis, Prostata eller analt til jer begge. 

  Du kan bruge Gvibe på mange måder kun fantasien sætter grænser. Når du skal indføre vibratoren i vagina kan du let presse armene sammen mens du indfører den, hvorefter de vil folde sig ud og massere dig indvendigt. På den måde vil opleve skønne orgasmer når du bliver stimuleret af de 2 motorer. 

  Du kan sagtens bruge glidecreme til din Gvibe Mini. Husk at bruge vandbaseret for at passe bedst på din vibrator.

  Husk også at rengøre din vibrator efter brug hver gang. Toys2Joy anbefaler at du bruger rengøring der er beregnet til sexlegetøj. 

  Hvis du vil se lidt om Gvibe er der en video til dig her. 

 • Leten Lucy
  DKK 699,00

  Leten Lucy,  3 i 1 nydelse. 

  Leten Lucy kan stimulere dit G-punkt, klitoris og dine skamlæber på en og samme tid.

  Lyder det spændende så læs med det bliver endnu bedre. Leten Lucy er en ny og spændende måde at få orgasmer på . Hvis du kan være stille, kan du også bruge den på jobbet eller når du er ude og feste.

  Vibratoren er lavet så den kan styres via en App på din smartphone. Kan downloades til IOS og Android.

  Leten Lucy er lavet så du kan komme den i trussen. Den er formet som et V så den kan komme op i din vagina og stimulere dit G-punkt.

  Samtidlig med den ligger et let tryk på klitoris og dine skamlæber. Du kan ikke andet end at elske denne nye form for vibrator.

  Den er lavet i lækker silikone, så husk at vi anbefaler vandbaseret glidecreme så den holder længere.

  Via App’en kan du styre Lucy så du får en fantastisk oplevelse, du kan også lade din partner styre showet. Hvad er bedre end at blive overrasket over hvad der kommer.

  Vibratoren kan også styres via rytmer fra musik, din stemme eller blot dine bevægelser. Der er masser af muligheder så du kommer ikke til at kede dig med Lucy.

  Leten har lavet lucy vandtæt, så du også kan få glæde af den i badet eller poolen.

  Selvfølgelig er vibratoren som alt vores legetøj, genopladelig via USB.

  Husk altid at rengøre din vibrator efter brug, du kan se hvad vi anbefaler at bruge her.

  Vi leverer som altid i en diskret indpakning, Toys2Joys smukke indpakning oplever du når du pakker ud. Er det til en gave, så er den allerede klar. 

  Kender du nogen som fortjener at blive forkælet? Måske dig selv.

  Er du klar til at opleve fantastiske orgasmer i din hverdag? 

   

   

 • Leten Nico
  DKK 449,00

  Leten Nico er klar til at forføre dig.

  Med Nico fra Leten er der garanti for endnu bedre sprøjteorgasmer.

  Nico fra Leten er en G-punkts vibrator udover det sædvanlige. Den er elegant, slank og lavet i en lækker silikone. Din krop vil elske at mærke den. Den er buet så den med sikkerhed kan ramme dit G-punkt og dermed give dig nogle skønne og vilde sprøjteorgasmer.

  Vibratoren har 17 vibrations programmer, Nico har en kraftig motor inde i den brede spids. Klar til at stimulere dig intensivt. Udover det har Nico fra Leten 10 forskellige vibrations rytmer. Vibratoren er vandtæt så du kan også have glæde af den uden for soveværelset.

  De mange muligheder giver dig mulighed for at opleve endnu mere intense og fantastiske sprøjteorgasmer.

  Hvis Nico løber tør for strøm er den heldigvis nem at lade op, via USB som medfølger.

  Så behøver du ikke at bekymre dig om at løbe tør for batterier. Husk alt vores sexlegetøj er genopladelig for at gøre det nemmere og sjovere for dig.

  Vi anbefaler at du bruger vandbaseret glidecreme til silikone produkter for at sikre en bedre og længere holdbarhed af dit sexlegetøj.

  Efter brug er det vigtigt at du rengører Nico korrekt. Toys2Joy har et særligt udvalg af rengørings produkter til alt dit legetøj, gå aldrig på kompromis når det kommer til rengøring.

  Nico kaldes også den gyldne finger, da den er lavet til at ramme rigtigt det eneste mål er at give dig intense sprøjte orgasmer. Nico med 9500 vibrationer pr. minut der kan din partner ikke være med. Du kan bruge Nico alene eller sammen med din partner.

  Nico er på størrelse med en gennemsnits penis og meget kraftfuld. Vibratoren har en længde på 16,9 cm og en diameter på 3,6 cm.

  Du kontrollere Nico direkte i bunden via de 4 små knapper. Så den er nem at lege med også når du er alene.

   

   

 • Lisa – U & G-punkt
  DKK 499,00

  Første vibrator i verdenen der kan stimulere U-punkt

  62 % har fået sprøjteorgasme ved brug af Lisa fra Leten

  Lisa er en vibrator der med sin buede form kan stimulere G-punkt og U-punkt. U-punkt ligger ca. 2,5 cm. fra åbningen af vagina, det er det punkt der med fordel kan stimuleres hvis du ønsker en sprøjteorgasme. Det er ganske få der får en sprøjteorgasme i deres liv, men hvad nu hvis denne lille sag er alt du har ventet på?

  Vibratoren er lavet af blød hudvenlig medicinsk silikone, den føles blød at røre ved og fremkalder ingen allergiske reaktioner. Det særlige træk ved materialet er at det har en høj glide egenskab.

  Den er ikke bare smuk at se på du kommer også til at elske den på grund af dens helt unikke intense vibrationer. Som til enhver tid kan bringe dig i den syvende himmel.

  10 stimulerings programmer og 7 vibrations intensitet muligheder

  Lisa Vibrator er 100% vandtæt og kan holdes under vand op til 1 meter i 30 minutter. Du kan også bar nøjes med at tage den med i bad.

  Den har en dual motor som er næsten lydløs <36 db.

  Vibratoren er genopladelig og der medfølger et USB opladnings kabel.

  Du kan maksimere din oplevelse ved at bruge en vandbaseret glidecreme. Du bør ikke anvende silikonebaseret glidecreme til denne vibrator, da den kan forårsage pletter og i værste tilfælde ødelægge overfladen på din vibrator.

  Lisa kan bruges når du har lyst. Om det er under forspillet, til pirring af og stimulering af dine punkter før samleje, eller om det er nydelse frem til orgasme er op til dig. Toys2Joy kan bare garantere at vibratoren levere varen hver gang.

  Når du skal rengøre din vibrator, så kan du bruge varmt vand og en mild sæbe, men til grundig rengøring anbefaler vi en af vores rengøringsmidler.

  Du kan med fordel se flere vibratorer fra samme serie i denne video

   

 • Marie – G-punkts Vibrator
  DKK 1.219,00

  Ultimativ G-punkts Vibrator fra Zalo

  Marie – med inspiration fra Dronning Marie Antoinette

  Lidt royal har man jo lov til at være, og det er netop hvad du kommer til at føle dig som med denne luksuriøse G-punkts vibrator Marie. Vibratorens design er inspireret af Dronning Maries legendariske og luksuriøse liv. Kombineret med elegance og overlegen funktionalitet.

  G-punkts vibratoren er en del af Versailles serien fra Zalo, som også rummer Jeanne og Rosalie. Du kan finde dem her.

  Med Marie er du sikret nogle gode og dejlige G-punkts orgasmer. Vibratoren er lavet af hudvenlig silikone, og har en babyblød overflade. Dens perfekte strømlinede kurver, ledsaget af emaljen gør det til den ultimative G-punks vibrator.

  Intern bluetooth så du kan styre din vibrator med din tlf.

  Zalo er et eksklusivt brand der sætter materialer og teknologi i højsædet. Deres produkter er smukt udformet, og vil pynte på ethvert natbord. Dit sexlegetøj bliver til en fest for øjet, og dine sanser vil nyde de iøjnefaldende farver og detaljer som alle deres produkter har. Zalo er fra USA, og vil tage dine sex oplevelser til næste niveau. ZALO har vundet XBIZs prestigefyldte 2019 Excellence i Produkt indpakning Pris. Og når du køber et produkt fra Zalo vil du forstå hvorfor. Alle deres vibratorer er pænt pakket ind i lækre æsker som du med fordel kan bruge til at opbevare dit yndlings legetøj i.

  Marie – er prydet med 24 karat guldbelægning på metaloverfladen, dens bløde tip er klar til at massere dit G-punkt til den ene orgasme efter den anden.

  Vibratoren er genopladelig og kan med en enkelt opladning klare 2-4 timers nydelse. Den har justerbare vibrationer, hele 8 af slagsen. Den er nem at betjene, og du kan med fordel downloade Zalos App og styre den fra din Smartphone.

  Den har en omkreds på 3,7 cm og en længde på 20,8. Den er vandtæt, så du kan sagtens tage den med i bad. Nem at rengøre enten ved brug af vand og sæbe, eller med en specielt udviklet legetøjsrens.

  Se denne fine præsentationsvideo hvis du vil se mere til Marie

 • Momoko G-punkt Vibrator
  DKK 1.059,00

  Luksuriøs G-punkts vibrator fra Zalo

  Styr din Momoko vibrator med telefonen.

  Hvis Momoko var et dyr, så var det en enhjørning. Hvilket også er det dyr som Zalo har haft i tankerne da de lavede vibratoren. Den har en blød, let buet form som er tilpasset til at nå dit G-punkt når som helst.

  Zalo er et mærke af eksklusive produkter der kombinerer topkvalitet, banebrydende teknologi, lækre materialer og en høj professionalisme. Det er derfor heller ikke nogen overraskelse at deres produkter ligger i den høje ende af prisskalaen, og men du får så også et 18 karat guldbelagt vedhæng med.

  Momoko er på overfladen lavet af en gennemført Softek hud imiteret silikone. Silikone er i sin reneste form god til at afvise vand, snavs og bakterier. Det er meget elastisk og glat. Silikone er fremstillet af naturlige råmaterialer på en syntetisk måde men opfattes som et naturprodukt. Silikone er meget velegnet til kontakt med den menneskelige organisme, og allergiske reaktioner er derfor meget sjældne.

  Vibratoren er vandtæt, og kan derforsagtens tages med i bad. Om det er brusebad, badekar eller boblebad er op til dig.

  Momoko har 8 justerebare vibrationsmønstre. Den er meget stille i drift <40 db. Vibratoren er genopladelig og kan på en enkelt opladning holde sig kørerende i 2-4 timer.

  Vibratoren kommer i en luksuriøs pakke. I den yderst professionelle gaveæske finder du en vibrator, USB-kabel, opbevarings pose.

  Husk at downloade Zalo remote App, så du kan styre din nye vibrator med din mobil. Eller hvem ved, måske din partner synes det kunne være frækt?

  Toys2Joy anbefaler at hvis du skal bruge glidecreme sammen med denne vibrator af silikone, så skal du bruge en vandbaseret en af slagsen. Da du kan ødelægge overfladen på dit legetøj af silikone hvis du bruger en silikonebaseret creme.

  Momoko er nem at rengøre, du kan bruge vand og sæbe, eller du kan bruge et af vores rengøringsmidler

  Lyst til at se mere om momoko? Se denne video

   

   

   

   

   

   

   

 • Pearl 2 G-punkts vibrator
  DKK 789,00

  Avanceret interaktiv G-punkts vibrator

  Pearl 2 kan parres med Onyx 2 så I kan mærke hinanden selv på lang afstand

  Hvis du er til nytænkende teknologi så er Pearl 2 lige noget for dig. Denne G-punkts vibrator kan du bruge alene, eller du kan bruge den samtidig med at din partner enten kan styre den eller mærke dine bevægelser selvom I er langt fra hinanden. Vibratoren kan modtage og sende stimulanser fra andre Kiiroo produkter. F.eks.  den mandlige masturbator Onyx 2, hvor han kan mærke de spændinger du måtte lave om vibratoren.

  Pearl 2 er den meste sensuelle og forførende  G-punkt vibrator der er på markedet lige nu. Og du finder ikke dens lige nogen steder. Den er simpelthen designet til at opfylde dine mest intime behov.

  Vibratoren reagere på dine bevægelser og kan både modtage og sende signaler

  Denne G-punkts vibrator har 7 forskellige vibrations niveauer. Den har en kraftig motor, og vil med garanti kilde dig der hvor det gør allerbedst. Når du investere i en Pearl 2 fra Kiiroo så investere du samtidig i fremtiden. Den er lavet af en lækker kropssikker silikone, den er nem at føre op, dog kan du med fordel bruge en vandbaseret glidecreme så den glidere nemmere. Den er genopladelig og kan holde sig kørende i ca. 1 time ved en fuld opladning. Der medfølger USB opladningskabel.

  Pearl 2 har berørings sensorer langs med enheden og de registrere hvor langt den er oppe og ændre vibrationerne hermed. Hvis du kun indføre en lille del af vibratoren så vil den tilpasse vibrationerne i spidsen til den følsomme åbning samt skamlæberne. Fører du den længere op, ændre vibrationerne sig igen. Vibrationerne er simpelthen tilpasset de steder i vagina hvor Pearl 2 er.

  Toys2Joy er stolte af at have Kiiroo som leverandør, da det uden tvivl er vejen frem med interaktive vibratorer der også kan bruges i langdistance forhold.

  Vibratoren er vandtæt og måler ca: 20 x 3,9 x 3,6 cm.

  Kiiroo har lavet denne præsentationsvideo af Pearl

   

   

   

   

   

   

   

   

 • Queen – Zalo
  DKK 1.199,00

  Xbiz Prisvinder 2018 for årets luksusoplevelse!

  Queen Pulswave ™ Vibrator fra Zalo, gør dine G-punkts orgasmer til en leg.

  Denne eksklusive og helt unikke vibrator bære selvfølgelig navnet Queen, den vil med sikkerhed bringe dig mange dejlige timer.

  Zalo er et ekslusivt brand, som er skabt til dig der er kvalitetsbevidst og som kun vil have det bedste. Deres produkter ligger i den høje ende prismæssigt, men er helt sikkert hver en krone værd. Alle Zalos produkter bliver pakket i flotte Boudoir lignende æsker, som du med fordel kan opbevare dine vibratorer i, når du ikke bruger dem.

  Vibratoren bruger en ny elektromagnetisk teknologi Pulswave ™, der med sin justerbare intensitet kan præstere helt op til 75 gange stimulering pr. sekund.

  Det bedste ved denne vibrator, er at den også har sugefunktion. Du sætter det medfølgende sugetilbehør på vibratoren, det gøres nemt ved at bruge lidt vandbaseret glidecreme, så kan du “slide” sugeren på. Når den er på, er der kærlighed til din klitoris. Hvis du aldrig har prøvet en klitoris suger, så er det på tide. Du får den ene orgasme efter den anden, og vil få svært ved at lade den ligge.  Den er designet til at forvarme inden brug hvis du ønsker det, og kan på ganske kort tid nå op til 42 gr.

  Queen fra Zalo er så lækker og flot designet, den er fint pyntet med swarovski krystaller og den fås i 3 flotte farver: Lilla, Grøn og Rød. Du har fortjent denne lækre vibrator, og den vil med garanti blive dit foretrukne sexlegetøj. Lyst til at se mere så tjek denne video ud.

  Dronningen er genopladelig med magnetisk oplader, og kan holde sig kørende 1-2 timer efter en genopladning. Den er beskyttet mod stænk af vand, men Toys2Joy anbefaler ikke at du kommer den i vand. Den er næsten lydløs, dog kan vi ikke garantere at du er også er det.

  Queen er lavet af silikone med en eksklusiv overfladebelægning, som giver en mere komfortabel følelse. Download Zalo App, og opret forbindelse til din vibrator via Bluetooth.

  Er du klar til at blive Dronning af Orgasmer.

   

 • Sassy G-punkt
  DKK 389,00

  Sassy G-punkts vibrator er smuk at se på og fantastisk at bruge.

  Pillow talk har gjort meget ud af at lave Sassy G-punkts vibrator elegant, eksklusiv og effektiv. Man må sige det er lykkedes.

  Med Sassy i din sexlegetøjs samling vil dit G-punkt elske dig. Sassy er ekstrem lækker at se på og røre ved, vibratoren er lavet i medicinsk silikone som føles fantastisk for din hud, og ikke mindst vagina. Med en smuk swarovski sten er det nemt at finde knappen der skal styre showet.

  Vibratoren er vandtæt, så du kan sagtens bruge den i badet hvis du har lyst til det. Sassy G-punkt er genopladelig via USB – kabel som medfølger. Du får også en fin pose med som du kan opbevare din vibrator i når du ikke bruger den. Hvis den skal pakkes væk.

  Husk at rengøre din vibrator efter brug hver gang. Sassy tager ca. 1,5 time at oplade og så har du 1,5 times leg at glæde dig til.

  Med en længde på 20 cm og 3,8 cm i diameter har Sassy G-punkt en størrelse der passer til alle.

  Selvom vibratoren ser blid og forsigtig ud skal du ikke tage fejl. Sassy vil få dig i orgasme himlen, hvor du kan opleve den ene intense orgasme efter den anden.

  Hvis du skal vælge mellem udseende eller effektivitet har Gvibe gjort det nemt for dig. For Sassy har begge dele. Med et anatomisk design og en perfekt buet spids vil dit G-punkt blive forkælet og stimuleret som aldrig før.

  Du styrer de trinløse vibrationer via knappen som er en swarovski sten. Knappen er nem at finde og trykke på selvom du er i ekstase.

  Vibratoren har rejse lås som gør at den ikke kan gå i gang i kufferten. Hvis den skal med ud og opleve verden sammen med dig.

  Du må kun bruge vandbaseret glidecreme med Sassy G-punkt vibrator. Hvis du er mere nysgerrig kan du se en lille video her. 

   

   

 • Vive Aviva
  DKK 649,00

  Luksuriøst og unikt sexlegetøj Vive Aviva, klar til at tilfredsstille dig.

  Velkommen til en verden med luksus legetøj og intense orgasmer. Vive Aviva er unikt designet til at give dig uforglemmelige orgasmer.

  Vive Aviva er lavet i en anti støv silikone, for at passe på dig. Så du skal også huske at passe på din vibrator. Hvis du vil bruge glidecreme anbefaler Toys2Joy vandbaseret da silikone sex legetøj ikke tåler silikone glidecreme. 

  Aviva har en fin overflade med møsntre i, som giver dig endnu mere glæde når du bruger den. Vibratoren er med 10 forskellige vibrations programmer som du kan eksperimentere med. 

  Aviva har en climax funktion, som du kan bruge når du er tæt på orgasme så den bliver endnu mere intens. 

  Vibratoren er vandtæt så du kan også lege i badet. Den er 19,8 cm. lang og 3,5 cm i diameter. Med en vægt på 122 gram får du ikke ondt i hånden når i leger. 

  Vive Aviva er genopladelig via USB – kabel som medfølger. Efter ca 2 timers opladning har du 1 times fuld skrue med orgasme og stimulation. Vibratoren har en DB på 59. Så den er ikke lydløs men heller ikke støjende. 

  Ønsker du en vibrator der kan det hele i en og samme. Så er Aviva lige til dig.

  Du kan bruge den bøjelige spids til at stimulere din klitoris, som en tunge. Eller som G-punkts massage også med spidsen, som med vibrationerne måske kan give dig sprøjte orgasme. Du kan også bruge den til at stimulere din partners P-punkt. 

  Eller i kan bruge Vibratoren som en wand. En allover massage vibrator så i begge kan få det maksimale ud af legen. Uanset om det er forspil efterspil eller under samleje, er der altid plads til Vive Aviva. 

  Husk at rengøre din vibrator korrekt efter brug, Toys2Joy har et udvalg her. 

  Hvis du har lyst til at finde inspiration eller blot se Aviva i aktion så se med her. 

   

 • Wonderlust Serenity
  DKK 389,00

  Wonderlust Serenity er lavet i en lækker silikone som føles skønt mod kroppen. 

  Serenity fra Wonderlust er en sensuel G-spot vibrator, du vil elske at have i din samling af sexlegetøj.

  Med 20 forskellige funktioner, kan du udforske din krop sammen med Wonderlust Serenity. Vibratoren er fleksibel og fast, og klar til at stå imod det pres du uden tvivl vil kunne give. Når du leger med Serenity vil du opleve hvor behagelig og fantastisk den er når den forkæler dit G-punkt. 

  Du vil oplever mere intense orgasmer, måske kan du også få sprøjteorgasmer ved brug af  Serenity. Vibratoren er stille men ikke lydløs, Serenity er selvfølgelig vandtæt. så du også kan lege med Vibratoren i badet. På håndtaget af Serenity sidder en silikone knap som du bruger til at styre tænd / sluk og vibrations mulighederne.

  Du kan sagtens bruge glidecreme sammen med Serenity. Toys2Joy anbefaler at du bruger vandbaseret for at passe på og pleje din vibrator. 

  Serenity har rejselås, så du ikke oplever vibratoren leger uden dig. 

  Knapperne på vibratoren er nemme at trykke på når i leger. Så du kan uden problemer finde de vibrationer du er i humør til. Toys2Joy anbefaler Serenity til dig der skal have din første vibrator. Som er lidt mere end en klassisk vibrator, hvor du kan udforske din krop endnu mere.  

  Vibratoren kan efter en opladning på 2 timer give dig 5 timers leg. Dem kan du bruge på at udforske din krop, og nyde en G-punkts orgasme igen og igen og igen. 

  Efter brug er det vigtigt du husker at rengøre Serenity korrekt. På den måde passer du på din vibrator og den lækre silikone den er lavet af. På den måde vil du få glæde af Serenity længere. 

  Hvis du er nysgerrig på hvad Serenity ellers kan byde på, har Toys2Joy her en lille video til dig. 

   

Når først du har oplevet at få en G-punkts orgasme vil du hurtigt have mere.

Nogen kvinder oplever at sprøjte når de får en orgasme af G-punktet. Det er en helt fantastisk orgasme som ikke kan beskrives. Toys2Joy har gjort os umage med at finde de bedste vibratorer til dig. Uanset hvilken vibrator du forelsker dig i, vil du ikke fortryde.

Du kan bruge vibratoren under forspil, under samleje eller når du ønsker at lege lidt med dig selv. Uanset hvilken G- vibrator du vælger er den genopladelig via USB- kabel som medfølger.

Du kan godt bruge glidecreme sammen med din vibrator, husk at bruge vandbaseret for at passe bedst på din vibrator.

Du bruger din vibrator ved at indføre den i skeden. Vibratoren finder sig nemt på plads og er klar til at forføre dig. Når du starter vibrationerne vil du opleve en nydelse som aldrig før. Jo mere du pirrer dit G- punkt jo vildere bliver din orgasme.

Hvis ikke du har været så heldig at opleve en sprøjteorgasme, kan en af vores vibratorer måske hjælpe dig på vej. Der er nogle kvinder der ikke kan sprøjte, men orgasmen bliver stadig vild.

Hvis du vælger en af vores vibratorer er Toys2Joy sikre på du ikke vil undvære den igen.

God fornøjelse med at finde og nyde dit G-punkt.