Menu Luk

Bækkenbundskugler nem og skøn træning.

Træning af bækkenbundsmusklen er aldrig for sent at begynde på. Du kan nemt træne den “skjulte Muskel” med bækkenbundskugler.

Kuglerne fås i forskellige udforminger, materialer og vægtstørrelser. Du vælger din kugle ud fra om du er nybegynder, øvet eller måske har behov for at få styrket din bækkenbund efter en graviditet.

Se vores udvalg her

 • Gballs 2
  DKK 799,00

  Gvibe har lavet Gballs 2 som via en sensor kan styres via app på din mobil.

  Gballs kan vibrere udfra hvor meget du klemmer, så du kan styre vibrationerne ved at træne.

  Du kan også få en coach via app, som kan guide dig til at få de bedste øvelser. På den måde får du den bedste fornøjelse og effekt med Gballs 2. Der er 6 forskellige trænings programmer du kan vælge imellem. Hver program har 4 forskellige niveauer. På den måde kan intensivere din træning efter behov.

  Hvis du træner 15 – 30 muín. om dagen vil du hurtigt kunne mærke en effekt. Du kan se frem til mere intense orgasmer.

  Med app’en får du en virtuel træner som hjælper dig igennem øvelserne så du får de stærkeste bækkenbundsmuskler og dermed mere intense orgasmer. App’en har 6 forskellige kurser, du kan sætte daglige mål for din træning. Der er også et belønnings system og mulighed for at opnå medaljer.

  Få den stærkeste bækkenbund med Gballs 2.

  Der er ingen tvivl om du vil blive rigtig glad for Gballs 2, de kan hjælpe dig med en stærkere muskulator som øger følsomheden under sex, så du får mere nydelse. Ved hjælp af sensorer kan kuglen give feedback som gør vibrationerne passer til dig. Så du får den bedste og mest personlige træning.
  Gballs 2 og app’en arbejder sammen via bluetooth, og har et lavt strøm forbrug som gør det nemmere for dig at træne igennem. Kuglerne oplades via USB – kabel som medfølger.
  Om du bruger app’en eller ej, vil du bliver glad for Gballs. Du kan også bruge kuglerne hvis du har problemer med inkontinens da de også afhjælper det.
  Toys2Joy anbefaler at du rengører kuglerne efter brug evt. med et af vore rengøringsmidler. Husk at passe godt på dit sexlegetøj.
  Gballs fås kun i denne lækre pink farve, som vil klæde dig.
 • Wonderlust Clarity
  DKK 319,00

  Wonderlust Clarity til dig der ønsker stærkere bækkenbund eller intense orgasmer.

  Clarity er klar til at imponere dig – er du klar til Clarity

  Med 20 forskellige vibrationer i soft silicone, der føles super lækkert på kroppen. Er wonderlust Clarity klar til at tage dig med på en fantastisk rejse. Ikke nok med du får en dejlig oplevelse og intense orgasme, hjælper Clarity dig også med at træne din bækkenbund.

  Ægget er lavet i en kompakt form, som er diskret at se på og du kan tydeligt se hvor omhyggeligt Clarity er designet. Med den glatte overflade får du en endnu bedre fornemmelse når du bruger ægget. Clarity er nem at holde på plads.

  Du kan godt bruge glidecreme sammen med ægget men husk at bruge Vandbaseret for at passe på Wonderlust Clarity. Ved at bruge vandbaseret plejer du silikonen så den holder længere.

  Du kan bruge Wonderlust Clarity overalt, så du kan få rykket nogle grænser, Prøv f.eks at brug ægget når du skal ud og spise.

  Wonderlust har lavet Clarity stille, og genopladelig som resten af deres samling. Så skal du ikke bekymre dig om at løbe tør for batterier. Clarity er vandtæt, så du skal  ikke bekymre dig om at blive for våd.

  Når du skal oplade Clarity fjerner du blot hætten, sætter stikket i og oplader. Efter opladning skal du huske at sætte hætten på igen.

  Efter brug anbefaler Toys2Joy at du sørger for at rengøre Clarity korrekt, evt. ved brug af rengøringmidler som er specielt beregnet til sexlegetøj. Samtidig med det rengører plejer det også silikonen.

  Wonderlust har lavet Clarity med rejse lås, på den måde sikrer du at ægget ikke begynder at vibrere i kufferten.

  Om du er nybegynder eller øvet kan du sagtens bruge Clarity.

  Her finder du en lille video hvor du kan se mere om Clarity.

Bækkenbundskugler

Træning af bækkenbundsmusklen er den træning som de fleste glemmer. Men det er den træning de fleste kvinder har glæde af, så hvorfor ikke være en af dem som har en sund og veltrænet bækkenbund?

Har du aldrig trænet din bækkenbundsmuskel er det ikke for sent at begynde nu. En træning af den “skjulte muskel” med bækkenbundskugler er effektivt og nemt.

Bækkenbunden består af muskler, og som alle andre muskler er det vigtigt at træne dem, hvis de skal fungere korrekt. Da de også bliver slappe med tiden.

Du bruger bækkenbundsmusklerne til at holde dig når du skal tisse. Stress inkontinens når du hoster, danser, griner osv kan også afhjælpes ved træningen af bækkenbundet. Så få kontrol over din blære igen ved hjælp af træning.

En god og stærk bækkenbund er praktisk men også vejen til et bedre sexliv og bedre orgasmer.

Træning af bækkenbund foregår ved, at du laver knibe øvelser. Det kan være svært for nogen at mærke om knibeøvelserne bliver lavet godt nok. Derfor anbefaler Toys2Joy at du bruger bækkenbundskugler til at træne med. Kuglerne er et fantastisk og uundværligt redskab til enhver kvinde der ønsker en stærk bækkenbund.

Du sætter kuglerne op i skeden og kniber sammen om dem så de ikke falder ud. Det bliver nemmere for dig at mærke om du kniber, og din træning bliver effektiv.

Det er vigtigt at starte stille ud med træningen for at få det bedste resultat.

Vi anbefaler at du for at få en sund og veltrænet bækkenbund, laver knibeøvelser tre gange om dagen. Du kan lave dem overalt. Prøv i badet, når du holder for rødt, sidder i toget eller mens du laver mad og når du er gået i seng. Det er ikke nødvendigt at bruge bækkenbundskugler hver gang.

Når du træner med bækkenbundskugler, anbefaler vi at du kniber sammen om kugle i 5 sekunder, holder pause i 5 sekunder og kniber så sammen igen. Gentag dette ti gange. Det behøver ikke tage mere end 5-10 minutter i løbet af dagen at træne. Men du kan sagtens træne længere hvis du vil.

Når du har trænet et par uger, vil du uden problemer også kunne træne med dine bækkenbundskugler mens du er i bevægelse.

Når du er i træning, kan du sagtens sætte din træning ned til 2-4 gange om ugen. Men så burde du også være på et stadie hvor du ikke længere har problemer med ufrivillig vandladning.

Bækkenbundskugler kan du få i et utal af former og materialer. Hos Toys2Joy har vi valgt kun at have kugler med vibrator i. Fordelen ved en bækkenbundskugle med vibrator er at din træning bliver til en nydelse i stedet for en sur pligt.

Vores Gballs 2 fra Gvibe har sensorer der tilpasser vibrationerne til dig, alt efter hvor meget du kniber sammen. Du kan endda styre den via en app, hvor du også finder en virtuel træner, så du nemt kan se dine fremskridt. Vibratoren er stille og diskret, så du behøver ikke være bange for at nogen kan høre at du træner.

Indimellem kan det ske at vibrationerne fra bækkenbundskuglen får dig i stemning, og det kan også ske at du kan få en orgasme under træningen.

Muskeltræning med mulighed for orgasme!

For at få den bedste oplevelse med bækkenbundskugler, er det en rigtig god idé at du smøre en god glidecreme på kuglen inden du føre den op. Dette for at gøre det nemmere at føre den ind. De første par gange du bruger kuglen kan du godt føle det ubehageligt, da du jo skal spænde for at holde den oppe. Men det er jo netop det der er hele essensen i træningen.

Med tiden vil du vænne dig til det, og det vil ikke længere føles ubehageligt.

Bækkenbundskugler er den bedste investering du kan lave som kvinde. Du vil blive mere bevidst om din krop og du bliver bedre til at mærke den. Dine nedre regioner bliver strammet op og du undgår inkontinens, som kan være en grænseoverskridende lidelse. Da du hele tiden skal være på vagt så du ikke tisser i bukserne, eller hele tiden huske at bruge trusseindlæg eller endda bind, alt efter hvor slemt det er. Vil du ikke gerne kunne hoste og grine igen uden at være bange for at du har ufrivillig vandladning?

En stram bækkenbund, giver mere intense orgasmer og et bedre sexliv. Når du har sex vil du måske også kunne mærke en forskel efter noget tid. Du vil i hvert fald kunne presse om din partners penis på en endnu bedre måde.

Kom igang med træningen nu, du har intet at miste, men alt at vinde.