Menu Luk

Anal – når det skal være ekstra frækt.

Anal er en verden fyldt med legetøj til dig der elsker at prøve noget nyt.

Måske er du ny i denne verden og ikke sikker på hvad der er hvad. Det vil Toys2Joy hjælpe dig med at få et overblik over.

Se udvalget af legetøj herunder.

 • Aki Vibrator
  DKK 559,00

  Til glæde og gavn for både vagina og anus

  Med Aki får du en vibrator du kan bruge på flere måder

  Vibratoren Aki er lavet i et skønt silikone materiale, der er ftalatfri og sikkert for dig at bruge. Den har en forhøjet rille på siden som du virkelig vil sætte pris på når du har den oppe i dig. Du kan vælge at bruge den som Vagina vibrator, eller du kan med fordel bruge den til Anal leg. Spidsen på vibratoren er ideel til at pirre med, da den også der har kraftige vibrationer. Så brug den som du har lyst, enten alene eller sammen med din partner. Aki finder sig i hvad som helst, og vil gøre alt for at tilfredsstille dig bedst muligt.

  Ved analsex, er det vigtigt at du bruger en god glidecreme med lang glideeffekt. Da Aki er lavet af Silikone er det vigtigt at du kun bruger en vandbaseret creme, da du ellers kan ødelægge dit legetøj. Du smøre glidecreme på vibratoren og gerne også på og oppe i anus. Da spidsen er tynd, er den nemmere at føre ind. Lad vibrationerne gøre sit arbejde, og find dit favorit vibrations mønster.

  10 forskellige vibrations mønstre og 1 klimaks funktion

  Aki styres nemt med de 3 knapper der er i bunden af vibratoren. Den midterste er tænd/sluk knap, den holder du inde for at den skal gå igang. Styr vibrations mønster og intensitet på de to andre knapper.

  100 % Vandtæt, og super nem at rengøre. Enten med vand og sæbe eller med en god dybdegående legetøjsrens. Aki er selvfølgelig genopladelig, og den kan nemt oplades med det medfølgende USB kabel. På en enkelt opladning kan den forkæle dig i hele 50 minutter.

  Når du handler hos Toys2Joy får du altid dine varer leveret i en smuk indpakning. Vi sender naturligvis diskret.

  Nysgerrig på Aki? Så se denne lækre præsentations video

 • Gplug Bio
  DKK 639,00

  Gvibe har lavet denne skønne Gplug Bio, bioskin, det tætteste man kommer på ægte hud. 

  Gplug bio en fantastisk oplevelse for dig og din anus. 

  Buttpluggen er lavet i bioskin, for at du kan få en endnu bedre oplevelse når du dyrker analsex. Gplug bio er ekstra blød, ergonomisk designet med vibration for at give dig de bedste orgasmer. 

  Du kan styre Gpluggen manuelt via knappen i bunden. Du kan også parre den med Gring, som så kan bruges som fjernbetjening. Gring kan samtidig bruges som klitoris vibrator eller penis ring på din partner. Mulighederne er mange og orgasmerne venter på dig. 

  Gring skal købes separat, og kan bruges med Gvibe produkter. En fjernbetjening og vibrator i en. 

  Gplug er genopladelig via USB – kabel som medfølger. Gplug bio er også vandtæt så du kan få glæde af den alene eller sammen med din partner flere steder. Toys2Joy anbefaler at du bruger vandbaseret glidecreme til din Buttplug for at bevare den længere. 

  Efter 2 timers opladning har du 4 timers leg.

  Med silent niveau er pluggen ikke lydløs med den larmer heller ikke meget, så du kan bruge den diskret. Med 6 forskellige indstillinger vil du uden tvivl føle dig forkælet og din anus vil elske de stærke vibrationer. Med Gring kan du øge eller formindske hastigheden.

  Som den første Buttplug i Bioskin er Gvibe stolte af deres Gplug Bio, den er lækker og fantastisk at mærke, røre og føle. Orgasmerne er intensive og vilde. 

  Pluggen bliver hurtigt varmet op og er behagelig at indføre. 

  Uanset om du bruger Gplug alene eller sammen med din partner vil du nyde oplevelserne du kan få med Buttpluggen. Husk altid at rengøre din plug efter brug. Toys2Joy har et udvalg af rengøringsmidler. 

  Hvis du er mere nysgerrig på Gplug har vi en lille video til dig her. 

 • Gplug Lille
  DKK 529,00

  Lille, elegant og fræk Gplug med stor effekt.

  Hvis du skal igang med at eksperimentere med Anal sex er Gplug i lille model perfekt for dig.

  Genopladelig lille Gplug med 6 forskellige niveauer af vibrationer. Gplug er lavet i medicinsk silikone som din krop vil elske at mærke. Selvom vibratoren er lille er der ikke gået på kompromis med vibrationerne. Du vil kunne mærke de stærke vibrationer gennem hele kroppen. 

  Gplug lille er vandtæt så du kan også lege med din i badet. Måske din partner vil nyde at lege med. 

  Med en længde på 8 cm. og en diameter på 2,9 cm vil analsex blive en behagelig oplevelse. Gplug kan indføres med 6 cm, en god start for dig der er ny i anal sex. Når du er klar har Toys2Joy også den store Gplug. 

  Hvis du skal bruge ekstra smørelse bør du bruge vandbaseret glidecreme, for at pleje din vibrator bedst. 

  Gplug kan bruges sammen med Gring som er en fjernbetjening. Så kan du eller din partner styre showet på afstand. Gring sælges seperat. Gplug er genopladelig og kan præstere 2 timers nydelse på en enkelt opladning. Vibratoren har et lys der blinker når den lader, når lyset står stille er Gplug klar til at lege. 

  Det er vigtigt du husker at rengøre din vibrator efter brug, dels så den er klar til næste omgang, men også for at bevare silikonen bedst muligt. Når du husker det holder din Gplug sig pæn og lækker. 

  Når du dyrker analsex er det vigtigt at være tryg og afslappet. Det kræver tålmodighed at have analsex da der går lang tid med at varme op. Start blidt ud med massage og evt. stimulere klitoris eller vagina, så din partner bliver helt afslappet og tryg ved legen. Ved brug af lidt glidecreme bliver det nemmere at gøre anus klar til indtrængning. 

  Vi har en lille video hvis du ønsker at se lidt mere om Gplug.

 • Gplug Stor
  DKK 559,00

  Gplug Stor er efterfølgeren til Gplug Lille.

  Kunne du lide Gplug lille vil du elske Gplug Stor.

  Forskellen er 0,9 cm i diameter, det lyder ikke af meget men når den er i brug kan du mærke forskellen. Gplug Stor har en bredere ende end den lille. Gplug har også 6 forskellige vibrationsmuligheder så du er sikret nydelse igen og igen.

  Husk at bruge vandbaseret anal glidecreme til din Gplug for at bevare silikonen og få din vibrator til at holde længere. Gplug kan lege med dig i ca. 2 timer på en opladning så der er masser af tid til leg og nydelse.

  Du kan kombinere Gring med Gplug. På den måde har du en fjernbetjening, så kan du lade din partner styre showet på afstand. Gring sælges seperat.

  Gplug er 100 % vandtæt, så du kan sagtens fornøje dig i badet også. Du kan vælge mellem 2 flotte farver. Glæd dig til en kraftig men stille motor der vil udvide og tilfredsstille dig på en fantastisk måde.

  Gplug er genopladelig via magnetisk USB – kabel som medfølger.

  Tpys2Joy anbefaler at du husker at rengøre din vibrator efter brug. Jo bedre du passer på Gplug jo længere tid vil den tilfredsstille dig.

  Når man leger med Anal sex er det altid vigtigt at føle sig tryg og afslappet. Derudover kræver Anal lege også tålmodighed. Masser tålmodighed. Jo mere afslappet du er jo nemmere er det at nyde anal sex. Start altid stille ud med at blive pirret. Brug evt. nogen anal glidecreme, til at gøre anus klar og blive udvidet i et roligt tempo.

  Hvis du er nysgerrig på at se mere om Gplug og Gring er her en lille video med dem begge.

  Toys2Joy anbefaler at du starter med Gplug Lille inden du bruger den Store. Hvis du er ny i anal verdenen er Gplug en god måde at starte på og få den bedste oplevelse. 

 • Gplug Twist
  DKK 599,00

  Nydelse nydelse og nydelse det er Gplug Twist.

  Elsker du anal sex men synes der mangler noget? Så prøv Gplug Twist.

  Gplug Twist er en buttplug i den bedste silikone, som føles silkeblød. Du vil nyde at mærke vibratoren mod din krop, den er duftløs så kan bare nyde.

  Med en stærk motor der næsten ikke larmer, kan du komme i orgasme himlen igen og igen med Twist.

  Vibratoren har 6 forskellige vibrations muligheder, hvor du kan skifte intensitet alt efter om du ønsker det blidt eller vildt. Du kan få det hele. Twist er ergonomisk designet så den passer godt, og derfor er nem at indføre. Bruger du glidecreme, vil du få glæde af det twistede look. Fordi glidecremen kan ligge sig i rillerne og dermed glide endnu nemmere ind.

  Husk at bruge vandbaseret glidecreme til dit silikone legetøj.

  Du kan lege med twist alene eller bruge Gring som fjernbetjening, så det er nemmere at skifte vibration og intensitet. Praktisk hvis du leger alene. Bruger du Gplug Twist med din partner kan i stimulere hinanden med Gring så er det lidt sjovere.

  Twist er magnetisk genopladelig via USB- kabel som medfølger.

  Efter ca 2 timers opladning er de ca 4 timers leg til dig. Twist er 100 % vandtæt, så du kan lege med vibratoren mange steder, kun fantasien sætter grænser.

  Hvis du skal have vibratoren med på tur er der lavet en smart rejse lås, så ikke den begynder at larme i kufferten. Du skal blot trykke på On og holde i 2 sek. så er din Gplug låst.

  Toys2Joy anbefaler som altid at du rengører din Gplug Twist korrekt efter brug. Jo bedre du passer på vibratoren jo længere har du glæde af den.

  Her er en lille video, så kan du se hvor lækker og nem Twist er at bruge. God fornøjelse.

 • Gpop vibrator
  DKK 519,00

  Gpop fra Gvibe er en super lækker unisex vibrator.

  G-punkt og P-punkt vil elske at blive forkælet af Gpop vibrator.

  Er du klar til nye oplevelser i soveværelset. Så er Gpop vibrator noget for dig. Både du og din partner kan få de vildeste orgasmer med Gpop. Hos kvinder masserer Gpop dit G-punkt, og du vil elske det. Måske så meget at du kan sprøjte. Hos mænd virker Gpop lidt mere som en buttplug, men den er ergonomisk designet til at massere dit P-punkt på en helt vidunderlig måde.

  Gpop er vandtæt, så du kan sagtens have den med i badet og lege. Vibratoren oplades via magnetisk USB – kabel som medfølger. Magneterne gør at du er sikret en korrekt opladning hver gang. Det tager 2 timer at lade Gpop vibratoren op. Så er den klar til 4 timers udforskning og nydelse til dig.

  Vibratoren har en kraftig og stille motor, så du kan sagtens bruge Gpop diskret.

  Gpop vibrator er lavet silikone som er silkeblød og dejlig glat. Vibratoren er nem at indføre. Hvis du mangler smørelse skal du huske at bruge vandbaseret glidecreme, for at sikre din Gpop lever længere.

  Med 6 forskellige vibrations programmer med forskellige intensitive niveauer finder du hurtigt de vibrationer du bedst kan lide.

  Gpop er lugtfri, så den ikke lugter af silikone og kunstige stoffer. Husk at rengøre din Gpop efter brug hver gang så du sikrer dig selv at vibratoren ikke bliver porøs men holder længere. Du og din partner vil ikke fortryde at lade Gpop vibrator flytte ind til jeres samling af sexlegetøj.

  Hvis du er lidt mere nysgerrig på Gpop har vi lagt en lille video ind herunder som du kan se.

  Video. 

  Du kan også se billderne herunder som viser hvordan du får det optimale ud af din Gpop. Det gør det nemmere for dig og din partner at finde jeres G & P-punkt.

   

  GVIBE GPOP

 • OVO Q1 Buttplug
  DKK 359,00

  OVO Q1 Buttplug er vandtæt og genopladelig.

  Hvis du vil opleve endnu mere intens anal leg så er Q1 fra OVO løsningen.

  Er du træt af din kedelige buttplug med batteri, og synes du fortjener mere. Så anbefaler Toys2Joy denne fantastiske Buttplug fra OVO Q1 er genopladelig og fræk at se på. Og endnu frækkere i aktion.

  Måske er du nybegynder og vil prøve en buttplug med vibrator, så er Q1 også for dig. Vibratoren har 2 intense og udforskende vibrationsprogrammer. Og hele 3 styrker. Du kan uden tvivl ikke andet end at elske Q1.

  Med 2 motorer er Q1 Buttplug klar til at stimulere dig, både anus og prostata vil blive tilfredsstillet.

  OVO har lavet Q1 Buttplug i silikone som gør den glat og nem at udføre. Ønsker du det endnu mere glat anbefaler vi vandbaseret glidecreme. Der er en lille rille på vibratoren som gør den mere behagelig for din ringmuskel.

  Med kun en knap er OVO Q1 Buttplug nem at bruge.

  OVO Q1 Buttplug har 9 cm at indføre med en diameter på 3,6 cm, det bredeste sted. Der medfølger USB kabel til opladning, så du skal ikke bekymre dig når Q1 løber tør strøm. 2 timers opladning giver 1 times intens leg.

  Med Q1 er du sikret endnu mere intense prostata orgasmer, samtidlig med du mærker mellemkødet bliver masseret.

  Husk at rengøre din buttplug efter brug, for at undgå bakterier og sikre dig vibratoren er klar til næste gang.

  Toys2Joy vil anbefale at bruge Q1 som forspil eller opvarmning anal samleje. Om du er nybegynder eller øvet gør ikke så meget vibratoren er god til det hele. Det vigtigste er den rette opvarmning med tålmodighed. Det er også med til at gøre hele samlejet mere spændende når man skal udforske sin partner.

  Skal du selv eller din partner forkæles med denne lækre buttplug?

  Vi sender altid diskret, med vores egen indpakning indeni.

  Her er en lille video fra OVO.

   

   

Anal Sexlegetøj

Analsex er for nogen en “forbudt” form for sex, som de ikke taler åbent om. I mange tilfælde kan det skyldes at analsex forbindes med ubehag, uhygiejnisk eller nogen finder det pinligt. Heldigvis er analsex blevet mere populært og der er flere der står ved at de dyrker det.

Det kan vi hos Toys2Joy godt forstå for analsex er en meget intim form for sex.

Du er ekstrem følsom omkring åbningen til endetarmen, det er den zone på kroppen som har rigtig mange nerveender. Det er derfor en rigtig skøn fornemmelse at blive rørt der. Ved analsex vil du opleve at det vil stramme mere om penis end det gør ved almindelig samleje.

En mand har en prostata, som er en kirtel der sidder i endetarmen. Hvis den bliver stimuleret giver det stor nydelse for manden. Nogle vil opleve kraftigere orgasmer når de bliver stimuleret på prostata. Her anbefales det at bruge P-punkts vibrator.

Kvinder kan også få stærkere og kraftigere orgasme ved analsex. Endetarmen ligger tæt op af skede og klitoris og når denne berøres stimuleres samtidig skedens bagvæg.

Der er mange mænd der er vilde med analsex fordi det virker forbudt og meget frækt. Heldigvis er der også mange kvinder der kan lide analsex, dog findes der også mange der ikke tør dyrke det fordi de er bange for at det gør ondt og de føler sig beskidte.

Ofte er det et spørgsmål om uvidenhed der gør at nogle kvinder og mænd ikke engang vil tænke tanken om at prøve det.

Forbered jer grundigt inden i går igang

Frygten for ikke at være helt ren oppe i endetarmen er noget mange kvinder føler, og hvis manden trækker sig ud med afføring på penis, så vil det for nogen være ekstrem pinligt. I de fleste tilfælde er der intet at være bekymret for, da endetarmens nederste del er ren hvis du ikke føler trang til afføring.

Du kan dog for at afhjælpe din frygt, tage et bad og vaske dig omhyggeligt ved endetarmsåbningen og gerne lidt indenfor så du er helt klar til at nyde din partner.

Det vigtigste for at få en dejlig og behagelig oplevelse er tålmodighed og at du og din partner tager jer god tid. En alt for hurtig penetration kan nemlig være yderst ubehagligt for modparten. Derfor er det vigtigt at din partner er helt afslappet og opstemt.

Forspillet er alfa omega her, og det er vigtigt at I varmer hinanden godt op.

Ringmusklen er ikke designet til at der kommer noget op i tarmen. Dens funktion er at holde på det der er i tarmen. Derfor er det vigtigt at den bliver gjort træt og afslappet. Dette kan du gøre ved at lege med musklen med en finger indtil den løsner op. Massér blidt omkring åbningen og så den vænner sig til at der kommer noget ind.  Det kan godt tage lang tid inden musklen er træt og afslappet.

En anden vigtig detalje når du skal dyrke analsex, er en god glidecreme. Da du ikke fra naturens side producerer fugt i endetarmen, ej heller når du er opstemt, derfor er det nødvendigt at tilføre fugt for at undgå ubehag og skrammer.

Du kan få glidecremer der er specielt designet til analsex, disse kendetegner sig ved at de har en lang glideegenskab. Og altså kan holde sig glidende længe.

Du kan også med fordel bruge sexlegetøj der er specielt designet til analsex. Du kan altid kende legetøjet ved at det har en “fod” på. Det er en sikkerhedsforanstaltning der skal forhindre at vibratoren smutter op i endetarmen, da den ikke bare kan komme ud igen. Og sker det, så er eneste udvej forbi en skadestue.

Brug aldrig en almindelig vibrator til analsex.

Der findes forskelligt sexlegetøj der er designet til analsex. En af de mest populære er en Butt Plug. Den kendetegner sig ved at den er kegleformet og bliver bredere på midten. Du kan få dem i forskellige størrelser og du finder både nogen med og uden riller. Som nybegynder anbefaler vi at du starter med den lille.

Hos Toys2Joy har vi kun Butt Plugs med vibrator. Du bestemmer selvfølgelig selv hvornår du vil tænde for vibrationerne, men det er sikkert at du vil nyde dem når de forkæler din endetarm. Vibrationer i endetarmen giver bare din anal fantasi det ekstra.

Der er selvfølgelig en detaljeret beskrivelse på alle vores produkter. Så du kan finde netop det anal sexlegetøj som du ønsker.

Efter endt analsex er rengøring vigtigt. Dels af dit sexlegetøj som du nemt kan rengøre med vand og sæbe eller et speciel designet rengørings middel. Men husk også at vask dig og din eventuelle partner grundigt. Hvis I efterfølgende skal dyrke almindeligt samleje skal din partners penis rengøres grundigt. Endetarmen kan have bakterier der ikke er så sjove at få op i skeden.