• DANMARKS STØRSTE UDVALG AF GENOPLADELIGT SEXLEGETØJ
  • DISKRET LEVERING
FRI FRAGT TIL
GLS PAKKESHOP

Anal er en verden fyldt med legetøj til dig der elsker at prøve noget nyt.

Måske er du ny i denne verden og ikke sikker på hvad der er hvad. Det vil Toys2Joy hjælpe dig med at få et overblik over.

Analsex er for nogen en “forbudt” form for sex, som de ikke taler åbent om. I mange tilfælde kan det skyldes at analsex forbindes med ubehag, uhygiejnisk eller nogen finder det pinligt. Heldigvis er analsex blevet mere populært og der er flere der står ved at de dyrker det.

Det kan vi hos Toys2Joy godt forstå for analsex er en meget intim form for sex.

 

Se udvalget af legetøj herunder.

Hvorfor analsex?

Der er mange mænd der er vilde med analsex fordi det virker forbudt og meget frækt. Heldigvis er der også mange kvinder der kan lide analsex, dog findes der også mange der ikke tør dyrke det fordi de er bange for at det gør ondt og de føler sig beskidte.

Ofte er det et spørgsmål om uvidenhed der gør at nogle kvinder og mænd ikke engang vil tænke tanken om at prøve det.

Du er ekstrem følsom omkring åbningen til endetarmen. Det er det vi kalder anus, den er meget følsom da den har rigtig mange nerveender. Det er derfor en rigtig skøn fornemmelse at blive rørt der. Ved analsex vil du som mand, opleve at det vil stramme mere om penis end det gør ved almindeligt samleje.

Kvinder kan også få stærkere og kraftigere orgasmer ved analsex. Endetarmen ligger tæt op af skede og klitoris og når denne berøres stimuleres samtidig skedens bagvæg.

En mand har en prostata, som er en kirtel der sidder i endetarmen. Hvis den bliver stimuleret giver det stor nydelse for manden. Nogle vil opleve kraftigere orgasmer når de bliver stimuleret på prostata. Her anbefales det at bruge en P-punkts vibrator.

Forberedelser

Mange kvinder frygter ikke at være rene nok i endetarmen, de vil finde det pinligt at manden trækker sig ud med afføring på penis. I de fleste tilfælde er der intet at være bekymret for, da endetarmens nederste del er ren hvis du ikke føler trang til afføring.

Du kan dog, for at afhjælpe din frygt, tage et bad og vaske dig omhyggeligt ved endetarmsåbningen og gerne lidt indenfor. På den måde er du helt klar til at nyde analsex med din partner. 

Det vigtigste for at få en dejlig og behagelig oplevelse er tålmodighed samt du og din partner tager jer god tid. En alt for hurtig penetration kan nemlig være yderst ubehagligt for modparten. Derfor er det vigtigt at din partner er helt afslappet og opstemt.

Varm hinanden op

Ringmusklen er ikke designet til at der kommer noget ind. Dens funktion er at holde på det der er i tarmen. Derfor er det vigtigt at den bliver gjort træt og afslappet. Dette kan du gøre ved at lege med musklen med en finger indtil den løsner op.

Massér blidt omkring åbningen af anus så vænner musklen sig til at det er ok der kommer noget ind. Det kan godt tage tid at få musklen til at slappe af og blive træt. Men det er ventetiden værd. 

En anden vigtig detalje når du skal dyrke analsex, er en god glidecreme. Da du ikke fra naturens side producerer fugt i endetarmen, ej heller når du er opstemt. For at undgå ubehag og skrammer er det nødvendigt at tilføre fugt fra en glidecreme.

Du kan få glidecremer der er specielt designet til analsex. Disse kendetegner sig ved at de har en lang glide effekt. Og på den måde kan holde sig glidende længere.

Du kan også med fordel bruge sexlegetøj der er specielt designet til analsex. Du kan altid kende legetøjet ved at det har en “fod” på. Det er en sikkerhedsforanstaltning der skal forhindre at vibratoren smutter op i endetarmen, da den ikke bare kan komme ud igen. Sker det, så er eneste udvej forbi en skadestue.

Brug kun anal sexlegetøj.

Der findes forskelligt sexlegetøj der er designet til analsex. En af de mest populære er en Butt Plug. Den kendetegner sig ved at den er kegleformet og bliver bredere på midten. Du kan få dem i forskellige størrelser og udformninger med riller, uden riller eller helt glatte. du finder både nogen med og uden riller. Er du nybegynder anbefaler vi at du starter med lille.

 Toys2Joy har vi kun Butt Plugs med vibrator. Du bestemmer selvfølgelig selv hvornår du vil tænde for vibrationerne, men det er sikkert at du vil nyde dem når de forkæler din endetarm. Vibrationer i endetarmen giver bare din anal fantasi det ekstra.

Analsex er godt – og endnu bedre med sexlegetøj.

Du kan på hver enkelt vare finde en detaljeret beskrivelse, så du nemt kan finde netop det anal sexlegetøj der passer bedst til dig.

Efter analsex er rengøring vigtigt. Dels dit sexlegetøj som du nemt kan rengøre med vand og sæbe eller specielt designet rengørings middel. Husk også at I begge skal vaske jer grundigt efter analsex. Hvis I efterfølgende skal dyrke almindeligt samleje anbefales det at I bruger kondom ved analsex. På den måde undgår i at bakterier fra endetarmen ender i skeden. 

Bruger I ikke kondom, så husk at penis skal vaskes grundigt efterfølgende.

Hos Toys2Joy finder du kun Anal vibratorer der er genopladelige.

Husk tilbehøret