Menu Luk

Vibrator

Toys2Joy har et godt udvalg af vibratorer til kvinder.

En vibrator er som regel det første sex legetøj man prøver. Man kan bruge den alene eller sammen med en partner. Dens formål er at blive indført i skeden, for at simulere et samleje. Du styrer selv hastighed og hvor hurtigt du vil nå klimaks. De fleste starter med en klassisk vibrator. For at finde ud af hvad man bedst kan lide er man nødt til at prøve sig frem. Vi er alle forskellige med forskellige behov. Som regel ændrer behovet sig i takt med vi bliver ældre. Nogen kvinder bruger kun sex legetøj alene, mens andre nyder at bruge det med sin partner og udforske hinandens kroppe. Når man er klar kan man prøve en anden vibrator, og opleve en endnu mere intens oplevelse.

Du kan se udvalget af vibratorer herunder.

Hvilken vibrator skal jeg vælge?

Klassisk vibrator

 hvor vibrationerne stimulerer og forkæler dig med de forskellige niveauer af vibrationer. De fås i mange farver og udformninger, formet som en penis, en raket med eller uden knopper og med bøjet hoved som kan stimulere dit G-punkt. Du kan se vores udvalg her.

Rabbit vibrator

Den første af sin slags med klitoris vibrator. Den er formet som en penis, med ører som samtidig stimulerer din klitoris. Hermed får du hele 2 ting på en gang. Dit G-punkt i skeden og din klitoris bliver på samme tid pirret og du kan få en endnu større orgasme. 

Rabbit vibrator er den mest solgte vibrator verdenen over. Og du opnår stor nydelse med denne.

Anal vibrator

Er specielt designet for at stimulere G- og P- punkt, dermed kan den bruges af både kvinder og mænd. Mandens P-punkt findes ved prostata og ved at pirre hans P-punkt kan du få ham til at opleve en fantastisk rejse frem mod klimaks.

Buttplugs

Findes i forskellige størrelser og er et fantastisk sexlegetøj. Du bruger buttplugs til at varme op til anal sex. Da den er kegleformet, vil den udvide dig langsomt og behageligt.

Husk altid tålmodighed og forsigtighed ved anal leg. Varm godt op og husk anal glidecreme. 

Mini vibrator

Er smart fordi du kan have den med dig overalt. Du kan bruge den når lysten melder sig. Den er diskret så ingen vil opdage du har den med. Om de kan høre dig når du bruger den er jo op til dig. En minivibrator bruges ofte til at stimulere klitoris. 

G-punkt

er en vibrator der er fremstillet til at give dig ultimativ nydelse. Ved at stimulere dit G-punkt vil du kunne opnå orgasmer som aldrig før. Stimulering af G-punkt kan være svært uden sexlegetøj, men med disse vibratorer der er specielt designet til at nå G-punkt bliver det nemmere end aldrig før. Nogen kan opleve at få sprøjteorgasme ved brug af denne vibrator. En sprøjte orgasme er meget intens, få kvinder kan ikke få sprøjteorgasmer. 

Klitoris vibrator

Er blevet meget populært og der er derfor et stort udvalg. Her er det igen et spørgsmål om hvad du har lyst til. Her kan nævnes en mini vibrator der ikke vejer meget, er nem at skjule og praktisk at bruge. Du bruger den blot ved at sætte vibrationerne igang og så er du klar til at blive tilfredsstillet kun ved klitoris stimulation. Her findes også nogen man kan ligge i trussen så du kan få ekstra spændende oplevelser. F.eks. mens du gør rent er på arbejde eller hvad du føler for.

Vibrerende æg & Bullets

Til indvendig stimulation og træning af bækken bunden. Disse kan via fjernbetjening og apps på telefonen, styres af dig selv eller din partner. De går også under navnet “bilka ægget”. Du fører ægget op i skeden, og så er det bare at nyde. Du kan evt. lade din partner styre fjernbetjeningen. Du kan med fordel bruge dem til klitoris stimulation også. 

Bækkenbundskugler

er rigtig gode for din bækkenbund. Du kan træne den så du bliver strammere. Det er en fordel under sex, da du kan opleve mere intense orgasmer. Kuglerne er også rigtig gode til at afhjælpe hvis du har problemer med at holde på vandet.

Wand

En fantastisk massage vibrator. Bruges udvendigt gerne over hele kroppen. Man kan bruge den under forspil til at tirre hinanden og blive varmet godt op. da den kun bruges udvendigt er der ekstra kraftige vibrationer som får orgasmer på et helt nyt niveau. Den er meget kraftfuld og ser lækker ud.

Alle vibratorerne hos Toys2Joy er genopladelige via USB – kabel som medfølger. For at du ikke skal bekymre dig om flade batterier. Uanset hvilken vibrator du vælger, kan du bruge glidecreme. Husk at bruge vandbaseret glidecreme, så passer du på dit sexlegetøj. Nu er spørgsmålet for dig, hvilken vibrator skal jeg prøve nu. Du kan se udvalget af vibratorer, og hurtigt finde ud af hvad du synes er spændende for dig.