• DANMARKS STØRSTE UDVALG AF GENOPLADELIGT SEXLEGETØJ
  • DISKRET LEVERING
FRI FRAGT VED
KØB OVER 500,-

Sikker sex – hver gang

Det er vigtigt at huske kondomer, hvis du ikke har fast partner. Det er den bedste måde at undgå kønssygdomme og uønsket graviditeter på.

Er du i fast forhold, anbefales det at bruge kondom, de første 3 måneder, indtil begge er testet fri for kønssygdomme. Det er også en god måde at undgå uønsket graviditet, hvis I ikke er beskyttet på anden måde.

Det vigtigste ved sex er, at du passer på dig selv og din partner.

Se vores udvalg, herunder:

Hvorfor skal jeg bruge kondom?

Når du har samleje, er det vigtigt at beskytte dig mod kønssygdomme og uønsket graviditet. Kondomer er den mest kendte og effektive måde at beskytte dig selv og din partner på.

Der findes masser af prævention, hvis du er i fast forhold. Er du ikke i forhold, og stadig nyder sex med forskellige partnere, anbefaler vi, at I husker at bruge kondom.

Der findes mange kønssygdomme, og ingen af dem er nogen, du har lyst til at opleve.

Har du og din partner været sammen i længere tid, og i bruger anden prævention, kan i måske udelade kondomer, hvis i begge er tjekket raske.

Kan jeg bruge glidecreme sammen med kondom?

Toys2Joy anbefaler, at du bruger vandbaseret glidecreme sammen med kondom. På den måde sikrer du, at kondomet holder bedst og bliver mere elastisk. Vandbaseret glidecreme er tæt på de naturlige væsker, vi udskiller under samleje, så du vil ikke mærke, at du bruger glidecreme.

Du må ikke bruge silikone glidecreme til kondom, da kondomet kan blive opløst og gå i stykker.

Med eller uden latex?

Det er ikke nemt at finde rundt i, hvad der er bedst, og hvornår. Først og fremmest anbefaler Toys2Joy latexfri kondomer til dem, der ikke kan tåle latex. Latexfri kondomer kan bruges til al slags sexlegetøj.

Latexfri kondomer er det bedste valg til silikone legetøj og silikone‐glidecreme.

Med latex‐kondom anbefales du at bruge vandbaseret glidecreme, da det ikke vil ødelægge kondomet. Toys2Joy har MYsize, som er et udvalg af kondomer i mange størrelser fra 47 mm til 69 mm. Så der er også et, der passer dig.

LELO HEX er kondomer med en revolutionerende teknologi bag. Der er heksagoner på selve det ultra tynde kondom, som tillader varme fra din partner at trænge igennem, så det føles mere intenst og rart. Du kan også få kondomet i en XL‐version. 

 

 

 

Hvordan bruger jeg kondomer?

Kondomet påføres penis i stiv tilstand eller din vibrator før sex. Inden du påfører kondomet, skal du tjekke, hvad vej, det skal rulles på. Husk altid at holde på dutten for at undgå luftbobler, der kan sprænge. Herefter ruller du forsigtigt kondomet ned til roden af penis.

Efter endt samleje er det vigtigt at smide kondomet i en skraldespand, og ikke i toilettet.

Er du mere til visuel læring, er her en lille guide til dig:

Kondomer påføring lær hvordan sikker sex

Toys2Joy ønsker dig god, og sikker sex.