• DANMARKS STØRSTE UDVALG AF GENOPLADELIGT SEXLEGETØJ
  • DISKRET LEVERING
FRI FRAGT VED
KØB OVER 500,-

Vibratorer med bløde former

Sofistikeret, elegant, fræk og en sensuel godbid.

Je Joues sexlegetøj er kvalitet fra den ene ende til den anden.

Med smukke udformede designs styret af ekspert på området og omfattende nytænkning er deres samling blevet skabt for at give dig mulighed for at udforske en ny verden af ​​intime – og uendelige muligheder.

Udforsk din krop med Je Joue

Siden 2005 har Je Joue været på sexlegetøjsmarkedet, og det er ikke gået stille for sig. Deres formål er, at du som menneske skal udforske din krop, forkæle den og nyde de følelser, det giver. 

Sexlegetøj har længe været “gemt” væk, et tabu der ikke blevet talt om. Men sådan er det ikke mere. Je Joue har gennem deres smukke design og de fineste materialer taget deres vibratorer ud i det åbne til frit skue for alle. Og smukke, det er de, bløde, lækre former, som bare venter på at forkæle dig og dit indre. 

Luksuriøs forkælelse til dig, der ynder at gøre noget godt for dig selv. 

Navnet Je Joue er fransk og frit oversat, betyder det: Jeg spiller. Og da leg er en vigtig del af et sundt sexliv, giver det rigtig god mening. 

Je Joue er fortaler for at værdsætte muligheden for at introducere nye oplevelser til alle seksualiteter og køn. 

Deres sociale mission

Je Joue er inspireret af banebrydende, globale mærker, der ønsker at opmuntre alle – fra nybegyndere til de mere erfarne – til at udforske og forstå jeres kroppe berige jeres seksuelle oplevelser og nyde øjeblikket. 

De ønsker åbenhed og at nedbringe alle de dømmende fordomme, der kan være forbundet ved brugen af sexlegetøj. Så onani accepteres som det utroligt behagelige – som det er!

Je Joue er i sexlegetøjsverden berømte for at have en unik motor – som er den vigtigste del af en vibrator. Designerne oplevede hurtigt en mulighed for at forbedre konventionelle vibratorer og udviklede en speciel motor, som vibrerer ved unik, lav frekvens, hvilket giver en dyb og rumlende følelse. 

Det betyder, at vibrationerne der når dybere ind i kroppen. Du kan sammenligne det lidt med at stå foran en stor højttaler, hvor du skruer op for bassen, den dybe, rumlende fornemmelse er så bare kogt ned, og du kan få den, lige, hvor du ønsker. 

Alle deres produkter er 100% kropssikre og veganer venlige. 

Produkterne fra Je Joue er nemme at betjene, og betjeningspanelet er ens på alle vibratorer. 

Du kan også med Dua‐parvibrator styre den via en app, som du downloader til din tlf. 

Hos Toys2Joy, har vi udvalgt de vibratorer fra deres sortiment, som vi mener, passer bedst til jer.