• DANMARKS STØRSTE UDVALG AF GENOPLADELIGT SEXLEGETØJ
  • DISKRET LEVERING
FRI FRAGT VED
KØB OVER 500,-

Orgasmegaranti

Ja, det lover firmaet Gvibe sine kunder ved brug af deres vibratorer. Der er dog også tænkt mange tanker bag deres udseende og deres specielle former. 

Gvibe har opfundet bioskin materialet, som er det meste realistiske materiale til dato. 

Deres indpakning er designet og kreeret af kunstner Elena Mirosedina, der er kendt for at male erotiske malerier. 

Med Gvibe får du en vibrator, hvor intet er overladt til tilfældighederne.

Sexlegetøj du vil nyde

I 2012 fik firmaet sit navn fra den første unikke vibrator, de producerede – Gvibe. Det blev med øjeblikkelig virkning en bestseller.

De præsenterede deres vibrator på AVN Novelty Expo i Las Vegas i september 2012, og indtil nu er der allerede solgt mere end 400.000 stk. af den populære vibrator. 

Frem til dags dato har De vundet et hav af priser. F.eks. har de i 2017 vundet “Bedste produktdesign” på Hannover World Fair “EroFame” 

Gvibe er kendt for at skabe nye og mere sofistikeret stykker sexlegetøj. Legetøj du vil røre præsentere og nyde.

Deres slogan er slet og ret: “Orgasm Delivery”

Da Gvibe kom til verden, syntes alt sexlegetøj at være det samme, det var de samme forme og samme materialer. Der var ikke så meget nytænkning. Så ideen om at skabe et nyt stykke sexlegetøj, som ville bryde de velkendte, forme og hjælpe kvinder med at opleve nye former for fornøjelse, opstod pludselig i Jack Romanski, som er manden bag Gvibe. De først skitser blev lavet på en papirserviet den aften. 

Manuel Massager

Han opfandt en manuel massager med to fleksible tips, der ville spredes fra hinanden inde i vagina og på den måde fylde ud uden at strække i skamlæberne. 

Da Jack ikke vidste noget om at lancere sexlegetøj, tog han kontakt til LELO, her blev hans idé afvist, og han besluttede sig derfor for at starte sit eget firma. 

8 måneder tog det at lave den første prototype af Gvibe, og flere måneder senere blev denne højteknologiske ergonomisk formet vibrator med tre kraftige motorer og genopladeligt batteri sat i produktion. 

Resultatet blev, at 400.000 stykker, skræddersyet Gvibe blev solgt globalt, og den blev anerkendt som en innovativ massager, der var tilpasset kvinders sensualitet og en behagelig, effektiv vibrator. 

Gvibe er kendt for at være et innovativt firma med filosofien om at skabe legetøj og fornøjelses genstande, der ikke har eksisteret før. 

Det var også Gvibe teamet, der var den første til at få ideen om genopladelig buttplug. 

I øjeblikket er Gvibe i gang med at udvikle en helt ny penisring, som vil være noget, helt unikt. Vi glæder os, til den kommer på markedet.