Menu Luk

Glidecreme uden animalske produkter

Du behøver ikke længere gå på kompromis med dine holdninger når det kommer til glidecreme. Vegansk glidecreme er uden animalske produkter, og indeholder hverken sukker eller gluten.

Du kan få den med forskellige smage, der findes en silikoneglidecreme og en vandbaseret.

Producenten har også forskellige cremer og gel der kan forlænge og forstærke nydelsen.

Se vores udvalg herunder:

 • Cloud Silikone Glidecreme
  DKK 139,00

  Glidecreme med en god smøreeffekt

  Cloud er for dig der ønsker en glidecreme uden parabener, sukker og gluten

  Nuei´s Silikonebaseret glidecreme Cloud, er en gel lignede creme. Den har en langvarig smøreeffekt med et silkeagtigt touch. Den er med Aloe Vera der virker blødgørende og beroligende på huden.

  Glidecreme er godt at bruge ved al slags sex, om det er samleje, analsex eller onani på både mænd og kvinder. Silikonebaseret glidecreme er godt at bruge ved analsex. Når du dyrker analsex, forekommer der ikke en naturlig smørrelse, derfor er det vigtigt at du selv tilføjer denne. Cloud er effektiv til analsex, da den modsat en vandbaseret glidecreme har en lang glideeffekt. Den er drøj i brug og du skal derfor kun bruge små mængder for at få en god og langvarig glidning.

  Glidecreme gør sex lidt sjovere og nydelsen større.

  Nuei er et spansk firma der er etableret i 2013. Deres produkter er kendt for kvalitet og deres naturlige ingredienser. De indeholder hverken parabener, sukker eller gluten og de er 100 % vegansk. De har specialiseret sig i glidecremer, vand og silikonebaseret, Gel og olier. De bruger kun de bedste råvarer og det er også det der gør dem populære blandt erfarne brugere.

  Cloud har en neutral duft og smag, den er nem at vaske af og efterlader huden blød og lækker.

  Når du bruger silikonebaseret glidecreme må du ikke bruge det sammen med silikone sexlegetøj, da disse kan tage skade. Brug istedet vandbaseret glidecreme, hvis du ikke vil ødelægge dit legetøj. Du kan sagtens bruge Cloud sammen med Latex kondomer, men vi fraråder at du bruger det sammen med latexfri kondomer, da silikonen kan ødelægge kondomet.

  Når du handler hos Toys2Joy får du altid leveret dine varer i en lækker indpakning. Vores varer bliver naturligvis sendt diskret.

  Er du klar til at hoppe ud i glidecremens magiske univers?

   

   

 • Nuei Vandbaseret glidecreme
  DKK 94,95

  Vandbaseret glidecreme fra Nuei med lækre smage og dufte

  Gluten og sukkerfri. 100 % Vegan. Nuei er baseret på naturlige ingredienser.

  Nuei glidecreme er med Aloe Vera der virker beroligende, blødgøre og plejer de mest intime områder. Og så er Aloe Vera jo bare en fantastisk plante, den indholder 10 af de vigtigste mineraler til at pleje din hud.

  Brug ikke glidecremen på beskadiget eller irriteret hud.

  Den har et silkeblødt gel følelse, og selvom den er vandbaseret så rækker den længe og har en rigtig god glideeffekt.

  Du bruger vandbaseret glidecreme ved tørhed i vagina, eller når du bare har lyst til at give dit sexliv et ekstra pift. Du kan vælge mellem 7 forskellige dufte/smage, så der er helt sikkert også en du kan lide.

  Melon ” en frisk og lækker duft

  Green Apple: Duften af sommer

  Lollipop: Til dig der godt kan lide det sødt.

  Cookie: Hvem kan ikke altid lide duften af kage?

  Strawberry: Duft af søde Jordbær

  Marsmellow: Skumfiduser! Behøver vi sige mere?

  Neutral: Fås selvfølgelig også uden smag.

  Firmaet bag glidecremen er spansk og blev stiftet i 2013  så det er et ungt brand. De er allerede nu meget populære både blandt nybegyndere men også de mere erfarne bruger har fundet ud af Nueis produkter lever op til forventningerne.

  De har de lavet en serie hvor alle kan være med, og der kommer løbende nye produkter til.

  Glidecremen kan sagtens bruges sammen med latex, kondomer og vegansk legetøj. Mangler du kondomer? Se vores udvalg her

  Du kan roligt glæde dig til at modtage din pakke fra Toys2joy, den er nemlig pakket lækkert ind, og altid diskret levering.

  Ingredienser: Aqua (vand), Glycerin, Hydroxyethylcellulose, Aroma, Aloe Barbadensis Bladsaftpulver,

  Natriumbenzoat, Kaliumsorbat, Natrium Citrat, Citronsyre, Natrium Saccharin, Dinatrium EDTA, Maltodextrin.

   

  Har du besluttet dig for hvilken smag du skal vælge?

 • Pjur Med Vegan Glide
  DKK 129,00

  Vandbaseret glidecreme – udelukkende med veganske ingredienser.

  Pjur Med Vegan, er specielt udviklet, konserverings frit og uden dyreforsøg!

  Hvis du er på udkig efter en glidecreme der har en god smøring og som samtidig er uden parfume og parabener så er Pjur Med Vegan den creme du søger. Den giver en blid ekstra fugt, til langvarig smøring og er PH-afbalanceret. Den er velegnet til følsomme slimhinder, da den beskytter og lindre.

  Den er egnet til daglig brug, og kan bruges hvor du ønsker at tilføje ekstra fugtighed. Så har du valgt en vegansk livstil så behøver du ikke gå på kompromis med din glidecreme. Pjur Med Vegan er alt du behøver.

  Pjur Med kan også med fordel bruges til dig der lider af tørhed i vagina.

   

  Vandbaseret glidecreme er en mild og skånsom creme, der kan bruges af de fleste mennesker. Den er kompatibel med alle materialer dit sexlegetøj måtte have og du kan bruge den sammen med latex kondomer. Den er nem at vaske af efter brug.

  Under samleje er det altid en god idé at bruge glidecreme, det giver lige det ekstra touch til dit sexliv. Smør gerne cremen på flere gange under akten, da den fordamper let ved højre krops temperaturer. Vil du have en længere glide effekt, så anbefaler Toys2Joy  Silikoneglidecreme.

  Pjur Med Vegan er en god glidecreme som du kan bruge når du har lyst. Prøv at smør lidt på din yndlings dildo og mærk en anderledes følelse når du fører den op. Eller glæd din partner og giv ham/hende en lækker massage med glidecreme som smøremiddel. Mulighederne er mange og vi kan garantere at når du først har prøvet hvilken fantastisk følelse en god glidecreme kan give, så vil du ønske at du havde prøvet det noget før.

  Glidecremen er produceret i Tyskland, og er dermatologisk testet. Den er Ftalatfri  og økologisk. Og helt smags og duft neutral.

   

   

Vegansk Glidecreme

Hos Toys2Joy vil vi gerne tage hensyn til flest mulige mennesker og derfor har vi fundet en producent der udelukkende producerer veganer venlige produkter.

Nuei er et spansk firma der blev stiftet i 2013 af en gruppe fagfolk fra den erotiske sektor. Deres produkter er baseret på naturlige ingredienser af høj kvalitet. Med kraftige effekter, teksturer og aromaer bliver selv den erfarne bruger overrasket.

Vi har også en variant fra Pjur, der tilmed også er økologisk.

Du kan få en vandbaseret glidecreme, der er med Aloe Vera der virker beroligende på huden. Dens blødgørende effekt gør at din hud føles som silke under og efter brug.

Vegansk glidecreme kan fås med mange lækre dufte. Er du mest til melon, jordbær eller skumfiduser? Se vores udvalg igennem og vælg din favorit. Fik vi nævnt at de er uden sukker og gluten?

Er du mere til Silikone Glidecreme, så kan du også få denne i en vegansk udgave. Det er en gel lignede creme, som føles som flydende silke. Den har en lang glideegenskab og kan derfor med fordel bruges til Analsex. Men du kan også bruge den til onani, samleje eller hvad med en god gang massage?

Hvis du aldrig har prøvet glidecreme før, så er det ikke for sent at komme igang.

Glidecreme har en lang række af fordele. Du undgår ubehag ved indtrængning. Dit sexlegetøj bliver nemmere at føre op. Glidecreme er et must til analsex, da du ikke her producerer naturlig fugt. Lider du af tørhed i skeden så kan du også afhjælpe det ved brug af en creme.

Om du er mest til vandbaseret eller cremer med silikone er en smags sag.

Vandbaseret creme kan du bruge til og med alle materialer og den er også god til kondomer. Den kan dog fordampe hurtigt, og du kan være nødt til at påføre ekstra creme under akten. Til gengæld er den meget hudvenlig, tynd og lækker at røre ved.

En Silikonebaseret glidecreme er ikke god sammen med kondomer af latex. Du skal være opmærksom på at du ikke må bruge silikonebaseret glidecreme sammen med sexlegetøj af silikone. Cremen kan ødelægge overfladen på dit legetøj. Til gengæld har den en lang glideeffekt og den absorberes ikke af huden. Den er drøj i brug, og det er sjældent du behøver påføre ekstra creme. Den er dejlig og fløjsblød at røre ved, så det er nok derfor de fleste vælger en creme med silikone.