Menu Luk

Få ekstra fugtighed nemt

Med en vandbaseret glidecreme kan du hurtigt og nemt få ekstra fugtighed hvor du behøver det.

En vandbaseret glidecreme er den creme der mest ligner den naturlige fugt du producerer under sex.

Cremen er vandopløselig så den kan nemt fjernes med vand, og den absorberes af huden.

Se vores udvalg herunder:

 • Comfort Glide Analyse Me! fra Pjur
  DKK 69,00DKK 329,00

  Analyse Me! Comfort Glide Anal glidecreme fra Pjur.

  Vandbaseret glidecreme der næsten føles som silikonebaseret glidecreme. 

  Comfort Glide er har en effektiv smøre effekt, og så kan den prale af alle fordelene ved vand. Den indeholder Hyaluron som binder fugt til huden, faktisk kan den binde op til 6 L pr. gram Hyaluron. Hyaluron produceres også i vores hud og bindevæv.

  Funktionalitet og alsidighed er nøgleordene bag denne glidecreme som Pjur har udviklet efter ønske fra deres kunder.

  Det bedste ved denne Comfort Glide er at den kan bruges sammen med alle slags sexlegetøj og kondomer.

  Selvom glidecremen er vandbaseret, så lever den op til de særlige krav ved analsex. Glidecremen er til dig som er tilhænger af vandbaseret cremer, men samtidig gerne vil have en god glide effekt ved f.eks. analsex. Den klistre ikke og tørre ikke ind. Føles glat og er drøj i brug.

  Når du bruger Comfort Glide til analsex, er det vigtigste dog at du er komfortabel med situationen, og føler dig i trygge hænder. Analsex er en nydelse der når du først har prøvet det er svært at undvære. Derfor er det altafgørende at du har en god glidecreme til dette, som du stadig kan bruge samtidig med dit silikone sexlegetøj, uden at du skal være bange for at det går i stykker, får pletter eller lignende. Det betyder heller ikke noget at du bruger latexfri kondomer, da Comfort Glide er kompatibel med disse også.

  Analyse Me! Comfort Glide er smags og duft neutral, den er produceret i Tyskland og dermatologisk testet.

  Hvis der skal være ekstra nydelse, kan  du med fordel kigge på nogle af vores Anal afslapningsspray.  Du kan finde vores udvalg her

  Du kan få glidecremen i følgende størrelser: 30 ml, 100 ml og 250 ml.

  Ingredienser:

  Aqua (Vand), Glycerin , Xanthangummi, natriumhyaluronat, benzylalkohol, natriumbenzoat, kaliumsorbat, citronsyre

  Er du interesseret i at læse mere om glidecreme kan du med fordel trykke her. Siden er på engelsk.

 • Nuei Vandbaseret glidecreme
  DKK 94,95

  Vandbaseret glidecreme fra Nuei med lækre smage og dufte

  Gluten og sukkerfri. 100 % Vegan. Nuei er baseret på naturlige ingredienser.

  Nuei glidecreme er med Aloe Vera der virker beroligende, blødgøre og plejer de mest intime områder. Og så er Aloe Vera jo bare en fantastisk plante, den indholder 10 af de vigtigste mineraler til at pleje din hud.

  Brug ikke glidecremen på beskadiget eller irriteret hud.

  Den har et silkeblødt gel følelse, og selvom den er vandbaseret så rækker den længe og har en rigtig god glideeffekt.

  Du bruger vandbaseret glidecreme ved tørhed i vagina, eller når du bare har lyst til at give dit sexliv et ekstra pift. Du kan vælge mellem 7 forskellige dufte/smage, så der er helt sikkert også en du kan lide.

  Melon ” en frisk og lækker duft

  Green Apple: Duften af sommer

  Lollipop: Til dig der godt kan lide det sødt.

  Cookie: Hvem kan ikke altid lide duften af kage?

  Strawberry: Duft af søde Jordbær

  Marsmellow: Skumfiduser! Behøver vi sige mere?

  Neutral: Fås selvfølgelig også uden smag.

  Firmaet bag glidecremen er spansk og blev stiftet i 2013  så det er et ungt brand. De er allerede nu meget populære både blandt nybegyndere men også de mere erfarne bruger har fundet ud af Nueis produkter lever op til forventningerne.

  De har de lavet en serie hvor alle kan være med, og der kommer løbende nye produkter til.

  Glidecremen kan sagtens bruges sammen med latex, kondomer og vegansk legetøj. Mangler du kondomer? Se vores udvalg her

  Du kan roligt glæde dig til at modtage din pakke fra Toys2joy, den er nemlig pakket lækkert ind, og altid diskret levering.

  Ingredienser: Aqua (vand), Glycerin, Hydroxyethylcellulose, Aroma, Aloe Barbadensis Bladsaftpulver,

  Natriumbenzoat, Kaliumsorbat, Natrium Citrat, Citronsyre, Natrium Saccharin, Dinatrium EDTA, Maltodextrin.

   

  Har du besluttet dig for hvilken smag du skal vælge?

 • Pjur Med Vegan Glide
  DKK 129,00

  Vandbaseret glidecreme – udelukkende med veganske ingredienser.

  Pjur Med Vegan, er specielt udviklet, konserverings frit og uden dyreforsøg!

  Hvis du er på udkig efter en glidecreme der har en god smøring og som samtidig er uden parfume og parabener så er Pjur Med Vegan den creme du søger. Den giver en blid ekstra fugt, til langvarig smøring og er PH-afbalanceret. Den er velegnet til følsomme slimhinder, da den beskytter og lindre.

  Den er egnet til daglig brug, og kan bruges hvor du ønsker at tilføje ekstra fugtighed. Så har du valgt en vegansk livstil så behøver du ikke gå på kompromis med din glidecreme. Pjur Med Vegan er alt du behøver.

  Pjur Med kan også med fordel bruges til dig der lider af tørhed i vagina.

   

  Vandbaseret glidecreme er en mild og skånsom creme, der kan bruges af de fleste mennesker. Den er kompatibel med alle materialer dit sexlegetøj måtte have og du kan bruge den sammen med latex kondomer. Den er nem at vaske af efter brug.

  Under samleje er det altid en god idé at bruge glidecreme, det giver lige det ekstra touch til dit sexliv. Smør gerne cremen på flere gange under akten, da den fordamper let ved højre krops temperaturer. Vil du have en længere glide effekt, så anbefaler Toys2Joy  Silikoneglidecreme.

  Pjur Med Vegan er en god glidecreme som du kan bruge når du har lyst. Prøv at smør lidt på din yndlings dildo og mærk en anderledes følelse når du fører den op. Eller glæd din partner og giv ham/hende en lækker massage med glidecreme som smøremiddel. Mulighederne er mange og vi kan garantere at når du først har prøvet hvilken fantastisk følelse en god glidecreme kan give, så vil du ønske at du havde prøvet det noget før.

  Glidecremen er produceret i Tyskland, og er dermatologisk testet. Den er Ftalatfri  og økologisk. Og helt smags og duft neutral.

   

   

 • Wet Femme
  DKK 49,00DKK 129,00

  Væk dine sanser og dine erogene zoner

  Wet Femme vandbaseret glidecreme designet til kvinder.

  Med dens luksuriøse formler føles Wet Femme vandbaseret glidecreme som flydende silke. Den er elegant og sofistikeret, designet af kvinder – for kvinder, fordi en kvinde ved hvad en kvinde vil have. Den er farveløs og pletfri, så du kan bruge den når og hvor du vil. Wet Femme er vandbaseret så du kan bruge den med alle slags materialer dit legetøj måtte have. Silikone, Glas, Plastic, eller metal tager ikke skade af denne creme. Brug den når du dyrker samleje, når du onanere, Oralt eller til en god, dejlig og lækker massage.

  Wet Femme har en god glideegenskab og den er perfekt til følsom hud.

  Glidecremen er parabenfri og du kan bruge den så meget du vil.

  Du kan bruge glidecreme til alt, det er et vidundermiddel og har du endnu ikke prøvet sex med glidecreme, så kan vi kun anbefale at du får det prøvet. Er du kvinde der oplever tørhed i vagina, så kan du med fordel bruge glidecreme. Brug det for at undgå smerte ved samleje eller når du onanere med en vibrator eller dildo. Men du kan også med fordel bruge det for at få den våde fornemmelse i underlivet. Vil du bruge glidecremen til analsex, vil Toys2Joy anbefale at du prøver en glidecreme der er silikonebaseret istedet, da den har en længere glide varighed, og altså er bedre til analsex, hvor du ikke producere naturlig fugt selv. Du kan se vores udvalg af silikonebaseret glidecremer lige her

  Wet Femme er lugtfri og du vasker den let af med vand og en mild sæbe, den klæber ikke og din hud føles silkeblød før, under og efter brug.

  Du kan få Wet Femme i forskellige størrelser, og husk nu at en god glidecreme er det bedste sexlegetøj du kan få.

   

   

   

 • Wet Original
  DKK 59,00DKK 399,00

  WET original vandbaseret glidecreme er en dejlig silkeblød gel.

  Original er lugtfri – farveløs og latex venlig.

  WET original er god sammen med silikone sexlegetøj. Du kan også bruge WET når du onanerer og under samleje. WET er også god til oral sex.

  Glidecreme er det bedste sexlegetøj du kan få. Du kan bruge WET sammen med alt sex legetøj, så du vil kunne nyde dine lege endnu mere. Din hud vil føles silkeblød og glide effekten varer længe. Glidecreme er god til dig der lider af tørhed i skeden. Men også til ekstra nydelse under sex.

  WET Original er parabenfri, så du kan bruge den så meget du har lyst til.

  Du kan også bruge original som massage gel, det er en lækker gel, og din krop vil nyde at få den silkebløde fornemmelse. Husk du ikke må bruge WET på irriteret eller skadet hud.

  WET original er ikke et præventions middel, så husk kondom eller andre præventions midler. Opbevares ved stuetemperatur. WET er en meget glat gel, så den er nem at få ud af flasken.

  Flasken kan lække hvis ikke den opbevares oprejst.

  Du kan sagtens bruge WET til analsex, men Toys2Joy anbefaler at du bruger anal glidecreme. På den måde vil du få en bedre oplevelse med analsex.

  Glidecremen er nem at vaske af med vand og sæbe. Hvis du får spildt vil WET ikke lave pletter, hvis du får det væk med vand. 

  Ingredienser: Vand (Aqua), Glycerin, Pentylenglycol, Cellulosegummi ( Carboxymethylcellulose ), Kaliumsorbat

  Her er en lille video om original glidecreme du kan se. 

  Der er flere størrelser at vælge imellem når du vælger WET original. Du kan vælge her på siden. 

  Når du handler hos Toys2Joy får du altid dine varer leveret i en lækker indpakning, så det er nemt for dig hvis du skal give varene væk som gave.  Vi sender naturligvis diskret.

 • Woman Toy Lube 100 ml
  DKK 99,00

  Glidecreme der er nem at dosere

  Woman gør det nemt at bruge vandbaseret glidecreme prøv selv.

  Når du bruger glidecreme kan det godt indimellem være svært at dosere rigtigt. Men ikke med Woman Toy Lube fra Pjur. Den er med dispenser, som du kender fra nogle flydende håndsæber, drej dispenseren så du høre et klik og den er åben. Tryk derefter på pumpen og den frigiver en nøjagtig mængde creme. Du slipper for fedtede flasker.

  Dens tekstur gør at den bliver hvor du smøre den på og derfor føles den meget behagelig. Du kan sagtens bruge Woman vandbaseret glidecreme, til dit legetøj der er af silikone, glas, gummi og latex da det ikke tager skade. Den er velegnet til brug sammen med latex kondomer.

  Woman indeholder ingen olie, fedt eller parfume og har en langvarig smøreeffekt. Den er hudvenlig og giver din hud en blød og silkeagtig følelse.

  Brug glidecreme for ekstra nydelse når du dyrker sex

  Glidecremen er tykkere end andre standard vandbaseret og silikonebaseret glidecremer, der godt kan løbe. Men uanset om du trykker Woman ud på en finger eller direkte på dit sexlegetøj så kan du vende og dreje dette uden at det løber af. Det bliver hvor det er.

  Selvom Woman er tykkere i konsistensen så er den stadig meget nem at smøre ud, den er drøj i brug, så du behøver derfor ikke store mængder for at få en glat fornemmelse.

  Alle kan bruge glidecreme, lider du af tørhed i vagina grundet overgangsalder eller andet, så tøv ikke med at bruge glidecreme, det får nydelsen tilbage til dit sexliv, og du skal ikke bekymre dig om smerte grundet tørhed.

  Cremen kan ikke bruges som præventionsmiddel, da den ikke indeholder sæddræbende stoffer.

  Vil du vide mere så kan du se denne video om Woman Toy Lube fra Pjur

Vandbaseret Glidecreme

En glidecreme der er vandbaseret har ofte en tynd konsistens. Den fedter ikke og er ikke klistret. Den efterlader ingen pletter og du kan med fordel bruge den sammen med kondomer. Den gør kondomet mere elastisk og holdbart.

Har du sexlegetøj af silikone er det også vandbaseret glidecreme du skal bruge sammen med dette.

Dens glideegenskaber er meget gode og du kan bruge den under samleje, onani, analsex eller en lækker massage.

Hvis der skal nævnes nogle ulemper om glidecreme der er vandbaseret, så er det at den hurtigt tørrer ind og du så er nødt til at tilføje mere creme under akten.

Du kan få glidecreme i forskellige smage og dufte, som er rigtig gode at bruge ved f.eks. oralsex. Og du kan selvfølgelig også få dem helt smags og duft neutrale.  Hos Toys2Joy finder du et godt udvalg fra de førende producenter på området.

En glidecreme er det sexlegetøj flest mennesker bruger

Og den kan bruges af alle. Lider du af tørhed i skeden, så er det en rigtig god idé at bruge glidecreme, da du undgår ubehag ved indtrængning. Bruger du den sammen med sexlegetøj, vil du opleve at det bliver lettere at føre ind og du undgår ubehag og småskader.

Du kan sagtens bruge en vandbaseret glidecreme til analsex, vi har enkelte cremer som er specieltudviklet til analsex, de kendetegner sig ved at de har en lang glideegenskab.

Hvis du bruger en masturbator ved onani, så er det også en god idé at bruge glidecreme da det hele glider meget nemmere og du undgår ubehag på grund af tørhed.

Forkæl din partner med en lækker massage, med glidecreme som massagecreme. Lækkert, nemt og fantastisk dejligt.

Du kan bruge den så meget du ønsker og den er også til dig der har sensitiv hud da den ikke indeholder parabener eller parfume.

Toys2Joy anbefaler brugen af glidecreme i alle sammenhæng. Tilføj et frækt krydderi til dit sexliv, brug glidecreme hver gang.