• DANMARKS STØRSTE UDVALG AF GENOPLADELIGT SEXLEGETØJ
  • DISKRET LEVERING
FRI FRAGT TIL
GLS PAKKESHOP

Silikone glidecreme har en tykkere konsistens end en vandbaseret. Den har en lang glideeffekt og så er den nem at smøre ud. Den er meget drøj i brug og du skal ikke bruge særligt meget for at opnå en god glideeffekt.

Silikone glidecreme føles som flydende silke, og det er netop denne følelse der gør at glidecreme lavet af silikone er de flestes favorit.

Den tørrer ikke ud og fordamper heller ikke. Din hud absorberer den ikke, så du skal vaske den af efter brug.

Se vores udvalg herunder:

Hvor bruger jeg den?

Din silikone glidecreme kan du bruge hvor som helst. Den er drøj i brug og du skal derfor bruge små mængder. Da den ikke fordamper under sex, kan du have glæde af den længe, hvor du med vandbaseret glidecreme godt kan komme ud for at du skal påføre under akten.

Du kan bruge den under samleje for at få en glattere og mere intens oplevelse. Brug den sammen med sexlegetøj, det er dog vigtigt at du ikke bruger den med dit silikone legetøj, da den kan skade overfladen på det.

Brug den under onani.

Det kan være en dejlig oplevelse at bruge silikone glidecreme når du onanerer da det hele vil glide nemmere og du vil undgå friktion. 

Brug den til massage

Den er glimrende til massage, da den glider længe og dens konsistens gør at den er nem at dosere og nem at smøre ud. Den er derfor et oplagt valg, når du skal forkæle din partner eller du selv skal have forkælelse.

Perfekt til analsex

Da du ikke her fra naturens side producerer fugt under stimulation. Derfor er glidecreme vigtig. Da silikonebaseret glidecremer er designet til at glide længe, og holde fugtigheden uden at fordampe er den ideel til anal leg.

Silikone Glidecreme er god til intim barbering da den hvis du smøre den på inden du går igang med barbering blødgør huden. Du kan også med fordel bruge den efter barberingen da den vil efterlade din hud blød og lækker.

Vær opmærksom på at kondomer og silikone glidecreme ikke er så gode sammen, da kondomerne kan gå i stykker. Dog er nogle cremer kompatible med kondomer men undersøg det først inden du går i gang.

Silikone glidereme er vandafvisende, så du kan med fordel bruge den i badet. Dog fraråder vi at du bruger den i badekar med silikone samlinger, da den kan opløse samlingerne.

Da huden ikke suger silikone glidecreme ind, ligger den en tynd usynlig hinde på huden. Det er derfor vigtigt at få vasket den godt og grundigt af efter brug. Du kan nemt vaske den af med vand og sæbe.

Vær opmærksom på at silikone glidecreme kan efterlade pletter på tekstiler. Så vær varsom med hvor du bruger den.