Menu Luk

Silikone glidecreme

Silikone glidecreme har en tykkere konsistens end vandbaseret. Den har en lang glideeffekt og så er den nem at smøre ud. Den er meget drøj i brug og du skal ikke brug særligt meget for at opnå en god glideeffekt.

Silikone glidecremen føles som flydende silke, og det er netop denne følelse der gør at glidecreme lavet af silikone er de flestes favorit.

Den tørrer ikke ud og fordamper heller ikke. Din hud absorberer den ikke, så du skal vaske den af efter brug.

Se vores udvalg herunder:

 • Analyse Me! Glidecreme
  DKK 74,00DKK 339,00

  Analyse Me! Anal glidecreme fra Pjur.

  Glidecremen er udviklet specielt til afslappende anal sex. 

  Analyse Me! Glidecremen  der er silikonebaseret indeholder Jojoba ekstrat som har en afslappende og blødgørende effekt.  Analyse Me! har en mild cremet duft.For at opnå den bedste nydelse når du dyrker analsex er det vigtigt at du er fugtig og afslappet. Ellers er der en chance for at det gør ondt.

  Brugen af glidecreme er altid det mest sikre valg både for nybegyndere men også for de mere erfarne analsex udøvere.  Dog er tid altid den mest afgørende faktor når der skal dyrkes analsex. Det handler om at være tryg i situationen og så afslappet som overhovedet muligt. Når der skal dyrkes anal sex er det vigtigt at der bruges en glidecreme som har en god glideeffekt og som holder længe. Vi vil derfor altid anbefale en silikonebaseret glidecreme til analsex.

  Analyse Me! er en langvarig glidecreme og meget behagelig at bruge. Hvilket er med til at gøre det hele mere afslappende og sjovt.

  Silikone glidecreme og latexfri kondomer er som oftest ikke et godt match, da silikonen  i visse tilfælde kan få kondomet til at gå fra hinanden. Brug derfor altid Latex kondomer når du bruger silikonebaseret glidecreme.

  Analyse Me! glidecreme kan med fordel bruges sammen med en Anal spray som afslapper ringmusklen. Du kan finde vores udvalg her

   

  Den er dermatologisk testet og produceret i Tyskland. Du kan få glidecremen i følgende størrelser: 30 ml, 100 ml og 250 ml.

   

  TIP! Hvis du bruger silikonebaseret glidecreme sammen med andet sexlegetøj er det vigtigt at du rengøre dette grundigt efter brug, da silikone kan være svær at få vasket af hvis det ikke bliver rengjort med det samme.

  OBS:! Silikone legetøj  kan tage skade hvis der bruges silikonebaseret glidecreme på det. Så vi anbefaler at du undgår dette.

   

  Ingredienser:

  Dimethicone, Dimethiconol, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Frøolie, Amyris Balsamifera Bark Oil.

  Vil du læse mere om glidecreme kan du med fordel se her. Siden er på engelsk.

   

 • Backdoor Anal Glide
  DKK 129,00DKK 279,00

  Silikonebaseret glidecreme specielt til Analsex

  Backdoor Anal Glide fra Pjur – med afslappende og udvidende effekt.

  Hvis du er glad for Analsex og dyrker det jævnligt, så er en god glidecreme altafgørende for en smertefri nydelse. Backdoor er med sin specielle formel god til dig der også dyrker hardcore Analsex.

  Til forskel for Pjur Analyse Me, indeholder Backdoor en højere koncentration af Jojoba Ekstrakt, som blødgøre og får lukkemusklen til at slappe af og udvide sig en smule. Du får derfor nemmere ved at trænge ind, eller lade en anden trænge ind i dig. Den har en langvarig smøreeffekt da denne creme har et højere indhold end andre glidecremer, af de ingredienser der giver god glideevne.

  Inden du går igang med at dyrke Analsex er det vigtigt at du har taget nogle forholdsregler. For at det bliver en fantastisk oplevelse er det vigtigt at du har tålmodighed. Der skal kæles for anus, udenpå, oppe i og rundt om. Smør lidt Backdoor glidecreme på anus, og lad det virke. Lukkemusklen vil begynde at slappe af, og du kan måske allerede nu få en finger op. Med tålmodighed bliver det til 2 fingre osv. Har du en analdildo kan du med fordel bruge denne til at udvide lukkemusklen.

  Husk at analsex er fantastisk – når det bliver udført korrekt.

   

  Backdoor absorberes ikke af huden, men efter lader en hinde som gør huden blød, den kan nemt fjernes med vand og lidt mild sæbe.  Har du brug for ekstra afslappende midler kan du med fordel bruge en god Anal spray. Du kan finde vores udvalg her. 

  Toys2Joy anbefaler at du bruger Silikone Glidecreme til sexlegetøj fremstille af glas, metal eller plastik. Det er en dårlig idé at bruge cremen med silikone legetøj da det kan ødelægge overfladen på legetøjet.

  Du kan få den i  100 og 250 ml. Og så fås den også med en smart spray funktion i 20 ml. Den er produceret i Tyskland, og er dermatologisk testet. Se mere om Pjur Backdoor Anal Glide her

   

   

   

   

 • Cloud Silikone Glidecreme
  DKK 139,00

  Glidecreme med en god smøreeffekt

  Cloud er for dig der ønsker en glidecreme uden parabener, sukker og gluten

  Nuei´s Silikonebaseret glidecreme Cloud, er en gel lignede creme. Den har en langvarig smøreeffekt med et silkeagtigt touch. Den er med Aloe Vera der virker blødgørende og beroligende på huden.

  Glidecreme er godt at bruge ved al slags sex, om det er samleje, analsex eller onani på både mænd og kvinder. Silikonebaseret glidecreme er godt at bruge ved analsex. Når du dyrker analsex, forekommer der ikke en naturlig smørrelse, derfor er det vigtigt at du selv tilføjer denne. Cloud er effektiv til analsex, da den modsat en vandbaseret glidecreme har en lang glideeffekt. Den er drøj i brug og du skal derfor kun bruge små mængder for at få en god og langvarig glidning.

  Glidecreme gør sex lidt sjovere og nydelsen større.

  Nuei er et spansk firma der er etableret i 2013. Deres produkter er kendt for kvalitet og deres naturlige ingredienser. De indeholder hverken parabener, sukker eller gluten og de er 100 % vegansk. De har specialiseret sig i glidecremer, vand og silikonebaseret, Gel og olier. De bruger kun de bedste råvarer og det er også det der gør dem populære blandt erfarne brugere.

  Cloud har en neutral duft og smag, den er nem at vaske af og efterlader huden blød og lækker.

  Når du bruger silikonebaseret glidecreme må du ikke bruge det sammen med silikone sexlegetøj, da disse kan tage skade. Brug istedet vandbaseret glidecreme, hvis du ikke vil ødelægge dit legetøj. Du kan sagtens bruge Cloud sammen med Latex kondomer, men vi fraråder at du bruger det sammen med latexfri kondomer, da silikonen kan ødelægge kondomet.

  Når du handler hos Toys2Joy får du altid leveret dine varer i en lækker indpakning. Vores varer bliver naturligvis sendt diskret.

  Er du klar til at hoppe ud i glidecremens magiske univers?

   

   

 • Femme Elite Silikone
  DKK 179,00DKK 229,00

  Designet til at supplere din naturlige fugt.

  Femme er elegant, sofistikeret og lækker feminin.

  Oplev den sensuelle og erotiske glæde med Femme Silikone Glidecreme. Den er skabt af kvinder –  Til kvinder. Den føles som flydende silke, og du vil nyde at smøre den ud på din krop. Du kan bruge cremen til forspil, oralsex, samleje, massage og alt andet du måtte have i tankerne. Den pletter ikke og virker også under vand. Femme har en god glideegenskab, og er meget drøj i brug.

  Femme er lavet af en højkvalitets kropssikker silikone, den er parabenfri og klæber ikke. Er du kvinde i overgangsalderen oplever du måske tørhed fra vagina, en god glidecreme er derfor et must i disse situationer for at undgå smerte ved samleje eller onani.

  Toys2Joy anbefaler brugen af Glidecreme til alle.

  Silikone Glidecreme er god at bruge når du ønsker en lang glideeffekt. Ved analsex, hvor du ikke producere naturligt fugt, er det vigtigt at du bruger en god glidecreme, for at undgå smerter og for lettere indtrængen. Selvfølgelig er tålmodighed det vigtigste når du kaster dig ud i anal oplevelsen.

  Glidecreme der er lavet af Silikone har en rigtig lækker følelse når du smøre den ud i hånden og på kroppen. Derfor er det også nærliggende at bruge den hver gang, men du skal lige være opmærksom på om dit yndlings legetøj er lavet af silikone, for så kan det få pletter og overfladen kan blive beskadiget hvis du bruger det sammen med en glidecreme der er lavet af silikone. Vi anbefaler derfor at du istedet bruger en vandbaseret glidecreme hvis du skal bruge den sammen med legetøj af Silikone.

  Femme Silikone Glidecreme er produceret af Wet i USA, og du kan få den i to størrelser.

  Glidecreme er det vigtigste sexlegetøj du kan have i din skuffe.

   

   

   

 • Original Pjur
  DKK 64,95DKK 999,00

  Original silikoneglidecreme fra Pjur.

  Glidecremen er udviklet til alle der er interesseret i at have det sjovt!

  Original fra Pjur er et af verdens mest solgte glidecremer, og dette er ikke tilfældigt. Du kan bruge Original til Anal da det er silikonebaseret og derfor har en lang glideeffekt. Grundet dets specielle formel er det også yderst velegnet til massage både uden på kroppen men selvfølgelig også intimt. Det er kun fantasien der sætter grænser.  Samtidig efterlader den din hud silkeblød.

  Alene glidecreme er det sikre valg når der skal udøves analsex, dette er både nybegyndere men også erfarne udøvere. Glidecremen smører og blødgører huden, og det gør at det er nemmere at trænge ind i stramme huller. Dog er det ekstremt vigtigt at du er tryg i situationen og er med på legen, så du på den måde er mere afslappet og bare kan nyde. Silikonebaseret glidecreme glidere længere og er derfor den vi anbefaler til analsex.

  Pjur Original silikone formel, tørrer ikke ud og klistre heller ikke. (Dog kan flasken godt blive en anelse fedtet under brug)

  Den er smags og duftneutral og helt uden konserveringsmidler.

  Når du bruger Original silikonebaseret glidecreme, så anbefaler vi at du bruger latex kondomer! Kondomer der er latexfri kan ved brugen af silikone gå i stykker.

  Skal du bruge glidecremen til analsex, vil vi anbefale at du kigger nærmere på vores Anal Serum og Spray. Du kan finde vores udvalg her

  Den er dermatologisk testet og produceret i Tyskland. Du kan få glidecremen i følgende størrelser: 30 ml, 100 ml , 250 ml, 500 ml og 1000 ml

  TIP! Hvis du bruger silikonebaseret glidecreme sammen med andet sexlegetøj er det vigtigt at du rengøre dette grundigt efter brug, da silikone kan være svær at få vasket af hvis det ikke bliver rengjort med det samme.

  OBS:! Silikone legetøj kan tage skade hvis der bruges silikonebaseret glidecreme på det. Så vi anbefaler at du undgår dette.

  Vil du læse mere om glidecreme kan du læse her. Siden er på engelsk.

 • Platinum Wet
  DKK 79,00DKK 919,00

  Silikonebaseret glidecreme der ikke tørre ud

  Platinum fra Wet er en af vores bestseller

  Med høj kvalitets silikone designet til ultimativ ydeevne, vil Platinum fra amerikanske Wet ikke skuffe dig. Denne silikonebaseret glidecreme tørre aldrig ud, og den efterlader din hud silkeblød og fugtig. Du kan uden problemer bruge den i vand, da den ikke bliver nedbrudt af dette. Det er da en åbenlys chance for nogle gode og lækre intime timer ude i badet. Vær dog varsom, da den er meget glat når den kommer på.

  Platinum er kondom kompatibel. Og har gennemgået den omfattende FDA godkendelsesproces, du kan læse mere om den her. (Artiklen er på engelsk)

  Garanteret aldrig klæbrig!

  Du kan bruge glidecremen hvor og hvornår du ønsker det. Samleje, onani, oral, anal eller hvad med en lækker massage? Den er meget drøj i brug, og har en lang og god glideeffekt. Derfor er den også helt perfekt til analsex, hvor det er vigtigt med fugt og en god glideeffekt for at undgå smerter og ubehag. Når du bruger en silikone glidecreme skal du være opmærksom på at du ikke bruger dit yndlings silikone legetøj samtidig, da det ville kunne give pletter og ødelægge overfladen på dit sexlegetøj. Brug istedet en vandbaseret creme hvis dit legetøj er af silikone.

  Platinum er en utrolig lækker glidecreme, der efterlader din hud silkeblød, den er lækker at smøre ud på kroppen og så er den farveløs og lugter ikke. Indeholder ingen parabener. Er du en kvinde der oplever tørhed i vagina så vil det være en fordel at bruge glidecreme når du har samleje eller ved onani. Selvom den kan bruges under vand, så er den stadig nem at vaske af, brug varmt vand og en mild sæbe.

  Du kan få Platinum i 6 forskellige størrelser.

  Hos Toys2Joy er vi vilde med glidecreme, og ønsker at give nydelsen videre til dig, da det er en lækker og fugtig oplevelse. Du vil i hvert fald ikke fortryde.

Hvor bruger jeg den?

Din silikonebaseret glidecreme kan du bruge hvor som helst. Den er drøj i brug og du skal derfor bruge små mængder. Da den ikke fordamper under sex, kan du have glæde af den længe, hvor du med vandbaseret glidecreme godt kan komme ud for at du skal påføre under akten.

Du kan bruge den under samleje for at få en glattere og mere intens oplevelse. Brug den sammen med sexlegetøj, det er dog vigtigt at du ikke bruger den med dit silikone legetøj, da den kan skade overfladen på det.

Brug den under onani. Lad det hele glide nemmere og nyd din silkebløde hud.

Glimrende til massage, da den glider længe og dens konsistens gør at den er nem at dosere og nem at smøre ud.

Perfekt til analsex, da du ikke her fra naturens side producerer fugt under stimulation er en glidecreme vigtig. Da silikonebaseret glidecremer er designet til at glide længe, og holde fugtigheden uden at fordampe er den ideel til anal leg.

Silikone Glidecreme er god til intim barbering da den blødgør huden før under og efter barberingen.

Vær opmærksom på at kondomer og silikone glidecreme ikke er så gode sammen, da kondomerne kan gå i stykker. Dog er nogle cremer kompatible med kondomer men undersøg det først inden du går i gang.

Cremen er vandafvisende, så du kan med fordel bruge den i badet. Dog fraråder vi at du bruger den i badekar med silikone samlinger, da den kan opløse de samlinger.