• DANMARKS STØRSTE UDVALG AF GENOPLADELIGT SEXLEGETØJ
  • DISKRET LEVERING
FRI FRAGT TIL
GLS PAKKESHOP

Det er vigtigt at huske kondomer hvis du ikke har fast partner. Det er den bedste måde at undgå kønssygdomme og uønsket graviditeter på.

Er du i fast forhold anbefales det at bruge kondom de første 3 måneder, indtil begge er teste fri for kønssygdomme. Det er også en god måde at undgå uønsket graviditet hvis I ikke er beskyttet på anden måde.

Det vigtigste ved sex er at du passer på dig selv og din partner.

Se vores udvalg herunder:

Hvorfor skal jeg bruge kondom?

Når du har samleje er det vigtigt at beskytte dig mod kønssygdomme og uønsket graviditet. Kondomer er den mest kendte og effektive måde at beskytte dig selv og din partner på.

Der findes masser af prævention hvis du er i fast forhold. Er du ikke i forhold og stadig nyder sex med forskellige partnere, anbefaler vi at i husker at bruge kondom.

Der findes mange kønssygdomme, og ingen af dem er nogen du har lyst til at opleve.

Har du og din partner været sammen i længere tid, og i bruger anden prævention, kan i måske udelade kondomer hvis i begge er tjekket raske.

Kan jeg bruge glidecreme sammen med kondom?

Toys2Joy anbefaler at du bruger vandbaseret glidecreme sammen med kondom. På den måde sikrer du at kondomet holder bedst, og bliver mere elastisk. Vandbaseret glidecreme er tæt på de naturlige væsker vi udskiller under samleje, så du vil ikke mærke at du bruger glidecreme.

Du må ikke bruge silikone glidecreme til kondom, da kondomet kan blive opløst og gå i stykker.

Med eller uden latex?

Det er ikke nemt at finde rundt i hvad der er bedst og hvornår. Først og fremmest anbefaler Toys2Joy latex fri kondomer til dem der ikke kan tåle latex. Latex fri kondomer kan bruges til al slags sexlegetøj.

Latex fri kondomer er det bedste valg til silikone legetøj og silikone glidecreme.

Med latex kondom anbefales du at bruge vandbaseret glidecreme da det ikke vil ødelægge kondomet. Toys2Joy har MYsize som er et udvalg af kondomer i mange størrelser fra 47 mm til 69 mm. Så der er også et der passer dig.

LELO HEX er kondomer med en revolutionerende teknologi bag. Der er heksagoner på selve det ultra tynde kondom, som tillader varme fra din partner at trænge igennem så det føles mere intenst og rart. Du kan også få kondomet i en XL version. 

 

 

 

Hvordan bruger jeg kondomer?

Kondomet påføres penis i stiv tilstand eller din vibrator før sex. Inden du påføre kondomet skal du tjekke hvad vej det skal rulles på. Husk altid at holde på dutten, for at undgå luftbobler der kan sprænge. Herefter ruller du forsigtigt kondomet ned til roden af penis.

Efter endt samleje er det vigtigt at smide kondomet i en skraldespand og ikke i toilettet.

Er du mere til visuel læring er her en lille guide til dig:

Kondomer påføring lær hvordan sikker sex

Toys2Joy ønsker dig god og sikker sex.