Menu Luk

Fræk analsex med den rette glidecreme

Hos Toys2Joy har vi et godt og bredt udvalg i anal glidecreme der er designet til analsex. Fælles for dem alle er at de har en lang og god glide egenskab, som sikre dig en vellykket anal oplevelse.

Vi har nøje udvalgt de bedste producenter til dig. Så du trygt og roligt kan begive dig ind i det måske for dig ukendte univers: Analsex.

Se vores udvalg herunder:

 • Analyse Me! Glidecreme
  DKK 74,00DKK 339,00

  Analyse Me! Anal glidecreme fra Pjur.

  Glidecremen er udviklet specielt til afslappende anal sex. 

  Analyse Me! Glidecremen  der er silikonebaseret indeholder Jojoba ekstrat som har en afslappende og blødgørende effekt.  Analyse Me! har en mild cremet duft.For at opnå den bedste nydelse når du dyrker analsex er det vigtigt at du er fugtig og afslappet. Ellers er der en chance for at det gør ondt.

  Brugen af glidecreme er altid det mest sikre valg både for nybegyndere men også for de mere erfarne analsex udøvere.  Dog er tid altid den mest afgørende faktor når der skal dyrkes analsex. Det handler om at være tryg i situationen og så afslappet som overhovedet muligt. Når der skal dyrkes anal sex er det vigtigt at der bruges en glidecreme som har en god glideeffekt og som holder længe. Vi vil derfor altid anbefale en silikonebaseret glidecreme til analsex.

  Analyse Me! er en langvarig glidecreme og meget behagelig at bruge. Hvilket er med til at gøre det hele mere afslappende og sjovt.

  Silikone glidecreme og latexfri kondomer er som oftest ikke et godt match, da silikonen  i visse tilfælde kan få kondomet til at gå fra hinanden. Brug derfor altid Latex kondomer når du bruger silikonebaseret glidecreme.

  Analyse Me! glidecreme kan med fordel bruges sammen med en Anal spray som afslapper ringmusklen. Du kan finde vores udvalg her

   

  Den er dermatologisk testet og produceret i Tyskland. Du kan få glidecremen i følgende størrelser: 30 ml, 100 ml og 250 ml.

   

  TIP! Hvis du bruger silikonebaseret glidecreme sammen med andet sexlegetøj er det vigtigt at du rengøre dette grundigt efter brug, da silikone kan være svær at få vasket af hvis det ikke bliver rengjort med det samme.

  OBS:! Silikone legetøj  kan tage skade hvis der bruges silikonebaseret glidecreme på det. Så vi anbefaler at du undgår dette.

   

  Ingredienser:

  Dimethicone, Dimethiconol, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Frøolie, Amyris Balsamifera Bark Oil.

  Vil du læse mere om glidecreme kan du med fordel se her. Siden er på engelsk.

   

 • Backdoor Anal Glide
  DKK 129,00DKK 279,00

  Silikonebaseret glidecreme specielt til Analsex

  Backdoor Anal Glide fra Pjur – med afslappende og udvidende effekt.

  Hvis du er glad for Analsex og dyrker det jævnligt, så er en god glidecreme altafgørende for en smertefri nydelse. Backdoor er med sin specielle formel god til dig der også dyrker hardcore Analsex.

  Til forskel for Pjur Analyse Me, indeholder Backdoor en højere koncentration af Jojoba Ekstrakt, som blødgøre og får lukkemusklen til at slappe af og udvide sig en smule. Du får derfor nemmere ved at trænge ind, eller lade en anden trænge ind i dig. Den har en langvarig smøreeffekt da denne creme har et højere indhold end andre glidecremer, af de ingredienser der giver god glideevne.

  Inden du går igang med at dyrke Analsex er det vigtigt at du har taget nogle forholdsregler. For at det bliver en fantastisk oplevelse er det vigtigt at du har tålmodighed. Der skal kæles for anus, udenpå, oppe i og rundt om. Smør lidt Backdoor glidecreme på anus, og lad det virke. Lukkemusklen vil begynde at slappe af, og du kan måske allerede nu få en finger op. Med tålmodighed bliver det til 2 fingre osv. Har du en analdildo kan du med fordel bruge denne til at udvide lukkemusklen.

  Husk at analsex er fantastisk – når det bliver udført korrekt.

   

  Backdoor absorberes ikke af huden, men efter lader en hinde som gør huden blød, den kan nemt fjernes med vand og lidt mild sæbe.  Har du brug for ekstra afslappende midler kan du med fordel bruge en god Anal spray. Du kan finde vores udvalg her. 

  Toys2Joy anbefaler at du bruger Silikone Glidecreme til sexlegetøj fremstille af glas, metal eller plastik. Det er en dårlig idé at bruge cremen med silikone legetøj da det kan ødelægge overfladen på legetøjet.

  Du kan få den i  100 og 250 ml. Og så fås den også med en smart spray funktion i 20 ml. Den er produceret i Tyskland, og er dermatologisk testet. Se mere om Pjur Backdoor Anal Glide her

   

   

   

   

 • Cloud Silikone Glidecreme
  DKK 139,00

  Glidecreme med en god smøreeffekt

  Cloud er for dig der ønsker en glidecreme uden parabener, sukker og gluten

  Nuei´s Silikonebaseret glidecreme Cloud, er en gel lignede creme. Den har en langvarig smøreeffekt med et silkeagtigt touch. Den er med Aloe Vera der virker blødgørende og beroligende på huden.

  Glidecreme er godt at bruge ved al slags sex, om det er samleje, analsex eller onani på både mænd og kvinder. Silikonebaseret glidecreme er godt at bruge ved analsex. Når du dyrker analsex, forekommer der ikke en naturlig smørrelse, derfor er det vigtigt at du selv tilføjer denne. Cloud er effektiv til analsex, da den modsat en vandbaseret glidecreme har en lang glideeffekt. Den er drøj i brug og du skal derfor kun bruge små mængder for at få en god og langvarig glidning.

  Glidecreme gør sex lidt sjovere og nydelsen større.

  Nuei er et spansk firma der er etableret i 2013. Deres produkter er kendt for kvalitet og deres naturlige ingredienser. De indeholder hverken parabener, sukker eller gluten og de er 100 % vegansk. De har specialiseret sig i glidecremer, vand og silikonebaseret, Gel og olier. De bruger kun de bedste råvarer og det er også det der gør dem populære blandt erfarne brugere.

  Cloud har en neutral duft og smag, den er nem at vaske af og efterlader huden blød og lækker.

  Når du bruger silikonebaseret glidecreme må du ikke bruge det sammen med silikone sexlegetøj, da disse kan tage skade. Brug istedet vandbaseret glidecreme, hvis du ikke vil ødelægge dit legetøj. Du kan sagtens bruge Cloud sammen med Latex kondomer, men vi fraråder at du bruger det sammen med latexfri kondomer, da silikonen kan ødelægge kondomet.

  Når du handler hos Toys2Joy får du altid leveret dine varer i en lækker indpakning. Vores varer bliver naturligvis sendt diskret.

  Er du klar til at hoppe ud i glidecremens magiske univers?

   

   

 • Comfort Glide Analyse Me! fra Pjur
  DKK 69,00DKK 329,00

  Analyse Me! Comfort Glide Anal glidecreme fra Pjur.

  Vandbaseret glidecreme der næsten føles som silikonebaseret glidecreme. 

  Comfort Glide er har en effektiv smøre effekt, og så kan den prale af alle fordelene ved vand. Den indeholder Hyaluron som binder fugt til huden, faktisk kan den binde op til 6 L pr. gram Hyaluron. Hyaluron produceres også i vores hud og bindevæv.

  Funktionalitet og alsidighed er nøgleordene bag denne glidecreme som Pjur har udviklet efter ønske fra deres kunder.

  Det bedste ved denne Comfort Glide er at den kan bruges sammen med alle slags sexlegetøj og kondomer.

  Selvom glidecremen er vandbaseret, så lever den op til de særlige krav ved analsex. Glidecremen er til dig som er tilhænger af vandbaseret cremer, men samtidig gerne vil have en god glide effekt ved f.eks. analsex. Den klistre ikke og tørre ikke ind. Føles glat og er drøj i brug.

  Når du bruger Comfort Glide til analsex, er det vigtigste dog at du er komfortabel med situationen, og føler dig i trygge hænder. Analsex er en nydelse der når du først har prøvet det er svært at undvære. Derfor er det altafgørende at du har en god glidecreme til dette, som du stadig kan bruge samtidig med dit silikone sexlegetøj, uden at du skal være bange for at det går i stykker, får pletter eller lignende. Det betyder heller ikke noget at du bruger latexfri kondomer, da Comfort Glide er kompatibel med disse også.

  Analyse Me! Comfort Glide er smags og duft neutral, den er produceret i Tyskland og dermatologisk testet.

  Hvis der skal være ekstra nydelse, kan  du med fordel kigge på nogle af vores Anal afslapningsspray.  Du kan finde vores udvalg her

  Du kan få glidecremen i følgende størrelser: 30 ml, 100 ml og 250 ml.

  Ingredienser:

  Aqua (Vand), Glycerin , Xanthangummi, natriumhyaluronat, benzylalkohol, natriumbenzoat, kaliumsorbat, citronsyre

  Er du interesseret i at læse mere om glidecreme kan du med fordel trykke her. Siden er på engelsk.

 • Original Pjur
  DKK 64,95DKK 999,00

  Original silikoneglidecreme fra Pjur.

  Glidecremen er udviklet til alle der er interesseret i at have det sjovt!

  Original fra Pjur er et af verdens mest solgte glidecremer, og dette er ikke tilfældigt. Du kan bruge Original til Anal da det er silikonebaseret og derfor har en lang glideeffekt. Grundet dets specielle formel er det også yderst velegnet til massage både uden på kroppen men selvfølgelig også intimt. Det er kun fantasien der sætter grænser.  Samtidig efterlader den din hud silkeblød.

  Alene glidecreme er det sikre valg når der skal udøves analsex, dette er både nybegyndere men også erfarne udøvere. Glidecremen smører og blødgører huden, og det gør at det er nemmere at trænge ind i stramme huller. Dog er det ekstremt vigtigt at du er tryg i situationen og er med på legen, så du på den måde er mere afslappet og bare kan nyde. Silikonebaseret glidecreme glidere længere og er derfor den vi anbefaler til analsex.

  Pjur Original silikone formel, tørrer ikke ud og klistre heller ikke. (Dog kan flasken godt blive en anelse fedtet under brug)

  Den er smags og duftneutral og helt uden konserveringsmidler.

  Når du bruger Original silikonebaseret glidecreme, så anbefaler vi at du bruger latex kondomer! Kondomer der er latexfri kan ved brugen af silikone gå i stykker.

  Skal du bruge glidecremen til analsex, vil vi anbefale at du kigger nærmere på vores Anal Serum og Spray. Du kan finde vores udvalg her

  Den er dermatologisk testet og produceret i Tyskland. Du kan få glidecremen i følgende størrelser: 30 ml, 100 ml , 250 ml, 500 ml og 1000 ml

  TIP! Hvis du bruger silikonebaseret glidecreme sammen med andet sexlegetøj er det vigtigt at du rengøre dette grundigt efter brug, da silikone kan være svær at få vasket af hvis det ikke bliver rengjort med det samme.

  OBS:! Silikone legetøj kan tage skade hvis der bruges silikonebaseret glidecreme på det. Så vi anbefaler at du undgår dette.

  Vil du læse mere om glidecreme kan du læse her. Siden er på engelsk.

 • Uranus
  DKK 79,00DKK 399,00

  Tykkere silikonebaseret glidecreme

  Wet Uranus er specielt designet til analsex

  Uranus er en anal glidecreme fra Wet der er tykkere end andre silikone glidecremer. Den er produceret med en yderst god kvalitets silikone, som ikke er klæbrig og som kan bruges i vand. Du kan altså sagtens bruge den i badekar eller spa, dog skal du være meget forsigtig da den er meget glat. Har dit karbad silikoneforseglinger, så må du ikke bruge den der, da den i værste tilfælde kan nedbryde disse tætninger.

  Uranus er en af de bedste silikone glidecremer til analsex der er på markedet. Den påføres let og har en rigtig god glideegenskab der holder længe. Den er nem at vaske af og tørre ikke ind.

  Analsex er meget bedre med en god glidecreme

  Når du dyrker analsex, producere kroppen ikke en naturlig fugt. Derfor er det vigtigt at du bruger glidecreme. Uranus er silikonebaseret, og har derfor en god og lang glideegenskab. Det betyder at du ikke behøver at smøre creme på hele tiden under akten som du kan komme til hvis du bruger en vandbaseret glidecreme. Ved analsex er tålmodighed den afgørende faktor, da det ikke må gå for stærkt og begge parter skal være klar på det. Du bruger en smule Uranus som du smøre rundt om anus og også gerne op i anus. Du kan med fordel starte med et par fingre og på den måde mærke at din partner slapper af da det vil gøre alting meget nemmere.

  Silikone består af meget store molekyler, så de ikke absorberer i huden, og de er vandfrie så de ikke fordampes som vandbaseret formler. Derfor holder en silikonebaseret glidecreme meget længere end en vandbaseret creme.

  Du kan bruge Uranus med alle former for kondomer. Du skal ikke bruge den sammen med silikonelegetøj da cremen kan ødelægge overfladen på legetøjet.

   

   

Få de vildeste orgasmer med analsex

Når du vil dyrke analsex er en god anal glidecreme et af de vigtigste elementer for at få en lækker og fræk oplevelse. Det er det fordi du fra naturens side ikke producere smørelse i numsen selvom du bliver stimuleret.

Derfor vil analsex der foregår i længere tid ikke være rart for nogle af parterne, da det vil være meget ubehageligt og du vil nok også have problemer med at sidde ned de næste par dage hvis I ikke bruger nogen former for smørelse.

Anal glidecreme er svaret. Brug det hver gang du dyrker analsex, cremen tilføre den fugt der er brug for så det hele glider nemt og lækkert.

Du vil oftest støde på anal glidecremer der er lavet af silikone. Dette fordi at silikone har den egenskab at de har en langvarig glide egenskab, de er nemme at smøre ud og så fordamper de ikke på huden som en almindelig vandbaseret glidecreme kan gøre.

Desuden føles silikonen altid blød og behagelig.

Der findes dog også anal glidecreme der er vandbaseret, men stadig via en speciel formel har en langvarig egenskab.

Analsex er en tillids sag, da det for nogen kan være ubehageligt og der kan forekomme lugt og afførings rester fra endetarmen, hvis denne ikke er skyllet godt inden I går igang. Derfor er det en rigtig god idé at i rengør oppe i endetarmen. Der findes forskellige produkter til det.

Brug herefter en god anal glidecreme, som du smører rundt om ringmusklen og oppe i anus. Brug først dine fingre, for at få partneren til at slappe helt af. Du kan også med fordel brug en butt plug eller en anden anal vibrator som du forsigtigt kan føre op.

Husk at tålmodighed er vigtigt med denne form for sex.