Menu Luk

Glidecreme/Kondomer

Du kan få glidecreme der er vandbaseret, silikonebaseret, med og uden smag og veganervenlige.

Glidecreme er med til at gøre sex til en leg. Er du i tvivl om hvilken creme du skal vælge, så læs med herunder.

Toys2Joy har kondomer i forskellige størrelser og du kan også få latexfrie kondomer hos os.

Se vores udvalg her:

Glidecreme er godt for alle

En god glidecreme er vigtig for dig og dit sexliv.

Hvis de naturlige kropsvæsker ikke er nok, er det vigtigt at du bruger en creme, for at undgå ubehag og skrammer under sex. Ved Anal sex er det et must med en god creme, da du ved analsex ikke producerer naturlige kropsvæsker.

– Det er en meget rar følelse at bruge glidecreme, da den altid føles blød og lækker for huden. Du kan også med fordel bruge den til massage.

– Ved brug af glidecreme undgår du smerter hvis du lider af tørhed i vagina. Eller hvis du af en eller anden årsag ikke selv producerer nok naturlig fugt.

– Brug glidecreme sammen med dit sexlegetøj, det glider lettere ind og du får ekstra nydelse. Vær dog opmærksom på at ikke alle cremer egner sig lige godt til legetøj lavet af silikone. Som tommelfingerregel skal du ikke bruge silikonebaseret glidecreme til legetøj lavet af silikone.

– Glidecreme er det letteste og billigste sexlegetøj du kan købe. Men det har kæmpe stor værdi for mange.

– Der findes rigtig mange varianter på markedet, vi har udvalgt dem vi mener er bedst. Prøv dig frem, hvilken passer bedst til dig?

Anal

Vi har både silikone og vandbaseret cremer til Analsex. De kendetegner sig ved at de har en god og lang glideeffekt og de er meget drøje i brug. Hvis du vil dyrke analsex, så er en god creme det vigtigste hjælpemiddel du kan bruge. Da godt med fugtighed gør at det hele glider nemmere.

Ved Analsex er det vigtigste middel dog tålmodighed. Du kan også i vores Cremer & Gel kategori finde cremer der får din ringmuskel til at slappe af og ovenikøbet bedøve den lidt så du på den måde ingen ubehag får.

Vandbaseret

En glidecreme der er vandbaseret kan du bruge til alt. Du kan med fordel bruge den sammen med dit silikonelegetøj, da den ikke vil afsætte pletter eller ødelægge overfladen på legetøjet. Den kan også bruges sammen med latexfrie kondomer.

Når du bruger en vandbaseret glidecreme, kan du opleve at den ikke glider så længe som en silikonebaseret vil gøre. Vi har dog cremer der er vandbaseret og som har glideegenskaber der svarer til en creme med silikone. Vær opmærksom på at en creme der er vandbaseret kan fordampe når den bruges under sex, grundet den varme hud. Derfor er det en god idé at bruge cremen nogle gange under samlejet.

Vandbaseret glidecreme absorberes af huden og er vandopløselig. Den er nem at tørre/vaske væk. Den er ekstra skånsom, og de fleste mennesker kan tåle den.

Silikonebaseret

En glidecreme der er silikonebaseret er klart at anbefale til analsex. Den har en ekstra god glideevne, og er meget drøj i brug. Når du dyrker analsex, producerer du ikke naturlige kropsvæsker som du gør ved samleje. Og derfor er cremen så ekstrem vigtig, for at undgå ubehag og skrammer.

Du må ikke bruge en silikonebaseret creme sammen med dit silikonelegetøj, da det kan få pletter og overfladen på legetøjet kan gå i stykker og blive grimt at se på.

En glidecreme der er lavet af silikone, er også forrygende som massagecreme.

Silikonebaseret glidecreme giver en lækker og fløjsblød fornemmelse når du smører den ud, og efterlader din hud silkeblød.

Vegan

Vores veganske glidecremer er uden animalske produkter, de er uden parabener og er kun udviklet af naturlige ingredienser. De indeholder ikke gluten eller sukker. Istedet indeholder de Aloe Vera der virker beroligende og plejer huden.

Vi har silikone og vandbaseret glidecreme der er vegan.

Du kan få vores veganske cremer med forskellige smage og dufte for at gøre dit sexliv ekstra sjovt.

Derudover findes der også stimulerings gels uden animalske produkter. Disse kan du finde under: Forlæng Legen.

 

Kondomer

Vores kondomer kan du få i forskellige størrelser. Vi ved jo af erfaring at ingen mænd er ens, ej hellere længden og tykkelsen på penis. Derfor har vi kondomer fra 47 mm op til 69 mm. Der er en størrelsesguide på hver enhed, så du nemt kan finde den størrelse der passer dig.

Derudover har vi også latexfrie kondomer som er til dig der ikke kan tåle latex.

Når du bruger kondomer skal du være opmærksom på hvilken ingrediens der er i din glidecreme, det er nemlig ikke alle cremer der er kompatible med kondomer, og de kan derfor opløse dem. Vil du være på den sikre side, så brug en vandbaseret creme, da den er brugbar til alle slags kondomer.