• DANMARKS STØRSTE UDVALG AF GENOPLADELIGT SEXLEGETØJ
  • DISKRET LEVERING
FRI FRAGT VED
KØB OVER 500,-

Hvilken skal jeg vælge?

En god glidecreme er vigtig for dig og dit sexliv.

Du kan få glidecreme, der er vandbaseret, silikonebaseret med og uden smag og veganervenlige.

Glidecreme er med til at gøre sex til en leg. Og selvfølgelig kan du også bruge cremen til at forhindre tørhed samt til massage. Er du i tvivl om, hvilken creme du skal vælge så læs med, herunder.

Toys2Joy har kondomer i forskellige størrelser, og du kan også få latexfrie kondomer hos os.

Hvis de naturlige kropsvæsker ikke er nok, er det vigtigt, at du bruger en creme for at undgå ubehag og skrammer under sex. Ved anal sex er det et must med en god creme, da du ved analsex ikke producerer naturlige kropsvæsker.

– Det er en meget rar følelse at bruge glidecreme, da den altid føles blød og lækker for huden. Du kan også med fordel bruge den til massage.

– Ved brug af glidecreme undgår du ubehag, hvis du lider af tørhed i skeden. Eller hvis du af en anden årsag ikke selv producerer nok naturlig fugt.

– Brug glidecreme sammen med dit sexlegetøj, det glider lettere ind, og du får ekstra nydelse. Vær dog opmærksom på, at ikke alle cremer egner sig, lige godt til legetøj lavet af silikone. Som tommelfingerregel skal du ikke bruge silikonebaseret glidecreme til legetøj lavet af silikone.

– Glidecreme er det letteste og billigste sexlegetøj, du kan købe. Men det har kæmpestor værdi, for mange.

– Der findes rigtig mange varianter på markedet, vi har udvalgt dem vi mener, er bedst. Prøv dig frem, hvilken passer bedst til dig?

Anal

Vi har både silikone og vandbaseret cremer til analsex. De kendetegner sig, ved at de har en god og lang glideeffekt, og de er meget drøje i brug. Hvis du vil dyrke analsex, så er en god creme det vigtigste hjælpemiddel, du kan bruge. Da godt med fugtighed gør, at det hele glider nemmere. Ved analsex er det vigtigste middel dog tålmodighed. Og du skal være opmærksom på, at du ikke producerer naturlige kropsvæsker ved analsex. Derfor kan det blive ubehageligt for dig og din partner, hvis I ikke sørger for at fugte godt under legen. Hos Toys2Joy kan du også få cremer, der virker afslappende og bedøvende på ringmusklen. Disse cremer er gode, hvis det er, første gang du skal prøve analsex, eller er nervøs.

wet original, latex venlig, silkeblød, vandbaseret glidecreme, Toys2joy - genopladeligt sexlegetøj

Vandbaseret

En glidecreme, der er vandbaseret, kan du bruge til alt. Du kan med fordel bruge den sammen med dit silikonelegetøj, da den ikke vil afsætte pletter eller ødelægge overfladen på legetøjet. Den kan også bruges sammen med latexfrie kondomer. Når du bruger en vandbaseret glidecreme, kan du opleve, at den ikke glider så længe som en silikonebaseret vil gøre. Vi har, dog cremer, der er vandbaseret, og som har glideegenskaber, der svarer til en creme med silikone. Vær opmærksom på, at en creme, der er vandbaseret, kan fordampe, når den bruges under sex grundet den varme hud. Derfor er det en god idé at bruge cremen, nogle gange under samlejet. Vandbaseret glidecreme absorberes af huden og er vandopløselig. Den er nem at tørre/vaske væk. Den er ekstra skånsom, og de fleste mennesker kan tåle den.

Platinum Silikone glidecreme sexlegetøj analsex onani samleje mænd kvinder, Toys2joy - genopladelige vibratorer

Silikone

En glidecreme, der er silikonebaseret, er klart at anbefale til analsex. Den har en ekstra god glideevne og er meget drøj i brug. Når du dyrker analsex, producerer du ikke naturlige kropsvæsker, som du gør ved samleje. Og derfor er cremen så ekstrem vigtig for at undgå ubehag og skrammer. Du må ikke bruge en silikonebaseret creme sammen med dit silikonelegetøj, da det kan få pletter, og overfladen på legetøjet kan gå i stykker og blive grimt at se på. En glidecreme, der er lavet af silikone, er også forrygende som massagecreme. Silikonebaseret glidecreme giver en lækker og fløjsblød fornemmelse, når du smører den ud og efterlader din hud silkeblød .

nuei glidecreme toys2joy vandbaseret genopladeligt sexlegetøj, genopladelig vibrator

Vegan

Vores veganske glidecremer, er uden animalske produkter, de er uden parabener og er kun udviklet af naturlige ingredienser. De indeholder ikke gluten eller sukker. Istedet indeholder de Aloe Vera, der virker beroligende og plejer huden. Vi har silikone og vandbaseret glidecreme, der er vegansk. Du kan få, vores veganske cremer med forskellige smage og dufte for at gøre dit sexliv ekstra sjovt. Derudover findes der også, stimulerings gels, som har forskellige effekter såsom kølende eller varmende. Disse indeholder ikke animalske produkter.

My Size Kondomer sikkerhed safety first Genopladeligt sexlegetøj, Toys2joy, genopladelig vibrator

Kondomer

Vores kondomer kan du få i forskellige størrelser. Vi ved jo af erfaring, at ingen mænd er ens ej hellere længden og tykkelsen på penis. Derfor har vi kondomer fra 47 mm op til 69 mm. Der er en størrelsesguide på hver enhed, så du nemt kan finde den størrelse, der passer dig. Derudover har vi også latexfrie kondomer, som er til dig, der ikke kan tåle latex. Når du bruger kondomer, skal du være opmærksom på, hvilken ingrediens der er i din glidecreme, det er nemlig ikke alle cremer, der er kompatible med kondomer, og de kan derfor opløse dem. Vil du være på den sikre side, så brug en vandbaseret creme, da den er brugbar til alle slags kondomer.