• DANMARKS STØRSTE UDVALG AF GENOPLADELIGT SEXLEGETØJ
  • DISKRET LEVERING
FRI FRAGT VED
KØB OVER 500,-

G-punkts Orgasmer til dig

Er din dagsorden også fyldt med punkter, du skal nå, så vil vi her præsentere dig for et punkt, som du vil elske. Nemlig dit G-punkt.

Hvis ikke du har været heldig at prøve en G-punktsorgasme, så har du noget at glæde dig til.

En G-punktsvibrator ligner en klassisk vibrator. Forskellen er, at spidsen af vibratoren enten er lidt buet eller med lidt større ende. På den måde er du sikker på, at vibratoren rammer dit G-punkt hver gang.

Se vores udvalg, herunder.

Hvordan bruger jeg en G-punkts vibrator?

Det gode ved at bruge en G-punktsvibrator er, at du lærer din krop bedre at kende. Du kan nemmere guide din partner, når I har samleje, så han kan lære at finde dit G-punkt med sin penis.

Du kan også lade din partner styre vibratoren og på den måde guide ham, så ved han præcis, hvordan han kan gøre, for at du opnår de fantastiske G-punkts orgasmer.

Sexlegetøj er altid godt at bruge til at gøre jeres forspil mere spændende. Der er uanede af muligheder, så I kan nemt finde det i bedst, kan lide. Når I leger med en G-punktsvibrator under forspil, vil du lettere blive tændt. Når du bliver tændt, bliver du våd og lysten, det gør, at dit G-punkt svulmer let op, så det er nemmere at finde. På den måde er det nemmere at opnå en G-punktsorgasme, måske endda en sprøjteorgasme.

Sprøjteorgasme

Hvis I starter jeres forspil ud med G-punkts massage, vil det være nemmere at opnå G-punkts orgasme under samleje, eller ved hjælp af sexlegetøj. Så er du varmet op og klar til en G-punktsorgasme, den vildeste og mest intense orgasme, du kan opnå. Måske du også er heldig at opnå en sprøjte‐orgasme. Glæd dig.

Det er ikke alle kvinder, der kan sprøjte, men orgasmen bliver ikke mindre vild af den grund.

Der er så mange fordele og fantastiske oplevelser med G-punkts orgasmer, så vi kunne blive ved. Lad os komme lidt ind på, hvordan du finder den rette vibrator for dig, så du også kan nyde de bedste orgasmer.

Når du begynder at prøve dig frem, er vi ikke i tvivl om, at din vibrator vil få en særlig plads i din samling af sexlegetøj.

Hvilke vibrator skal jeg vælge?

Det kan være svært at finde den rette vibrator, Toys2Joy har fundet de bedste og er sikre på, at der også er en til dig.

Alle kroppe er forskellige udvendigt, men også indvendigt. Derfor er det ikke, sikkert alle får lige meget glæde af den samme vibrator.

Toys2Joy har vibratorer, der er runde, tykke, spidse, buede og ovale. Dette er, for at du også kan finde din yndlings vibrator. Dit G-punkt fortjener det bedste. G-punktet ligger forskelligt og kan drille med at komme frem. Hvis du vælger en for tynd vibrator, kan det være, du ikke bliver stimuleret nok, hvis den er for tyk, kan det være ubehageligt.

Det bedste råd, du kan få, er at prøve dig frem. Start med den, der tiltaler dig mest mon ikke, det så, også er den, der får dig i orgasme‐himlen. Hvis ikke, må du på udkig efter den næste, der er en til alle. Du skal nok finde din yndlings vibrator, du ikke kan leve uden. Du er ikke i tvivl, når du har fundet den rette for dig.

Find dit G-punkt.

Der findes ingen manual til at finde dit G-punkt, men en guideline til at hjælpe dig på vej kan vi give dig. Det gode ved G-punktet er det, ikke er et lille punkt, men et område, der ved stimulation kan få dig i himlen.

Området ligger på skedevæggen ud mod kønsbenet ca 3-5 cm. Inde i skeden. Hvis du føler dig frem med en finger, vil du kunne mærke en svampeagtig, nubret overflade. Det er dit G-punkt. Du eller din partner kan prøve at stimulere med fingrene og se, hvad der sker.

Du vil elske denne orgasme, især hvis du indtil nu kun har oplevet klitoris‐orgasmer.

Ved at få en G-punktsmassage kan du opnå den kvindelige form for udløsning, som mænd får, når de sprøjter. Det kan du også få ved G-punkts orgasme. Det kaldes en sprøjteorgasme og er så intens, at du vil hige efter mere.

Fordelen ved en G-punktsvibrator er, den er lavet til at give dig de bedste orgasmer. Nogen af vibratorerne har også en “rabbit” funktion, de vil stimulere din klitoris samtidig, så du kan få dobbelt op på orgasmer. Du vil ikke kunne opnå en G-punktsorgasme med en almindelig vibrator.

Glidecreme.

Hvis du ønsker at bruge glidecreme til din vibrator, anbefaler vi, at du undersøger, hvilken glidecreme du skal bruge til netop den vibrator, du har valgt. Du skal bruge godt med glidecreme så det hele glider nemmere. Når din vibrator og du er smurt ind, kan du indføre vibratoren i skeden.

Vibratoren finder sig nemt på plads og er klar til at forføre dig. Når du starter vibrationerne, vil du opleve en nydelse som aldrig før. Jo mere du pirrer dit G- punkt, jo vildere bliver din orgasme.

God fornøjelse med at finde og nyde dit G-punkt.

Hvis du vil have dobbelt Nydelse - Rabbit Vibrator